Vaskemaskine test 2017

I dag findes der mange vaskemaskine tests på nettet. Det er dog langtfra alle der er opdateret og det er specielt vigtigt, når vi snakker indenfor vaskemaskiner da udviklingen her indenfor går stærkt. Derfor kan du læse vores opdatere vaskemaskine test herunder, hvor vi har testet alle de bedste vaskemaskiner der er på markedet i dag. I vores vaskemaskine test har vi bl.a. kigget på parametre, som vaskeprogrammer, strøm og vandforbrug, støjniveau og hvad en god vaskemaskine må koste.
Dette kan du læse meget mere om i vores miniguide under selve testen.

I vores vaskemaskine test har vi testet i alt 4 af de bedste vaskemaskiner på markedet. Vi har blandt andet kigget på mærker som LG, Bosch, Blomberg og AEG. Alle mærker er særdeles anerkendte mærker indenfor vaskemaskiner, hvorfor du trygt kan vælge en af disse vaskemaskiner når du skal have en ny.
Vi har valgt testvinderen af vores vaskemaskine test til at være LG Q4J5TN4W. Der er ingen tvivl om, at det er den bedste vaskemaskine du kan købe lige nu. Du kan læse mere om test af vaskemaskiner herunder.

LG Q4J5TN4W vaskemaskine testvinder 

Testvinderen af vores tørretumbler test har vi valgt skulle være LG Q4J5TN4W. For os har der ikke været nogen tvivl om, at dette er den bedste vaskemaskine og det er der flere grunde til. Hvis du står og leder efter en vaskemaskine af høj kvalitet, som kan få dit tøj rent på kort tid så skal du købe LG Q4J5TN4W. LG Q4J5TN4W er en frontbetjent vaskemaskine fra LG der har højeste energimærkning blandt alle de vaskemaskiner vi har testet. LG Q4J5TN4W er nemlig mærket med A+++ der er den bedste energimærkning man kan få til en vaskemaskine.

Derfor kan du også være sikker på, at du vil kunne spare en masse penge på en vaskemaskine som LG Q4J5TN4W. Den har nemlig et lavt energiforbrug både på strøm såvel som vand. Derfor kan du spare masser af penge, hvis du køber LG Q4J5TN4W. LG Q4J5TN4W er en vaskemaskine med stor kapacitet på i alt 8 kg. Hvis i er en stor familie så er der masser af plads til jeres tøj. Derfor er dette en ideel vaskemaskine til jer, hvis i er 4-5 mand i en husstand. Du kan læse mere om testvinderen og test af tørretumblere herunder.

Om produktet

LG Q4J5TN4W vaskemaskine har en centrifugeringshastighed på 1400 omdrejninger i minuttet. Det er meget normalt for en vaskemaskine og du vil hurtigt kunne få taget vasket med denne centrifugeringshastighed. LG Q4J5TN4W har mange rigtig smarte funktioner. En af de smarteste funktioner, synes vi helt klart er timeren, hvor du på forhånd kan indstille den til at vaske når du har lyst.

Du kan eksempelvis indstille din vaskemaskine til, at vaske i det tidsrum, hvor du er på arbejde eller lignende. Så slipper du for at høre på din vaskemaskine når du er hjemme. Det slipper du dog for uanset hvad med LG Q4J5TN4W da dette er en særdeles støjsvag vaskemaskine. Denne vaskemaskine har nemlig kun et støjniveau på 55 dB. Hvis du vil læse mere om denne vaskemaskine, så kan du gå ind på forhandlerens hjemmeside nu, hvor du kan købe den for kun 6.999 kroner, som er den bedste pris vi har fundet til denne vaskemaskine.

Produktdetaljer

 • Testvinder af vores vaskemaskine test
 • Energiklasse A+++
 • 5 ud af 5 stjerner
 • Frontbetjent vaskemaskine

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Blomberg BWG486W0 vaskemaskine 

Blomberg er i løbet af den seneste årrække kommet frem, som værende et rigtig godt mærke indenfor vaskemaskiner. Det er der heller ingen tvivl om med denne vaskemaskine fra Blomberg. Blomberg BWG486W0 er en top effektiv vaskemaskine, som har hurtig centrifugeringshastighed og masser af plads til alt jeres vasketøj. Blomberg BWG486W0 har en centrifugeringshastighed på 1400 omdrejninger i minuttet, hvorfor du hurtigt vil kunne få rent tøj igen.

