Saftpresser Test – Stor test af saftpressere

Vil du ikke gerne lave den lækreste juice eller saft om morgenen? Så har du muligheden her for, at finde en super god saftpresser af høj kvalitet. Her på Testafdelingen.dk har vi fået mange henvendelser fra jer læsere vedrørende en saftpresser test. Derfor har vi i denne uge lavet en stor saftpresser test af juicere du kan købe i dag. I vores test har vi bl.a. kigget på parametre som kapacitet, effekt, pris og udseende. Du kan læse meget mere i vores købeguide under selve saftpresser testen.

I vores saftpresser test har vi i alt kigget på 10 forskellige saftpresser. Efter vi har lavet vores test har vi så valgt kun, at tage de 5 absolut bedste saftpressere med. De 5 bedste saftpressere, som vi har fundet frem til er nedenstående modeller, som er fra vidt forskellige mærker og i vidt forskellige prisniveauer. Nogle af de mærker vi bl.a. har kigget på her i vores saftpresser test er fra Magimix, Bosch, Braun og Kenwood. Du kan læse hele vores test af saftpressere lige herunder. Rigtig god fornøjelse og vi håber naturligvis du finder en saftpresser du bliver glad for.

Bedst i test: Magimix Magi Duo XL saftpresser

Her i vores saftpresser test har vi kåret denne Magimix Magi Duo XL, som den bedste saftpresser. Vi har kigget på mange forskellige modeller, men denne Magimix Magi Duo XL skilte sig nu alligevel ud på flere punkter. Magimix Magi Duo XL er en klar topmodel bl.a. grundet designet og kvaliteten. Man kan tydeligt mærke forskel fra denne saftpresser og de andre vi har med i vores test. Med denne Magimix Magi Duo XL saftpresser, kan du lave alt lige fra friskpresset juice, til smoothie og saft. Alt i alt er det bare en meget brugervenlig saftpresser og det kan man tydeligt mærke.

Den er nem at have med at gøre og den er desuden også nem at rengøre. Du kan nemt og hurtigt skille den ad i de forskellige dele og derefter sætte den i opvaskemaskinen. Magimix Magi Duo XL kan nemlig godt tåle at komme i opvaskemaskinen. Magimix Magi Duo XL er en effektfuld saftpresser og har en stor motor med i alt 1800 omdrejninger i minuttet. Vi kan klart anbefale dig til, at købe Magimix Magi Duo XL hvis du skal købe en saftpresser. Du kan gå ind på hjemmesiden herover, hvis du vil læse mere om den.

Produktdetaljer

 • Testvinder
 • Topmodellen indenfor saftpressere
 • Lav alt fra smoothie til salat og frisk juice
 • Smukt design

Bosch MES25A0 saftpresser

Her i vores saftpresser test har denne Bosch MES25A0 saftpresser fået en andenplads. Bosch MES25A0 er en noget billigere saftpresser end testvinderen herover. Selvom der er en stor prisforskel, så er Bosch MES25A0 faktisk en rigtig fornuftig saftpresser der kan klare lidt af hvert. Bosch kan sagtens lave køkkenmaskiner af høj kvalitet og det kan man se her. Du kan købe Bosch MES25A0 til kun omkring de 600 kroner. Det er altså noget af en besparelse, hvis man bare vil have en billig saftpresser, der stadig er af god kvalitet. Du kan presse alt lige fra frugter, til grøntsager m.v med denne Bosch MES25A0.

Bosch MES25A0 har en stærk motor med en ydelse på 700 watt. Der er et ekstra stort påfyldningsrør til denne saftpresser. Påfyldningsrøret er på i alt 72 mm og derfor er det alt du har behov for i langt de fleste tilfælde. Bosch MES25A0 har også skridsikre fødder – så er du sikker på, at du kommer til at vælte den el. lign. Der er en aftagelig beholder på 2 liter til alt frugtkødet, som automatisk blive sorteret fra. Der medfølger en plastik kande, hvor du kan hælde saften eller juicen direkte over i fra den praktiske hældetud der også har drypstop. Hvis du køber Bosch MES25A0 hos Kitchenone.dk så kan du kun blive tilfreds. De har nemlig 100% tilfredshedsgaranti på denne saftpresser. Så kan du altid få dine penge tilbage, hvis ikke du er tilfreds med produktet.

