Mikrobølgeovn Test – Bedst i test

Vil du gerne have en ny mikrobølgeovn? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på Testafdelingen.dk har vi nemlig lavet en stor test af forskellige mikrobølgeovne, så du kan finde frem til den absolut bedste på markedet. Det kan være svært at vælge mikrobølgeovn, da der er mange forskellige at vælge imellem. Mange af de forskellige mikrobølgeovne kan også godt virke ens, men der er stor forskel på kvalitet. Du kan blive meget klogere på, hvordan du vælger den bedste mikrobølgeovn i vores guide under selve testen.

I vores mikrobølgeovn test har vi kigget på modeller fra vidt forskellige mærker. Bl.a. har vi kigget på mikrobølgeovne fra mærker såsom AEG, Epiq, Sharp og Scandomestic. Alle 4 mærker har lavet vidt forskellige mikrobølgeovne, men fælles for dem alle er dog, at de er af høj kvalitet. Testvinderen af vores mikrobølgeovn test blev AEG MBB1756S-W. Du kan læse meget mere om denne mikrobølgeovn lige herunder. Vi håber naturligvis at du finder frem til den helt rigtige mikrobølgeovn, som du bliver glad for.

Den bedste mikrobølgeovn er AEG MBB1756S-W

Testvinderen af vores mikrobølgeovn test blev AEG MBB1756S-W. Da vi skulle teste de forskellige modeller var der ingen tvivl om, at det var denne AEG MBB1756S-W mikrobølgeovn, som skulle løbe med sejren. Der er flere årsager til vi har valgt netop denne mikrobølgeovn som testvinderen. Blandt andet så har AEG MBB1756S-W et stort ovnrum på i alt 16,7 liter, hvor der er masser af plads til opvarmning af den lækreste mad.

AEG MBB1756S-W er også en brugervenlig mikrobølgeovn der er yderst let at bruge. AEG MBB1756S-W er desuden også en mikrobølgeovn, hvor du har mulighed for at bygge mikrobølgeovnen ind i skabene. Det er i bund og grund en almindelig mikrobølgeovn men pga. størrelsen, så kan den også benyttes som en indbygnings mikrobølgeovn. Vi synes helt klart at AEG MBB1756S-W er den mikrobølgeovn i det flotteste design, af alle de mikrobølgeovn modeller vi har testet. Hvis du skulle fortryde dit køb af AEG MBB1756S-W, så får du endda helt op til 100 dages fuld returret hos Wupti.com. Du kan læse meget mere om denne mikrobølgeovn fra AEG på forhandlerens hjemmeside lige herover.

Produktdetaljer

 • Testvinder
 • Kan indbygges i køkkenskabene
 • 100 dages fuld returret
 • Hurtig installation

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Epiq 20 liter Mikrobølgeovn

Epiq mikrobølgeovn er den model i vores mikrobølgeovn test, som har det største ovnrum. Denne Epiq mikrobølgeovn har et 20 liter stort ovnrum, hvorfor der er masser af plads til lækker mad i denne mikrobølgeovn. Epiq mikrobølgeovn er en sort mikrobølgeovn i et enkelt og simpelt design. Derfor vil denne mikrobølgeovn passe ind alle steder – uanset hvordan dit køkken ser ud. Desuden så er Epiq mikrobølgeovn også en simpel model, som alle kan finde ud af at bruge. Det er en brugervenlig mikrobølgeovn uden alt for mange unødvendige funktioner. Den har også en kort opvarmningstid, hvorfor du hurtigt kan have lækker mad klar i løbet af 2 minutter.

Epiq mikrobølgeovn har også en effekt på 700 W, hvilket er en smule mindre end testvinderen, men det er ikke noget af betydning i forhold til kvaliteten. De udvendige mål for denne mikrobølgeovn er på 26,2 x 45,2 x 33,0 cm og passer derfor ind i langt de fleste hjem. Hvis du synes om denne Epiq mikrobølgeovn, så kan du gå ind på forhandlerens hjemmeside lige herover, hvor du kan læse meget mere om den.

