Miniovn Test – Find din næste miniovn lige her

Der er rigtig mange fordele ved at købe en miniovn, fremfor en almindelig ovn. Hvis du er landet her på siden er det nok fordi du er interesseret i, at købe en ny miniovn. Du er da også landet det rigtige sted, hvis du vil have en ny miniovn, da vi har testet vidt forskellige miniovne. I vores miniovn test har vi bl.a. kigget på faktorer såsom ovnrum, udseende, pris og funktioner. Hvis du skal ud og have en ny miniovn, vil vi da anbefale dig til, at læse vores guide igennem under selve testen. Her kan du blive klogere på, hvad det er for nogle ting du bør overveje og se efter, når du skal købe en ny miniovn.

I vores miniovn test har vi bl.a. kigget på forskellige miniovne fra mærker såsom Steba, DeLonghi og Royal. Dette er nogle af de klart bedste mærker der fås indenfor miniovne, hvorfor vi har dem med i vores test her. Testvinderen blev Steba KB41ECO der er en miniovn med et særdeles stort ovnrum og effektiv isolering i et flot design. Du kan læse meget mere om testvinderen og alle de andre miniovne vi har testet, i vores miniovn test lige herunder. Vi håber du kan bruge vores miniovn test til noget og ønsker dig god læselyst.

Testvinder er Steba KB41ECO Miniovn

Steba KB41ECO har vi kåret som testvinder af vores miniovn test her på Testafdelingen.dk. For os har der ikke været nogen tvivl om, at dette er den klart bedste miniovn der kan købes på markedet i dag. Vi har bl.a. valgt denne Steba KB41ECO miniovn som testvinder pga. det store ovnrum på i alt 38 liter. Så er der altså masser af plads til, at lave lækker mad. Steba KB41ECO er ekstra god til, at holde på varmen eftersom der er særdeles effektiv isolering og dermed giver det også en lav overfladetemperatur. Så skal du ikke være bekymret for, at brænde dig på denne miniovn.

Steba KB41ECO har også et non-stick belagt ovnrum, som gør at den bl.a. ikke skal rengøres så tit. Skidt har nemlig ret svært ved at sætte sig på denne miniovn, eftersom det er et non-stick belagt ovnrum. Det kan være en stor fordel, hvis du bruger din miniovn ofte, at ovnrummet er non-stick belagt. Steba KB41ECO er udstyret med en timer på op til 90 minutter, et drejespyd, en emaljeret bageplade og en forkromet rist. Alt dette er med til at vi synes det er den bedste miniovn, som kan købes på markedet i dag. Derudover så er Steba KB41ECO også en miniovn der har et flot og enkelt udseende, hvorfor den passer ind i langt de fleste hjem. Vi kan i hvert fald klart anbefale dig til, at købe denne Steba KB41ECO miniovn. Du kan læse meget mere om Steba KB41ECO på forhandlerens link lige herover.

Specifikationer

 • Testvinder af vores miniovn test
 • 38 liter ovnrum
 • Effektiv isolering og lav overfladetemperatur
 • Forkromet test

Steba KB28 ECO

Den 2 bedste miniovn i vores test her på Testafdelingen.dk blev også en miniovn fra Steba, ligesom ovenstående testvinder. Steba KB28 ECO minder på mange måder om ovenstående testvinder, men er alligevel anderledes på flere punkter.

Blandt andet så har Steba KB28 ECO et noget mindre ovnrum – på i alt 28 liter. Selvom det er noget mindre er der stadig meget plads til, at lave alskens madvarer i denne miniovn. Du har naturligvis også mulighed for temperatur justering, som jo er nødvendigt i en miniovn for, at lave god og velsmagende mad. Generelt er dette bare en smart miniovn der kan bruges af alle og er yderst brugervenlig. Der medfølger også et grillspyd til denne miniovn. Steba KB28 ECO har også et enkelt design og er af høj kvalitet, hvorfor vi klart kan anbefale dig at vælge denne miniovn.

