Mobiltelefon Test – Stor test af mobiltelefoner

Er det på tide til, at du skal have en ny mobiltelefon? Så bør du helt sikkert læse med i vores mobiltelefon test herunder. Vi har gennemgået alle de bedste mobiltelefoner på markedet, så du kan finde frem til den bedste mobiltelefon der passer til dit behov og budget. I vores mobiltelefon test har vi bl.a. kigget på parametre såsom skærmen, batteri, hukommelse, udseende og prisen. I vores guide under selve testen vil vi gennemgå disse parametre. Hvis du har nogle spørgsmål til vores test og hvordan vi har lavet den, skal du naturligvis være velkommen til at kontakte os.

I vores mobiltelefon test har vi i alt kigget på 6 forskellige mobiltelefoner. Vi har dog kun taget 4 af de 6 mobiltelefoner med, da vi anser disse 4 for at være de absolut bedste modeller på markedet. Nogle af de mobiltelefoner vi har med i vores test er fra mærker som Apple, Samsung og Huawei. Testvinderen blev den nye Apple iPhone 8 med 256 GB. En super fed telefon med mange innovative funktioner. Du kan læse meget mere om testvinderen af vores mobiltelefon test lige herunder.

Testvinder: Apple iPhone 8 256GB

 

Testvinderen af vores mobiltelefon test blev den nyeste iPhone, nemlig Apple iPhone 8 med en hukommelse på 256GB. Så er du i hvert fald sikker på aldrig nogensinde, at løbe tør for plads på din mobiltelefon. Der er dog flere årsager til vi har valgt denne mobiltelefon, som testvinder af vores mobiltelefon test. Apple iPhone 8 har en 4.7” stor retina skærm med en høj opløsning. Apple iPhone 8 har et indbygget 12 MP kamera og kan optage video i 4K. Det er altså en helt vanvittig god kvalitet, hvis man tænker på at det blot er et kamera til din mobiltelefon. Du behøver i princippet ikke købe et kamera ved siden af din mobiltelefon, hvis du køber denne Apple iPhone 8.

Apple iPhone 8 har et fantastisk flot og enkelt design i glas og aluminium. Den er desuden også vand og støvafvisende. Så er du sikker på din mobiltelefon ikke går i stykker, hvis du skulle være så uheldig og tabe den i noget vand eller i sandet. Der er rigtig mange fordele ved, at købe en Apple iPhone 8 med hurtig opladning, lang batterilevetid og en stor hukommelse på i alt 256GB. Denne model vi har testet i vores model er i Space Grey, men kan naturligvis også købes i andre farver såsom Space Grey, Gold og Black. Du kan se alle farver hos forhandleren lige herover. Hvis du går ind på forhandler linket lige herover, så kan du også læse meget mere om denne Apple iPhone 8. Vi kan i hvert fald klart anbefale dig til at købe den.

Produktdetaljer

 • Testvinder
 • Den nyeste iPhone
 • 4.7” retina skærm
 • 256GB

Apple iPhone 7 32GB

Hvis du ikke vil helt op og give knap 8.000 kroner for en mobiltelefon, som testvinderen den nye Apple iPhone 8 koster. Så har vi taget dette alternativ med, nemlig den ældre Apple iPhone 7 med en hukommelse på 32GB. Det er også et rigtig godt alternativ, hvis du gerne vil have en super flot og enkel mobiltelefon med mange funktioner til en god pris. Selvom Apple iPhone 7 ikke er den nyeste iPhone fra Apple, så er den stadig spækket med smarte funktioner og har en god opløsning.

Apple iPhone 7 har nemlig et kamera på 12MP og en opløsning på 4K Ultra HD. Det er den absolut bedste opløsning du kan få i en mobiltelefon i dag. Der er langt fra lige så meget plads i denne Apple iPhone 7, som der er i den nye iPhone. Apple iPhone 7 har nemlig kun en hukommelse på 32 GB, men for langt de fleste vil det være nok plads. Medmindre du tager rigtig mange billeder og videoer. Den Apple iPhone 7 vi har testet lige her er i guld, men du kan naturligvis også købe den i andre farver såsom rosa guld, sort og space grey. Du kan læse mere om Apple iPhone 7 på linket lige herover til forhandleren.

