Sådan får du en glad hund

Hunden er menneskets bedste ven og familiens stolte medlem, der altid er glad og skaber glæde. Det kræver dog også, at man tager sig rigtig godt af den og skaber nogle rammer, hvor den kan være glad og finde sin plads.

Vælg det rigtige foder

En hund kan ikke tale, og derfor kan den ikke fortælle, om den får det rigtige foder, om den får ondt i maven eller får den rigtige ernæring. Alder, race og størrelse har alt sammen noget at sige, når du skal vælge det rigtige hundefoder. Derfor er det en god idé at gå til en dyreklinik, der kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige hundefoder. Du kan få hundefoder i Silkeborg hos Dyreklinikken Vestergade. Bor du i Silkeborg eller omegn, kan du også bruge klinikken, når din hund bliver syg eller skal vaccineres.

Den rigtige opdragelse giver en glad hund

Når du får en hundehvalp, er det vigtigt at træne og opdrage den. Det kan være svært at være konsekvent overfor en sød hundehvalp med store hundeøjne, men det er super vigtigt. På lang sigt er det både bedre for dig og hunden selv. Hunden er et flokdyr, og det er vigtigt, at den bliver sat på plads, og ved hvem der er øverst i hierarkiet, så den ikke overtager styringen og gør, som det passer den.

Fra starten og gennem hele hundens liv skal den aktiveres hver dag. Alt efter hunderacen og størrelsen på din hund, skal den have mere eller mindre motion og træning. Inden du anskaffer dig en hund, skal du overveje kraftigt, om du rent faktisk har tid til at tage dig af den. Hvis du i perioder har meget travlt, er det en god idé at ansætte en hundelufter, der kan aktivere din hund.

Lav en kommentar