Skægtrimmer Test – Find den bedste skægtrimmer her

Har du besluttet dig for, at du skal have en ny skægtrimmer? Så læs med i vores store skægtrimmer test her på Testafdelingen.dk. Vi har kigget på vidt forskellige produkter indenfor skægtrimmere og har fundet frem til de bedste modeller herunder. I vores skægtrimmer test har vi blandt andet kigget på skægtrimmere fra Philips, Braun og BaByliss. Testvinderen blev Philips S7510/41. Der er ingen tvivl om at det er den skægtrimmer der er bedst i test. Bliv klogere på Philips S7510/41 og de andre skægtrimmere lige herunder.

Der er mange fordele ved at købe en skægtrimmer – din hud vil takke dig for, at købe en skægtrimmer i stedet for en skraber. På sigt vil du nemlig få en meget smukkere hud af, at klippe dit skæg med en skægtrimmer. Hvis du ofte skal barbere dig, vil du blive glad for at vælge en af nedenstående skægtrimmere. Du kan læse meget mere om fordele ved, at købe en skægtrimmer lige herunder. Vi håber du kan bruge vores skægtrimmer test til noget.

Den bedste skægtrimmer: Philips S7510/41

Vi har testet mange gode skægtrimmere her i vores skægtrimmer test, men vi fandt dog ud af, at det skulle være denne Philips S7510/41 skægtrimmer der blev testvinder. Der er flere årsager til vi har valgt denne skægtrimmer, som den bedste i vores test. Philips S7510/41 er en lidt dyrere skægtrimmer end de andre, som vi har med i vores test. Man kan dog tydeligt mærke forskel på kvaliteten af denne skægtrimmer og de andre vi har med. Philips S7510/41 er en ledningsfri skægtrimmer – hvorfor du får en mere fleksibel skægtrimmer, der giver et mere præcist resultat, når du skal barbere dit skæg. Hvis du har behov for ofte at barbere dig, så kan vi kun anbefale dig til at købe Philips S7510/41.

En af de helt store fordele hvis du køber denne skægtrimmer er, at du får 100% tilfredshedsgaranti, hvis du køber den hos Wupti.com. Det betyder derfor at du kun kan blive tilfreds ved at købe med denne Philips S7510/41 skægtrimmer. Hvis ikke du er tilfreds med produktet, kan du til enhver tid sende den tilbage til Wupti og få dine penge refunderet. Af smarte funktioner i denne skægtrimmer kan bl.a. nævnes, at den er vaskbar, har et Li-Ion batteri og naturligvis også er genopladelig. Hvis du vil læse mere om Philips S7510/41 kan du bare gå ind på forhandler linket lige herover.

Produktdetaljer

 • Bedst i test
 • Vaskbar
 • Ledningsfri brug
 • Lang batterilevetid

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Philips Bodygroom TT2040/32

Den 2 bedste skægtrimmer her i vores test er sågar også fra Philips. Man er ikke i tvivl om at de laver nogle gode skægtrimmere af høj kvalitet. Hvorimod ovenstående skægtrimmer er mere optimal kun til ansigtsbehåring, så er denne Philips Bodygroom TT2040/32 barbermaskine optimal til både ansigtsbehåring såvel som kropsbehåring. Dvs. du sagtens kan bruge den til intimbarbering og barbering under armene. Derfor kan man godt kalde dette for den ultimative barbermaskine eller skægtrimmer, da den kan bruges til det hele.

Udover ovenstående så er Philips Bodygroom TT2040/32 også en skægtrimmer med ledningsfri brug. Derfor kan du bruge denne skægtrimmer i op til 50 minutter efter den ikke har været opladet. Desuden er batteriet naturligvis også genopladeligt og den er hurtig om, at oplade batteriet igen. Det er blandt andet fordi det er et Li-Ion batteri, at den kan holde strøm i så lang tid. Philips Bodygroom TT2040/32 er også bare generelt en skægtrimmer der er let at bruge. Alt du skal gøre er bare at sætte den i stikket, trykke på power knappen og så kan du påbegynde barbering. Læs mere om Philips Bodygroom TT2040/32 herover hos en af de forhandlere vi har med.

