Krøllejern Test – Kæmpe krøllejern test – Bedst i test

Vil du gerne have de flotteste og mest naturlige krøller? Så skal du købe det helt rigtige krøllejern som matcher med det behov og budget som du har. Det kan være svært at finde frem til det rette krøllejern med det store udvalg der er. Der findes mange krøllejern mærker og forskellige modeller. Men hvordan ved man egentlig, hvilke krøllejern der er gode og hvilke man ikke skal gå efter. Netop derfor har vi lavet denne krøllejern test med vidt forskellige mærker og priser. Så uanset hvad dit budget og behov siger, vil du kunne finde det bedste krøllejern i det niveau du ønsker. I vores krøllejern test har vi i alt haft 8 forskellige krøllejern oppe og vende. Vi har til gengæld kun valgt at tage i alt 4 af disse krøllejern, som er dem vi mener er de bedste.

Når vi har testet de forskellige krøllejern, har vi blandt andet kigget på kriterier som temperaturindstillinger, opvarmningstid, sikkerhed, ledningens længde, pris og flere parametre. Det er ting som disse du skal kigge efter, hvis du vil købe det krøllejern der er bedst og som passer til dit behov. Vi har testet krøllejern fra mærker som BaByliss, HH Simonsen, GHD og Ego Professional, som alle er anerkendte mærker i branchen. Så hvis du vil finde det bedste krøllejern kan vi kun anbefale dig til at kigge på de krøllejern vi har med i vores test herunder.

HH Simonsen ROD VS10 Casual Curls

Der er ingen tvivl om at HH Simonsen ROD VS10 Casual Curls krøllejernet, også er et af de klart bedste krøllejern du kan købe på markedet lige nu. HH Simonsen ROD VS10 Casual Curls har med sin teflon-belægning og de flere forskellige temperaturindstillinger en særdeles hurtig opvarmningstid. HH Simonsen ROD VS10 Casual Curls er det krøllejern i vores test, som bliver varm på kortest tid. Hvis du vil lave krøller hurtigt skal du vælge HH Simonsen ROD VS10 Casual Curls da der ingen tvivl er om, hvorvidt det er det hurtigste krøllejern. Hurtighed er dog ikke den eneste grund til, at du skal vælge et krøllejern som dette.

HH Simonsen ROD VS10 har blandt andet også keramisk teflon-belægning, som sikrer at håret ikke sidder fast på selve krøllejernet. Det er netop sådan noget der kan være farligt i et krøllejern, som ikke har teflon-belægning, da det potentielt kan være brandfarligt. Håndtaget er desuden også yderst behageligt og ergonomisk, som har en belægning af gummi. Det betyder derfor også at du har optimalt greb hele tiden.

Om produktet

Udover ovenstående så er HH Simonsen ROD VS10 et krøllejern, som har flere forskellige temperaturindstillinger. Du kan indstille HH Simonsen ROD VS10 til at krølle dit hår fra alt mellem 120 til 200 grader. Det er særdeles brugbart med justerbare temperaturindstillinger, hvis du vil have de flotteste krøller. HH Simonsen ROD VS10 er generelt bare et krøllejern, hvor sikkerheden er i fokus. Risikoen for at du brænder dit hår af er minimeret med teflon belægningen, såvel som autosluk funktionen der er i dette krøllejern. 

Hvis du køber HH Simonsen ROD VS10 kan du lave alle slags krøller. Alt lige fra bløde krøller, til spiralkrøller og softkrøller med tekstur i håret. Der er ingen grænser for, hvilke krøller du vil have med dette HH Simonsen krøllejern. Du kan købe HH Simonsen ROD VS10 hos Nicehair.dk for kun 649 kroner.

Produktdetaljer

 • Bliver varm på kun 20 sekunder
 • Teflon-belægning
 • Flere temperaturindstillinger
 • Ergonomisk greb
 • Bedst til prisen

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]GHD Creative Curl Wand 

Med dette krøllejern fra GHD Creative Curl Wand har du mulighed for, at sætte dit personlige præg på krøllerne i dit hår. Du kan lave vidt forskellige slags krøller med GHD Creative Curl Wand. Alt lige fra naturlige krøller til glamourøse krøller og mange andre. Det er ligemeget, hvad længden på dit hår er, hvis du vil lave flotte krøller med GHD Creative Curl Wand krøllejernet. GHD Creative Curl Wand er et af de klart bedste krøllejern, som vi har testet i vores krøllejern test. Og der er mange grunde til at du skal vælge dette krøllejern. Blandt andet har GHD Creative Curl Wand en keramisk overflade, som gør at dit hår ikke hænger fast i krøllejernet. Det er en god funktion, hvis du gerne vil være sikker på ikke, at ødelægge din frisure. Det er nemlig rigtig træls når dit hår hænger fast i krøllejernet, og det undgår du netop med GHD Creative Curl Wand.

