Løbebånd Test – Køb det bedste løbebånd her

Har du overvejet at købe et løbebånd? Så bør du læse med her, hvor du kan blive klogere på, hvilke fordele der er ved et løbebånd. Det er blevet populært blandt os danskere, at have et løbebånd derhjemme. Så er der ingen undskyldninger for ikke at løbe en tur om vinteren, når det er dårligt vejr. Her i vores løbebånd test vil vi kigge på forskellige ting, som kvaliteten af løbebåndet, indstillinger og funktioner, såvel som udseende og pris. Dette er de absolut vigtigste parametre du bør kigge efter, hvis du vil købe et løbebånd. Du kan læse meget mere om disse ting under selve testen.

I vores løbebånd test har vi kigget på 4 forskellige løbebånd fra mærker såsom Sole, ProForm og NordicTrack. Alle 3 mærker er rigtig gode og bliver brugt i forskellige motionscentre også. Vi har selvfølgelig taget forskellige modeller med, som har forskellige funktioner og ligger i vidt forskellige prisniveauer. Testvinderen af vores løbebånd test blev Sole F63. Du kan læse meget mere om test af løbebånd herunder.

Testvinder: Sole F63 løbebånd

Testvinderen som det bedste løbebånd i vores test, har vi valgt til at være Sole F63. Der er flere grunde til at det er lige netop dette løbebånd, vi har kåret som det bedste. Sole F63 er den klare bestseller hos langt de fleste forhandlere af løbebånd. Hvis du vil have et løbebånd, som også bliver brugt hos diverse fitnesscentre så skal du vælge dette løbebånd. Sole F63 er et løbebånd der har mange forskellige træningsprogrammer og hvor der generelt bare er mulighed for vidt forskellige justeringer af bl.a. højden og hældningen. Der er et stort display på fronten af Sole F63. Her kan du altså følge med i dine træningsdata. Du kan bl.a. tracke din hastighed, gennemsnitshastighed, afstand og meget mere. Derudover er der også mulighed for bluetooth tilslutning, så du kan tilkoble din smartphone til de indbyggede højttalere.

Selvom Sole F63 er et løbebånd af høj kvalitet, så kan du stadig købe det til en fornuftig pris. Det er et produkt af høj kvalitet, som du kan have i mange år frem. For at du kan flytte nemt rundt på dette løbebånd, så er der også transporthjul indbygget. Hvis du køber Sole F63 hos Abilicaonline.dk, som er den forhandler vi vil anbefale dig til, at købe dette løbebånd hos, så får du gratis fragt og hurtig levering. Det er en fordel at have gratis fragt med, når man bestiller et produkt der er så tungt som Sole F63 løbebånd. Du kan læse meget mere om Sole F63 på forhandler linket lige herover.

Produktdetaljer

 • Testvinder
 • Mange træningsprogrammer
 • Justerbar højde og hældning
 • Transporthjul indbygget

ProForm Sport 9.0

Det 2 bedste løbebånd i vores test er dette Proform Sport 9.0. Proform Sport 9.0 er på mange måder et moderne løbebånd, som har rigtig mange funktioner og muligheder. Noget af det helt unikke er det indbyggede iFit træningsmodul. Det indbyggede iFit træningsmodul er udviklet i samarbejde med Google. Her har du mulighed for at løbe ruter gennem Google Maps fra hele verden. Det er rigtig smart og det gør helt sikkert også løbeturen mindre kedeligt på dit løbebånd. Der er naturligvis også et stort baggrundsbelyst display på dette løbebånd. På det indbyggede display har du mulighed for, at tracke alle de vigtigste info når du løber. Herunder kan du bl.a. tracke hastighed, stigning, afstand og mange andre parametre.

Der er desuden også rigtig mange forskellige træningsprogrammer. Så uanset om du er nybegynder eller øvet løber der har løbet marathon, så kan du sagtens finde et træningsprogram der passer til dig. Der er i alt 24 forskellige træningsprogrammer. Proform Sport 9.0 har en løbe platform på i alt 198 x 92 x 145 cm. Så har du masser af plads på at løbe på. Hvis du synes dette lyder som et spændende løbebånd, som kunne passe godt til dig, så skal du bare gå ind på forhandler linket lige herover. Der kan du læse meget mere om Proform Sport 9.0 løbebånd.