Produktdetaljer

 • 12 MP og 4K Ultra HD
 • Den 2 bedste mobiltelefon
 • 32GB plads

Samsung Galaxy S8 Midnight Black

Samsung Galaxy S8 er også et rigtig godt bud på en mobiltelefon, som vi vil anbefale dig til, at tage et kig på hvis du skal have en ny mobiltelefon. Samsung Galaxy S8 er ikke en overpriced mobiltelefon og kan godt købes til under 5.000 kroner. Noget af det mest unikke ved denne Samsung Galaxy S8 er bl.a. det smarte infinity-display, vandbestandig, iris-scanner med flere. Det unikke infinity-display gør, at man føler sig meget tættere på skærmen end man rent faktisk er. Det er også en kombination af det smarte infinity-display og at skærmen har en størrelse på 5.6”. Det er derfor den mobiltelefon, som har den største skærm af alle de mobiltelefoner vi har med i vores test her.

Samsung Galaxy S8 har også et forbedret kamera på i alt 12 MP. En smart sikkerhedsfunktion i denne mobiltelefon er den indbyggede iris-scanner. Så er du altid sikker på, at det kun er dig der har adgang til din telefon. Alt i alt er dette en særdeles anbefalelsesværdig mobiltelefon, som du bør tage et kig på, hvis du er ude efter en ny mobiltelefon til en god pris. Du kan desuden købe Samsung Galaxy S8 i 3 forskellige farver. Den vi har testet lige her er i sort, men du kan også købe den i grå. Hvis du vil læse mere om denne Samsung Galaxy S8, så kan du bare gå ind på forhandlerens link lige herover.

Produktdetaljer

 • 5.6” stor skærm
 • Infinity-display
 • Forbedret kamera
 • Vand og støvtæt

Huawei P10 – Black

Den sidste og billigste mobiltelefon vi har med i vores test er denne Huawei P10 i sort. Vi er blevet rigtig overraskede over, hvor god en mobiltelefon dette rent faktisk er. Her får du altså en smartphone, som kan mere eller mindre det samme som alle af ovenstående mobiltelefoner vi har testet, men til under det halve af prisen. Lyder det ikke fristende? Det er blandt andet også derfor at Huawei er blevet et så populært mærke, som stormer frem på markedet i dag. Faktisk bliver der solgt flere Huawei telefoner end der bliver solgt Apple mobiltelefoner i dag.

Huawei P10 har ligesom begge iPhones også et kamera på 12 MP i Full HD. Skærmopløsningen er helt fantastisk og du vil med sikkerhed ikke blive skuffet. Skærmstørrelsen derimod er på 5.2”. Huawei P10 har også en hukommelse på 32GB, som kan anbefales til langt de fleste, medmindre du har et specielt behov for ekstra meget plads på din mobiltelefon. Så selvom dette er den billigste mobiltelefon vi har haft med i vores test, så er der ingen tvivl om at vi klart kan anbefale dig at købe den. Du kan læse meget mere om Huawei P10 hos forhandleren lige herover.

Produktdetaljer

 • Den billigste mobiltelefon i vores test
 • 12 MP og Full HD
 • 5.2” skærm
 • 32GB

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Sådan vælger du den bedste mobiltelefon

Hvad er det egentlig for nogle parametre vi har testet vores mobiltelefoner ud fra i ovenstående test. Dem kan du læse meget mere herunder. Blandt andet har vi kigget på parametre såsom kvalitet af skærmen, batteri, hukommelse og udseende. Det er de parametre vi anser for, at være det vigtigste når du skal ud og købe en ny mobiltelefon. Så hvis du vil finde den helt rigtige mobiltelefon, som passer til dit behov, så skal du læse med herunder.