Specifikationer

 • Smart miniovn
 • 28 liter ovnrum
 • Temperatur justering
 • Grillspyd medfølger

DeLonghi EO12562 miniovn

DeLonghi EO12562 er en miniovn der har rigtig mange forskellige funktioner. Du får rigtig meget for dine penge, hvis du køber denne miniovn. DeLonghi er normalt et mærke der er kendt for at lave køkkenmaskiner af høj kvalitet. Denne DeLonghi EO12562 miniovn er heller ikke en undtagelse og man kan sagtens fornemme, hvor god en kvalitet den er af. Der er i alt 5 forskellige madlavnings funktioner i DeLonghi EO12562. Så har du rig mulighed for, at lave alt lige fra kylling til sauce og suppe. Du har alle muligheder for at lave præcis den slags mad, som du gerne vil.

Du kan justere temperaturer fra 60 grader og helt op til 220 grader i denne DeLonghi EO12562 miniovn. Det er ligesom i en normal ovn og derfor kan du lave alt slags mad. Derudover så har DeLonghi EO12562 også en optøningsfunktion og en grillfunktion. Optøningsfunktionen kan være brugbar, hvis du gerne vil lave noget mad fra dagen før, eller hvis du har glemt at tage noget mad ud af fryseren og du hurtigt skal have det tøet op. DeLonghi EO12562 har desuden også et varmeskjold, kromknapper og PTFE materiale indvendigt. Alt ovenstående gør at vi sagtens kan anbefale denne miniovn, som en af de bedste. Du kan læse meget mere om DeLonghi EO12562 hos forhandleren lige herover.

Specifikationer

 • 5 madlavnings funktioner
 • 60-220 grader
 • Grillfunktion og optøningsfunktion
 • Varmeskjold

Royal 16 liter miniovn

Den billigste miniovn vi har med i vores test er denne Royal miniovn. Selvom det er den billigste miniovn er det stadig en miniovn af høj kvalitet, som vi sagtens kan anbefale dig at købe. Forskellen på denne miniovn og de andre ovenstående er, at den er noget mindre. Denne Royal miniovn har nemlig kun et ovnrum på 16 liter. På trods af det så er der stadig plads til opvarmning af en kylling, et fad eller lignende. Royal miniovn er den perfekte miniovn til din studiebolig, sommerhuset eller lignende. Royal miniovn kan klare opvarmning mellem 100-250 grader. Det er også længe nok uanset, hvad du har behov for at lave. Der er en timer på 60 minutter til denne miniovn. Hvis ikke det er nok kan du jo altid bare bruge din telefon som timer. Der medfølger naturligvis også en bageplade til denne miniovn. Hvis du er på udkig efter en billig miniovn, så kan vi i hvert fald klart anbefale denne miniovn. Du kan læse meget mere om Royal miniovn lige herover.

Specifikationer

 • Den billigste miniovn
 • 100-250 grader
 • 60 minutters timer
 • Inklusiv bageplade

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Guide til køb af miniovn

Når man skal købe en ny miniovn er der ingen tvivl om, at de vigtigste ting og kigge efter bl.a. er varmeindstillinger, funktioner, udseende og prisen. Dette er de 4 vigtigste faktorer, som vi har testet de forskellige miniovne ud fra. Du kan se vores gennemgang af de forskellige ting lige herunder. Skulle du have nogle spørgsmål til vores test, skal du naturligvis være mere end velkommen til at kontakte os.

Varmeindstillinger – Varme indstillingerne i en miniovn er naturligvis noget af det der er mest sigende om, hvordan kvaliteten er af den miniovn du vælger. Jo flere varmeindstillinger der er, jo bedre er det. Når du har mange varmeindstillinger, så har du også mange muligheder for at lave forskelligt slags mad.

Funktioner – Der er stor forskel på, hvor mange funktioner du får med i den miniovn du køber. I nogle miniovne er der mange funktioner, hvor du kan vælge stort set alt. En af de mest basale funktioner er egentlig bare en indbygget timer. Det vil du med sikkerhed finde brugbart, når du skal lave mad med din miniovn. Du kan læse meget mere om de forskellige funktioner, som du kan få i din miniovn i ovenstående test.

Udseende – Udseendet af den miniovn du vælger er naturligvis også vigtigt. For nogle er det mere vigtigt end andre. Du bør dog overveje udseendet af den miniovn du vælger, da den i langt de fleste tilfælde vil stå fremme i køkkenet. Hvis du derfor vælger en miniovn der ikke passer ind i dit køkken, vil du nok fortryde at du valgte lige netop det udseende du gjorde. I vores miniovn test har vi fundet vidt forskellige miniovne frem, så du med sikkerhed kan finde minimum én miniovn der passer ind i dit hjem.

