Kuffert Test – Bedst i test

Skal du også ud og rejse her i sommerferien eller rejser du bare ofte? Så er det en god idé, at investere i den helt rigtige rejsekuffert så du har plads til alt dit baggage. Der er stor forskel på de forskellige kufferter både prismæssigt, men også kvalitetsmæssigt, hvad det reelt set er for en kuffert du køber. Derfor bør du også læse vores guide til køb af kuffert under vores kuffert test, hvis du vil være sikker på at du køber den helt rigtige kuffert til den rigtige pris. 

I vores kuffert test kan du finde test af i alt 5 forskellige rejsekufferter. Vi har testet kufferter fra mærker som bl.a. Crystal, Paris ABS, Wien, Discovery og World’s Lightest Collection. Alle 5 er nogle super gode mærker der laver gode kufferter. Der er dog stor forskel på disse alt afhængigt af, hvilket behov og budget du har. Derfor bør du læse vores test, hvis du vil finde den kuffert der passer bedst til dig. Når vi har testet de forskellige rejsekufferter, har vi testet dem ud fra forskellige faktorer som vægt, kuffert størrelse, kuffert typen og naturligvis også prisen. Herunder kan du læse meget mere om de forskellige kufferter, og finde den kuffert vi anbefaler dig at købe, hvis du skal købe en ny kuffert.

Crystal trolley 4-hjuls 75 cm

[afp id=”109″]

I vores kuffert test har vi valgt at kåre denne Crystal trolley, som den bedste kuffert og dermed som testvinderen. Der er flere forskellige årsager til, at det er lige netop denne rejsekuffert der løber med titlen som testvinder. Crystal trolley er for det første en særdeles flot kuffert i et enkelt og simpelt design. Denne Crystal trolley er i sort og er af kuffert typen hardcase, hvilket betyder den er hård og dermed sagtens kan tåle at blive kastet med.

En hardcase kuffert er specielt god, hvis du vil have værdigenstande med på ferien da de trygt kan ligge heri uden at blive ødelagt. Crystal trolley har en størrelse på H: 75 x B: 48 x D: 30 cm og er derfor det, hvad man kan betegne for en stor kuffert der kan have plads til alt din bagage.
Hvis du vil have en rejsekuffert af høj kvalitet, som du kan have mange år ud i fremtiden så skal du vælge Crystal trolley kufferten.

Om produktet:

Crystal trolley er en 4-hjuls kuffert så du nemt og bekvemt kan komme gennem lufthavnen med din kuffert. Crystal trolley er desuden også lavet ABS plast og aluminium, hvilket betyder at den sagtens kan tåle at blive kastet rundt med i lufthavnen når den skal på flyet eller lignende. Der er dog en mindre ulempe ved, at denne hardcase kuffert er lavet af aluminium som gør den noget tungere. Crystal trolley vejer nemlig 4,1 kg, hvilket er et par kg over en normal softcase kuffert. På trods af dette er Crystal trolley stadig en fantastisk kuffert med masser af kapacitet og rum til alt din bagage, som vil være trygt opbevaret i denne hardcase rejsekuffert. Du kan få Crystal trolley i to mindre størrelser også. Du kan læse mere om produktet og se de to mindre størrelser på forhandlerens hjemmeside på nedenstående knap.

Produktdetaljer:

 • Kuffert størrelse: H: 75 x B: 48 x D: 30 cm
 • Vægt: 4,1 kg
 • Kuffert type: Hardcase
 • Antal hjul: 4 hjul

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]World’s Lightest Collection trolley 58 cm 

[afp id=”110″]

Hvis du ikke vil købe en lige så tung kuffert, som ovenstående hardcase kuffert fra Crystal trolley, så er denne kuffert World’s Lightest Collection trolley 58 cm et rigtig godt bud på en kuffert du bør købe. Som du kan høre på navnet er dette en særdeles let kuffert der ikke vejer særlig meget. World’s Lightest Collection trolley 58 cm er en lille kuffert, som kun vejer 1,7 kg. På trods af at dette bliver betegnet, som en lille kuffert så er den særdeles praktisk indrettet, hvorfor der er masser af plads i den. World’s Lightest Collection trolleys findes også i 3 andre størrelser, hvis du vil have en større størrelse end 58 cm. Du kan læse meget mere om World’s Lightest Collection trolley 58 cm lige herunder.

