Printer test – De bedste printere

Vi har fået mange henvendelser fra vores brugere om ikke vi ville lave en printer test. Derfor har vi brugt den sidste uge på at lave en stor printer test af de printere, som vi har fundet frem til er de bedste på markedet. Skal du have købt ny printer? Så kan du også være sikker på, at en af nedenstående printere er af høj kvalitet. Uanset hvad dit budget og dit behov siger, vil du kunne finde en printer der passer til dig herunder i vores printer test. Vi har bl.a. testet de forskellige printere ud fra parametre som printkvalitet, strømforbruget, brugervenlighed, pris og flere lignende parametre.
Du kan læse alt om de forskellige printere herunder i vores test.

I vores printer test har vi i alt kigget på 6 forskellige printere. Vi har kun taget 4 af de printere med i vores test, da vi har testet os frem til at det er de bedste. Vi har blandt andet testet printere fra mærker som Brother, HP og Epson. Alle 3 er mærker af høj kvalitet, som vi kan anbefale dig at gå efter, når du skal købe ny printer. Testvinderen af vores printer test blev Brother HL-3170CDW som er den bedste. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores printer test, og håber naturligvis at du finder en printer der passer til dit behov.

Brother HLL3210CW printer

Hvis du står og leder efter den bedste printer så skal du vælge denne printer fra Brother. Vi har valgt at det var Brother HLL3210CW som skulle løbe afsted med prisen, som testvinder af vores printer test. Der er flere grunde til at det er lige netop denne printer vi har valgt som testvinder. Brother er et mærke der er særdeles anerkendt indenfor printere, hvorfor du kan være sikker på at dette er en printer af høj kvalitet. For kun 1.249 kroner får du altså her en printer der kan klare mange sider print på kort tid. Derfor kan du både bruge BrotherHLL3210CW til privat såvel som erhverv. Den kan printe op til 18 sider/min.

En af de helt store fordele ved Brother HLL3210CW er, at den har et begrænset lydniveau. Man vil gerne undgå støj, der forstyrrer ens arbejde. Brother HL-L3210CW er blevet designet til at kunne printe op til 18 sider/min. under 47dB – hvilket er mere stille end en almindelig samtale på kontoret. Med sine brancheledende specifikationer er denne farveprinter perfekt at sætte i arbejde på skrivebordet.

Om produktet

Noget rigtig smart ved Brother HLL3210CW laserprinter er de mange muligheder du har for tilslutning til computer, smartphone eller tablet. Du kan både tilslutte denne Brother printer via enten USB eller WIFI. Det er meget nemmere, hvis du hurtigt skal have printet noget at kunne tilslutte gennem eksempelvis WIFI. Det giver også dig mulighed for, at kunne printe fra langt flere enheder end kun din computer. Hvis du synes at Brother HLL3210CW laserprinter lyder som noget for dig, så kan du læse mere på Wupti.com, hvor du kan købe den for kun 1.249 kroner.

Produktdetaljer

 • Testvinder af printer test
 • WIFI/USB tilslutning
 • Tosidet print
 • Begrænset lydniveau

HP ENVY Photo 6232 All-in-One-printer

Hvis du har vidt forskellige printopgaver, så er dette helt klart printeren for dig. HP Envy Photo 6232 leverer en særdeles høj udskriftskvalitet. Udover at printe kan den både scanne og kopiere, og den kan tilsluttes til nettet. Som navnet antyder, er den særlig god til at printe billeder. Du kan endda nemt printe billeder via en app til smartphone eller tablet, ligesom den også selv kan bestille nyt blæk hjem igennem HP’s Instant Ink program. Alt i alt er dette et rigtig godt valg til husstanden med mindre udskriftsbehov.

Om produktet

HP Envy Photo 6232 er skabt til at printe billeder og dokumenter i en høj udskriftskvalitet. Dette ses dog også på hastigheden, som ligger på op til 13 ISO-sider i sort/hvid per minut, eller op til 8 ISO-sider i farver per minut. Den er således blandt de langsommere blækprintere, og dens forbrug af blæk er på et forholdsvist højt niveau.