Derudover har GHD Creative Curl Wand også en unik tri-zone opvarmningsteknologi, som gør at dette krøllejern er klar i løbet af meget kort tid. GHD siger selv at det er klar til brug allerede efter 30 sekunder og efter vi har lavet vores test, kan vi bekræfte at det er sandt. Tri-zone opvarmningsteknologien er i bund og grund 6 sensorer, der fordeler varmen ud i hele krøllejernet. Det er en unik funktion, som du kun finder i dette krøllejern fra GHD.

Dette krøllejern fra GHD har en ledningslængde på 2,6 meter. Ledningen er desuden drejbar, hvilket gør at du kan komme meget nemmere til når du skal lave krøller. GHD Creative Curl Wand har en temperatur på 185 grader, som er den optimale temperatur, hvis du vil lave smukke krøller, uden at skade dit hår. Der er naturligvis også autosluk i dette krøllejern. GHD Creative Curl Wand er et krøllejern, som passer til alle forskellige slags hårtyper. Så uanset din hårtype kan du lave de flotteste krøller med dette krøllejern fra GHD. Hvis du vil købe GHD Creative Curl Wand, kan du købe det for 1.199 kroner, som er den bedste pris vi har fundet hos Nicehair.dk.

Produktdetaljer

 • Tri-zone opvarmningsteknologi
 • Keramisk overflade
 • 2,6 meter ledning
 • Passer til alle hårtyper

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Ego Professional TWIST Curling Iron

Ego Professional TWIST Curling Iron er det billigste krøllejern vi har med i vores krøllejern test. Det betyder ikke at det er et dårligt krøllejern, men blot at der er ikke er ligeså mange funktioner, som i nogle af ovenstående krøllejern. Ego Professional TWIST Curling Iron er dog stadig et basic krøllejern, som kan klare det arbejde den skal – nemlig at lave krøller i dit hår. Og Ego Professional TWIST kan lave de flotteste krøller i dit hår, uden du skal bruge lang tid på det. Ego Professional TWIST har nemlig en særdeles hurtig opvarmningshastighed, som kan være nyttigt en morgen du eksempelvis skal hurtigt ud af døren eller lignende.

Ego Professional TWIST har en ledningslængde på 2,5 meter, hvilket er standard for de fleste krøllejern. Ledningen kan desuden også drejes, hvorfor du hurtigt og let kan lave flotte krøller i dit hår, uanset om det er bagerst i håret eller på toppen af håret. Ego Professional TWIST har en arbejdstemperatur på mellem 130-200 grader, som du naturligvis helt selv kan indstille på det smarte LED display på krøllejernet. Når du køber Ego Professional TWIST medfølger der også en guide, hvor du kan læse mere om optimal varme temperatur og de forskellige indstillinger. Der medfølger desuden også en varmebeskyttende handske, så du er sikker på aldrig at brænde dine hænder på dette krøllejern. Hvis du vil købe Ego Professional TWIST krøllejern, kan du købe det hos Nicehair.dk for kun 399 kroner.

Produktdetaljer

 • HW2 teknologi
 • LED display
 • Letvægtsmateriale
 • Autosluk funktion

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]BaByliss Curl Secret Ionic krøllejern 

Da vi skulle finde testvinderen af vores krøllejern test var der ingen tvivl. Vi har valgt BaByliss Curl Secret Ionic som det bedste krøllejern af flere årsager. BaByliss er et mærke der er anerkendt inden for krøllejern og generelt elektronik til håret, som glattejern m.v. Derfor kan du også være sikker på at BaByliss Curl Secret Ionic er et krøllejern, der er af høj kvalitet. BaByliss Curl Secret Ionic er et automatisk krøllejern, som gør det meget lettere for dig, når du skal krølle dit hår.