Produktdetaljer

 • Den 2 bedste skægtrimmer
 • Li-Ion batteri
 • Ledningsfri brug op til 50 min
 • Genopladelig

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

BaByliss T820E skægtrimmer

Går du meget op i dit skæg og vil have en yderst præcis skægtrimmer? Så er denne BaByliss T820E skægtrimmer helt sikkert noget for dig. BaByliss T820E har nemlig en præcision på helt ned til 0,5 mm og et w-tech skær på 32 mm. Det giver bare nogle flere muligheder for dig ift. barbering. BaByliss T820E er til dig der går meget op i dit skæg. BaByliss T820E er mest optimal til barbering af skægget og dermed ansigtsbehåring. Men du kan også sagtens bruge den til intimbarbering og barbering under armene, hvis du ønsker det.

I denne BaByliss T820E skægtrimmer er der også et integreret hjul, som du kan justere længde på. Du kan let og hurtigt ændre på længden til det ønskede. Ligesom de andre skægtrimmere vi har med i vores skægtrimmer test, så er dette også en skægtrimmer der er ledningsfri. Det eneste tidspunkt du skal have ledning i BaByliss T820E er når den skal oplades. Den kan holde strøm i helt op til 60 minutter uden ledning, hvorfor du kan barbere dig mange gange, før du skal have batteriet ladet op igen. Der medfølger naturligvis også en afstandskam på på 1-20 mm, så du kan få en flot barbering. Derudover er der også hår opsamling på 60%, hvilket er brugbart hvis ikke du gider gøre rent efter du har barberet dig.

Produktdetaljer

 • Præcision på 0,5 mm
 • Integreret hjul til justering af længde
 • W-tech skær på 32 mm
 • Batterilevetid på 60 min

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Braun Cruzer5 skægtrimmer

Den sidste og billigste skægtrimmer vi har med i vores test er denne Braun Cruzer5. Braun har her formået at lave en rigtig god skægtrimmer til en super skarp pris. Du kan nemlig købe Braun Cruzer5 til under 400 kroner. Derfor er det også den billigste skægtrimmer vi har med i vores test. På trods af det er det stadig en super god trimmer med mange funktioner i. Braun Cruzer5 har en indbygget skægtrimmerkam, som kan klippe i 1-11 mm. I langt de fleste tilfælde er det længe nok, men den kan ikke klippe længere ud end 11 mm.

Hvis du har tænkt dig at købe denne Braun Cruzer5 skægtrimmer hos Wupti.com, så skal du bare være opmærksom på, at denne model udgår med deres lager. Dvs. at den gode pris kun er gældende i en begrænset periode indtil der ikke er flere på lager. Hos Wupti.com får du også 100% tilfredshedsgaranti på dette produkt. Dvs. at såfremt du ikke skulle være tilfreds med produktet, så kan du bare sende den tilbage og få alle dine penge tilbage i op til 60 dage efter dit køb. Læs meget mere om dette produkt hos Wupti.com lige herover.

Produktdetaljer

 • Billig og god skægtrimmer
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • 11 mm længde
 • Vaskbar

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Købsguide til den bedste skægtrimmer

Der er mange ting at tage stilling til, når man skal finde den helt rigtige skægtrimmer. Hvis man ikke har brug for at barbere sig så tit, så er det måske ikke så vigtigt, hvordan den skægtrimmer du køber er. Hvis du derimod ofte har brug for, at bruge din skægtrimmer så vil vi da anbefale dig til, at læse med herunder. Nedenstående parametre er de ting, som vi har kigget på i de forskellige skægtrimmere vi har med i vores test. Bliv klogere på hvordan man finder en god skægtrimmer herunder:

