Røremaskine Test – Bedst i test

Vil du gerne købe en røremaskine? Så læs med i vores røremaskine test, som er helt opdateret med de nyeste modeller på markedet. Her på Testafdelingen.dk har vi fået rigtig mange henvendelser fra jeres læsere, om vi ville lave en test af røremaskiner. Det har vi derfor valgt at gøre, så du kan finde frem til en røremaskine i høj kvalitet, som passer til dit behov og budget. I vores røremaskine test har vi testet de forskellige røremaskiner ud fra parametre, som blandt andet motoreffekt, kapacitet, brugervenlighed, funktioner og prisen. Det er de 5 vigtigste faktorer, som du skal kigge efter når du skal købe en ny røremaskine. Du kan læse mere i vores guide under selve testen.

Her i vores røremaskine test har vi kigget på 6 forskellige røremaskiner fra forskellige mærker. Vi har dog fundet frem til de bedste 4 modeller er dem vi har med i vores test. Det er bl.a. røremaskiner fra mærker som KitchenAid, WMF, Bosch og Kenwood. Det er de 4 mærker vi har med i vores test. Testvinderen blev en røremaskine fra KitchenAid Artisan. Det er en lidt dyrere røremaskine end de andre, men der er også stor klasseforskel på dem. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores røremaskine test lige herunder og håber du finder en røremaskine du bliver glad for.

Den bedste røremaskine er KitchenAid Artisan

Vil du gerne købe den bedste røremaskine? Så skal du helt sikkert tage et kig på denne KitchenAid Artisan røremaskine. KitchenAid Artisan er en rigtig god røremaskine og der er flere grunde til, at vi har valgt netop denne røremaskine som den bedste. Her hos Testafdelingen.dk har den fået 5 ud af 5 stjerner i vores test, og flere andre steder er den også blevet kåret som testvinder. Hos forbrugermagasinet TÆNK er den blandt andet også testvinder. KitchenAid Artisan er en multifunktionel køkkenmaskine, så derfor kan du bruge den til rigtig mange forskellige ting. Hvis du har behov for at bruge en køkkenmaskine ofte, så ville dette være en oplagt mulighed. KitchenAid Artisan har nemlig en 7 liter stor stål skål, som du kan forberede din mad i. Det er endda også en flot stål skål, hvorfor den også kan bruges som serveringsskål. 

KitchenAid Artisan har en stor motoreffekt på hele 1,3 hestekræfter. Den er derfor højeffektiv og kan klare alt forskelligt slags mad lige fra dej til kød og grøntsager m.v. Desuden er der også direkte transmission i, hvilket gør den endnu mere effektiv. Selvom den har en stor motoreffekt så kan den maks bruge 500 watt. De stærke mixerblade i denne røremaskine, sørger for at den bliver blandet op hurtigt og grundigt. Der er et epileptisk røre hoved med, som kan nå rundt til hele skålen og er derfor særdeles effektiv. Der medfølger endda også en skærm af plastik, hvis du ikke vil have den skal svine.  KitchenAid Artisan er lidt dyrere end en normal røremaskine, men man kan tydeligt mærke kvalitet forskellen på denne og andre røremaskiner. Læs mere på forhandlerens hjemmeside lige herover.

Specifikationer

 • Testvinder
 • 5 ud af 5 stjerner
 • Multifunktionel køkkenmaskine
 • 7 liter stål skål

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]WMF Profi Plus røremaskine

Her får du altså en røremaskine af høj kvalitet. Den er tysk produceret og designet og det er tydeligt at mærke når man bruger den. Du er sikkert allerede bekendt med mærket WMF, som er kendt for at lave køkkenmaskiner af høj kvalitet. I vores test har denne WMF Profi Plus røremaskine fået en 2 plads blandt de røremaskiner vi har testet. Hvis du vil have en god og vellykket dej hver eneste gang, så skal du købe denne WMF Profi Plus røremaskine. Du kan naturligvis også bruge den til andet end dej, men ligeledes også til pizza, tærte, kød, sauce og meget andet. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan bruge din røremaskine til. Denne WMF Profi Plus røremaskine har en stor motor på i alt 1,4 hestekræfter og er derfor faktisk, en smule kraftigere end ovenstående testvinder.