Produktdetaljer

 • 2 bedste mikrobølgeovn
 • Standard mikrobølgeovn
 • Flot og enkelt design
 • 20 liter

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Sharp R-222STWE Mikrobølgeovn

Sharp-R222STWE er den billigste mikrobølgeovn, som vi har taget med i vores test. Du kan altså købe en mikrobølgeovn her for under 600 kroner. På trods af den lave pris er dette stadig en mikrobølgeovn af høj kvalitet, som kan holde i mange år. Sharp-R222STWE har også rigtig mange forskellige funktioner og et stort ovnrum på i alt 20 liter, ligesom ovenstående mikrobølgeovn. Desuden har Sharp-R222STWE  også 5 effektniveauer og 8 automatiske tilberednings-menuer. Dette er også en ideel mikrobølgeovn til optøning og genopvarmning af forskellige fødevarer. Det betyder derfor at din mad bliver mere velsmagende og tempereret, når Sharp-R222STWE er færdig med at opvarme den. Sharp-R222STWE yder samlet set en effekt på 800 W og kan derfor hurtigt opvarme din mad.

Der er også en unik tact&dial funktion på det store led-display, der gør det nemt at betjene denne mikrobølgeovn. Sharp-R222STWE er en brugervenlig mikrobølgeovn, som kan bruges af alle. Vi synes Sharp-R222STWE har et elegant og enkelt design, hvorfor den passer ind i langt de fleste hjem. Selve størrelsen på drejeskiven er på i alt 25,5 cm og derfor er der masser af plads til flere tallerkener eller endda et fad. Du kan læse meget mere om Sharp-R222STWE på ovenstående link til forhandleren.

Produktdetaljer

 • 5 effektniveauer
 • 8 automatisk tilberednings-menuer
 • 20 liter ovnrum
 • 800 W effekt

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Scandomestic MIG2301 Mikrobølgeovn

Den sidste mikrobølgeovn i vores test er denne Scandomestic MIG2301. På mange måder er dette en rigtig fornuftig mikrobølgeovn, hvis ikke du vil bruge så mange penge på en ny. Derfor har vi valgt at sætte denne på som bedst til prisen og det er der flere grunde til. Først og fremmest så synes vi at Scandomestic MIG2301 har et rigtig flot design og derfor passer den ind langt de fleste steder. Scandomestic MIG2301 er lavet i stål og holder derfor til det meste. Den er robust og generelt af høj kvalitet, hvorfor dette sagtens er en mikrobølgeovn du kan have mange år frem i tiden. Scandomestic MIG2301 yder en effekt på i alt 800 W og kan derfor hurtigt varme din mad op. Desuden

Vi vil anbefale denne Scandomestic MIG2301 mikrobølgeovn til dig, som leder efter en mikrobølgeovn der helst ikke gerne skal fylde så meget. Scandomestic MIG2301 har også indbygget grill og kan derfor klare genopvarmning, såvel som optøning af dit mad, hvis du ønsker det. Hvis du vil blive klogere på denne mikrobølgeovn, så skal du gå ind på ovenstående link, hvor du kan læse meget mere. Vi kan i hvert fald klart anbefale dig til, at tage et kig på denne Scandomestic MIG2301 mikrobølgeovn.

Produktdetaljer

 • Bedst til prisen
 • Effekt på 800 W
 • Mikrobølgeovn med grill
 • Lavet i stål

Sådan vælger du den bedste mikrobølgeovn

Der er mange ting at tage stilling til når man skal købe en ny mikrobølgeovn. Du vil naturligvis gerne have den model, som er af den bedste kvalitet. Derfor vil vi anbefale dig til at læse med i vores guide til køb af mikrobølgeovn herunder. I vores test har vi bl.a. kigget på faktorer såsom effekt, indstillinger, ovnrum, funktioner, pris og udseende. Dette er de vigtigste faktorer, som du skal kigge efter når du skal købe en ny mikrobølgeovn. Læs meget mere lige herunder.

Effekt og indstillinger – En af de afgørende faktorer for, hvilken mikrobølgeovn du vælger er effekten og de indstillinger der er i. Jo højere en effekt, jo hurtigere kan den også opvarme den mad du har i. I langt de fleste mikrobølgeovne er der en effekt på 800 W og det vil da også være mere end nok i langt de fleste tilfælde. Samtlige af de mikrobølgeovne vi har med i ovenstående test, har en effekt på 800 W. Derudover skal du også kigge efter, hvilke indstillinger der er i. Nogle mikrobølgeovne har eksempelvis grill funktion i o. lign. Læs meget mere om de forskellige indstillinger i ovenstående test.

