Printer test – De bedste printere

Vi har fået mange henvendelser fra vores brugere om ikke vi ville lave en printer test. Derfor har vi brugt den sidste uge på at lave en stor printer test af de printere, som vi har fundet frem til er de bedste på markedet. Skal du have købt ny printer? Så kan du også være sikker på, at en af nedenstående printere er af høj kvalitet. Uanset hvad dit budget og dit behov siger, vil du kunne finde en printer der passer til dig herunder i vores printer test. Vi har bl.a. testet de forskellige printere ud fra parametre som printkvalitet, strømforbruget, brugervenlighed, pris og flere lignende parametre.
Du kan læse alt om de forskellige printere herunder i vores test.

I vores printer test har vi i alt kigget på 6 forskellige printere. Vi har kun taget 4 af de printere med i vores test, da vi har testet os frem til at det er de bedste. Vi har blandt andet testet printere fra mærker som Brother, HP og Epson. Alle 3 er mærker af høj kvalitet, som vi kan anbefale dig at gå efter, når du skal købe ny printer. Testvinderen af vores printer test blev Brother HL-3170CDW som er den bedste. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores printer test, og håber naturligvis at du finder en printer der passer til dit behov.

Brother HL-3170CDW laserprinter

Hvis du står og leder efter den bedste printer så skal du vælge denne printer fra Brother. Vi har valgt at det var Brother HL-3170CDW laserprinter som skulle løbe afsted med prisen, som testvinder af vores printer test. Der er flere grunde til at det er lige netop denne printer vi har valgt som testvinder. Brother er et mærke der er særdeles anerkendt indenfor printere, hvorfor du kan være sikker på at dette er en printer af høj kvalitet. For kun 1.499 kroner får du altså her en printer der kan klare mange sider print på kort tid. Derfor kan du både bruge Brother HL-3170CDW laserprinter til privat såvel som erhverv.
Brother HL-3170CDW laserprinter kan også klare tosidet print (duplex print).

En af de helt store fordele ved Brother HL-3170CDW laserprinter er, at det er en printer der er særdeles miljøvenlig. Og det er ikke kun noget der er godt for miljøet, men ligeledes også din pengepung. Du vil nemlig kunne spare mange penge ved, at vælge Brother HL-3170CDW laserprinter som printer, da den bruger meget mindre blæk pr. papir. Hvis du printer meget vil du blive glad for netop dette.
Læs meget mere om testvinderen af vores printer test herunder.

Om produktet

Noget rigtig smart ved Brother HL-3170CDW laserprinter er de mange muligheder du har for tilslutning til computer, smartphone eller tablet. Du kan både tilslutte denne Brother printer via enten USB, LAN eller WIFI. Det er meget nemmere, hvis du hurtigt skal have printet noget at kunne tilslutte gennem eksempelvis WIFI. Det giver også dig mulighed for, at kunne printe fra langt flere enheder end kun din computer. Dine print på Brother HL-3170CDW laserprinter kommer ud i høj kvalitet 2400×600 dpi. Det er en af de højeste printkvalitet du kan få i en printer i dag i det prisniveau.

Brother HL-3170CDW laserprinter er desuden også svanemærket, hvorfor du kan være sikker på at den er miljø- og energivenlig. Der medfølger desuden 4 x tromlere og 4 x start tonere, som er nok til print af de første 1000 sider alt afhængigt af, hvad du printer naturligvis. Derudover får du også 3 års garanti med på denne printer. Hvis du synes at Brother HL-3170CDW laserprinter lyder som noget for dig, så kan du læse mere på Wupti.com, hvor du kan købe den for kun 1.499 kroner.

Produktdetaljer

 • Testvinder af printer test
 • LAN/WIFI/USB tilslutning
 • Tosidet print
 • FarveLED printer

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Brother MFCJ6520DW

Den 2 bedste printer i vores test har vi valgt til at være Brother MFCJ6520DW. Det er en printer af høj kvalitet, som kan klare print af mange sider på kort tid. Brother er et af de bedste mærker indenfor printere, hvorfor du også kan være sikker på at denne model er af høj kvalitet og til en god pris. Hvis du køber Brother MFCJ6520DW printer får du 3 års garanti med. Brother MFCJ6520DW er en printer du kan bruge både til privat såvel som erhverv. Denne printer kan både printe, scanne og kopiere uanset om det er almindelige papirer eller billeder. Specielt billeder er Brother MFCJ6520DW en egnet printer til.

Brother MFCJ6520DW har en printhastighed på 22 sider pr. minut. Du kan desuden tilslutte hvilken som helst enhed når du skal printe med Brother MFCJ6520DW, uanset om det er din smartphone, tablet eller computer. Du har nemlig mulighed for at tilslutte denne printer gennem LAN tilslutning, USB tilslutning eller WIFI tilslutning. Der medfølger også blæk til din printer i alle farver når du køber Brother MFCJ6520DW. Hvis du vil læse mere om Brother MFCJ6520DW kan du gøre det på Wupti.com, som er det sted vi har fundet den til den absolut bedste pris til kun 1.299 kroner.