Om produktet:

World’s Lightest Collection trolley 58 cm har et integreret trolley system med 2 skaterhjul, som gør den let at trække uanset om du kører på asfalt, fortovet eller noget helt tredje. Der er håndtag på både toppen og siden af World’s Lightest Collection trolley 58 cm og du får også en stor forlomme med selv på denne model, som er den mindste fra World’s Lightest Collection trolley. Udover ovenstående så er World’s Lightest Collection trolley 58 cm også en kuffert af høj kvalitet. Du kan være sikker på at du kan beholde denne kuffert i mange år frem, eftersom World’s Lightest Collection giver 10 års garanti på din kuffert. Hvis du vil købe World’s Lightest Collection trolley 58 cm, så kan du købe den for 478 kroner hos Wupti.com og få den leveret allerede i morgen.

Produktdetaljer:

 • Kuffert størrelse: H: 64 x B: 40 x D: 23,5 cm
 • Vægt: 1,7 kg
 • Kuffert type: Softcase
 • 10 års garanti

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Paris ABS 4-hjuls trolley 78 cm 

[afp id=”111″]

Hvis du vil have en stor kuffert i et flot design så er denne rejsekuffert fra Paris ABS helt sikkert noget. Med sit simple og flotte design i sølv er denne hardcase kuffert en af de pæneste kufferter vi længe har set. Vil du gerne rejse med stil så skal du købe denne Paris ABS trolley. Paris ABS trolley er en 4-hjuls trolley, så du slipper for at trække kufferten efter dig. Så kan du let trille den ved siden af dig og det kan være en fordel, hvis man har meget bagage med da man så ikke skal trække kufferten efter sig. Paris ABS trolley er fuldt foret indvendig så din bagage kan ligge sikkert og trygt i din kuffert. Der er også mange funktioner og fordele ved Paris ABS trolley, som du alle kan læse dig til herunder.

Om produktet:

Paris ABS trolley har et unikt trolleysystem med et teleskop håndtag, som gør det meget lettere at håndtere din trolley. Derudover er der også mange andre gode ting ved denne kuffert som bl.a:

 • Plads til 96 liter
 • Elastikrem
 • Flere rum inde i kufferten

En af de bedste ting ved Paris ABS trolley er klart at der er så meget plads i den. Hvis du køber denne Paris ABS kuffert så får du plads til i alt 96 liter bagage. Det er nok til en rejse på flere måneder, hvis du skal ud på en længere rejse. Desuden er der også en elastikrem indeni, som naturligvis er et must have for en ordentlig rejsekuffert så du kan få plads til alt din bagage. Inde i selve kufferten kan du også opdele den i flere rum med en tilhørende lynlås, så du kan separere alt din bagage. Du kan købe Paris ABS trolley til samme pris, som ovenstående testvinder til kun 478 kroner og den bedste pris kan du finde hos Wupti.com.

Produktdetaljer:

 • Kuffert størrelse: 78 x 54 x 28 cm
 • Kuffert type: Hardcase
 • Antal hjul: 4 hjul
 • Kan købes i andre farver og størrelser
 • Indbygget trolley system med 4-hjul
 • Fuldt foret indvendig

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Discovery 4-hjuls trolley 66 cm 

[afp id=”112″]

Discovery trolley er en rejsekuffert i en mellemstor størrelse på i alt 66 cm. Målene er H: 65,5 x B: 46 x D: 27,5 cm og selvom det kun er en mellemstor kuffert, så er der stadig masser af plads til alt din bagage. Discovery trolley er en kuffert i et flot og enkelt hvidt design, men kan også købes i andre farver og størrelser. Discovery trolley er en 4-hjuls trolley med et trolleysystem, som gør den let at transportere rundt i lufthavnen, på vej til hotellet eller uanset hvor du skal hen. En af de helt store fordele ved at købe Discovery trolley er, at du får 10 års garanti på din kuffert. Netop af denne grund er du også sikker på, at dette er en kuffert af høj kvalitet. Du kan læse meget mere om Discovery trolley herunder.

