Motionscykel Test – Køb motionscykel her

Det er blevet rigtig populært herhjemme i Danmark, at man skal opretholde den sunde livsstil. Det er bare ikke alle der måske altid har lige god tid til, at tage helt over i træningscentret og træne eller tage ud på en cykeltur eller løbetur. Er du en af dem? Så bør du helt sikkert overveje om ikke det var en god mulighed med en motionscykel. Så kan du nemlig dyrke motion i hjemmet og du kan spare meget tid. Så har du altid mulighed for, at tage en hurtig tur på din motionscykel om morgenen eller om aftenen, når du kommer hjem fra arbejde. I vores motionscykel test har vi kigget på vidt forskellige parametre såsom programmer, funktioner, indstillinger, pris og udseendet. Du kan læse meget mere om disse parametre i vores guide til køb af motionscykel under selve testen.

Vi har kigget på i alt 4 forskellige motionscykler, som vi har testet her på Testafdelingen.dk. Nogle af de motionscykler vi har testet er bl.a. fra mærker som Spirit Fitness, Life Fitness, Masterfit og Abilica. Selve testvinderen har vi kåret til at være Spirit Fitness CU800 motionscyklen. Du kan læse meget mere om testvinderen og de andre motionscykler vi har testet lige herunder. Vi ønsker dig rigtig god læselyst med vores motionscykel test.

Spirit Fitness CU800 motionscykel

Den absolut bedste motionscykel i vores test, som vi har kåret som testvinder er denne Spirit Fitness CU800 motionscykel. Der er flere årsager til vi har valgt denne motionscykel som den bedste. En af de hovedsagelige årsager er bl.a. at der er 40 forskellige modstandsniveauer og 10 træningsprogrammer. Så har du alle muligheder for, at komme i en fantastisk form med din motionscykel. Desuden er der også et tungt svinghjul i Spirit Fitness CU800 på i alt 13,5 kg. Tommelfingerreglen plejer og være, at jo tungere svinghjulet er, jo bedre er motionscyklen. Derfor er dette et rigtig godt bud på en super god motionscykel, som er særdeles nem at bruge. Du behøver heller ikke at sætte Spirit Fitness CU800 til strøm. Den har nemlig sin egen indbyggede generator, så du selv kan generere den strøm der er brug for til displayet.

Der er et stort display på fronten af denne motionscykel, hvor du kan se forskellige ting såsom hastighed, gns. hastighed og afstand. Her kan du også vælge mellem de mange forskellige modstandsniveauer og træningsprogrammer. Spirit Fitness CU800 har også et rigtig behageligt blødt sæde, så du kan sidde mange timer på din motionscykel. Vi kan uden tvivl anbefale dig til, at vælge denne motionscykel fra Spirit Fitness. Du kan læse meget mere om Spirit Fitness CU800 på ovenstående link til forhandleren.

Produktdetaljer

 • Testvinder
 • Tungt svinghjul på 13,5 kg
 • 40 modstandsniveauer
 • 10 træningsprogrammer

Den 2 bedste motionscykel Life Fitness C3 Go

Life Fitness C3 Go er også et rigtig godt bud på en motionscykel, hvis du vil købe en ny af høj kvalitet. Life Fitness C3 Go er den 2 bedste motionscykel, som vi har med her i vores test. Life Fitness C3 Go er en motionscykel til en fornuftig pris og er robust. Derfor kan du sagtens have denne motionscykel i mange år frem. Life Fitness C3 Go har et blødt sæde og du kan naturligvis indstille siddepositionen og højden heraf, så du altid sidder optimalt. Life Fitness C3 Go er nemlig en motionscykel med ergonomisk designet udstyr og skridsikre pedaler.

Denne motionscykel har i alt 13 forskellige programmer, som du kan vælge imellem. Hvis du ikke kan lide nogle af disse træningsprogrammer, så har du også mulighed for, at lave dit eget træningsprogram, som passer til din stil. Flere brugere har desuden også mulighed for, at lave et træningsprogram ad gangen og derefter gemme det så du hurtigt kan finde det frem. Der er selvfølgelig heller ikke noget behov for, at tilslutte Life Fitness C3 Go til strøm, da den selv kan generere strøm når du træder i pedalerne. Det er desuden også let at flytte rundt på denne motionscykel, da der sidder to transporthjul foran.

Produktdetaljer

 • Den 2 bedste motionscykel
 • Blødt sæde og optimal siddeposition
 • Ergonomisk designet udstyr
 • Skridsikre pedaler

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Masterfit TP200 motionscykel

Den sidste og billigste motionscykel vi har med i vores test er denne Masterfit TP200 motionscykel. Selvom det er den billigste motionscykel vi har med i vores test, er det uden tvivl et rigtig godt bud på en motionscykel, som vi vil anbefale dig til at kigge på. Masterfit TP200 er en brugervenlig motionscykel som kan bruges af alle. Der er et flot og overskueligt display på styret af Masterfit TP200. Det er meget mere overskueligt, at cykle med dette display, hvor du naturligvis kan se alt lige fra din hastighed til den distance du har cyklet, såvel som din gennemsnitshastighed.

