Sådan bleger du dine tænder

Et smukt hvidt smil kan give et godt førstehåndsindtryk, og derfor er der flere og flere danskere, der bleger deres tænder. Der findes dog flere forskellige tandblegningsmetoder, og herunder kan du få mere at vide om de mere almindelige metoder, der findes ved tandklinikkerne.

De forskellige tandblegningsmetoder hos tandlægen

Gelé og skinner
Ved tandlægen kan man få hjælp til at lave skinner i blød plast. Dette kræver dog to besøg hos tandlægen. Ved det første besøg laves der et aftryk af tænderne, som tandlægen derefter bruger til at lave skinnerne ud fra. Ved det andet besøg bliver skinnerne tilpasset og justeret, så den passer til dig og dit tandsæt. Efter det andet besøg får du skinnerne og blegningsgelé med hjem. Oftest så bruger man skinnerne og blegningsgeléen et par timer om dagen, og andre har dem på i løbet af natten.

Det varierer fra person til person, hvor hurtigt tænderne bliver hvide, men sædvanligvis tager det 4-6 behandlinger før, man kan se en større forandring.

Laser
Laser bruges oftest til dem, der har meget slem misfarvning, men dette skal helst gøres af en tandlæge. Først lægges der et beskyttende stof på gummerne, hvorefter der smøres blegningsgelé på tænderne. Geléen aktiveres af laserlyset og giver et relativt hurtigt resultat.

Tandblegning i Odder, Malling, Samsø og Beder

På tandklinikken i Odder er det muligt at få bleget tænder, samt blegning af fyldninger og rodmateriale. Dette sker ved, at en del af fyldningerne eller rodmaterialet fjernes og blegemiddel ilægges, hvorefter fyldningen lukkes. Dette gentages, indtil tanden har fået den ønskede farve, så den passer til nabotænderne. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan Tandlæge Bente Canter kan give dig et hvidt smil, kan du læse mere her. Derudover så kan tandlæger også rådgive dig om, hvilke bivirkninger der er ved at få bleget tænderne.

Lav en kommentar