Blomberg BWG486W0 har en kapacitet på i alt 8 kg, hvilket er længe nok selv, hvis i er en stor familie på 5. Blomberg BWG486W0 er desuden også en meget miljøvenlig vaskemaskine. Den er nemlig mærket med energiklassen A+++, hvilket er den bedste energimærkning man kan få til en vaskemaskine. Blomberg BWG486W0 er faktisk den dyreste vaskemaskine i vores test, som koster i alt 7699 kroner. Du får dog rigtig meget for dine penge med Blomberg BWG486W0 vaskemaskine. Du kan nemlig også være sikker på, at denne vaskemaskine holder i mange år frem. Hvis du vil læse mere om Blomberg BWG486W0 vaskemaskine, så kan du gå ind på forhandlerens hjemmeside.

Produktdetaljer

 • Top effektiv vaskemaskine
 • Energiklasse A+++
 • Støjsvag – kun 49 dB
 • Frontbetjent vaskemaskine

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

AEG L7FBM862E vaskemaskine

AEG L7FBM862E minder på mange måder om de andre vaskemaskiner vi har med i vores test. AEG L7FBM862E er nemlig en vaskemaskine der er særdeles miljøvenlig, har mange vaskeprogrammer, kan klare hurtig vask og har en stor vaskekapacitet. AEG L7FBM862E er også energimærket i energiklassen A+++, som er den bedste energiklasse du kan få til en vaskemaskine. Derudover er AEG L7FBM862E en vaskemaskine der har en høj centrifugeringshastighed. AEG L7FBM862E er den vaskemaskine med den højeste centrifugeringshastighed af alle de vaskemaskiner vi har testet. Den har en centrifugeringshastighed på 1600 omdrejninger pr. minut, hvorfor du kan være sikker på hurtig vask med denne vaskemaskine.

AEG L7FBM862E har en samlet vaskekapacitet på 8 kg, hvorfor du sagtens kan købe denne vaskemaskine, hvis i er en stor familie. AEG L7FBM862E er en vaskemaskine med særdeles mange vaskeprogrammer. Du finder i alt 15 forskellige vaskeprogrammer. Så har du mulighed for at klare alt lige fra kogevask af undertøj og håndklæder til farvet tøj og mange flere. AEG L7FBM862E har bl.a. også et smart vaskeprogram, som kun tager 20 minutter, hvor du hurtigt kan få genopfrisket tøjet. AEG L7FBM862E har også en smart dampfunktion, som gør dit tøj ekstra rent. Dampen trænger nemlig helt ind i fibrene i dit tøj, hvorfor du kan være sikker på at dit tøj bliver helt rent, når det bliver vasket i denne vaskemaskine fra AEG. Du kan læse meget mere om AEG L7FBM862E på forhandlerens hjemmeside Whiteaway.com, hvor du også kan købe den for 6.575 kroner.

Produktdetaljer

 • Kapacitet på 8 kg
 • Energiklasse A+++
 • 4 ud af 5 stjerner
 • Frontbetjent vaskemaskine

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Bosch WAW325I8SN vaskemaskine

Den 2 bedste vaskemaskine i vores test har vi valgt skulle være Bosch WAW325I8SN.
Der er ingen tvivl om at dette er en vaskemaskine af høj kvalitet, som kan klare vask af dit tøj hurtigt med en centrifugeringshastighed på 1400 omdrejninger i minuttet. Bosch WAW325I8SN har desuden også en kulfri motor og det er blandt andet med til, at denne vaskemaskine har et lavt støjniveau. Bosch WAW325I8SN er også en vaskemaskine, som er energimærket A+++, hvilket er den bedste energimærkning en vaskemaskine kan få. Derfor har denne vaskemaskine også et lavt strøm og vandforbrug, hvorfor du vil kunne spare mange på netop strøm og vand på sigt. 

Bosch WAW325I8SN er desuden en frontbetjent vaskemaskine, som har en stor kapacitet. Der kan være i alt 8 kg tøj i denne vaskemaskine af gangen. Så er du sikker på at der er plads til hele familiens tøj, uanset om i er 4, 5 eller 6 mand. Du kan naturligvis også bruge denne vaskemaskine, hvis i er en mindre husstand. Læs meget mere om Bosch WAW325I8SN og de funktioner, som er i denne vaskemaskine.