Udover de ovenstående funktioner, kan du også printe dobbeltsidet på HP Envy Photo 6232. Den vender selv arkene og fører dem ind igennem printeren igen, så du skal ikke selv foretage noget. Dette giver mulighed for mere professionelle udskrifter, samt bedre udnyttelse af papiret.

Produktdetaljer

 • Mulighed for dobbeltsidet print
 • Print, scan og kopi
 • Udskriv direkte fra smartphone eller tablet
 • Fotoprint i høj kvalitet

Epson Expression Photo XP-960 printer

Epson Expression Photo XP-960 er den ideelle printer til fotoentusiasten. Af alle printere vi har testet her er Epson Expression Photo XP-960 den printer, som kan printe billeder i højeste kvalitet. Du har endda også mulighed for at printe helt op til A3 papir i denne printer. Epson Expression Photo XP-960 har 6-farve HD blæk der er med til at udskrive billeder og tekstdokumenter i høj kvalitet. Med Epson Expression Photo XP-960 har du også mulighed for mobiludskrivning. Du kan nemt og hurtigt tilslutte enten din smartphone eller tablet til denne printer, og så bare udskrive direkte fra telefonen. Det er ideelt hvis du bruger din telefon som kamera. Epson Expression Photo XP-960 har en printhastighed på op til 8,5 sider pr. minut. Alt afhængigt af om det er billeder eller almindelige tekstdokumenter du skal have printet.

Epson Expression Photo XP-960 er også en meget miljøvenlig printer, som er med til at spare dig for mange kroner årligt på printerblæk, hvis du bruger din printer meget. Epson Expression Photo XP-960 er desuden også en trådløs printer, som gør det muligt for dig, at udskrive billeder eller tekst dokumenter lige hvor du har lyst. Hvis du køber denne printer fra Brother får du også 400 kr i cashback helt frem til November 2017. Du skal bare huske og registrere printeren på Epsons hjemmeside. Du kan læse meget mere om Epson Expression Photo XP-960 printeren på Wupti.coms hjemmeside, hvor den også kan købes for kun 1.690 kroner, som er den bedste pris vi har fundet på denne printer.

Produktdetaljer

 • Print, scan og kopier
 • Ideel til den entusiastiske fotograf
 • A3 print
 • Få 400 kr i cashback

Guide til køb af ny printer

Har du besluttet dig for at du skal have ny printer? Så er du måske i tvivl om, hvad det er for nogle ting du bør kigge efter når der skal købes printer. Herunder kan du læse mere, om de forskellige parametre vi har testet de forskellige printere ud fra i vores printer test. I vores printer test har vi bl.a. testet de forskellige printere ud fra printkvalitet, strømforbrug, brugervenlighed, prisen med flere. Du kan læse meget mere om de forskellige parametre herunder.

Printkvalitet – Det vigtigste parameter når du skal købe printer er kvaliteten af det print, som printeren kan lave. Det er nemt at købe en printer der kan printe, men hvis du vil have billeder eller farveprint af høj kvalitet, så skal du vælge en printer fra vores test. Så hvis du vil være sikker på at have en printer der kan printe i god kvalitet, så skal du vælge en af ovenstående printere. Læs meget mere om print kvaliteten af de forskellige printere herover.

Printertype – Der findes 3 forskellige printertyper, som du bør tage med i dine overvejelser når du skal handle printer. Først og fremmest er der blækprintere, så er der laserprintere og farveprintere. Du skal vælge den printertype der passer til dit behov, for der er forskel på, hvad det er for et behov du har, og til den printertype du skal vælge. Vi vil eksempelvis anbefale dig at vælge en blækprinter, såfremt du ikke skal printe i farver. Hvis du på forhånd ved at du ikke skal printe i farver, er det nemlig den bedste printertype. Hvis du derimod skal printe i farver, så er det naturligvis en farveprinter du skal vælge.
Skal du printe billeder af høj kvalitet, så er det eksempelvis en laserprinter, som vi vil anbefale dig til at vælge. Læs meget mere om de forskellige printertyper i vores printer test herover.