WMF Profi Plus er næsten 2.000 kroner billigere end testvinderen fra KitchenAid og har samme motoreffekt – hvorfor har vi så ikke valgt denne røremaskine som testvinder? Kigger man kun på ydelsen så er denne WMF Profi Plus røremaskine lige så kraftig og effektiv som testvinderen, men vi synes bare at KitchenAid Artisan røremaskinen har et flottere design og derfor er denne WMF Profi Plus ikke blevet testvinder. I stedet har den fået en flot 2 plads og derfor kan vi naturligvis stadig anbefale dig til, at købe denne WMF Profi Plus røremaskine.

Specifikationer

 • 8 forskellige hastigheder
 • Få en god og vellykket dej
 • Højtydende motor
 • Kan klare selv tunge brødblandinger

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Bosch MUM57B22 røremaskine

Her får du bestemt noget for dine penge – denne Bosch MUM57B22 har 100% tilfredshedsgaranti og det er man ikke i tvivl om. Bosch har formået at lave en rigtig fornuftig røremaskine, til en super god pris og af høj kvalitet. Bosch MUM57B22 er en alsidig køkkenmaskine der kan bruges af enhver. Det er en meget brugervenlig røremaskine og er endda også nem at rengøre. Det er meget rart at man bare kan skille de forskellige dele ad og så lægge dem i opvaskemaskinen.

Bosch MUM57B22 har desuden en stor motor med en effekt på 900 watt. Derfor er du sikker på den kan klare langt de fleste madvarer. Hvis du køber denne røremaskine fra Bosch hos Kitchenone.dk får du 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder at hvis ikke synes den er noget for dig, så har du altid muligheden for, at få dine penge refunderet. Selv efter op til 100 dage efter dit køb. Bosch MUM57B22 er en rigtig stor hjælp i køkkenet, uanset hvad du har besluttet dig for at du skal lave til mad. Bosch MUM57B22 er helt klart en røremaskine, som vi kan anbefale dig at købe.

Specifikationer

 • Alsidig køkkenmaskine
 • Nem og brugervenlig
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Stor tilbehørspakke

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Kenwood KM286 røremaskine

 

Står du og er på udkig efter en simpel røremaskine, som kan klare enhver opgave, men som samtidig kan købes til en god pris. Så vil vi anbefale dig til, at overveje denne Kenwood KM286 røremaskine. Kenwood KM286 er den billigste røremaskine vi har med i vores test og selvom den har fået en 4 plads i vores test, så kan vi stadig klart anbefale den. Efter vores test kan vi konstatere, at Kenwood KM286 har en kraftfuld motor og kan klare langt de fleste slags madvarer. Forskellen på denne røremaskine og de andre vi har med i vores test er bare, at den er noget mindre.

Kenwood KM286 er nemlig en lille, kompakt men stadig effektiv røremaskine. Der medfølger også en masse forskelligt tilbehør til denne røremaskine. Blandt andet får du både tre kraftudtag, en k-spade, piskeris og en dejkrog med. Der er mange grunde til at vælge en lille, billig men samtidig god røremaskine som denne Kenwood KM286. Hvis du vil læse mere om Kenwood KM286 kan du bare gå ind på en af ovenstående forhandleres hjemmeside.

Specifikationer

 • En god og billig røremaskine
 • Tre kraftudtag
 • Tilbehørspakke

 

Sådan finder du den bedste røremaskine

Der er mange forskellige røremaskiner at vælge imellem. Derfor kan det også godt være uoverskueligt, at skulle finde den rigtige røremaskine der passer til dit behov. Inden du overhovedet går på udkig efter en ny røremaskine, så vil du gøre det meget lettere for dig selv, såfremt du kender dit behov. Hvis du ved hvad du skal bruge din røremaskine til og hvor ofte du vil bruge din røremaskine, så kan du også hurtigt finde frem til en røremaskine der ligger inden for dit budget. Læs meget mere om de vigtigste faktorer lige herunder.

Effekt – Det nok vigtigste parameter, hvis du vil købe en god røremaskine er, at der er en god motoreffekt. Hvis du vil købe en røremaskine, som kan klare lidt af hvert så er det vigtigt med en høj motoreffekt. Alle de røremaskiner vi har med i ovenstående test har høj effekt og kan derfor blende langt de fleste madvarer.