Om produktet

Bosch WAW325I8SN er en vaskemaskine der har mange forskellige programmer, at vælge imellem. Der er i alt 15 forskellige vaskeprogrammer i Bosch WAW325I8SN. Du får 2 års garanti med hvis du køber Bosch WAW325I8SN vaskemaskine. Udover at være en vaskemaskine af høj kvalitet, så er Bosch WAW325I8SN også en vaskemaskine der ser særdeles godt ud. Vaskemaskinen her har et enkelt og simpelt design i hvid, hvorfor den passer ind i langt de fleste hjem. 

Bosch WAW325I8SN har også en smart timer funktion ligesom testvinderen, hvor du på forhånd kan indstille, hvornår den skal køre en vask. Det kan være en fordel, hvis du gerne vil køre en vask når du ikke er hjemme eksempelvis. Bosch WAW325I8SN har også et smart vaskeprogram, hvor du på kun 15 minutter kan få genopfrisket tøjet. Hvis du synes at denne vaskemaskine lyder interessant og som noget for dig, så kan du læse meget mere om den på forhandlerens hjemmeside, hvor du kan købe den for kun 5.999 kroner.

Produktdetaljer

 • Støjsvag vaskemaskine
 • Energiklasse A+++
 • Kapacitet på 8 kg
 • Flot og enkelt design

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Guide til valg af vaskemaskine

Der er mange parametre der spiller ind når du skal vælge den helt rigtige vaskemaskine. Det kan være det er lang tid siden du har købt en vaskemaskine og specielt indenfor hvidevarer generelt og vaskemaskiner går udviklingen hurtigt. Derfor kan der være stor forskel på, hvad standarden er indenfor vaskemaskiner på 5 år. Netop af denne grund har vi også lavet denne test, så du kan blive opdateret på de vigtigste områder inden for vaskemaskiner. Vi har bl.a. kigget på vaskeprogrammer, strøm og vandforbrug, støjniveau og vaskemaskinens pris m.v. Du kan læse mere om de forskellige kriterier, vi har testet ud fra herunder.

Vaskeprogrammer – Er du på udkig efter en ny vaskemaskine? Så er det vigtigt at du vælger en med forskellige vaskeprogrammer. Det er vidt forskelligt fra vaskemaskine til vaskemaskine, hvad det er for nogle vaskeprogrammer der er i. Så længe du er opmærksom på, at der er forskellige vaskeprogrammer i den vaskemaskine du køber og at der er i de vaskeprogrammer som du har behov for.

Strøm og vandforbrug – Når du skal købe en vaskemaskine er det også vigtigt, at du vælger en der har et ordentligt strøm og vandforbrug. Men hvordan kan man overhovedet se det? Alle vaskemaskiner og hvidevarer generelt er mærket i energimærkeordningen, som er en ordning der vurderer, hvor miljøvenlig en vaskemaskine er. Hvis en vaskemaskine er miljøvenlig så er den mærket med A+++. Alle de vaskemaskiner vi har med i vores test er i en energiklasse der er miljøvenlig. Så hvis du vælger en af de vaskemaskiner i vores test, så er du sikker på at købe en vaskemaskine med et fornuftigt strøm- og vandforbrug.

Lydniveau – Det er vigtigt at finde en vaskemaskine med et lavt støjniveau. Uanset om du bor i lejlighed eller i hus er der ingen tvivl om, at du på sigt vil blive træt af at have en vaskemaskine der larmer. Så er du nemlig begrænset ift., hvornår på dagen du kan vaske tøj. Hvis du har en vaskemaskine der larmer meget kan du eksempelvis ikke køre en vask om natten eller om aftenen. Hvis du vil have en støjsvag vaskemaskine, skal du bare vælge en af de vaskemaskiner vi har med i vores test. Samtlige vaskemaskiner i vores test er nemlig støjsvage. Du kan læse i vores test, hvor mange dB de forskellige modeller er på.

Frontbetjent eller topbetjent – Den mest normale type af vaskemaskine herhjemme i Danmark er helt klart frontbetjente vaskemaskine. Det er dog også muligt at købe topbetjente vaskemaskiner. Som sådan er der ikke rigtig nogen forskel på, hvordan kvaliteten af selv vasken bliver. Du får stadig rent tøj uanset om du vælger en frontbetjent eller en topbetjent vaskemaskine. Det er mere en personlig præference, om du vil have det ene eller det andet. Vi har dog kun taget frontbetjente vaskemaskiner med i vores test, da det er den mest gængse vaskemaskine type i Danmark.

