Soundbar test – Vi finder den bedste soundbar

Bruger du dit tv meget? Uanset om du bruger dit tv meget til gaming, film eller noget helt tredje. Så vil du ikke fortryde at købe en soundbar til dit tv, da det vil give en langt bedre lyd i hele rummet. Det vil også forbedre din spiloplevelse eller filmoplevelse, når du bruger dit tv, at der er tilsluttet en soundbar. Du kan for relativt få penge få fat i en soundbar af god kvalitet. Vi har også lavet denne soundbar test, så du kan finde frem til den soundbar der passer til dit behov. Det kan nemlig godt være uoverskueligt, at skulle finde frem til den rigtige soundbar, da der er særdeles mange modeller at vælge imellem. Der er også mange forskellige mærker indenfor soundbars, hvorfor vi har testet de absolut bedste her i vores test.

I vores soundbar test har vi i alt taget 4 forskellige soundbars med, som vi har testet os frem til er de bedste du kan vælge. Vi har bl.a. kigget på soundbar fra mærker som Philips, Nordklang og Samsung. Vi har kigget på mange forskellige parametre i vores soundbar test, som blandt andet lyd, kvalitet, brugervenlighed, pris og design. Du kan læse meget mere om de forskellige modeller vi har testet indenfor soundbar herunder. Testvinderen af vores soundbar test blev Philips HTL7140B/12.

Philips soundbar HTL1510B

Testvinderen af vores soundbar test blev Philips HTL1510B soundbar. Dette er en soundbar med utrolig god lyd og et fantastisk flot og enkelt design. Med sit enkle design kan du også være sikker på, at den passer ind i hvor som helst. Uanset om du har et Samsung, Philips eller et Panasonic fjernsyn så vil denne soundbar passe til. Philips HTL1510B er en soundbar der både kan placeres på tv bordet under dit tv, såvel som monteres på væggen med et vægbeslag.

Der medfølger også en subwoofer når du køber denne soundbar, som giver en super god og dyb lyd. Det er vigtigt at der medfølger en subwoofer når du køber en soundbar, da du vil få en meget bedre lyd ud af din soundbar, når du også har en subwoofer med. Du kan læse meget mere om de andre årsager til, at vi har valgt denne soundbar som testvinderen af vores soundbar test.

Om produktet

Med Phillips HTL1510B får du en helt fantastisk lyd ud af denne soundbar. Der er forskellige lydindgange, der giver dig mulighed for nemt at afspille din musik direkte fra din iPod/iPhone/iPad, MP3-afspiller eller bærbare PC via en enkel tilslutning til din hjemmebiograf. Du tilslutter ganske enkelt din lydenhed til lydindgangsstikket for at nyde din musik med den uovertrufne lydkvalitet fra Philips-hjemmebiografsystemet. Du kan også gøre brug af den rrådløs Bluetooth-streaming af musik fra dine musikenheder.

Philips HTL1510B har også en trådløs subwoofer som medfølgerHvis du vil købe den bedste soundbar så er der ingen tvivl om, at du skal købe Philips HTL1510B. Du får meget for dine penge, hvis du køber denne soundbar. Du kan læse meget mere om Philips HTL1510B på Wupti.com’s.

Produktdetaljer

 • Testvinder af soundbar test
 • Soundbar med fantastisk lyd
 • Kan også hænges op på væggen
 • Subwoofer medfølger

Nordklang SB400 soundbar

Nordklang SB400 derimod er den 2 bedste soundbar vi har taget med i vores test. Du kan være sikker på at få god lyd ud af dit tv, hvis du køber denne soundbar. Nordklang SB400 er en soundbar der har indbygget bluetooth, hvorfor du let og hurtigt kan tilslutte den til dit tv, når du har brug for den. Du kan også sætte den op således, at den automatisk tilslutter sig til dit tv, hver gang du bruger dit fjernsyn. Det er en meget nemmere måde at tilslutte soundbaren på.

Nordklang er et særdeles anerkendt mærke når vi snakker om soundbar og højtalere generelt. Derfor kan du også være sikker på, at du får god kvalitet for dine penge, hvis du vælger at investere i Nordklang SB400 soundbar. Der medfølger desuden også en subwoofer til denne soundbar. Du kan læse meget mere om Nordklang SB400 og fordele ved denne model herunder.

Om produktet

Nordklang SB400 er en aluminium soundbar der passer ind i langt de fleste hjem. Uanset mærket på dit tv vil Nordklang SB400 soundbar passer til. Du kan enten vælge at vægmontere fjernsynet, eller du kan vælge at placere den umiddelbart under dit tv. Eftersom der er bluetooth indbygget i denne soundbar, kan du også vælge at afspille musik fra eksempelvis din smartphone eller din tablet.

Det er en stor fordel at vælge en soundbar som denne, hvis du også vil bruge din soundbar til andet end at se tv eller gaming. Du kan læse meget mere om Nordklang SB400 på Wupti.com’s hjemmeside, hvor du også kan købe den for kun 2.999 kroner. Det er den absolut bedste pris vi har kunne finde denne soundbar til.