Produktdetaljer

 • Du kan printe, scanne og kopiere
 • Tosidet print
 • 3 års garanti

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

HP ENVY 4526 All-in-One printer

Hvis du har vidt forskellige printopgaver, så er dette helt klart printeren for dig.
HP Envy 4526 er nemlig en all-in-one printer, hvilket vil sige at den kan klare både print af billeder i høj kvalitet, blækprint og laserprint. Det kan være en fordel med en all-in-one printer, hvis du printer mange forskellige ting og samtidigt vil gøre det til en god pris. HP Envy 4526 All-in-one printer er nemlig energimærket i den bedste klasse indenfor printere. Derfor er du også sikker på at der vil gå længere tid mellem du skal skifte blæk ud. Hvor du ved nogle printere der ikke er miljøvenlige, ofte skal gå og skifte blæk. Dermed er HP Envy 4526 All-in-one printer også ret billig i drift på sigt, hvilket er endnu en grund til at investere i denne printer. Du kan læse meget mere om HP Envy 4526 All-in-one printer herunder.

Om produktet

Hvis du er typen der printer dine billeder, eller har et behov for at printe billeder ofte, så er dette helt klart også printeren for dig. HP Envy 4526 All-in-one printer er nemlig en printer der klarer printopgaver af billeder specielt godt og i den bedste opløsning. Uanset om du har billederne liggende på din computer, eller du gerne vil udskrive fra din smartphone så kan du nemt gøre det med tilslutning til printer via enten WIFI eller NFC.

Hvis du har brug for kopiering af nogle sider så er det også muligt med HP Envy 4526 All-in-one printer. Du kan nemt udføre de opgaver du vil på det 5,5” store display på printeren. HP Envy 4526 All-in-one printer har desuden en udskrivningshastighed på op til 9,5 sider pr. minut. Hvis du synes dette lyder som en printer for dig, så har du mulighed for at læse meget mere om HP Envy 4526 All-in-one printer på Wupti.com, hvor den kun koster 399 kroner.

Produktdetaljer

 • Automatisk dupleks
 • Print, scan og kopi
 • Udskriv direkte fra smartphone eller tablet
 • Fotoprint i høj kvalitet

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Epson Expression Photo XP-960 printer

Epson Expression Photo XP-960 er den ideelle printer til fotoentusiasten. Af alle printere vi har testet her er Epson Expression Photo XP-960 den printer, som kan printe billeder i højeste kvalitet. Du har endda også mulighed for at printe helt op til A3 papir i denne printer. Epson Expression Photo XP-960 har 6-farve HD blæk der er med til at udskrive billeder og tekstdokumenter i høj kvalitet. Med Epson Expression Photo XP-960 har du også mulighed for mobiludskrivning. Du kan nemt og hurtigt tilslutte enten din smartphone eller tablet til denne printer, og så bare udskrive direkte fra telefonen. Det er ideelt hvis du bruger din telefon som kamera. Epson Expression Photo XP-960 har en printhastighed på op til 8,5 sider pr. minut. Alt afhængigt af om det er billeder eller almindelige tekstdokumenter du skal have printet.

Epson Expression Photo XP-960 er også en meget miljøvenlig printer, som er med til at spare dig for mange kroner årligt på printerblæk, hvis du bruger din printer meget. Epson Expression Photo XP-960 er desuden også en trådløs printer, som gør det muligt for dig, at udskrive billeder eller tekst dokumenter lige hvor du har lyst. Hvis du køber denne printer fra Brother får du også 400 kr i cashback helt frem til November 2017. Du skal bare huske og registrere printeren på Epsons hjemmeside. Du kan læse meget mere om Epson Expression Photo XP-960 printeren på Wupti.coms hjemmeside, hvor den også kan købes for kun 1.690 kroner, som er den bedste pris vi har fundet på denne printer.

Produktdetaljer

 • Print, scan og kopier
 • Ideel til den entusiastiske fotograf
 • A3 print
 • Få 400 kr i cashback

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Guide til køb af ny printer

Har du besluttet dig for at du skal have ny printer? Så er du måske i tvivl om, hvad det er for nogle ting du bør kigge efter når der skal købes printer. Herunder kan du læse mere, om de forskellige parametre vi har testet de forskellige printere ud fra i vores printer test. I vores printer test har vi bl.a. testet de forskellige printere ud fra printkvalitet, strømforbrug, brugervenlighed, prisen med flere. Du kan læse meget mere om de forskellige parametre herunder.

Printkvalitet – Det vigtigste parameter når du skal købe printer er kvaliteten af det print, som printeren kan lave. Det er nemt at købe en printer der kan printe, men hvis du vil have billeder eller farveprint af høj kvalitet, så skal du vælge en printer fra vores test. Så hvis du vil være sikker på at have en printer der kan printe i god kvalitet, så skal du vælge en af ovenstående printere. Læs meget mere om print kvaliteten af de forskellige printere herover.

