Sådan vælger du den rette dørtelefon til ejendommen

Er du selv ejer af en udlejningsejendom? Eller medlem af bestyrelsen i jeres ejer-/andelsforening? Uanset hvad skal du være med til at sikre, at ejendommen er et sikkert og trygt sted. Noget der skaber tryghed er at vide, at ejendommens hoveddør er aflåst, og at det ikke er alle og enhver der kan komme ind i bygningen. En dørtelefon med stor sikkerhed er derfor en god løsning, og har I ikke allerede en moderne og sikker dørtelefon, kan det være en god idé at overveje, om den nuværende dørtelefon måske trænger til at blive udskiftet.

Hvilken type dørtelefon?

Alt efter jeres behov kan I vælge mellem to typer af dørtelefoner:

  • En klassisk dørtelefon i audio version: Her kan gæster ringe på dørtelefonen ved hoveddøren, hvorefter beboeren kan løfte røret i lejligheden og høre, hvem det er der vil ind.
  • En audio dørtelefon med kamera: Denne fungerer på samme måde som ovennævnte, men har den ekstra funktion, at beboeren kan se, hvem der står nede på gaden. Det kan være en ekstra sikkerhed, da beboeren ikke kun kan høre, hvem der står på gaden, men også se vedkommende igennem kameraet.

En god og sikker dørtelefon kan hjælpe til med at forebygge og undgå indbrud og anden form for kriminalitet i ejendommen. Ved at kunne afvise uvedkommende og ukendte personer ved gadedøren, slipper I for at have ubekendte folk i bygningen. Det skaber tryghed for beboerne at vide, at de kan være med til at kontrollere, hvem der kommer ind i opgangen.

Brug et professionelt låsefirma

Ved at bruge et professionelt og certificeret firma, kan I sammen finde den løsning der passer bedst til jeres behov, og du er sikker på at få både en professionel montering og reparation af dørtelefonen. Et professionelt firma står altid til rådighed ved eventuelle fejl, skader eller hvis I har brug for vejledning i brugen af dørtelefonen.