Du får hele 32 forskellige modstandsniveauer med denne motionscykel. Derudover er der også 16 forskellige træningsprogrammer, så du altid har et nyt træningsprogram at gå i gang med. Du kan ligesom ovenstående motionscykel også tilpasse dit eget træningsprogram, så det passer til din stil og dit niveau. Derudover har du naturligvis også mulighed for, at justere sædet, som kan justeres både horisontalt og vertikalt. Det er vigtigt at du har den helt rigtige siddeposition, hvis du cykler på din motionscykel meget. Du kan risikere at få rygskader på sigt, hvis ikke du opretholder den rigtige siddeposition. Der er også indbygget pulsmåling i håndtaget, så du altid kan se din puls når du cykler. Du kan læse mere om Masterfit TP200 på forhandler linket herover.

Produktdetaljer

 • Den billigste motionscykel
 • Brugervenlig motionscykel
 • Reguler modstand på displayet
 • Adapter til cyklen medfølger

Vores guide til køb af kondicykel

Her på Testafdelingen.dk har vi lavet en stor test af kondicykler og motionscykler. Så hvis du vil have den bedste rådgivning inden for motionscykler, så vil vi anbefale dig til at læse vores guide til køb af motionscykel lige herunder. I vores guide har vi blandt andet kigget på svinghjulet, programmer, funktioner, indstillinger, prisen og udseendet af den motionscykel du vælger. Ovenstående er de vigtigste ting at kigge efter, hvis du vil købe en motionscykel af høj kvalitet, som du kan blive glad for.

Valg af svinghjul – Vi vil anbefale dig til at tage et kig på svinghjulet på den motionscykel du vælger at købe. Nogle foretrækker at svinghjulet på den motionscykel man vælger er let. Derimod er der andre der foretrækker at der er noget modstand med et tungt svinghjul. Det er derfor lidt en smagssag, hvorvidt man kan lide en motionscykel med et let eller tungt svinghjul. Vi vil dog anbefale dig til, at vælge en motionscykel med et svinghjul der vejer mellem 7-9 kg.

Programmer – Når du skal købe en ny motionscykel, så vil vi anbefale dig til at vælge en motionscykel der har mange forskellige programmer at vælge imellem. Jo flere programmer du kan vælge imellem, jo sjovere bliver det også for dig, når du skal bruge din motionscykel. I en god motionscykel bør der være over 20 forskellige programmer at vælge imellem.

Funktioner og indstillinger – Udover de programmer der er i en motionscykel, så er der også forskellige funktioner du skal tage stilling til. Det kunne blandt andet være om det er nødvendigt for dig, at der er et display på din motionscykel eller højtalere indbygget, så du kan slå din telefon til og høre musik fra din motionscykel. Der er rigtig mange forskellige muligheder i forhold til, hvad du kan vælge for nogle funktioner og indstillinger.

Pris – For langt de fleste er det prisen der afgør, hvilken motionscykel de vælger at købe. Pris og kvalitet hænger sammen og det er også gældende, når du skal vælge den motionscykel du skal have. Derfor bør prisen være noget af det første du overhovedet overvejer, når du skal købe en ny motionscykel. I vores motionscykel test har vi dog valgt, at tage vidt forskellige modeller med i forskellige prisniveauer. Så er du sikker på at der er en motionscykel der passer til dit budget.

Her kan du købe en motionscykel

Hvis du skal ud og købe en ny motionscykel, så kan det være svært at tage stilling til, hvor man skal købe en henne. For det første er der rigtig mange forskellige motionscykler at vælge imellem, men hvor er det egentligt bedst at købe den henne og hvor kan man få den bedste pris. I langt de fleste tilfælde får du den absolut bedste pris på nettet, når du skal ud og købe en motionscykel. Derfor vil vi gennemgå de absolut bedste forhandlere i vores motionscykel test lige herunder.

Abilicaonline.dk – Hvis du skal ud og købe en motionscykel, så er der ingen tvivl om, at du bør tage et kig på Abilicaonline.dk. Her finder du over 20 forskellige modeller af motionscykler fra vidt forskellige mærker. Du kan bl.a. købe motionscykler fra mærker såsom MasterFit, Spirit Fitness og Abilica på Abilicaonline.dk. Du kan spare op til 30% ved at købe din motionscykel på Abilicaonline.dk fremfor i en fysisk butik. Du får også gratis fragt på alle dine ordrer og der er hurtig levering indenfor 2-3 hverdage.

Har du nogle spørgsmål til vores motionscykel test, så må du naturligvis gerne kontakte os. Så besvarer vi dig hurtigst muligt på de spørgsmål du har. Vi vil hellere end gerne rådgive dig frem til det absolut bedste produkt, som du vil blive mest glad for og som passer til det budget du har. Vil du være helt sikker på, at du køber en motionscykel af høj kvalitet, så skal du vælge en af de modeller vi har med i ovenstående test.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.