Stavblender Test 2017 – Vi tester de bedste stavblendere

Står du og skal købe en ny stavblender? Så vil vi da anbefale dig til, at læse vores stavblender test herunder, hvor vi har fundet frem til de bedste stavblendere på markedet. Vi har fået mange henvendelser fra vores læsere om vi ville lave en test af stavblendere. Der er mange uopdaterede og gamle tests derude, som anbefaler gamle stavblendere der ikke længere er så gode. Derfor har vi lavet denne nye test, med de bedste modeller fra de bedste mærker. Vi har kigget på vidt forskellige parametre såsom støjniveau, rengøring, brugervenlighed og prisen. Du kan læse meget mere om, hvad du skal kigge efter i vores stavblender test i vores guide herunder.

Her i vores stavblender test har vi kigget på modeller fra mærker som KitchenAid, Bodum, Bamix, Bosch, Braun og mange flere. Der var dog kun en der kunne blive testvinder, og det valgte vi til at være KitchenAid 2571EOB stavblender. Så hvis du vil købe den absolut bedste stavblender, så skal du bare se med lige herunder. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores stavblender test 2017. Vi håber selvfølgelig du finder en god stavblender der passer til dit behov og budget i vores test.

KitchenAid 2571EOB stavblender

Bedst i test blev denne KitchenAid 2571EOB stavblender. Det er en lidt dyr stavblender, men man får helt bestemt noget for sine penge. KitchenAid er et mærke der er kendt for, at lave køkkenmaskiner og elektronik til køkkenet af høj kvalitet. Derfor kan du også være sikker på, at denne KitchenAid 2571EOB stavblender også er rigtig god. Der er flere grunde til det er denne stavblender fra KitchenAid, som vi synes er den bedste. Hvis du køber denne KitchenAid 2571EOB stavblender hos en af ovenstående forhandlere, så er du sikker på at få en masse tilbehør med. Det er den stavblender i vores test, hvor du får absolut mest tilbehør med. Du får i alt 5 tilbehørsdele med til denne stavblender. Noget af det tilbehør du får med når du køber denne stavblender er bl.a. 3 aftagelige knive, 1 hakker, 1 kande med dobbelt låg, 1 piskeris, 1 opbevaringsboks og 3 beskyttelseskapper til knive og kogegrej.

KitchenAid 2571EOB er generelt bare en stavblender med mange muligheder og funktioner. Du kan blende alt slags mad med denne stavblender, såvel som du kan bruge den som erstatning for et piskeris, eftersom der følger 1 piskeris med. Du får egentlig en alt i en løsning her med denne KitchenAid 2571EOB stavblender. KitchenAid 2571EOB har i alt 5 forskellige hastigheder og derfor kan du hurtigt lave lækker mad. Du kan bruge KitchenAid 2571EOB til at lave alt lige fra sauce til piskefløde, dressing og meget mere. Hvis du vil købe den bedste stavblender er der i hvert fald ingen tvivl om, at du skal slå til her. Du kan læse meget mere om KitchenAid 2571EOB hos en af ovenstående forhandlere.

Produktdetaljer

 • Bedst i test
 • Stort sæt med 5 hastigheder
 • Inklusiv minihakker og mikserkande
 • 3 aftagelige blenderknive

Bodum Bistro stavblender

Hvis du bare vil have en helt simpel stavblender der stadig er af høj kvalitet til en god pris, så skal du vælge denne Bodum Bistro stavblender. Det billigste vi har fundet Bodum Bistro stavblender til er 543 kroner hos Wupti.com. Vi kan klart anbefale dig til at købe hos Wupti.com, som har et ret stort udvalg af stavblendere fra mange andre mærker end Bodum også. Denne Bodum Bistro stavblender her har 2 forskellige hastigheder og det er også længe nok uanset, hvad det er for noget slags mad du skal lave.