Printertype – Der findes 3 forskellige printertyper, som du bør tage med i dine overvejelser når du skal handle printer. Først og fremmest er der blækprintere, så er der laserprintere og farveprintere. Du skal vælge den printertype der passer til dit behov, for der er forskel på, hvad det er for et behov du har, og til den printertype du skal vælge. Vi vil eksempelvis anbefale dig at vælge en blækprinter, såfremt du ikke skal printe i farver. Hvis du på forhånd ved at du ikke skal printe i farver, er det nemlig den bedste printertype. Hvis du derimod skal printe i farver, så er det naturligvis en farveprinter du skal vælge.
Skal du printe billeder af høj kvalitet, så er det eksempelvis en laserprinter, som vi vil anbefale dig til at vælge. Læs meget mere om de forskellige printertyper i vores printer test herover.

Strømforbrug – Et væsentligt parameter for den printer du bør vælge er strømforbruget. Hvis du bruger din printer meget så kan det på sigt blive meget dyrt, hvis ikke du vælger en med den rigtige energimærkning. Du skal også vælge en printer med den rigtige energimærkning, hvis du går op i at købe en printer der er miljøvenlig. Når du kigger efter printere på nettet, står det som oftest i produktbeskrivelsen, hvilken energimærkning den har. A+++ er den bedste energimærkning, hvorimod G er den dårlige, som bruger mest strøm.

Printer pris – Før du går på udkig efter en ny printer, så skal du gøre op med dig selv, hvad dit behov for en printer egentligt er. Hvad er det du skal printe og hvor ofte printer du. Dernæst kan du så tage stilling til et passende budget, hvorfra det så vil være meget lettere for dig, at finde en printer der passer til dit behov og budget. Pris og kvalitet hænger nemlig sammen, hvorfor printerens pris er et vigtigt kriterie når der skal købes ny printer.

Funktioner – I langt de fleste printere kan du vælge mellem et væld af funktioner, hvorfor dette også er et kriterie du skal tage stilling til, når der skal købes ny printer. Det kan eksempelvis være en fordel at tilvælge en funktion, som bluetooth. Så kan du nemlig hurtig og let tilslutte din smartphone eller tablet til din printer, og printe billeder eller lignende direkte på din printer. Det er forskelligt fra printer til printer, hvad det er for nogle ekstra funktioner du kan få med. Kig derfor i produktbeskrivelsen når du køber printer, hvad det er for nogle funktioner der er i din printer.

Disse printermærker anbefaler vi at købe

Det er noget af en jungle med de forskellige mærker der er inden for printere. Derfor kan det godt være svært, at skulle tage stilling til den printer man skal købe. Netop af denne grund har vi lavet denne liste herunder, så du kan se de printermærker vi vil anbefale dig at købe, når du skal ud og handle ny printer. Det er nemlig ikke alle printere der er lige gode, hvorfor vi har lavet denne test, så du kan se, hvilke mærker der er de absolut bedste mærker:

 • Brother
 • HP
 • Epson
 • Canon

Køb printere her

Har du besluttet dig for at købe ny printer, men er måske ikke rigtig klar over, hvor du skal købe den henne. Så skal du læse med her, da vi har lavet en liste med de netbutikker, som vi vil anbefale dig at købe ny printer til. Vi har nemlig kun taget netbutikker med på vores liste, da du vil kunne spare mange penge ved at købe printere på nettet, fremfor i en fysisk butik. De fleste netbutikker plejer at være billigere end traditionelle fysiske butikker. Læs mere om de forhandlere vi anbefaler herunder.

Wupti.com – Der er ingen tvivl om at Wupti.com er en af de netbutikker, som skal med i dine overvejelser når du skal købe printer. Du vil nemlig kunne spare mange penge ved, at handle på en webshop som Wupti. De har ligeledes også et stort udvalg af printere og printerudstyr. Du kan bl.a. finde mærker som Epson, Brother og HP på Wupti.com.
I mange tilfælde vil du kunne spare helt op til 40%, hvis du køber din printer på Wupti.com i stedet for i en fysisk butik. Gå på Wupti.com hvis du vil se hele deres udvalg lige nu.

Når du skal ud og købe printer bør du følge ovenstående guide vi har lavet. Hvis du gør det, så skal du nok finde en printer der passer til det behov og budget du har. Hvis du er i tvivl og vil være sikker på, at købe en printer af høj kvalitet, så skal du vælge en af de printere vi har med i ovenstående printer test. Har du nogle spørgsmål til vores printer test, så kan du bare lægge en kommentar under denne artikel. Så besvarer vi hurtigst muligt. Vi ønsker dig held og lykke med din nye printer og håber du bliver glad for den.

Relaterede tests:

Se også vores kamera test her.

Kilder:

WUPTI – Printer guide – Laser, blæk eller all-in-one printer?

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.