PC Skærm Test 2017 – Bedst i test

Har du overvejet om du skal have en ny PC Skærm? Så er du heldigvis landet det helt rigtige sted. Her på Testafdelingen.dk har vi nemlig fået mange henvendelser fra jer læsere, om ikke vi ville lave en ny og opdateret test af de nyeste PC Skærme. Derfor har vi lavet denne helt nye PC Skærm test med de nyeste modeller på markedet. Derfor kan du være sikker på, at de PC Skærme vi har med her i vores test er de absolut bedste. I vores PC Skærm test har vi bl.a. testet de forskellige modeller ud fra faktorer såsom skærmopløsning, skærmstørrelse, udseende og pris. Du kan læse mere i vores guide under selve testen.

Herunder i vores PC Skærm test har vi kigget på i alt 5 forskellige skærme. Vi har kun valgt at tage de absolut bedste PC Skærme med, så du er sikker på at vælge en god skærm af høj kvalitet. Vi har naturligvis også taget PC Skærme med i vidt forskellige prisniveauer, så er du sikker på og kunne finde en i dit prisniveau. Nogle af de mærker vi har med i vores PC Skærm test er bl.a. Acer, AOC, Apple og Philips. Testvinderen blev en Acer K272HLBID 27” PC Skærm. Du kan læse meget mere om alle disse skærme til din pc lige herunder. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores PC Skærm test.

Den bedste PC Skærm er Acer K272HLBID 27”

I vores PC Skærm test blev testvinderen Acer K272HLBID PC Skærm. Acer K272HLBID er en 27 tommer stor PC Skærm med en høj skærmopløsning. Du kan bruge denne PC Skærm til rigtig mange ting. Den kan klare alt lige fra gaming af selv de bedste og mest krævende spil til almindelig browsing på internettet såvel som arbejde. Derfor kan du i princippet bruge Acer K272HLBID til det hele på trods af, at dette ikke er en decideret gaming PC Skærm. En af de helt store fordele ved denne PC Skærm er nok prisen. Selvom den har en stor skærm på 27 tommer, så kan du købe Acer K272HLBID for under 1.500 kroner. Derfor er dette også en af de billigste PC Skærme vi har med i vores test.

Acer K272HLBID har en skærmopløsning på 1920×1080 og er naturligvis i Full HD. Den har også indbygget ComfyView der gør, at den giver meget mindre lysreflektion. Der er en specielt stor fordel, såfremt du skal sidde mange timer foran din PC Skærm. Så er dine øjne nemlig meget mindre udsatte og det vil du på sigt med sikkerhed takke dig selv for. Der medfølger naturligvis også et stativ til Acer K272HLBID, som kan justeres i lige præcis den højde du foretrækker. Alt i alt kan vi helt klart anbefale dig til, at købe Acer K272HLBID uanset om den skal bruges til arbejde, gaming eller hygge i hjemmet. Du kan læse meget mere om Acer K272HLBID lige herover på linket.

Specifikationer

 • Testvinder
 • 27” Full HD skærm
 • Acer ComfyView
 • Optimer lyskontrasten

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]AOC Q2778VQE 27” WQHD PC Skærm

Den 2 bedste PC Skærm vi har med i vores PC Skærm test minder på mange måder om ovenstående testvinder. AOC Q2778VQE har samme størrelse og er derfor en 27 tommer stor skærm der kan bruges til alt lige fra gaming til arbejde m.v. AOC Q2778VQE er en lidt dyrere skærm end testvinderen og kan erhverves til lidt over 2.000 kroner. AOC Q2778VQE har til gengæld også en bedre skærmopløsning på 2560×1440 pixels. I langt de fleste tilfælde har du dog ikke behov for en så god skærmopløsning, medmindre du ser meget film eller spiller computerspil meget.

AOC Q2778VQE har også LED-baglys og er en flicker free computerskærm. Det smarte LED-baglys lyser på bag skærmen i forskellige farver og kan naturligvis indstilles præcis som du ønsker. Derudover har den også en flicker free skærm, som betyder at den regulerer kontrasten uden at flickr. Du får dermed den mest optimale pc skærm. Du får desuden også hele 3 års garanti med til denne AOC Q2778VQE PC Skærm. Så får du 1 års mere garanti end ved nogle af de andre PC Skærme der er med i vores test. Hvis du synes AOC Q2778VQE er en spændende PC Skærm, så kan du læse meget mere hos forhandleren på ovenstående link.