Pris – Prisen er for mange også et afgørende parameter, når der skal vælges en ny miniovn. Inden du går på udkig efter en ny miniovn, så bør du også gøre op med dig selv om, hvor mange penge du vil bruge på en miniovn. Det gør jagten efter en ny miniovn noget lettere, at du er klar over det budget du har og gøre godt med. I vores miniovn test har vi naturligvis også valgt, at tage vidt forskellige miniovne med i forskellige prisniveauer. Så kan du med garanti finde noget der passer til dig.

Fordele ved køb af miniovn

Der er mange fordele ved at vælge en miniovn frem for en almindelig ovn. Du vil bl.a. kunne spare masser af plads ved en miniovn, den er nem at rengøre og så koster den heller ikke lige så meget. Herunder har vi listet alle de fordele op, som der er ved at købe en miniovn.

Spar plads med en miniovn – Det er meget pladsbesparende med en miniovn frem for en almindelig ovn. I langt de fleste tilfælde køber man dog en miniovn, fordi man ikke har en almindelig ovn eller ikke har plads til en almindelig ovn. Og her er det så et godt alternativ med en miniovn. Så hvis du gerne vil spare masser af plads i dit køkken, så er der ingen tvivl om, at du skal overveje og købe en miniovn.

Koster ikke så meget – En fordel ved en miniovn er også at prisen ikke er særlig høj. Du kan sagtens få en miniovn der koster under 500 kroner. Langt de fleste af de miniovne vi har med i vores test koster under 1.000 kroner og er af høj kvalitet. Du kan helt sikkert finde en miniovn der passer til dit prisniveau i vores miniovn test.

Minimal rengøring – En af de helt store fordele ved en miniovn er, at den er nem at rengøre. Eftersom den er mindre end en normal ovn, så er der naturligvis også mindre der skal rengøres. Hvis du vælger en miniovn der har et non-stick belagt ovnrum, så er der næsten ikke behov for rengøring. I hvert fald ikke særligt ofte, da en miniovn med non-stick belagt ovnrum har skidtet svært ved at sætte sig. Derfor kan vi klart anbefale netop den type af belægning på en miniovn.

De bedste miniovn forhandlere

Hvis du skal ud og købe en ny miniovn, så kan det godt være uoverskueligt, at tage stilling til, hvor man skal købe en ny henne. Der er rigtig mange steder, hvor man kan købe en miniovn. Både i store supermarkeder, såvel som i din lokale isenkræmmer eller på nettet, kan du få fat i en miniovn. Hvis du vil købe en miniovn af høj kvalitet, til en god pris, så vil vi dog anbefale dig til at købe den på nettet.

Wupti.com – Wupti.com er en af de største netbutikker vi har i Danmark. Du kan finde alt lige fra køkkenudstyr og hvidevarer til skønhedsprodukter og naturligvis også miniovne. Så hvis du er på udkig efter en ny miniovn, så bør du helt sikkert tage et kig på Wupti.com. Du finder miniovne fra mærker såsom Steba, DeLonghi og Royal på Wupti.com. Dette er nogle af de bedste mærker indenfor miniovne og så kan du naturligvis også købe dem til en god pris. Wupti.com har nogle af de bedste priser indenfor miniovne. En af de helt store fordele ved, at handle hos Wupti.com er at de har gratis fragt på alle deres produkter. Desuden er du også sikker på god service og hurtig levering af alle produkter.

Kitchenone.dk – Hvis du skal have en miniovn så er Kitchenone.dk også et godt bud. Kitchenone.dk er en af de største webshops i Danmark indenfor salg af køkkenmaskiner og køkkenudstyr. Du finder mange forskellige mærker indenfor miniovne og du kan med sikkerhed finde en miniovn der passer til dit behov og budget. Der er nemlig mange modeller at vælge imellem. Du kan se hele udvalget hvis du går på Kitchenone.dk lige herover på linket.

Hvis du har læst ovenstående guide vi har lavet til valg af miniovn, så skal du nok finde frem til den absolut bedste miniovn der passer til dit behov. Vi har testet alle de bedste miniovne der er på markedet, hvorfor vi klart kan anbefale dig til, at vælge en af de modeller vi har med i vores test. Skulle du have nogle spørgsmål til vores miniovn test, så skal du naturligvis være mere end velkommen til, at kontakte os her på mail eller ved at lægge en kommentar.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.