Romaskine Test – Find en romaskine af høj kvalitet

Har du besluttet dig for, at du gerne vil have en romaskine eller er du stadig på udkig? Du er helt sikkert landet det rigtige sted, hvis du vil læse mere om, hvordan man køber en god romaskine af høj kvalitet, som passer godt til dit behov og budget. Her på Testafdelingen.dk har vi nemlig lavet en stor test, hvor vi har kigget på alle de bedste romaskiner på markedet. Så kan du hurtigt finde frem til en god romaskine der passer til dit budget, når du skal købe en ny. Herunder i vores romaskine test har vi blandt andet testet de forskellige modeller ud fra vægt, mobilitet, modstandsniveauer, brugervenlighed og prisen. Vi har lavet en guide til når du skal købe en romaskine under selve testen.

Nogle af de romaskiner vi har kigget på i vores test er bl.a. fra Concept, Masterfit, Viking og Abilica. Alle 4 mærker er rigtig gode mærker, hvis du skal købe en romaskine, men der er alligevel en stor forskel på de forskellige mærker og modeller. Den bedste romaskine i vores test blev Concept 2 D/PM5. Hvis du vil læse mere om testvinderen og alle de andre romaskiner vi har testet, så skal du læse med herunder. Vi ønsker dig god fornøjelse med vores romaskine og håber du finder én du bliver glad for.

Concept 2 D/PM5 romaskine

Testvinderen i vores romaskine test blev denne Concept 2 D/PM5 romaskine. Der er flere grunde til, at det er denne romaskine der er bedst i test. Først og fremmest er det en særdeles robust romaskine, som med sikkerhed kan holde mange år frem. Concept 2 D/PM5 anbefales derfor som den perfekte romaskine til roklubber, fitnesscentre, idrætsforeninger eller lignende. Du kan naturligvis også stadig bruge den til hjemmet. Concept 2 D/PM5 er bare en lidt dyrere romaskine og du skal op og bruge næsten 9.000 kroner for denne model.

Noget rigtig smart ved Concept 2 D/PM5 er, at den hurtigt og let kan klappes sammen i 2 dele. Det vil sige du nemt kan opbevare den og skille den ad på få sekunder. Så hvis du har behov for en romaskine, som du ikke kan have stående permanent, så er dette helt klart et rigtig godt bud. Concept 2 D/PM5 har et tungt svinghjul og derfor er dette en romaskine med mulighed for udfordring med de i alt 16 forskellige træningsprogrammer. Der er også pulsmåling indbygget i denne romaskine. Pulsmålingen sidder i håndtagene og det er unikt for denne romaskine. Så skal du heller ikke til selv, at tilkøbe en pulsmåler efterfølgende. Vi kan uden tvivl anbefale dig til, at købe Concept 2 D/PM5, hvis du vil have en romaskine der er af høj kvalitet. Læs meget mere på ovenstående link til forhandleren.

Produktdetaljer

 • Den bedste romaskine – Bedst i test
 • Robust romaskine
 • Tungt svinghjul
 • Nem at opbevare og kan skilles ad på få sekunder

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Masterfit TP 320R romaskine

Skal du bruge en romaskine til hjemmetræning? Så er Masterfit TP 320R et rigtig godt bud på en romaskine. Den har 15 forskellige træningsprogrammer at vælge imellem, så det er bare med at komme igang. Der er også 16 forskellige modstandsniveauer, hvis du vil have noget udfordring. Masterfit TP 320R er en af de billigste romaskiner vi har med i vores, så hvis du har et budget på under 5.000 kroner, så er dette den oplagte model at gå efter.

Masterfit TP 320R har også et stort display foran sædet, så du altid kan følge med i, hvor hurtigt du ror, hvor langt du har roet med videre. Du kan tracke alt med Masterfit TP 320R romaskinen. Udover ovenstående er displayet naturligvis også baggrundsbelyst, så du også kan ro om aftenen. Der er også indbygget pulsmodtager – du skal dog selv tilkøbe en pulsmåler, men du har mulighed for at få den puls vist på displayet med den indbyggede pulsmåler. Hvis du vil læse mere om Masterfit TP 320R kan du bare gå ind på forhandlerens hjemmeside herover.