Produktdetaljer

 • Soundbar med god lyd
 • Bluetooth indbygget
 • Subwoofer medfølger også
 • Kan vægmonteres

Philips HTL1190B/12

Philips HTL1190B/12 er den billigste af alle de soundbar vi har med i vores test. Selvom dette er den billigste soundbar, så er det stadig en soundbar af høj kvalitet. Og på trods af prisen vil du blive overrasket over, hvor en lyd der faktisk er i denne soundbar. Philips HTL1190B/12 soundbar har bl.a. Virtual Surround Sound system indbygget samt Dolby Digital. Det er noget af det der er med til at give en fantastisk lyd i denne soundbar. Philips HTL1190B/12 har ligeledes også indbygget bluetooth, hvorfor du kan tilslutte den til alle tv såvel som din smartphone eller tablet. Så kan du nemlig også høre musik fra din soundbar, og behøver ikke kun bruge den til fjernsynet. 

Desuden synes vi også at Philips HTL1190B/12 har et flot og enkelt design, som passer ind i alle hjem. Denne soundbar er i sort, hvorfor den vil passer til alle slags tv typer. Vi vil anbefale dig at hænge den op under tv’et på et vægbeslag. Der medfølger dog ikke noget vægbeslag til denne soundbar, hvorfor du selv skal ud og købe et, hvis du vil have den op at hænge. Du kan læse meget mere om Philips HTL1190B/12 på Skiftselv.dk´s hjemmeside, hvor vi da også vil anbefale dig at købe den. Her kan du købe Philips HTL1190B/12 soundbar til 937,95 kroner.

Produktdetaljer

 • Virtual Surround Sound
 • Dolby Digital
 • Indbygget bluetooth
 • Passer til alle tv
 • Bedst til prisen

Samsung HW-M460 flat soundbar 2.1 højttaler

Samsung HW-M460 er en flot soundbar med en super god lyd. Hvis du har et Samsung tv er dette den helt perfekte soundbar – så vil både din soundbar og dit tv matche på bedst mulig vis. Samsung HW-M460 er en soundbar der giver god lyd, uanset om du hænger den op på væggen under tv’et eller om du stiller den på tv bordet. Samsung HW-M460 har også mulighed for bluetooth tilslutning, hvilket kan være en stor fordel, hvis du eksempelvis gerne vil høre musik fra den eller lignende.

Det har du nemlig mulighed for også at bruge din soundbar, som en decideret højtaler ved at tilslutte din smartphone eller tablet til din soundbar. Der medfølger også en subwoofer til denne Samsung HW-M460 soundbar, hvorfor du er sikker på den absolut bedste lyd når du køber denne. Med Samsung HW-M460 får du en Surround Sound Expansion, der fylder hele rummt med lyd og skaber en surroundeffekt. Du kan også styre din Soundbar direkte fra din Android smartphone eller tablet. Download appen, og tilslut med Bluetooth, så kan du styre alle funktioner og spille musik fra din mobil gennem en og samme app. Hvis du synes Samsung HW-M460 soundbar lyder som noget for dig, så kan du købe den hos Wupti.com for kun 2.023 kroner.

Produktdetaljer

 • Fantastisk soundbar i flot design
 • Subwoofer medfølger
 • Bluetooth indbygget
 • Nem tilslutning

Guide til køb af soundbar

Har du besluttet dig for at du skal have en ny soundbar? Så bør du læse nedenstående guide inden du går i gang med at kigge efter en soundbar. Jo mere du ved om, hvilke parametre der er afgørende for om en soundbar er god eller dårlig, jo nemmere får du også ved at finde en den soundbar, som passer til dit behov og budget. I vores soundbar test har vi bl.a. kigget på parametre som lyd, brugervenligheden, opsætning og montering samt pris og design. Dette er de absolut vigtigste ting du skal kigge efter, når du skal købe en soundbar. Du kan læse meget mere om de forskellige punkter lige herunder.

Lyd – Lydkvaliteten er det absolut vigtigste parameter når der skal købes ny soundbar. Hvis du vil have en soundbar du bliver glad for, som du kan have i mange år frem, fordi kvaliteten bare er i top. Så skal du specielt kigge efter lydkvaliteten. Men hvordan kan man finde ud af, hvordan lydkvaliteten er i en soundbar, hvis man køber den i en netbutik. I vores soundbar test har vi prøvet at beskrive lyden på bedst mulig vis under de forskellige modeller. Ellers kan du tage og kigge på Youtube, hvor der plejer at være produktvideoer af de forskellige soundbars. Ellers kan du jo naturligvis altid gå ned i den lokale elektronikforretning, hvis du vil høre lydkvaliteten på den soundbar du har kigget på.

Nem at bruge – Brugervenlighed er ligeledes også et vigtigt parameter, når der skal vælges soundbar til dit hjem. Uanset om du er 60 år gammel og ikke er teknisk, eller 20 år gammel og meget teknisk, så bør du vælge en soundbar der kun skal tilsluttes én gang. Når den så har været tilsluttet én gang, så tilsuttes den automatisk hver gang efter, så du altid har din soundbar som output til lyden. Du vil med garanti ikke få din soundbar brugt lige så meget, hvis du selv skal manuelt tilslutte den hver gang du vil bruge den. Vigtigst af alt er det bare at den soundbar du køber er brugervenlig.