Skålstørrelse – Kapaciteten eller skålstørrelsen er naturligvis noget du skal tage stilling til, når du skal ud og købe en røremaskine. Hvis du bruger din røremaskine ofte, så kan det selvfølgelig være rart med en stor skål til din røremaskine. Hvis ikke du bruger den så tit, så er det ikke altid du har behov for en særlig stor skål. Så længe du bare vælger en røremaskine med en passende skålstørrelse.

Funktioner – Der er stor forskel på de røremaskiner vi har med i vores test her. Du kan vælge mellem vidt forskellige funktioner i den røremaskine du køber. Det vigtigste er naturligvis, at den model du vælger er robust og af høj kvalitet. Dernæst kan du så begynde og kigge på, om der er nogle funktioner som er specielt vigtige for dig.

Udseende – For mange er udseendet af den røremaskine man vælger også et vigtigt parameter. En røremaskine kan godt tage en del plads og derfor er der mange der har sin røremaskine stående, som fast inventar i køkkenet. Hvis du vil have din røremaskine stående i køkkenet fast, så er det bedste at du vælger en røremaskine du kan holde ud og se på. Udseendet er naturligvis ikke det vigtigste, men det er blot noget du skal overveje.

Pris – Hvis du har været ude og kigge efter røremaskine til køkkenet, så har du formentligt oplevet at det kan være dyrt. Hvis du gerne vil have en god røremaskine af høj kvalitet. Derfor skal du nøje overveje, hvor meget du vil give for en ny røremaskine og om du overhovedet har behov til at købe en røremaskine til 5.000 kroner. Hvis du ikke bruger din røremaskine så meget, vil vi bare anbefale dig til at købe en i et lavere prisniveau.

Køb en røremaskine her

Skal du ud og købe en ny røremaskine, så er der ingen tvivl om, at du skal tage et kig herunder. Vi har nemlig lavet en liste med alle de bedste forhandlere indenfor køkkenmaskiner og røremaskiner. Så kan du hurtigt og let sammenligne, hvis du skal købe en ny køkkenmaskine. Vi vil anbefale dig til at købe din røremaskine på nettet, hvis du gerne vil spare penge. Der er nemlig mange penge at spare ved, at købe en røremaskine på nettet fremfor i en fysisk butik. Se vores anbefalinger lige herunder:

Kitchenone.dk – En af de netbutikker som har det største udvalg indenfor køkkenmaskiner og røremaskiner er helt klart Kitchenone.dk. Kitchenone.dk forhandler kun produkter og maskiner til køkkenet. Derfor kan du også købe nogle af de bedste mærker indenfor røremaskiner på Kitchenone.dk. Du kan bl.a. finde mærker såsom KitchenAid, Bosch, WMF og Kenwood. Alle disse mærker er af høj kvalitet og kan købes hos Kitchenone.dk til en rigtig god pris. Du finder altid over 20-30 forskellige røremaskiner på deres hjemmeside. Du kan se hele deres udvalg ved, at gå ind på hjemmesiden herover.

Wupti.com – Du kender sikkert allerede Wupti.com, da det er en af de største netbutikker her i Danmark. På Wupti.com kan du købe langt det meste og derfor kan du også finde røremaskiner fra mange forskellige mærker på Wupti.com. Ligesom hos Kitchenone kan du også købe røremaskine fra bl.a. KitchenAid, Kenwood og Bosch hos Wupti.com. Ret ofte kører Wupti.com tilbudskampagner, så du kan spare mange penge på deres køkkenmaskiner og røremaskiner. Derfor bør du holde øje med deres hjemmeside, hvis du vil have fat i en god røremaskine til en skarp pris.

Hvis du vil være sikker på at købe en af de bedste røremaskiner på markedet, så vil vi anbefale dig til, at vælge en af de røremaskiner vi har med i ovenstående test. Har du derimod nogle spørgsmål til vores røremaskine test, skal du naturligvis også være mere end velkommen til, at kontakte os på mail eller i en kommentar herunder. Vi vil hellere end gerne være behjælpelige med, at du finder frem til den bedste røremaskine, som passer til dit budget og behov.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.