Produktdetaljer

 • Optimal til hjemmetræning
 • 15 forskellige træningsprogrammer
 • Baggrundsbelyst display
 • Indbygget pulsmodtager

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Viking Pro AR Power

Viking Pro AR Power er en noget anderledes romaskine end nogle af de andre vi har med i vores test. Viking Pro AR Power er en meget mere naturlig romaskine pga. måden den er bygget på. Denne romaskine har nemlig et unikt vandmodstandssystem, som ingen af de andre romaskiner har i vores test. Med det unikke vandmodstandssystem føles det mere virkeligt, at ro med Viking Pro AR Power. Lyden og følelsen af vandet der skvulper giver en speciel effekt, som du vil blive rigtig glad for. Vandniveauet er også justerbart, så du kan passe det ind efter den modstand du foretrækker.

Viking Pro AR Power er bygge i mørkt amerikansk træ, hvorfor det er holdbart og kan holde i mange år frem i tiden. Der vil ikke komme noget vedligehold ved Viking Pro AR Power, selvom den er lavet i træ. Der er også et stort display foran sædet af denne Viking Pro AR Power, hvor du kan følge med i dine data. Du kan bl.a. se hvor hurtigt du sejler, modstandsniveau, indstille træningsprogram og meget mere. Vi kan i hvert fald helt klart anbefale dig, at købe denne Viking Pro AR Power romaskine, hvis du vil have den fulde oplevelse af at ro.

Produktdetaljer

 • Unikt vandmodstandssystem
 • Lyd og følelsen af vand giver en speciel effekt
 • Bygget i mørkt og holdbart træ
 • Justerbart vandniveau

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Abilica WinRower 2.0

Den sidste og billigste romaskine vi har med i vores test er fra Abilica. Abilica er et mærke der er produceret af forhandleren Abilicaonline.dk. Derfor kan du sagtens regne med, at den er af høj kvalitet og at det er en du kan have mange år frem i tiden. Abilica WinRower 2.0 har fået en ny kraftig opdatering med 12 forskellige programmer. Så kan du altså få masser af tid til at gå foran din romaskine. Det er meget sjovere med en romaskine, hvor du har mulighed for, at vælge en masse forskellige programmer da det giver noget mere udfordring. Abilica WinRower 2.0 har også en elektronisk justerbar magnetmodstand, som gør den mere let og glidende og ro med. Der er naturligvis også et stor display indbygget i Abilica WinRower 2.0, hvor du kan tracke alle mulige slags data. Der er flere motiverende funktioner i denne Abilica WinRower 2.0 romaskine og desuden er der også en race-mode. Hvis du vil have en billig romaskine, så er der ingen tvivl om, at du skal købe denne romaskine – da den på trods af prisen stadig er af høj kvalitet.

Produktdetaljer

 • Ny og kraftig opdatering
 • Elektronisk justerbar magnetmodstand
 • Letlæseligt display
 • 12 forskellige programmer

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Sådan finder du den bedste romaskine

Hvis ikke du har så meget forstand på romaskiner, eller ikke har købt en før og gerne vil have én. Hvordan finder man så frem til en god romaskine, som passer til dit behov? Først og fremmest skal du naturligvis kende dit behov såvel som dit budget. Du kan se meget mere om herunder, hvad det er for nogle ting du skal kigge efter, når du skal købe en ny romaskine. Det er blandt andet vægt, mobilitet, modstandsniveauer, brugervenlighed og pris. Læs meget mere om disse faktorer lige herunder i vores guide til køb af en romaskine.