Kvalitet af skærmen – Skærmopløsning såvel som skærmstørrelsen er noget af det vigtigste, du skal tage stilling til når der skal købes ny mobiltelefon. I vores mobiltelefon test har vi kun kigget på de nyeste smartphones, som har en skærmstørrelse på omkring 5 tommer. Derudover har vi også en mobiltelefon med i vores test der har en skærmopløsning på 4K Ultra HD. Det er altså den absolut bedste skærmopløsning du finder i en mobiltelefon. Der er også forskel på kvaliteten af en skærm på de forskellige mobiltelefoner, som du også skal være opmærksom på.

Batteri – Batterilevetiden i den mobiltelefon du vælger bør være noget der har høj prioritet for dig. Det kan være rigtig trættende for dig, hvis du hele tiden skal gå og lade din telefon op. Derfor bør du hellere købe en mobiltelefon der har en lang batterilevetid. Den mobiltelefon med den længste batterilevetid i vores mobiltelefon test er Huawei P10. Desuden oplader den også sig selv rigtig hurtigt igen med sin smarte funktion, som hedder super opladning. Så kan du få din mobiltelefon opladet helt op indenfor 45 minutter.

Hukommelse – Hukommelsen i den mobiltelefon du vælger er naturligvis også et væsentligt parameter, som du skal overveje nøje. Der er stor forskel på, hvor meget hukommelse du har behov for i den mobiltelefon du vælger. Hvis du eksempelvis tager mange billeder og videoer, så vil du på sigt få brug for en masse hukommelse på din telefon. Hvis du vil være sikker på aldrig at løbe tør for plads på din mobiltelefon, så skal du bare vælge den nye iPhone 8 der har en hukommelse på 256GB.

Pris – Det absolut vigtigste parameter når du skal købe en ny mobiltelefon er prisen. Det er i hvert fald det parameter der har størst betydning for de fleste, hvilken telefon det er man vælger at købe. Du skal huske at pris og kvalitet hænger sammen og derfor er det også vigtigt, at prisen passer sammen med dit budget. Gør derfor op med dig selv om, hvor mange penge du vil bruge på en ny mobiltelefon. I vores mobiltelefon test har vi mobiltelefoner med i vidt forskellige prisniveauer. Så er du sikker på at finde en mobiltelefon, som passer til dit behov.

 

Køb din mobiltelefon her

Der er rigtig mange steder, hvor du kan købe en mobiltelefon henne i dag. Derfor kan det også godt være svært, at tage stilling til hvor man skal kigge henne. Netop af denne grund har vi lavet denne liste herunder, hvor du kan se de absolut bedste mobiltelefon forhandlere. Hvis du vil spare penge når du skal købe en ny mobiltelefon, så skal du købe din mobiltelefon på nettet. Der er mange penge at spare i forhold til i en fysisk butik.

Wupti.com – Wupti.com er en af de største elektronik butikker du finder på nettet her i Danmark. Derfor er det også et rigtig godt bud, hvis du skal have en ny mobiltelefon. Det kan også være du ikke helt har taget stilling til, hvilken mobiltelefon du vil købe endnu. Så vil vi anbefale dig til at tage et kig på Wupti.com. Du finder nemlig knap 150 forskellige mobiltelefoner i sortimentet hos Wupti.com. Alt lige fra mærker såsom Apple til Samsung og Huawei. Du kan også spare mange penge ved at købe mobiltelefon på Wupti.com. Omkring 20-25% i forhold til de normale butikspriser. Du får også gratis fragt og hurtig levering, hvis du køber din mobiltelefon på Wupti.com.

Hvis du følger vores guide og læser vores mobiltelefon test herover, når du skal købe en ny. Så er du godt forberedt på at finde den helt rigtige model der passer til det prisniveau og behov du har. Hvis du vil være helt sikker på, at købe en mobiltelefon af høj kvalitet, så skal du vælge en af de modeller vi har med i ovenstående test. Det er de absolut bedste modeller der er på markedet i dag. Skulle du have nogle spørgsmål til vores mobiltelefon test, så skal du selvfølgelig være velkommen til, at kontakte os her på mail eller i en kommentar. Så vil vi svare dig hurtigst muligt. Rigtig god fornøjelse med, at finde din nye mobiltelefon.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.