Strømforbrug – Et væsentligt parameter for den printer du bør vælge er strømforbruget. Hvis du bruger din printer meget så kan det på sigt blive meget dyrt, hvis ikke du vælger en med den rigtige energimærkning. Du skal også vælge en printer med den rigtige energimærkning, hvis du går op i at købe en printer der er miljøvenlig. Når du kigger efter printere på nettet, står det som oftest i produktbeskrivelsen, hvilken energimærkning den har. A+++ er den bedste energimærkning, hvorimod G er den dårlige, som bruger mest strøm.

Printer pris – Før du går på udkig efter en ny printer, så skal du gøre op med dig selv, hvad dit behov for en printer egentligt er. Hvad er det du skal printe og hvor ofte printer du. Dernæst kan du så tage stilling til et passende budget, hvorfra det så vil være meget lettere for dig, at finde en printer der passer til dit behov og budget. Pris og kvalitet hænger nemlig sammen, hvorfor printerens pris er et vigtigt kriterie når der skal købes ny printer.

Funktioner – I langt de fleste printere kan du vælge mellem et væld af funktioner, hvorfor dette også er et kriterie du skal tage stilling til, når der skal købes ny printer. Det kan eksempelvis være en fordel at tilvælge en funktion, som bluetooth. Så kan du nemlig hurtig og let tilslutte din smartphone eller tablet til din printer, og printe billeder eller lignende direkte på din printer. Det er forskelligt fra printer til printer, hvad det er for nogle ekstra funktioner du kan få med. Kig derfor i produktbeskrivelsen når du køber printer, hvad det er for nogle funktioner der er i din printer.

Disse printermærker anbefaler vi at købe

Det er noget af en jungle med de forskellige mærker der er inden for printere. Derfor kan det godt være svært, at skulle tage stilling til den printer man skal købe. Netop af denne grund har vi lavet denne liste herunder, så du kan se de printermærker vi vil anbefale dig at købe, når du skal ud og handle ny printer. Det er nemlig ikke alle printere der er lige gode, hvorfor vi har lavet denne test, så du kan se, hvilke mærker der er de absolut bedste mærker:

 • Brother
 • HP
 • Epson
 • Canon

Køb printere her

Har du besluttet dig for at købe ny printer, men er måske ikke rigtig klar over, hvor du skal købe den henne. Så skal du læse med her, da vi har lavet en liste med de netbutikker, som vi vil anbefale dig at købe ny printer til. Vi har nemlig kun taget netbutikker med på vores liste, da du vil kunne spare mange penge ved at købe printere på nettet, fremfor i en fysisk butik. De fleste netbutikker plejer at være billigere end traditionelle fysiske butikker. Læs mere om de forhandlere vi anbefaler herunder.

Wupti.com – Der er ingen tvivl om at Wupti.com er en af de netbutikker, som skal med i dine overvejelser når du skal købe printer. Du vil nemlig kunne spare mange penge ved, at handle på en webshop som Wupti. De har ligeledes også et stort udvalg af printere og printerudstyr. Du kan bl.a. finde mærker som Epson, Brother og HP på Wupti.com.
I mange tilfælde vil du kunne spare helt op til 40%, hvis du køber din printer på Wupti.com i stedet for i en fysisk butik. Gå på Wupti.com hvis du vil se hele deres udvalg lige nu.

Når du skal ud og købe printer bør du følge ovenstående guide vi har lavet. Hvis du gør det, så skal du nok finde en printer der passer til det behov og budget du har. Hvis du er i tvivl og vil være sikker på, at købe en printer af høj kvalitet, så skal du vælge en af de printere vi har med i ovenstående printer test. Har du nogle spørgsmål til vores printer test, så kan du bare lægge en kommentar under denne artikel. Så besvarer vi hurtigst muligt. Vi ønsker dig held og lykke med din nye printer og håber du bliver glad for den.

Relaterede tests:

Se også vores kamera test her.

Kilder:

WUPTI – Printer guide – Laser, blæk eller all-in-one printer?

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.