Specifikationer

 • Den anden bedste PC Skærm
 • LED-baglys
 • Skærmopløsning på 2560×1440 pixels
 • Flicker free

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

AOC G2460PF 24” Gaming skærm

Står du og leder efter den absolut bedste gaming skærm? Så tag et kig på denne AOC G2460OF gaming skærm. Hvis vi lavede en test kun med PC skærme til gaming, så ville dette uden tvivl blive testvinderen og det er der flere årsager til. AOC G2460OF er en PC Skærm på 24 tommer, som har AMD FreeSync technology. Det bedste ved denne PC Skærm er dog skærmopløsningen. Den passer perfekt til størrelsen af skærme og har en refresh rate på 144 hertz. Så snakker vi altså en gaming skærm der vil noget. Derfor betyder det også, at du kan spille hvilket som helst spil på AOC G2460OF gaming skærmen. Der er naturligvis også indbyggede højttalere i denne PC Skærm, hvis det er nødvendigt.

Udover ovenstående så er AOC G2460OF også en gaming skærm der er i Full HD. Full HD kombineret med en response time på kun 1 ms gør, at det er en af de hurtigste pc skærme du kan få til gaming. Hvis man sammenligner response time i denne gaming skærm med ovenstående pc skærme i vores test, så er det altså 5 gange hurtigere. Derfor er der ingen tvivl om, at AOC G2460OF er en gaming skærm af super høj kvalitet.

Specifikationer

 • 24” gaming skærm
 • Optimal til gaming
 • AMD FreeSync technology
 • Full HD

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Philips 223V5LHSB2 21,5” PC Skærm

Hvis du gerne vil have en helt almindelig PC Skærm, der ikke skal kunne det store og som gerne skal være billig. Så vil vi anbefale dig til at tage et kig på denne Philips 223V5LHSB2 PC Skærm. Philips 223V5LHSB2 er den absolut billigste model, som vi har med i vores test her. Denne PC skærm har en skærmstørrelse på kun 21,5 tommer. Det er for de fleste også nok, hvis man bare skal bruge den til almindelig browsing på internettet i hjemmet. I forhold til størrelsen på 21,5 tommer så er skærmopløsningen egentlig fornuftig nok. Skærmopløsningen er på 1920×1080 pixels og passer godt til skærmstørrelsen. Du kan købe denne Philips 223V5LHSB2 PC Skærm til under 1.000 kroner hos bl.a. Wupti.com. Vi anbefaler dig til at købe denne Philips 223V5LHSB2 PC skærm, hvis du bare skal have en billig skærm til hverdagsbehov. Du kan læse meget mere om Philips 223V5LHSB2 på ovenstående link til forhandleren.

Specifikationer

 • 21,5”
 • LCD
 • Skærmopløsning på 1920×1080 pixels
 • Til hverdagsbehov

Sådan finder du en god PC Skærm

Hvis du skal ud og købe en ny PC Skærm – vil du så ikke gerne vide, hvordan man finder frem til den absolut bedste PC Skærm af højeste kvalitet? Det kan være svært da der er mange ting, som man skal tage stilling til. For mange er det en stor investering, hvis de skal købe en ny PC Skærm. En god PC Skærm kan nemt koste mange tusinde kroner og derfor kan du se herunder, hvad det er for nogle ting du bør gå efter. Vi har bl.a. kigget på parametre såsom skærmopløsning, skærmstørrelse, udseende og prisen. Læs meget mere om de forskellige parametre lige herunder.

Skærmopløsning – Der er ingen tvivl om, at skærmopløsningen er det absolut vigtigste parameter når der skal købes en ny PC Skærm. Der er stor forskel på, hvad man skal bruge sin skærm til og hvor god en skærmopløsning reelt set har brug for at være. Hvis du skal redigere billeder, videoer eller bruge den til gaming, så har du behov for en god opløsning, hvis du vil have en god oplevelse. Hvis du derimod kun har brug for en PC Skærm til almindelig browsing på internettet, så har du ikke nødvendigvis brug for en PC Skærm med en høj skærmopløsning. Skal du derimod bruge en PC Skærm med en høj opløsning? Så vil vi anbefale testvinderen af ovenstående test.