Produktdetaljer

 • Det 2 bedste løbebånd
 • iFit modul i løbebåndet
 • Proshox afdæmpningssystem
 • Integrerbar tabletholder

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

NordicTrack C 1650 løbebånd

NordicTrack C 1650 er uden tvivl også et af de bedste løbebånd du kan købe og som er på markedet i dag. NordicTrack C 1650 er et løbebånd i den dyre ende af skalaen, men du får helt klart også noget for dine penge. Hvis du løber rigtig ofte og foretrækker, at løbe på et løbebånd, så vil vi anbefale dig til at kigge på NordicTrack C 1650. NordicTrack C 1650 er nemlig et løbebånd, hvor der er fokuseret på en fantastisk affjedring. Og det er altså tydeligt at mærke, når du tager en tur på dette løbebånd.

Du kan også selv justere på blødheden af løbebåndet, hvis du ønsker en anden blødhed end det den er indstillet til. Ligesom testvinderen af vores løbebånd test, så bliver NordicTrack C 1650 også brugt i træningscentre. Derfor kan du være sikker på, at det er et løbebånd af høj kvalitet. Der er en indbygget 3,5 HK motor i NordicTrack C 1650 og derfor kan du løbe helt op til 25 km/t. Du kan også indstille dette løbebånd på en stigning helt op til 10%. Der er også rigtig mange muligheder for indstilling af træningsprogram. Der er nemlig helt op til 34 forskellige træningsprogrammer, som du kan vælge imellem. Du kan indstille dit absolutte ynglings program på det store display på løbebåndet.

En rigtig smart funktion ved NordicTrack C 1650 er bl.a også at du har mulighed for nemt og hurtigt, at pakke løbebåndet sammen. Alt du skal gøre er at folde løbefladen op og så kan du pakke løbebåndet sammen uden, at det er specielt tungt. NordicTrack C 1650 er helt klart et løbebånd, som vi kan anbefale dig til at købe. Du kan læse meget mere om NordicTrack C 1650 hos Abilicaonline.dk, som er den forhandler vi vil anbefale dig til at handle hos. Her får du nemlig gratis fragt og hurtig levering.

Produktdetaljer

 • Brugt i træningscentre
 • Lækkert affjedret løbebånd
 • Juster blødheden på båndet
 • 3,5 HK motor indbygget

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]ProForm Sport 5.0

Det sidste og billigste løbebånd, som vi har med i vores test er dette ProForm Sport 5.0. Selvom det er det billigste løbebånd, vi har med i vores test, så er det stadig et løbebånd af høj kvalitet, som vi vil anbefale dig til at tage et kig på. Du kan nemlig købe ProForm Sport 5.0 til under 6.000 kroner og så får du endda også gratis fragt oveni hos Abilicaonline.dk. Der er i alt 16 forskellige træningsprogrammer i dette løbebånd. Så har du rig mulighed for at vælge det træningsprogram der passer dig bedst. Du kan også justere hældningen på løbebåndet og du kan vælge en stigning helt op til 10%.

Du kan naturligvis både indstille ProForm Sport 5.0 til en gåtur, joggetur eller en løbetur. Der er også et indbygget afdæmpnings system i ProForm Sport 5.0, hvilket betyder at du bliver 28% mindre belastet end at løbe på asfalt. Alt i alt er ProForm Sport 5.0 et rigtig godt løbebånd til prisen. Læs meget mere om dette løbebånd på linket lige herover.

