Robotplæneklipper Test 2017 – Stor test af robotplæneklippere

Har du et hus med en græsplæne til og kunne du godt tænke dig at spare masser af tid? Så er der ingen tvivl om, at du skal ud og investere i en robotplæneklipper. Det er blevet rigtig populært blandt os danskere at købe en robotplæneklipper og det er der flere årsager til. Først og fremmest er det rigtig tidsbesparende med en robotplæneklipper. Dernæst er du altid sikker på, at din græsplæne ser ren og nyslået ud. Det er muligvis en smule dyrt at gå ud og investere i en robotplæneklipper første gang, men du vil også kunne spare penge i driftsomkostninger på sigt. Nogle af de vigtigste ting at kigge efter er bl.a. hvorvidt det er en robotplæneklipper der har en lang batterilevetid, arealet og prisen. Læs meget mere i vores guide under selv robotplæneklipper testen.

Vi har kigget på vidt forskellige robotplæneklipper fra forskellige mærker. Nogle af de mærker vi har med i vores test er blandt andet Worx, Bosch, Gardena og Robomow. Den bedste robotplæneklipper i vores test blev Worx Landroid M 1000, som vi har kåret til testvinder. Du kan læse meget mere om testvinderen og de andre robotplæneklippere, som vi har testet lige herunder. Vi håber du finder frem til en robotplæneklipper af høj kvalitet, som du vil blive glad for.

Worx Landroid M 1000 robotplæneklipper

I vores robotplæneklipper test fandt vi frem til, at Worx Landroid M 1000 er den bedste robotplæneklipper. Derfor har vi kåret den som testvinderen. Der er flere grunde til at det er lige netop denne robotplæneklipper der blev testvinder. Her hos Testafdelingen.dk er vi ikke de eneste der synes, at det er den bedste robotplæneklipper. Hos Aftonposten som er et af de største magasiner i Sverige har man også kåret den som bedst i test i deres robotplæneklipper test. Det samme har testmagasinet TÆNK også kåret denne robotplæneklipper som. Hvis du har en stor græsplæne over 500 m2, så er der ingen tvivl om, at dette er den robotplæneklipper du skal købe. Worx Landroid M 1000 kan nemlig klare græsplæner på helt op til 1000 m2. Derfor er det også den robotplæneklipper i vores test, som kan klare det absolut største areal.

Nogle robotplæneklippere har også et problem med, at de ikke kan nå ind i de små kroge og hjørner på en græsplæne. Det problem har Worx Landroid M 1000 naturligvis ikke, hvorfor du kan regne med at få den flotteste græsplæne med denne robotplæneklipper. Worx Landroid M 1000 har hele 4 klinger og justerer automatisk højden efter, hvordan du ønsker den at klippe din græsplæne. Det eneste du skal gøre er at bede den om, at sætte i gang med og så vil Worx Landroid M 1000 automatisk ordne din græsplæne. Du kan også selv indstille den til på forhånd, at klippe din græsplæne i nogle faste intervaller eller på bestemte tidspunkter. Dette er en kæmpe fordel, for så slipper du faktisk mere eller mindre for overhovedet at tænke på græsklipning. Worx Landroid M 1000 finder nemlig også automatisk hen til ladestationen, så du altid er sikker på, at der er strøm nok på. Der er ingen tvivl om, at vi kan anbefale dig at købe denne Worx Landroid M 1000, hvis du vil have en robotplæneklipper.

Produktdetaljer

 • Bedst i test – Testvinder
 • Kan klare plæner på helt op til 1000 m2
 • Ordner sågar de små hjørner og kroge
 • Lang køretid og hurtig opladning

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Bosch Indego 350 robotplæneklipper

Hvis du har en lidt mindre græsplæne på under 500 m2, så er Bosch Indego 350 et rigtig godt bud på en robotplæneklipper du kan købe. Bosch Indego 350 har et optimalt arbejdsareal på op til 350 m2 på en opladning. Den tager ikke mere end et par timer om, at oplade så hvis du er tålmodig kan du naturligvis sagtens bruge den til et større areal end 350 m2. Du skal selvfølgelig heller ikke selv bøvle med, at sætte den til opladning hver gang den er løbet tør for strøm. Bosch Indego 350 finder nemlig helt automatisk hen til ladestationen, så der altid er strøm på den når du skal bruge den.