Der medfølger endda også en mikserkande til denne stavblender. Både mikserkande såvel som selve stavblenderen er lavet i gode materialer. De er lavet i hhv. plast og rustfri stål. Det er nogle gode robuste materialer, som kan holde i mange år frem. Bodum Bistro har desuden også et rigtig godt greb, da den er belagt med plastik på hele håndtaget. Så er du sikker på den ikke smutter ud af hånden på dig el. lign. Bodum Bistro er faktisk også ret nem at rengøre, alt du skal gøre når du er færdig med brug af den er, at lade den køre i en varm skål vand. Så rengøre den sig selv hurtigt og let. Læs mere om Bodum Bistro herover.

Produktdetaljer

 • Nummer 2 i vores stavblender test
 • 2 hastigheder
 • Mikserkande medfølger
 • Lavet af plast og rustfri stål

 

Bamix Cross Spiral stavblender

Bamix Cross Spiral er en stavblender der på mange måder også minder om ovenstående stavblender fra Bodum. Bamix Cross Spiral har bl.a. også 2 hastigheder og der medfølger ligeledes også en mikserkande. Bamix Cross Spiral er produceret i Schweiz og er derfor også af høj kvalitet. Derfor får du også hele 5 års garanti oveni, hvis du køber den. Det er 3 års garanti mere end, hvad du får på alle andre produkter her i vores test. Bamix Cross Spiral er både produceret og designet i Schweiz.

Udover ovenstående så har Bamix Cross Spiral også et ergonomisk design og du har dermed også et super greb, når du skal bruge din blender. Bamix Cross Spiral er en smule dyrere end ovenstående stavblender fra Bodum selvom den minder om. Men du får faktisk mere tilbehør med til denne stavblender og du får som sagt også udvidet garanti med på i alt 5 år. Noget af det tilbehør der medfølger er bl.a. multifunktionsblad, piskeskive såvel som en piskeskive med huller. Der er desuden også en spiralledning i denne stavblender, hvorfor det giver noget mere fleksibilitet i forhold til længden på ledningen. Vi synes også at Bamix Cross Spiral har et super flot og enkelt design i en frisk rød. Bamix Cross Spiral er helt klart en anbefalelsesværdig stavblender.

Produktdetaljer

 • Stavblender af høj kvalitet
 • Ergonomisk design
 • Designet og produceret i Schweiz
 • Hele 5 års garanti

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Bosch MSM64035 stavblender

Den sidste stavblender vi har taget med i vores test er denne stavblender fra Bosch. Det er også den billigste stavblender vi har med i vores test. Men selvom det er den billigste har vi erfaret, at det er en god stavblender til prisen med masse af medfølgende tilbehør. En af ulemperne ved at det er den billigste er dog, at der kun er én hastighed, men i mange tilfælde er det stadig længe nok. Du kan bare ikke blende så hurtigt. En af fordelene ved, at den kun har én hastighed er bl.a. at det så både er en vibrationssvag motor og en støjsvag stavblender. Men hvis du ikke har tålmodighed, skal du vælge en anden end denne stavblender selvom den er god.

Noget af det tilbehør der medfølger er blandt andet et piskeris i rustfrit stål, en blenderfod, mixer fod, røreris og et transparent bæger med måleskala og låg. Derfor har du mange muligheder for, at lave alt slags mad med denne stavblender. Desuden er Bosch MSM64035 også ret nem og rengøre da det meste kan komme i opvaskemaskinen. Det eneste er ikke må komme i opvaskemaskinen er motorenheden. Alt i alt er dette en super god blender, som vi kan anbefale dig til at købe. Hvis du vil læse mere om Bosch MSM64035, så skal du bare gå ind på en af ovenstående forhandleres hjemmeside.

Produktdetaljer

 • 1 hastighed
 • Billigste stavblender i vores test
 • Vibrationssvag motor
 • Støjsvag stavblender

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Det skal du kigge efter når du køber stavblender

Herunder har vi lavet en lille guide, til dig som er i tvivl om, hvordan man finder den bedste stavblender. Der er mange parametre som afgør, hvorvidt en stavblender er af høj kvalitet eller ej og den er værd at købe. Noget af det du skal kigge på er bl.a. om den er let at rengøre, brugervenlig og nem at håndtere, såvel som støjsvag og at prisen er i orden. Hvis man kigger på det vigtigste så er det de ting du skal kigge efter. Du kan læse meget mere, om de forskellige ting herunder:

Rengøring – Når du skal købe en stavblender, så er det vigtigt at du vælger én, som er nem at rengøre. Langt de fleste stavblendere, kan skilles ad og kan godt tåle at komme i opvaskemaskinen. Du vil fortryde hvis ikke du vælger en stavblender der er let, at rengøre og kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Nem at bruge – Normalt er det ikke fordi en stavblender er særlig svær at bruge. Men hvis du eksempelvis køber en stavblender med mange funktioner, så kan det måske være den ikke er så let at bruge. Så længe du bare har det i mente og husker, at vælge en stavblender du selv synes er nem at bruge.