Vægt og mobilitet – Har du et helt rum eller nok plads til at opbevare din romaskine? Så behøver du ikke vælge en let og mobil romaskine, som er let at transportere. Hvis du derimod ikke har plads til din romaskine et fast sted, så bør du vælge en let romaskine der er mobil, som du hurtigt kan flytte væk. Se eksempelvis på nogle af de romaskiner vi har med i vores test. De kan hurtigt foldes sammen eller pakkes ned.

Modstandsniveauer – Hvis du gerne vil have en udfordring når du skal bruge din romaskine, så skal du vælge en romaskine der har mange modstandsniveauer såvel som træningsprogrammer. Det er sjovere at følge et træningsprogram end bare at ro derud af på det samme modstandsniveau. Hvis du følger et træningsprogram, regulerer romaskinen selv modstandsniveauet løbende. I nogle romaskiner kan du også følge med i din præstation, hastighed, distance m.v på displayet.

Nem at bruge – For nogle er det måske piece of cake at bruge en romaskine. For andre derimod kan det være ret besværligt overhovedet, at kunne få gang i sin romaskine. Derfor skal du finde en romaskine der er brugervenlig, uden for mange indstillinger og som du hurtigt kan komme i gang med at bruge.

Pris – Hvis du skal købe en romaskine er det bestemt også vigtigt at kigge på prisen. Hvis du skal have en god romaskine, skal du regne med at skulle op og give mellem 10-15.000 kroner. Du kan naturligvis også købe en romaskine der er meget billigere til omkring de 5.000 kroner, men hvis du vil have en af topkvalitet så er prisniveauet ovenstående. Derfor er det ikke lige noget man bare lige køber. Du skal nøje overveje, hvilken romaskine du skal købe. I vores test har vi naturligvis taget romaskiner med i vidt forskellige prisniveauer, så du med sikkerhed kan finde en der passer til dit budget.

Disse romaskine mærker er bedst

Det er ikke fordi romaskiner er der, hvor du finder det største udvalg af mærker og modeller. Derfor er det alligevel meget rart at få bekræftet, at det man kigger efter er en romaskine der er af god kvalitet. Netop af denne grund har vi også lavet denne romaskine test, som er til dig der er på udkig efter en romaskine. I vores test har vi fundet frem til at alle af nedenstående mærker, er de absolut bedste romaskine mærker vi vil anbefale dig til at gå efter. Nogle er naturligvis bedre end andre men se vores liste her:

 • Concept
 • Masterfit
 • Viking
 • Abilica

Stort udvalg af romaskiner her

Har du forgæves kigget efter romaskiner på nettet og i butikker? Hvis ikke man ved, hvor man skal købe romaskine så kan det være svært, overhovedet at finde nogle netbutikker eller fysiske butikker der sælger det. Her på Testafdelingen.dk har vi foretaget en stor test af romaskiner og derfor ved vi også godt, hvad det er for nogle forhandlere du skal kigge hos. Abilicaonline.dk er blandt en af de førende netbutikker indenfor salg af kondiudstyr og romaskiner på nettet. Læs meget mere om dem herunder:

Abilicaonline.dk – Hvis du gerne vil købe en romaskine, så er der ingen tvivl om at du skal tage et kig hos Abilicaonline.dk. Du finder et stort udvalg af forskellige mærker såsom Concept, Masterfit og Viking hos Abilicaonline.dk. Faktisk er samtlige af de romaskiner vi har med i vores test købt hos Abilicaonline. Du kan altid finde mellem 15-20 forskellige romaskiner i sortimentet hos Abilicaonline.dk. Så er du sikker på altid at kunne finde en romaskine til dit behov og i dit prisniveau. Du får gratis fragt hvis du køber din romaskine hos Abilicaonline.dk.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores romaskine test, er du naturligvis mere end velkommen til, at kontakte os på e-mail eller lægge en kommentar. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vil du være sikker på at købe en romaskine af høj kvalitet, så skal du bare købe en af de romaskiner vi har med i vores test lige herover. Vi håber du kunne bruge vores test til noget og at du bliver glad for din nye romaskine. Rigtig god fornøjelse.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.