BaByliss Curl Secret Ionic har en særdeles hurtig opvarmningstid på under 30 sekunder. Det kan være ret nyttigt, hvis du står en dag og skal hurtigt ud af døren, men gerne vil have krøller i håret. Desuden har BaByliss Curl Secret Ionic også en unik ionic teknologi, som sikrer glansfulde og smukke krøller, hver gang du bruger dette krøllejern. Du kan læse mere om alle de unikke funktioner, som du finder i BaByliss Curl Secret Ionic herunder.

Om produktet

Med BaByliss Curl Secret Ionic vil det virke legende let at lave de flotteste krøller. BaByliss Curl Secret Ionic har i alt 2 varmeindstillinger og 3 varme hastigheder. De 2 varmeindstillinger der er mulige er på hhv. 210 grader og 230 grader. 210 grader vil vi anbefale er til dig der har fint eller afbleget hår. Hvis du derimod har tykt eller kruset hår skal du bruge varmeindstillingen på 230 grader.

De forskellige varme hastigheder derimod afgør, hvad det er for nogle slags krøller du kan lave. De forskellige varme hastigheder, som du kan vælge imellem er på hhv. 8, 10 og 12 sekunder. Uanset hvilken varme hastighed eller varmeindstilling du gør dig brug af, vil du få smukke bølgede krøller med BaByliss Curl Secret Ionic. Hvis du vil have det bedste krøllejern du kan købe, så skal du vælge dette krøllejern fra BaByliss. Du kan købe det hos Nicehair.dk for kun 999 kroner.

Produktdetaljer

 • Testvinder af vores krøllejern test
 • Automatisk krøllejern
 • Ionic teknologi
 • 2 varmeindstillinger

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Sådan finder du et godt krøllejern

Hvis du gerne vil have det bedste krøllejern til en super pris, hvad er det så for nogle faktorer man bør kigge efter i et krøllejern. Det kan være svært at finde frem til, hvorfor vi har lavet denne miniguide herunder, hvor du kan se de væsentligste faktorer du skal kigge efter når der skal handles krøllejern. Hvis du køber et krøllejern vil du naturligvis gerne have et af ordentlig kvalitet, der kan de ting du har behov for. Læs derfor nedenstående guide, så du er sikker på at købe det helt rigtige krøllejern.

Temperaturindstillinger og sikkerhed – Hvis du vil have et godt krøllejern så handler det netop om, at finde et med mulighed for temperaturindstilling. Hvis du vil lave de smukkeste krøller skal du nemlig have den helt rigtige temperatur i dit krøllejern. Hvis dit krøllejern bliver for varmt, så kan det skade dit hår på sigt. Derfor skal du finde et krøllejern der har optimalt mulighed for temperaturindstilling. Som er omkring de 200 grader vi vil anbefale dig til, at krølle dit hår under. Desuden er det også vigtigt at du køber et krøllejern der har autosluk. Hvis nu det utænkelige skulle ske, og du glemte at slukke dit krøllejern. Et krøllejern er brandfarligt, hvis det ligger på det forkerte materiale såsom træ el. lign, hvorfor du skal have autosluk i det krøllejern du køber.

Opvarmningstid – Opvarmningstiden er heller ikke helt uvæsentligt i det krøllejern du køber. Der er stor forskel på, hvor lang opvarmningstiden er i det krøllejern du køber. Normalt tager et krøllejern omkring 2-3 minutter om, at få den optimale temperatur til at lave flotte krøller på dig. Dog er der nogle krøllejern som eksempelvis testvinderen af vores test, som har en langt hurtigere opvarmningstid. Her kan du altså allerede begynde at krølle dit hår 30 sekunder efter start.

Funktioner – Der er vidt forskellige muligheder når det kommer til valg af funktioner i et krøllejern. Nogle af de vigtigste funktioner i dit krøllejern er naturligvis mulighed for temperaturindstillinger, som du kunne læse dig til herover. Dernæst er det også vigtigt med keramisk belægning og en drejeledning for at få de flotteste krøller. Dernæst vil det også være optimalt, hvis der er et display på dit krøllejern så du kan se, hvor varmt krøllejernet er. Ekstra funktioner i et krøllejern er et tilvalg, og er ikke nødvendigvis noget der er afgørende for om du får flotte krøller eller ej.