Vaskemaskine pris – Inden du går på udkig efter en ny vaskemaskine, så skal du også tage stilling til, hvor mange penge du vil bruge på en vaskemaskine. Der er stor forskel på, hvad du får for dine penge, om du eksempelvis vil bruge 3.000 kroner på en vaskemaskine eller 6.000 kroner. Her i vores vaskemaskine test har vi taget vaskemaskiner med i vidt forskellige prisniveauer. Så har du mulighed for, at finde en vaskemaskine til det budget du har.

Tips og tricks til optimal vask i din vaskemaskine

Det kan være godt med nogle tips og tricks i ærmet, til når du skal have det optimale og bedste resultat ud af din vaskemaskine. Specielt hvis du bruger mange penge på en vaskemaskine, så vil man også bare gerne have, at ens tøj bliver dejlig rent og pænt. Derfor har vi lavet en liste herunder med vores bedste vaskeråd til dig:

 • Vælg den rigtige dosering af vaskemiddel. Det kan være fristende bare, at fylde en helt masse vaskemiddel i din vaskemaskine for, at være sikker på at tøjet bliver rent. Det kan dog have en negativ effekt i stedet og der kan sætte sig sæberester i tøjet. Derfor vær opmærksom på, at du putter den optimale dosering i vasken.
 • Du må ikke putte vaskemidlet direkte ind i vaskemaskinen. Vi anbefaler altid at du putter vaskemidlet i sæbeskuffen. Der er ingen tvivl om at det vil give dig det bedste resultat.
 • Kig efter vaskeanvisningerne i tøjet. Hvis du putter noget tøj i din vask, som ikke kan tåle at blive vasket, eller blive vasket under eksempelvis en speciel temperatur.
  Så derfor kig altid efter de anbefalede vaskeanvisninger i tøjet.
 • Vi anbefaler altid at du vender tøjet på vrangen. Så undgår du det værste slid der kommer på tøjet, hvis ikke du vender tøjet på vrangen.

Køb vaskemaskine her

Det kan være svært at tage stilling til, hvor man skal købe sin vaskemaskine henne. Det er lidt af en jungle med de mange webshops og butikker, hvor du kan købe hvidevarer og vaskemaskiner. Derfor har vi lavet denne liste herunder, hvor du kan se de forhandlere, som vi anbefaler dig at købe vaskemaskiner hos.

Whiteaway.com – Der er ingen tvivl om at Whiteaway.com er en af de klart største webshops, som du bør tage med i dine overvejelser, hvis du skal købe vaskemaskiner på nettet. Du kan finde alle de bedste mærker indenfor vaskemaskiner på Whiteaway. Blandt andet kan du købe vaskemaskiner fra LG, Electrolux, Blomberg og AEG. Og så kan du endda købe dem til nogle særdeles gode priser. Du vil typisk kunne spare omkring 30% i gennemsnit ved, at købe din vaskemaskine på Whiteaway.com fremfor i en fysisk butik. Whiteaway.com har desuden også alle deres varer på lager, hvorfor du kan forvente hurtig leveringstid.

Skousen.dk – Skousen er også en af de helt store spillere på markedet indenfor hvidevarer. Skousen har mange butikker rundt om i hele landet, men du kan ligeledes også handle hvidevarer og vaskemaskiner på deres webshop Skousen.dk. Her kan du finde det samme udvalg, som der er i deres butikker. Du kan finde vaskemaskiner fra mærker som AEG, Bosch, Blomberg og LG. Du kan se hele Skousens udvalg på deres hjemmeside lige nu.

Vi håber du kunne bruge vores vaskemaskine test til noget og håber, at du vil følge vores råd og tips når du skal købe vaskemaskiner. Hvis du vil være sikker på at købe en vaskemaskine af høj kvalitet, så skal du vælge en af de vaskemaskine vi har med i ovenstående test. Vi har kun valgt at tage de absolut bedste modeller med i vores test. Hvis du har nogle spørgsmål til vores vaskemaskine test, skal du være mere end velkommen til, at lægge en kommentar og så vil vi vende tilbage til dig. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye vaskemaskine.

Relaterede tests:

Læs også vores opvaskemaskine test lige her.

Kilder:

Vask-guiden.dk – Vaskeråd: Skån tøj og miljø

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.