Produktdetaljer

 • Den 2 bedste saftpresser
 • Stærk motor på 700 watt
 • Kan presse saft fra både frugt og grøntsager
 • Står stabilt med skridsikre fødder

Braun J 300 Juicer

Hvis du godt kan lide frisk og velsmagende juice, så er dette helt klart en saftpresser eller juicer der er noget for dig. Braun J 300 er nemlig en robust og elegant juicer til en rigtig god pris. Du kan nemlig erhverve dig Braun J 300 for under 800 kroner og er helt bestemt også det værd. Braun er rigtig gode til at lave køkkenmaskiner og det kommer også til udtryk i denne Braun J 300 saftpresser. Braun J 300 her et indbygget hurtig-juicer system der betyder, at den laver saft rigtig hurtigt. Derfor er dette den ideelle juicer til dig der gerne vil have frisk juice om morgenen, men som ikke har så meget tid.

Braun J 300 er lavet i nogle gode materialer der er holdbare – nemlig højglans plastik og rustfrit stål. Så kan du være sikker på, at den holder mange år frem i tiden og ikke bare sådan går i stykker. Braun J 300 kan desuden også tåle at komme i opvaskemaskinen og er nem at skille ad. Der er også et automatisk afbrydersystem i, hvis nu der skulle ske et uheld. Det er muligt at lave helt op til 1,25 liter juice eller saft med Braun J 300 og du kan lave hele 1,25 liter juice på kun 15 sekunder. Du kan læse meget mere om denne juicer lige herover hos en af de forhandlere vi anbefaler.

Produktdetaljer

 • Robust og elegant
 • Hurtig juicer
 • Kan tåle opvaskemaskine
 • Automatisk afbrydersystem

Kenwood JE720 Juicer

Den sidste og billigste juicer vi har med i vores test er denne Kenwood JE720. På trods af at Kenwood JE720 er en billig juicer, så er den stadig af høj kvalitet og kan sagtens klare arbejdet. Kenwood JE720 er en stor og innovativ saftpresser, som har en kapacitet på op til 1,5 liter saft og en separat beholder på 3 liter til frugtkødet. Så er du altså sikker på, at du kan lave juice til hele familien. Kenwood JE720 har også et stort påfyldningsrør og derfor kan du presse hele frugter med denne juicer. Denne Kenwood JE720 juicer kan naturligvis også bruges til andet end juice. Du kan såvel som juice også lave saft o. lign. Der er desuden også drypstop i denne Kenwood JE720 juicer og derfor er du sikker på, at den ikke spilder frugtjuice ud over det hele i dit køkken.

Desuden er Kenwood JE720 også ret nem at rengøre. Alt du skal gøre er bare, at adskille de forskellige dele og så kan du bare smide den i opvaskemaskinen. Det kan den nemlig godt tåle, at komme i opvaskemaskinen. Hvis du køber denne juicer, får du naturligvis også 2 års garanti med oveni købet uanset, hvor du køber den henne. Kenwood er et mærke der er kendt for, at lave gode køkkenmaskiner og derfor kan du sagtens købe en saftpresser fra netop Kenwood. Vi kan i hvert fald sagtens anbefale dig denne saftpresser, såfremt du ikke vil bruge mere end 1.000 kroner på en saftpresser. Du kan læse meget mere om denne Kenwood JE720 juicer på forhandler linket herover.

Produktdetaljer

 • Billigste saftpresser
 • Kan sagtens presse hele frugter
 • Lav den lækreste juice

Hvad skal man kigge efter når man skal købe en saftpresser?