Bosch Indego 350 har en batterilevetid på 30 minutter. Det er ikke så lang tid, men det er nok til en mindre græsplæne. En af de helt smarte ting ved Bosch Indego 350 er, at den har sin egen hukommelse. Dvs. at når den har kørt på din græsplæne den første gang, så regner den selv automatisk den letteste og hurtigste rute ud. Det er meget nyttigt med den korte batterilevetid, da den så er yderst effektiv når den kører. Bosch Indego 350 har også multi følere, sådan så den undgår objekter på dens vej af sig selv. Du kan læse meget mere om Bosch Indego 350 på forhandlerens hjemmeside herover.

Produktdetaljer

 • Kan automatisk registrere plænens areal og form
 • Beregner selv en effektiv rute til klipning
 • Har sin egen hukommelse

Gardena R50LI robotplæneklipper

Hvis du har en mellemstor græsplæne er Gardena R50LI helt klart også en robotplæneklipper, som du skal overveje at købe. Gardena R50LI kan klare græsplæner på helt op til 500 m2 og kan derfor bruges i langt de fleste haver. Med Gardena R50LI får du garanti for en fantastisk klipning. Du er altid sikker på at din græsplæne ser helt fantastisk ud med denne Gardena R50LI robotplæneklipper.

Gardena R50LI er yderst miljøvenlig da den bl.a. har en lang batterilevetid på helt op til 60 minutter. Når den er ved at løbe tør for strøm, kører den helt af sig selv tilbage til ladestationen så der altid er strøm på. Den tager desuden også kun omkring 50 minutter om at oplade sig selv. Gardena R50LI er også en støjsvag robotplæneklipper og du hører den næsten ikke, når den klipper din græsplæne. Det er slut med sure naboer om sommeren når du skal slå græs med Gardena R50LI. Du kan læse meget mere om Gardena R50LI robotplæneklipper hos forhandleren herover.

Produktdetaljer

 • Nemt at sætte den igang
 • Garanti for fantastisk klipning
 • Kan klare plæner på op til 500 m2
 • Lang batterilevetid og miljøvenlig

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Robomow RX12U robotplæneklipper

Hvis du er på udkig efter en billig robotplæneklipper, så skal du læse med her. Robomow RX12U er nemlig den billigste robotplæneklipper vi har med i vores test. Du kan købe til under 4.000 kroner og det er altså væsentligt billigere end nogen af de andre robotplæneklippere, som vi har med i vores test lige her. Der er dog også en grund til, at den er billig. Det har ikke noget og gøre med at det er en dårlig robotplæneklippere, for det er det bestemt ikke. Robomow RX12U klarer det arbejde den skal, men den har bare ikke et så stort arbejdsareal.

Robomow RX12U har et maksimum arbejdsareal på op til 250 m2 pr. opladning. Derfor er Robomow RX12U kun optimal til dig, som har en mindre græsplæne. Hvis du har en mindre græsplæne, så kan du også regne med den klare klipningen perfekt hver eneste gang. Hvis du vil have Robomow RX12U til at klippe din græsplæne, så skal du bare trykke på Start-knappen på toppen af den. Hvis du vil læse mere om Robomow RX12U, så kan du gå ind på ovenstående link herover til forhandleren.

Produktdetaljer

 • Billigste robotplæneklipper
 • Optimal til mindre plæner
 • Kan klare op til 250 m2

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Guide til køb af en robotplæneklipper

Herunder har vi lavet en guide til dig, som skal ud og købe en ny robotplæneklipper. Er du i tvivl om, hvilke faktorer du skal kigge efter i en robotplæneklipper. Så skal du bare læse med herunder, hvor vi gennemgår de ting vi har testet i vores robotplæneklipper test. Vi har bl.a. kigget på forskellige parametre såsom areal, støjniveau, køretid, opladningstid og prisen. Det er disse faktorer vi anser for, at være de vigtigste når du skal købe en robotplæneklipper. Du kan læse meget mere lige herunder.

Areal – Når du skal vælge en ny robotplæneklipper, så er et af de vigtigste parametre arealet. Der er naturligvis stor forskel på, hvor stor en græsplæne man har og dermed også, hvilket behov man har for en robotplæneklipper. Af de forskellige robotplæneklippere vi har med i vores test, så er der stor forskel på, hvor stort et areal de kan klare. Vi har robotplæneklippere med, som kan klare helt op til et areal på 1000 m2.

