Sådan får du råd til at skifte bil

Kender du det, at du har sat et stramt budget for måneden, og pludselig bryder din bil sammen, dit køleskab står af, eller du skal akut til tandlægen. Det er ikke altid nemt at overskue uforudsete omkostninger, når man i forvejen ikke har meget luft i økonomien.

Heldigvis findes der i dag flere alternativer til det traditionelle banklån, der kan være en tidskrævende og svær proces. Har du brug for at låne et mindre beløb mellem 3.000 og 15.000 kr. til en relativ lav rente, kan du læse mere her for at se dine muligheder.

Sådan låner du online

Med en månedlig rente på 12,5% tilbyder Kassekreditten.dk et billigere alternativ til et kviklån. Din månedlige betaling afhænger derfor af beløbet du vil låne, og der er ikke nogen fast dato for hvornår lånet skal betales tilbage (op til 12 mdr.), så længe du betaler din månedlige ydelse.

Det eneste du skal brug for at ansøge er dit NemID og enkelte personlige oplysninger for at udfylde ansøgningen. Du får allerede svar på om du er godkendt eller ej inden for 2 minutter, og pengene står herefter på din konto inden for et par dage.

Hvorfor låne online?

Nogle af fordelene ved dette slags lån er:

  • Ubegrænset løbetid på dit lån
  • Lav rente (12,5%)
  • Hurtig ansøgningsproces
  • Høj kundetilfredshed

Så kan du se, du kommer til at lave overtræk på din konto, har du altså her et billigere alternativ, så du slipper for at blive uvenner med din bankmand. Der er heller intet krav på, hvad pengene skal bruges til – det er 100% op til dig. Så længe du er sikker på at kunne betale de 12,5% af dit lån hver måned, indtil du betaler det fulde beløb tilbage (inden 12 mdr.), er der intet problem.