Hvad er det egentlig man skal kigge efter, hvis man skal købe en ny saftpresser? Det kan du se herunder, hvor vi har lavet en gennemgang af de vigtigste ting og kigge efter, når man skal købe en saftpresser. Kig efter påfyldningsrøret, om den er let at rengøre, brugervenlig, designet og naturligvis også prisen. Det er de ting vi har gennemgået i vores saftpresser test. Læs meget mere herunder:

Påfyldningsrør – Påfyldningsrøret i ens saftpresser er naturligvis noget af det vigtigste. Alt afhængigt af dit behov og hvor tit du bruger din saftpresser, bør du vælge et påfyldningsrør med masse plads. Jo mere plads du har, jo hurtigere kan du lave friskpresset juice eller smoothie. Der er altid et påfyldningsrør tilhørende din saftpresser, så du altid kan lave lækker og frisk juice.

Let at rengøre – Hvis du skal købe en saftpresser, kan vi kun anbefale dig til, at vælge en som er let at rengøre. Her mener vi eksempelvis, at du skal købe en der kan tåle at komme i opvaskeren. Hvis en saftpresser kan skilles ad hurtigt og let i flere dele, så er det også endnu lettere at rengøre den. Du bliver træt af hvis du vælger en saftpresser, der ikke kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Design – For nogle er det udseendet som er afgørende for, hvad det bliver for en saftpresser de vælger at købe. Er designet i en saftpresser også noget som har betydning for dig? Så har vi i vores saftpresser test herover, fundet vidt forskellige modeller frem der ser forskellige ud. Så vil du med sikkerhed kunne finde en saftpresser, som passer godt til dig.

Saftpresserens pris – Du kan sagtens købe en saftpresser til en god pris omkring de 1.000 kroner. Vi vil dog anbefale dig til, at gøre op med dig selv om dit budget inden du går på udkig efter en ny saftpresser. Så er det meget lettere og hurtigere, at sortere de modeller fra som ikke er relevante for dig og dem som er relevante for dig.

Hvor kan man købe en saftpresser?

Hvis du ikke ved, hvor du skal gå på udkig efter en saftpresser, så skal du bare læse med lige herunder. Her har vi nemlig lavet en liste med de absolut bedste forhandlere, som vi vil anbefale dig til at handle hos, såfremt du skal købe en ny saftpresser. Der er naturligvis mange steder man kan købe en saftpresser, men hvis du vil have en til den bedste pris fra de bedste mærker. Se vores anbefalinger til saftpresser forhandlere herunder:

Kitchenone.dk – Kitchenone.dk er nok den største netbutik i Danmark, som sælger køkkenudstyr og køkkenmaskiner på nettet. Derfor er der ingen tvivl om, at du bør tage et kig hos dem, hvis du vil købe en ny saftpresser. Hos Kitchenone.dk kan du bl.a. købe saftpressere fra mærker såsom Kenwood, Magimix, Bosch og Braun. Du finder også nogle af de bedste priser hos Kitchenone.dk og kan i mange tilfælde spare helt op til 30-40% på en saftpresser. En af de store fordele ved Kitchenone.dk er også, at man får gratis fragt uanset hvad og hvor meget du bestiller. Du kan se hele deres udvalg inde på deres hjemmeside herover.

Vi håber du finder frem til den helt rigtige saftpresser, som passer til dit behov og budget. Hvis du har læst vores guide herover, så vil du have meget lettere ved, at finde en god saftpresser af høj kvalitet til en god pris. Har du nogle spørgsmål til vores saftpresser test, så kan du bare lægge en kommentar herunder eller sende os en mail. Så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt. Her på Testafdelingen.dk vil vi gerne hjælpe dig med, at finde en god saftpresser som du bliver glad for. Vi ønsker dig god fornøjelse med din nye saftpresser.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.