Sådan rengør du korrekt i levnedsmiddelindustrien

Mange virksomheder indenfor levnedsmiddelindustrien udsættes hver dag for en masse skidt og snavs, som derfor hverdag skal fjernes for, at der ser ordentligt ud og regler og love overholdes. Det er vigtigt at være opmærksom på kravene til rengøringsprocedurer, så man ikke kommer i problemer, og der ikke opstår problemer med bakterieforureninger i færdigvaren. Det kan koste både blod, sved og tårer samt kræve en ordentlig omgang knofedt, hvorfor det for mange virksomheder kan virke både uoverskueligt og tidskrævende. Det er dog ikke muligt at slippe uden om, men man kan selv gøre processen nemmere ved at vælge de rette rengøringsmidler.

 

Det er ofte et krav, at alle flader, maskiner og bygningsdele desinficeres, således at de fremstår helt rene og glatte. En måde, hvorpå man kan få både glatte og rene overflader, er ved at bruge SAPO-SUR pH 0,5, da denne både rengør og afkalker på én og samme tid, således at overfladen er klar til desinfektion. Ved at bruge de rette produkter, kan man sikre sig mod, at afresistente bakteriestammer opblomstre. Dette er særdeles vigtigt for netop levnedsmiddelindustrien, hvorfor netop denne afkalker er værd at bruge.

 

De rette produkter leveret i hele landet

 

Sapolux er en nordjysk virksomhed beliggende i Hirtshals, men uanset hvor du befinder dig i landet, kan du med firmaets pålidelige vognmænd få leveret afkalkning og andre rengøringsmidler til netop din virksomheds adresse. Lyder det som noget for dig, så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte Sapolux. Er du det mindste i tvivl om hvilke produkter, der ydermere passer til dit behov, er der ligeledes mulighed for kyndig vejledning, således at du får lige det produkt, der passer til dit behov. Derudover kan du også høre meget mere om hvilke fordele, der er for din virksomhed, hvis du vælger netop en kalkfjerner fra Sapolux til rengøring af din virksomhed.