Om produktet:

Der er plads til i alt 74 liter bagage i denne Discovery trolley rejsekuffert. Uanset om du skal en uge til Mallorca eller en måned til Thailand, så er du sikker på at der er plads til din bagage i kufferten. Noget smart i Discovery trolley kufferten er at du kan opdele den i flere rum indeni. Discovery trolley har et teleskophåndtag i et behageligt materiale, så du let og behageligt kan transportere din kuffert med de 4 x spinner hjul. Der er også en smart og sikker TSA-lås på din Discovery trolley og derfor kan du altid være sikker på, at dine værdigenstande i din kuffert er sikre. En TSA-lås er en sikker kodelås, som du kan slå til på din kuffert efter behov. Den bedste pris vi har fundet på Discovery trolley rejsekufferten er 638 kroner hos Wuptil.com.

Produktdetaljer:

 • Kuffert størrelse: H: 65,5 x B: 46 x D: 27,5 cm
 • Kuffert type: Hardcase
 • Antal hjul: 4 hjul
 • 10 års garanti

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Wien trolley 2-hjul med TSA lås 24L

[afp id=”113″]

Wien trolley 2-hjul er en mindre rejsekuffert af kuffert typen softcase. Der er både fordele og ulemper ved en softcase kuffert men bl.a. så er det en meget lettere kuffert og det kan være en fordel når du skal transportere din kuffert. I denne kuffert fra Wien trolley er der 2-hjul. Der er også en indbygget TSA-lås, som kan være fordelagtigt, hvis du vil have værdigenstande opbevaret i din kuffert. Derudover er der også en elastikrem i kufferten så du let kan pakke alt din bagage. Hvis du vil købe denne kuffert så kan den købes på Wupti.com for kun 499 kroner.

Produktdetaljer:

 • Kuffert type: Softcase
 • Indbygget TSA-lås
 • Kuffert størrelse: H: 48 x B: 31 x D: 16 cm
 • 24 liter

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Sådan finder du en kuffert af høj kvalitet

Det er ikke lige let at finde en kuffert der er af høj kvalitet, som også skal være til den rigtige pris. Derfor er der naturligvis en række forskellige faktorer du skal kigge efter når du skal købe en ny kuffert. Vi har samlet alle de ting du skal kigge efter ved en kuffert inden du laver et køb. Inden du overhovedet går på udkig efter en kuffert skal du tænke over, hvor meget du overhovedet vil bruge på en kuffert og hvor ofte du skal bruge den. Hvor ofte du bruger din kuffert hænger tit sammen med, hvor mange penge du bør bruge på at købe en ny kuffert. Du kan se alle de faktorer vi har haft et øje for i vores kuffert test lige herunder.

Størrelse og kapacitet – Når du skal vælge hvilken kuffert du skal købe, så skal du i høj grad lægge vægt på, hvor stor den er og hvor meget kapacitet der er i det hele taget i den rejsekuffert du vil købe. Du ved naturligvis bedste hvor meget plads du har brug for, alt afhængigt af hvor langt man skal rejse og hvor ofte man rejser. Dog vil vi anbefale dig til, hvis du kun vil købe en størrelse kuffert til alle dine forskellige rejser, så at vælge en i mellem størrelse. Hvis du køber en kuffert i mellem størrelse, så vil du både kunne bruge den til de mindre rejser du skal på såvel som de længere rejser.
I vores kuffert test har vi taget vidt forskellige størrelser kufferter med. Så har du noget at vælge imellem når du skal købe en ny kuffert.

Kuffert type – De to mest populære kuffert typer må være hardcase og softcase kufferter. I vores kuffert test har vi udelukkende valgt at tage softcase og hardcase rejsekufferter med. Der er dog ikke noget vi foretrækker over det andet. Det er meget personligt om man helst vil have en hardcase eller en softcase og der er både fordele og ulemper ved begge muligheder. En hardcase kuffert er f.eks. hårdere og mere robust end en softcase kuffert, men vejer tilgengæld mere. En softcase er i mange tilfælde også billigere end en hardcase, da de fleste vælger at købe en hardcase rejsekuffert når de skal købe. Hvilken kuffert type du skal vælge er noget du skal gøre op med dig selv.