Kapacitet og ovnrum – Når du skal købe en ny mikrobølgeovn, vil vi naturligvis anbefale dig til, at vælge en rummelig mikrobølgeovn. Det er meget rart at have masser af plads i sin mikrobølgeovn. Hvis du vælger en lille mikrobølgeovn, så er der som oftest kun plads til en tallerken ad gangen. Hvis du derimod vælger en mikrobølgeovn med et ovnrum på 20 liter eller derover, så kan du også opvarme fade og lignende heri. Testvinderen af vores mikrobølgeovn test har et ovnrum på 17 liter og her er der masser af plads til opvarmning af mad.

Mikrobølgeovn pris – Prisen på den mikrobølgeovn du vælger, har meget at gøre med, hvor høj en kvalitet den er af. Det er ikke til at komme udenom at pris og kvalitet hænger sammen. Derfor vil vi råde dig til inden du går på udkig efter en ny mikrobølgeovn, at du gør op med dig selv, hvor mange penge du vil bruge på en. Det gør det meget lettere at finde frem til en mikrobølgeovn, som passer til dit budget. I vores mikrobølgeovn test herover, finder du modeller i vidt forskellige prisniveauer. Så uanset hvad dit budget er på, så kan du med sikkerhed finde én til dit budget.

Udseende – Udseendet er et vigtigt parameter, at tage stilling til når man skal købe en ny mikrobølgeovn. Hvis man skal have sin mikrobølgeovn stående fremme i køkkenet, så vil man jo gerne have en model, som passer ind i sit køkken. Derfor skal du uden tvivl tage stilling til, hvorvidt udseendet er vigtigt for dig, eller om du godt kan leve med en billig mikrobølgeovn, som eksempelvis kan stilles ind i skabet. I vores mikrobølgeovn test finder du vidt forskellige mikrobølgeovne i forskellige designs.

Her er de bedste mærker af mikrobølgeovne

Nedenstående 4 mærker er de absolut bedste mærker indenfor mikrobølgeovne. Derfor vil vi helt klart anbefale dig til, at vælge et af de 4 mærker, hvis du vil have en mikrobølgeovn af høj kvalitet. Selvom alle 4 mærker er af høj kvalitet, så er der stadig en væsentlig forskel på de forskellige mikrobølgeovne. Derfor bør du læse vores test af de forskellige produkter, så du kan være sikker på, at du vælger den mikrobølgeovn der passer til dit behov og budget.

 • AEG
 • Sharp
 • Epiq
 • Scandomestic

Køb mikrobølgeovn på nettet

Er du også på udkig efter en ny mikrobølgeovn? Så vil vi anbefale dig til, at tage et kig på nettet, hvis du vil finde en mikrobølgeovn af høj kvalitet til den bedste pris. Der er nemlig mange penge og spare ved, at købe en mikrobølgeovn på nettet fremfor i en fysisk butik. Derfor har vi kigget på de absolut bedste netbutikker indenfor salg af mikrobølgeovne herunder.

Wupti.com – Der er ingen tvivl om at Wupti.com er et rigtig godt bud på en netbutik, hvor du bør tage et kig efter en ny mikrobølgeovn. Wupti.com har et særdeles stort udvalg indenfor vidt forskellige mærker og priser. Du kan bl.a. finde mikrobølgeovne fra mærker såsom Sharp, Epiq, AEG og Scandomestic. Testvinderen i vores mikrobølgeovn test har vi blandt andet taget fra Wupti.com. Ikke nok med at du får deres produkter til gode priser, så får du også gratis fragt på alle deres produkter. Derudover er du også sikker på god service og hurtig levering. I langt de fleste tilfælde leverer Wupti.com din ordre indenfor 1-3 hverdage.

Kitchenone.dk – Hvis du er på udkig efter en ny mikrobølgeovn, så bør du uden tvivl også tage et kig hos Kitchenone.dk. Kitchenone.dk er en af danmarks største netbutikker indenfor salg af køkkenmaskiner og køkkenudstyr. Derfor er du også sikret nogle gode priser på nogle gode mærker. Kitchenone.dk har også hurtig levering og gratis fragt på alle deres produkter. Du kan se hele udvalget på deres hjemmeside lige herover.

Hvis du vil være sikker på at købe en mikrobølgeovn af høj kvalitet, så skal du bare vælge en af de modeller vi har med i vores test lige herover. Hvis du har nogle spørgsmål til vores test skal du naturligvis være velkommen til, at kontakte os enten på mail eller ved at lægge en kommentar herunder. Vi håber du finder frem til en mikrobølgeovn, som du bliver glad for.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.