Støjsvag – En anden ting du helt bestemt også vil sætte pris på er, hvis du køber en stavblender der er støjsvag. Det er måske ikke alle der synes det er vigtigt, men det er naturligvis mere behageligt at stå og lave mad, med en stavblender der ikke larmer særlig meget. Derfor anbefaler vi dig til, at købe en stavblender der er støjsvag.

Pris på stavblender – Til sidst skal du så tage stilling til, hvor meget du vil give for en stavblender. Jo før du kender dit budget, jo nemmere bliver det også for dig, at finde en god stavblender der passer til dig og dit budget. Herover i vores stavblender test, har vi testet vidt forskellige stavblendere i forskellige prisklasser. Så er du sikker på at kunne finde en god stavblender, som passer til det budget du har, hvis du vælger en af de stavblendere fra vores test.

Hvilke mærker er det bedste indenfor stavblendere?

Der findes mange stavblender mærker, men det er ikke alle der er lige gode. Derfor har vi lavet en oversigt over de bedst stavblender mærker herunder, som vi vil anbefale dig til at købe. Blandt de bedste er KitchenAid, Bamix, Braun, Bosch og Bodum. Langt de fleste af disse mærker har vi med i vores stavblender test, hvor du kan læse mere om de individuelle mærker.

 • KitchenAid
 • Bamix
 • Braun
 • Bosch
 • Bodum

Hvor kan man købe en stavblender?

Skal du købe en ny stavblender og er du i tvivl om, hvor du skal købe den henne? Så se med herunder, hvor vi har samlet de bedste forhandlere indenfor stavblendere. Vi har nøje testet de forskellige forhandlere på forskellige ting såsom priser, mærker og service. Derefter har vi så fundet frem til, at nedenstående forhandlere er de absolut bedste, hvis du skal ud og købe en stavblender. Læs mere om dem her:

Kitchenone.dk – Kitchenone.dk er en netbutik i Danmark, hvor du kan købe mange forskellige ting til køkkenet. Herunder køkkenmaskiner og naturligvis også stavblendere fra vidt forskellige mærker. Nogle af de mærker du kan købe stavblendere fra hos Kitchenone.dk er bl.a. Bosch, Bodum og KitchenAid. Det er også de 3 mærker vi har med i vores test. Hos Kitchenone.dk finder du også nogle super gode priser på stavblendere, hvorfor vi da vil råde dig til at tage et kig hos dem.

Wupti.com – Wupti.com er også et af de steder, hvor du kan købe en stavblender til super gode priser. Faktisk finder du et ret stort udvalg af stavblendere fra mange forskellige mærker hos Wupti.com. For det meste har de et udvalg på mellem 10-20 forskellige stavblendere. Nogle af de mærker du kan købe hos Wupti.com er Bodum, Bamix, Bosch såvel som Braun. Det er alle de bedste mærker indenfor stavblendere. Du kan spare mellem 20-40% ved, at købe din stavblender på nettet fremfor i en fysisk butik. De har også en super hurtig leveringstid på typisk 1-2 hverdage. Uanset hvor meget du bestiller, når du handler på Wupti.com får du også gratis fragt.

Efter du har læst vores stavblender test, håber vi naturligvis du finder frem til den bedste stavblender, som passer til dit behov og det budget du har. Vi har i hvert fald gjort vores bedste for, at teste nogle stavblendere i forskellige prisniveauer, så alle har mulighed for at finde en stavblender af høj kvalitet til en fornuftig pris. Såfremt du skulle have spørgsmål til vores test, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på vores mail. Du kan også lægge en kommentar herunder og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.