Kvalitet af skægtrimmer – Det vigtigste når du skal købe en ny skægtrimmer er, at det er en skægtrimmer af høj kvalitet. Hvis du vil have en skægtrimmer, der kan holde mange år frem, så skal du vælge en af dem vi har med i vores skægtrimmer test. Nogle steder såsom hos Wupti.com, kan du endda få 100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage, på udvalgte skægtrimmere. Hvis du ser en skægtrimmer der er 100% tilfredshedsgaranti, så plejer det som oftest være en der er af høj kvalitet. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, så derfor skal du ikke regne med, at du kan købe en billig skægtrimmer og at den så stadig er af høj kvalitet. Undersøg derfor markedet nøje inden du vælger, hvilken skægtrimmer du vil købe.

Batterilevetid – Når du skal ud og købe en ny skægtrimmer, så vil vi sige at du skal vælge en skægtrimmer der er ledningsfri. Eller i hvert fald at du vælger en skægtrimmer, som er mulig at bruge uden ledning. Det er meget mere komfortabelt at barbere sig med en skægtrimmer, som du kan bruge uden ledning. Det giver mere fleksibilitet og i sidste ende også en bedre barbering. Hvis du så vælger en skægtrimmer der er ledningsfri, så er det også vigtigt at det er én der kan holde på strøm i lang tid. Alle de skægtrimmere vi har med i vores test herover er der mulighed for ledningsfri brug i.

Pris – Normalt kan du sagtens finde en skægtrimmer til en fornuftig pris, som stadig er god. For langt de fleste er det prisen der afgør, hvad det bliver for en skægtrimmer man vælger at købe. Du kan godt købe en god skægtrimmer omkring de 3-500 kroner. Du behøver ikke vælge en skægtrimmer, som koster flere tusinde kroner for at være sikker på den er af høj kvalitet. I vores skægtrimmer test har vi taget vidt forskellige skægtrimmere med, så du har mulighed for at finde én uanset hvad dit budget er på.

Her kan du købe en skægtrimmer

Hvor skal man købe sin skægtrimmer, hvis man ikke vil bruge for mange penge på en skægtrimmer? Men stadig gerne vil købe en skægtrimmer af høj kvalitet, som man kan have mange år frem i tiden. Hvis du er på udkig efter en god skægtrimmer, så vil vi anbefale dig til, at kigge hos en af nedenstående netbutikker.

Wupti.com – Der er ingen tvivl om, at du vil spare mange penge ved at købe en skægtrimmer på nettet. Det er i langt de fleste tilfælde her det er billigst og købe en skægtrimmer eller en shaver. Wupti.com er blandt en af de netbutikker, hvor du kan spare mange penge. Du finder et stort udvalg af skægtrimmere hos Wupti.com. Nogle af de mærker du kan købe hos Wupti er eksempelvis Philips, Braun og BaByliss skægtrimmere. Se hele udvalget på deres hjemmeside. Du kan finde linket til deres hjemmeside lige herover.

Coop.dk – Coop.dk er også et rigtig godt bud, hvis du vil købe en skægtrimmer til en god pris. Her finder du også et stort udvalg af skægtrimmere fra vidt forskellige mærker i forskellige prisniveauer. Hvis du er medlem af Coops medlemsklub kan du spare adskillige hundrede kroner på skægtrimmere. Coop har en medlemsklub, hvor du betaler et fast beløb i måneden. Til gengæld får du så deres produkter til nedsatte priser og kan spare over 50% på mange af deres produkter. Se meget mere på deres hjemmeside.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores skægtrimmer test, skal du selvfølgelig være mere end velkommen til, at sende os dine spørgsmål til vores mail eller i en kommentar herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Hvis du vil være sikker på, at du køber den bedste skægtrimmer, skal du bare vælge en af de modeller vi har med i vores test lige herover. Rigtig god fornøjelse med at finde en god skægtrimmer, som du bliver glad for.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.