Sikkerhed – Det kan være at du skal have din computer eller andre værdigenstande med når du er ude og rejse. Hvis det er tilfældet så kan det være meget rart, at have en kuffert med en lås på. Hvis den kuffert du gerne vil købe ikke har en lås på, så kan det også lade sig gøre at tilkøbe en ekstern lås til stort set alle kufferter. Det kan du købe mange forskellige steder. Du kan både købe en ekstra lås til din kuffert med kodelås eller som hængelås. Uanset hvad vil vi dog anbefale dig at købe en kuffert med indbygget lås, da de er mere sikre end hvis du tilkøber en ekstra lås til din nye kuffert.

Pris på kuffert – Man kan få kufferter i alle prisniveauer. Det er muligt at købe en kuffert til 300 kroner og det er muligt at købe en rejsekuffert til 1.000 kroner. Der er dog stor forskel på kvaliteten ift. den kuffert du vælger at købe. En kuffert skal naturligvis ikke kunne det store, men der er mange ting der afgør om det er en dyrere kuffert eller ej. Vil du eksempelvis gerne have en hardcase kuffert, en kuffert med lås eller en stor kuffert med mange lommer, så koster det som oftest mere. Det er naturligvis også meget forskelligt afhængigt af, hvad det er for et mærke. I ovenstående kuffert test som vi har lavet har vi taget kufferter med i alle slags prisniveauer, hvorfor du burde kunne finde noget uanset, hvilket budget du har når du skal købe en ny kuffert.

Kuffertmærker

Der er mange forskellige mærker at vælge imellem når man skal købe en ny kuffert. Derfor kan det også godt være uoverskueligt, at skulle danne sig et overblik over de kufferter der er af højeste kvalitet og hos hvilke mærker man egentligt får mest for sine penge. Netop af denne grund har vi lavet denne kuffert test.
De kuffertmærker vi har med i vores test er naturligvis de mærker, som vi vil anbefale dig til at gå efter i første omgang. Hvis ikke du bryder dig om designet på nogle af disse kan du også tage et kig på det resterende udvalg af kufferter på enten Wupti.com eller Rejsegear.dk.

 • Crystal
 • World’s Lightest Collection
 • Discovery
 • Paris ABS
 • Wien
 • VidaXL
 • STRIPE

Vi anbefaler disse kuffert forhandlere

Hvis man har fundet ud af, hvilken slags kuffert man gerne vil købe og hvor meget man vil give for en kuffert, hvor bør man så egentligt købe en kuffert henne. Det kan være svært at tage stilling til, eftersom der er mange forhandlere af kufferter på nettet. Her på Testafdelingen.dk er vi dog slet ikke i tvivl om, hvor vi ville købe vores kufferter, hvis vi skulle købe en ny. Se derfor vores anbefaling af kuffert forhandlere herunder.

Wupti.com – Når det kommer til kufferter så er Wupti.com en af de netbutikker i Danmark med det største udvalg. Du kan både købe hardcase og softcase kufferter når du handler på Wupti.com. Du finder også forskellige kuffertmærker og prisniveauer på de forskellige kufferter du kan købe. Derfor kan du købe en kuffert uanset, hvilket behov du har og budget du lægger på. Der er også mange andre fordele ved at handle på Wupti.com, udover deres store udvalg af kufferter. Når du handler på Wupti får du levering af din ordre, som oftest allerede indenfor 1 døgn efter du har lavet din bestilling. Hvis du bestiller over 500 kroner får du også gratis fragt når du handler på Wupti.com. Du får dog ikke gratis fragt, hvis du handler under 500 kr.

Rejsegear.dk – Hvis du har brug for en ny rejsekuffert eller andet rejseudstyr, så kan vi også anbefale dig at handle på Rejsegear.dk. Rejsegear.dk er ikke en så stor webshop som Wupti.com er, men der er tilgengæld en række andre fordele ved at købe kufferter på Rejsegear.dk. Der er et meget dybere sortiment med flere kufferter af rigtig god kvalitet hos Rejsegear.dk. Du kan se alle deres mærker på deres hjemmeside og de forskellige modeller og rejseudstyr, som du kan købe i deres webshop. Der er også hurtig levering på 1-3 hverdage og gratis fragt på din ordre, hvis du bestiller for over 500 kroner på deres shop. Tag et kig på Rejsegear.dk hvis du skal købe en ny kuffert eller mangler andet rejseudstyr.

Relaterede tests:

Ingen relaterede tests

Kilder:

Politiken.dk – Guide med 20 tips til den perfekt pakkede kuffert

Lav en kommentar