Opsætning og montering – Et andet parameter du også skal kigge efter, når der skal købes ny soundbar er opsætning og montering af din soundbar. For vil du have din soundbar skal stå oprejst på tv bordet eller vil du have det monteret på et vægbeslag lige under dit tv. Rent designmæssigt vil vi anbefale dig til, at få det monteret direkte under dit tv på et vægbeslag. Så ligner det nemlig at soundbaren går i ét med tv’et. Dog vil det ikke ændre på lydkvaliteten, om den ligger på dit tv bord umiddelbart under tv’et eller er monteret på et vægbeslag under eller over dit tv.

Design – Eftersom en soundbar oftest bliver hængt op ved siden af eller under dit tv midt i stuen, så må det også gerne være en soundbar der har et flot design. Du vil blive træt af at købe en soundbar, som ikke passer til resten af dine møbler i huset. Derfor vil det mest optimale være at du vælger en soundbar, som er samme farve som dit tv. Der er stor forskel på udseendet blandt de forskellige modeller, og du kan se samtlige modeller i vores soundbar test herover.

Pris – Hvis du har besluttet dig for, at du skal købe en soundbar, så skal du først finde ud af dit budget. Du kan hurtigt udelukkede de modeller der ikke er interessante for dig, hvis du har et helt andet budget end prisen på den model du har kigget på. Pris og kvalitet hænger også sammen, hvorfor dette er et vigtigt parameter når der skal købes ny soundbar. Du bør kunne finde en soundbar af høj kvalitet til en pris på omkring 2.000-3.000 kroner. Uanset dit budget har vi en soundbar med der passer til dig, herover i vores soundbar test.

Få bedre lyd med en soundbar

Har du bare et almindeligt fjernsyn i dag uden ekstra lyd til dit tv? Det er ikke altid at standard højtalerne er særligt gode i et tv, hvorfor det er en god idé at investere i en soundbar, hvis du vil have optimal lyd.
Hvis du vælger at købe en af de soundbars vi har med i ovenstående soundbar test, så vil du hurtigt kunne høre forskel på lyden i dit tv. Der er ingen tvivl om at der bare er en langt bedre lydkvalitet, hvis man har en soundbar tilsluttet til dit fjernsyn. Hvis du skal have et nyt tv, bør du automatisk vælge, at tilkøbe en soundbar, da du absolut ikke vil fortryde det. Uanset om du ser meget tv, film eller bruger dit tv til at spille på, så vil du ikke fortryde købet af en soundbar til dit tv.

Køb en soundbar her

Der er mange forskellige soundbars på markedet og ligeledes også forhandlere her indenfor. Derfor kan det være svært at tage stilling til, hvor man skal købe sin soundbar, hvis man har besluttet sig for at købe en. Det letteste er i mange tilfælde bare at køre i en fysisk butik for at købe en. Hvis du vil spare penge er det dog ikke den mulighed, som vi vil anbefale dig at gå efter. Hvis du vil finde den bedst soundbar til den bedste pris, så bør du uden tvivl gå på nettet og handle soundbar. Se herunder hvilke steder vi anbefaler dig at købe en soundbar, hvis du vil spare penge.

Wupti.com – Hvis du vil finde en rigtig god soundbar til den bedste pris, så skal du gå på Wupti.com og handle. Du kan spare mange penge ved at handle på Wupti.com og det er ikke kun når vi snakker soundbar. Wupti.com har generelt også bare et stort udvalg indenfor HIFi produkter og har et væld af forskellige brands. Du vil kunne spare i gennemsnit 30% når du køber soundbar på Wupti.com.
Du kan købe soundbar fra brands som Philips, Nordklang og Samsung. Det er nogle af de bedste mærker indenfor soundbars, hvilket er endnu en grund til at handle soundbar på Wupti.com.
Når du laver en ordre på Wupti.com, så kan du også godt regne med at modtage dine varer allerede indenfor 1-3 hverdage. Wupti.com har en særdeles hurtig leveringstid, og du får endda også gratis fragt, hvis du bestiller over 500 kroner.

Hvis du følger ovenstående råd, når du skal købe soundbar, så skal du nok finde en model til en god pris, som du vil blive glad for. Vil du være sikker på at finde den helt rigtige soundbar af høj kvalitet, så skal du vælge en af de modeller vi har med i vores test herover. Vi har kun taget de soundbars med, som vi mener er de bedste på markedet i øjeblikket. Hvis du har nogle spørgsmål til vores soundbar test, skal du være mere end velkommen til at lægge en kommentar til denne artikel. Så besvarer vi din kommentar hurtigst muligt. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye soundbar.

Relaterede tests:

Se også vores fladskærms test.

Kilder:

TÆNK – Soundbars: Tips før købet

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.