Skærmstørrelse – Skærmstørrelsen er naturligvis også et parameter du skal overveje, når der skal købes ny PC Skærm. I de fleste tilfælde er det længe nok med en PC Skærm med en skærmstørrelse på 21” eller 24”. Skærmstørrelsen har igen noget at gøre med, hvad det er man har nogle personlige præferencer for. Derfor er det kun dig selv, som kan svare på den skærmstørrelse du har brug for.

Udseende – Udover ovenstående så er udseendet også et parameter der er vigtigt for mange, når de skal ud og købe en ny PC Skærm. Derfor skal du overveje om det er vigtigt for dig, at den PC Skærm du køber har et specielt udseende. Hvis ikke du har nogle præferencer, så er det naturligvis ikke noget du bør overveje. I vores test har vi dog fundet forskellige PC Skærme, som har forskellige udseende så du med sikkerhed, kan finde én du godt kan lide.

Pris – Prisen i den PC Skærm du vælger hænger meget sammen med, hvor høj kvalitet den PC Skærm er som du køber. Derfor vil vi anbefale dig til at overveje nøje, hvor mange penge du vil bruge på en PC Skærm. Det vil gøre det hele meget lettere for dig, hvis du kender dit budget på forhånd. I vores PC Skærm test har vi naturligvis taget vidt forskellige PC Skærme med, så du uanset budget kan finde en PC Skærm der passer til dig.

Dette er de bedste PC Skærm mærker

Det kan godt være svært og uoverskueligt, at skulle finde frem til den PC Skærm der er den bedste fra et godt mærke. Der er rigtig mange forskellige mærker at vælge imellem og det er langt fra alle der er af høj kvalitet. Derfor har vi lavet en liste til dig herunder, så du kan se de absolut bedste mærker, som vi anbefaler dig til at købe:

 • Acer
 • AOG
 • Philips
 • Apple

Køb din PC Skærm på nettet

Har du besluttet dig for, at du skal ud og købe en ny PC Skærm? Så vil vi helt klart anbefale dig til, at tage et kig hos en af nedenstående forhandlere. Vi har nemlig kigget på de bedste forhandlere af PC Skærme fra vidt forskellige mærker. Hovedsageligt har vi kun kigget på PC Skærme fra netbutikker. Du kan nemlig spare mange penge ved, at købe en PC Skærm på nettet fremfor i en fysisk butik. Tag et kig på nedenstående netbutikker, når du skal ud og købe en ny PC Skærm.

Wupti.com – Når du skal købe en ny PC Skærm er der ingen tvivl om, at Wupti.com er et af de bedste og mest kvalificerede bud. Her kan du nemlig shoppe PC Skærme fra vidt forskellige mærker og til nogle super gode priser. Hos Wupti.com kan du bl.a. købe PC Skærme fra mærker såsom Acer, AOG, Apple eller Philips. Alle ovenstående modeller som vi har testet er købt på Wupti.com. Vi har oplevet at i langt de fleste tilfælde, kan du også få PC Skærme til de bedste priser hos Wupti.com. Udover at Wupti har de bedste priser, så er du også sikker på, at du altid får gratis fragt på alle ordrer uanset, hvor stor din bestilling er. Du kan se hele udvalget af PC Skærme hos Wupti.com.

Vi håber naturligvis du vil følge vores tips, tricks og råd når du skal ud og købe en ny PC Skærm. Hvis du følger vores guide herover, så skal du nok finde frem til den bedste model, som passer bedst til dit behov og budget. Vil du være helt sikker på, at det er den absolut bedste PC Skærm, så skal du bare vælge en af de modeller vi har med i vores PC Skærm test herover. Kontakt os endelig såfremt du skulle have spørgsmål til vores test, eller de produkter vi har testet. Rigtig god fornøjelse med at finde den bedste PC Skærm.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.