Automatisk krøllejern – Når du skal købe et krøllejern kan vi kun anbefale dig til, at du skal vælge et automatisk krøllejern og det er der flere årsager til. Det er ikke uden grund at vi kun har automatiske krøllejern med i vores test, for det er bare den type af krøllejern der fungerer bedst og laver de flotteste krøller på dig. Hvis du køber et automatisk krøllejern vil du slippe for at få brændte fingre eller lave krøller der ikke matcher hinanden. Så derfor skal du vælge et automatisk krøllejern, når du skal købe et krøllejern.

Krøllejern pris – Det er ikke til at komme udenom, at pris og kvalitet hænger sammen og det gælder også når der skal købes krøllejern. Inden du begynder at kigge efter det krøllejern du vil købe, så skal du gøre op med dig selv om, hvor meget du vil bruge på et krøllejern. Det er meget forskelligt, hvad et krøllejern kan koste og ligeledes også, hvad du får for dine penge. Et krøllejern af høj kvalitet, skal du regne med at give omkring 1.000 kroner for. Samtlige af de krøllejern vi har med i vores test, er af høj kvalitet og er til gode priser. Derfor vil vi naturligvis anbefale dig til at tage et kig på de krøllejern vi har med i vores test herover.

De bedste krøllejern mærker

Der er rigtig mange forskellige krøllejern mærker at vælge imellem. Så hvilke mærker bør man egentlig gå efter, og hvilke bør man holde sig fra. Efter vi har lavet vores krøllejern test, har vi fundet frem til de absolut bedste mærker indenfor krøllejern. Blandt de bedste krøllejern tæller mærker som GHD, BaByliss, HH Simonsen og Ego. Vi kan også godt anbefale dig, at gå efter mærker som Remington og Beurer. Alle ovenstående er mærker af høj kvalitet, hvis du vil have det bedste krøllejern der kan holde i mange år frem.

 • GHD
 • BaByliss
 • HH Simonsen
 • Ego
 • Remington
 • Beurer

Her skal du købe krøllejern

Hvis man har besluttet sig for at man gerne vil købe et krøllejern, hvor er det så egentligt bedst at købe det henne? Det spørgsmål har vi fået adskillige gange i forbindelse med vores krøllejern test, hvorfor vi har valgt at lave en liste med de bedste forhandlere af krøllejern. Vi har naturligvis kun anbefalet forhandlere der har ovenstående mærker i sortimentet. For vi vil kun anbefale det bedste til dig, når du skal købe krøllejern. Derfor kan du trygt købe krøllejern ved en af nedenstående forhandlere af krøllejern.

Nicehair.dk – Nicehair.dk er danmarks klart største webshop når det kommer til skønhedsprodukter og personlig pleje produkter. Derfor kan du også finde et stort udvalg af netop krøllejern af høj kvalitet. Hvis du kan lide mærker som bl.a. BaByliss, Remington og GHD så kan du shoppe det hos Nicehair.dk. 
Eftersom Nicehair har så stort et udvalg kan du også være sikker på, at du kan købe krøllejern til nogle særdeles gode priser. Når du laver en ordre på Nicehair.dk modtager du også typisk din ordre indenfor 1-3 hverdage og du får gratis ordre på langt de fleste produkter.

Wupti.com – Wupti.com er også en af de webshops i Danmark, hvor du kan finde et stort udvalg indenfor krøllejern af høj kvalitet. Blandt andet kan du også handle både GHD, HH Simonsen, BaByliss, Remington og mange andre krøllejern mærker på Wupti.com. Hvis du vil finde krøllejern til gode priser, så er det helt klart på Wupti.com du skal handle. Her har de nemlig ofte nedsatte priser med helt op til 40-60% på mange mærkevarer også krøllejern. Se hele udvalget på Wuptis hjemmeside. 

Vi håber du kunne bruge vores krøllejern test til noget, når der skal købes nyt krøllejern til dig. Hvis du vil være sikker på at købe det absolut bedste krøllejern, så skal du vælge testvinderen af denne test fra BaByliss. Du kan se denne model og et link til forhandlerens hjemmeside oppe i vores test helt oppe i toppen af denne side.
Hvis du har forslag til andre krøllejern vi gerne må teste en anden gang, så læg gerne en kommentar eller skriv til os på vores mail. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye krøllejern.

Relaterede tests:

Se også vores glattejern test lige her.

Kilder:

Femina – Drømmer du om at få de perfekte krøller?

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.