Støjniveau – Støjniveauet er en vigtig faktor, når du skal vælge den robotplæneklipper du gerne vil købe. Langt de fleste robotplæneklippere har dog et lavt støjniveau, hvis man sammenligner med en almindelig plæneklipper. Netop det lave støjniveau er en af de helt store fordele ved, at købe en robotplæneklipper.

Køretid og opladningstid – Køretid og opladningstid er også to faktorer, som er vigtige at tage stilling til, hvis du vil have en robotplæneklipper af høj kvalitet. Hvis du ikke har en så stor græsplæne, så er det ikke så vigtigt med en lang køretid, men hvis du har en stor græsplæne, så bør du vælge en robotplæneklipper med en lang batterilevetid. Vi vil også anbefale dig til, at vælge en robotplæneklipper, som automatisk kan finde tilbage til opladestationen. Så er du sikker på der altid er strøm på din robotplæneklipper.

Prisen – Prisen er helt klart også et afgørende parameter for rigtig mange, når de skal købe en ny robotplæneklipper. Det kan være ret dyrt at investere i en robotplæneklipper. Du skal regne med at du skal op og give minimum 4-5.000 kroner, hvis du vil købe en robotplæneklipper af høj kvalitet. Derfor er det vigtigt at du ved, hvad dit budget er på, når du skal ud og købe en ny robotplæneklipper.

Mange fordele ved køb af en robotplæneklipper

Der er mange fordele ved at købe en robotplæneklipper. Er du i tvivl om du måske skal købe en robotplæneklipper? Så skal du bare læse med herunder, hvor vi har skrevet de væsentligste fordele ned ved, at købe en robotplæneklipper. Der er bl.a. ingen vedligeholdelse af din robotplæneklipper, den er altid let at sætte i gang og du kan spare mange penge i driftsomkostninger såvel som alt den tid du sparer.

 • Ingen vedligeholdelse af din robotplæneklipper
 • Larmer ikke særlig meget ift. en almindelig plæneklipper
 • Du kan styre din robotplæneklipper via en app
 • En robotplæneklipper er bedre mod miljøet

Hvor kan du købe en robotplæneklipper?

Der er mange steder du har mulighed for at købe en robotplæneklipper i dag. Det er dog ikke alle steder, hvor du har mulighed for at købe en god robotplæneklipper af høj kvalitet, til en god pris fra de bedste mærker. Derfor har vi samlet de absolut bedste forhandlere af robotplæneklippere, hvis du skal ud og købe en ny. Se vores liste med anbefalinger lige herunder:

Roboteksperten.dk – Her i vores robotplæneklipper test, har vi testet langt de fleste robotplæneklippere fra Roboteksperten.dk. Hvis ikke du allerede er bekendt med Roboteksperten.dk, så er det en dansk webshop, hvor du kan købe robotstøvsugere og robotplæneklippere fra nogle super gode mærker til nogle super gode priser. Du kan bl.a. købe robotplæneklippere fra mærker som Robomow, Bosch og Worx hos Roboteksperten.dk. Du kan finde over 30 forskellige robotplæneklippere på deres hjemmeside. Se udvalget på deres hjemmeside lige herover.

Wupti.com – Hos Wupti.com kan du også købe robotplæneklippere. Ligesom Roboteksperten.dk finder du også et stort udvalg af forskellige robotplæneklippere hos Wupti.com. Nogle af de mærker de forhandler hos Wupti er bl.a. også Bosch og Robomow. Du kan spare mange penge ved at købe din robotplæneklipper hos Wupti.com, fremfor i en almindelig fysisk butik. Så har du naturligvis også gratis fragt, uanset hvor meget og hvad du bestiller. Leveringstiden plejer at være omkring 1-3 hverdage hos Wupti.com. Helt klart en netbutik vi kan anbefale dig til, at handle hos.

Som du kan se herover er der mange muligheder, når man skal ud og købe en ny robotplæneklipper. Derfor er det ikke helt let at tage stilling til, hvilke modeller og mærker man skal gå efter. Hvis du vil være sikker på at vælge en robotplæneklipper af høj kvalitet, så skal du bare købe en af dem vi har med i vores test, da det er de bedste der er på markedet i øjeblikket. Hvis du har nogle spørgsmål til vores test, eller nogle af de produkter vi har testet, så skal du naturligvis være mere end velkommen til at kontakte os. Rigtig god fornøjelse med din nye robotplæneklipper – vi håber du bliver glad for den.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.