Produktdetaljer

 • Stigning på op til 10%
 • 16 forskellige træningsprogrammer
 • Det billigste løbebånd

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Guide til valg af løbebånd

Herunder kan du se en videoguide, hvor du kan blive meget klogere på, hvad det er du skal kigge efter når der skal købes nyt løbebånd. Se meget mere i vores video test lige herunder:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=-Eycl8bL5GA”]

Fordele og ulemper ved et løbebånd

Der er både fordele og ulemper ved et løbebånd. Det kan godt være du ikke har tænkt på dem alle. Det er en god idé at

Fordele ved køb af løbebånd:

Løb altid uanset vejret – En af de helt store fordele ved, at købe et løbebånd er uden tvivl at du til enhver tid kan løbe uanset vejret. Hvis det er dårligt vejr og koldt udenfor, så kan du bare hoppe på dit løbebånd uden at det skal påvirke din løbetur. Det kan også godt være små farligt, at løbe udenfor om vinteren når der ligger is på vejen. Derfor er det endnu en fordel, hvis du vil løbe om vinteren, at have et løbebånd til de tider, hvor der er dårligt vejr.

God affjedring og mere skånsom – Det er et faktum at det er et langt bedre underlag på et løbebånd, end det er på almindelig asfalt. Faktisk er der rigtig mange der ikke er klar over det, men hvis du løber meget på asfalt kan det faktisk give skader i knæ og led. Derfor er der ingen tvivl om at vi klart, kan anbefale dig til at købe et løbebånd, såfremt du gerne vil undgå skader på sigt.

Underholdning mens du løber – Hvis du synes det bliver for kedeligt at løbe indenfor på et løbebånd, så skal du bare tænke på at du har masser af mulighed for, at underholde dig selv mens du løber. I flere løbebånd er der fjernsyn og eller højttalere. Derfor kan du altid bare sætte fjernsynet i gang eller noget musik på, når du løber på dit løbebånd indendørs. Så har du mulighed for at underholde dig selv mens du løber på dit løbebånd.

Ulemper ved køb af løbebånd:

Samme omgivelser og ingen luft – Der er naturligvis også ulemper ved, at løbe på et løbebånd indendørs. Nogle synes nemlig at det er kedeligt, at løbe på et løbebånd indendørs. Og det er naturligvis også noget du skal overveje inden du køber et løbebånd. Om du virkelig kan løbe på et løbebånd, eller om det bliver for kedeligt for dig, når det bare er de samme omgivelser der er. Desuden får du heller ikke noget frisk luft, når du løber på dit løbebånd indendørs.

Køb løbebånd her

Det er ikke så mange steder på nettet, hvor du har mulighed for at købe et godt løbebånd. Derfor har vi fundet frem til det bedste sted, hvor vi vil anbefale dig til at købe et løbebånd. Hvis du er på udkig efter et løbebånd, så bør du også tage et kig på nettet. Du kan nemlig spare en del penge ved, at købe et løbebånd på nettet i stedet for at gøre det i en fysisk butik. Se de netbutikker vi anbefaler dig til at købe et løbebånd ved.

Abilicaonline.dk – Hvis du står og skal købe et nyt løbebånd, så er Abilicaonline.dk helt klart et rigtig god bud. Abilicaonline.dk er en af danmarks største netbutikker indenfor konditionsudstyr og maskiner til fitness. Du kan naturligvis også købe meget andet sportsudstyr hos Abilicaonline.dk. Du finder omkring 10-15 forskellige løbebånd hos Abilicaonline.dk. Nogle af de mærker du kan købe løbebånd hos er bl.a. ProForm, Sole og NordicTrack. Du finder samtlige af de løbebånd vi har med i vores test hos Abilicaonline.dk. Du kan se hele deres udvalg inde på deres hjemmeside lige herover.

Hvis du vil være sikker på at du køber et godt løbebånd, som er af høj kvalitet og kan holde mange år, så skal du vælge et af de mærker vi har med i ovenstående løbebånd test. De er alle af høj kvalitet og du kan være sikker på, at de holder mange år frem i tiden. Hvis du har nogle spørgsmål til vores løbebånd test eller de løbebånd vi har med, så skal du naturligvis være mere end velkommen til at kontakte os på mail eller i en kommentar. Vi håber du finder frem til det helt rigtige løbebånd og at du bliver glad for det.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.