Køleskab Test – Stor test af køleskabe 2017

Er det på tide at du skal have nyt køleskab, eller er du i gang med renovering af køkkenet eller lignende? Hvis du skal have nyt køleskab, så er du landet det helt rigtige sted. Her i vores køleskabe test, gennemgår vi nemlig de bedste modeller vi har testet os til, hvor vi også har kåret en testvinder, som det bedste køleskab herunder. Det er vigtigt at være helt up to date når man skal finde et køleskab, da der hele tiden kommer nye teknologier selv indenfor køleskabe. Bare 5 år indenfor køleskabe er lang tid, hvorfor vi også har lavet denne nye test til dig. Vi håber du kan bruge vores test til noget herunder. Hvis du har nogle spørgsmål til vores køleskab test, så kan du bare lægge en kommentar under testen, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt med et relevant svar.

I vores køleskabe test, har vi i alt testet 6 forskellige køleskabe fra forskellige mærker. Vi har dog kun valgt at tage 4 nedenstående køleskabe med, som vi vil anbefale til dig. Vi vil kun anbefale de absolut bedste modeller til dig, hvorfor vi har valgt ikke at tage alle modeller med i testen. Vi har bl.a. testet køleskabe fra mærker som Electrolux, Bosch og Siemens. Testvinderen har vi valgt skulle være nedenstående Electrolux ERF4114AOX køleskab. Du kan læse meget mere om testvinderen og test af køleskabe, som vi har testet lige herunder. 

Electrolux ERF4114AOX

Vi har valgt at kåre dette køleskab fra Electrolux som testvinder af vores køleskab test. Der er flere grunde til at det er lige netop Electrolux ERF4114AOX, som vi har valgt som testvinder. Læs mere om hvorfor lige herunder. Her hos Testafdelingen.dk er vi ikke de eneste, som er enige om at det er det bedste køleskab. Electrolux ERF4114AOX er nemlig også blevet kåret som testvinder, som det bedste køleskab hos TÆNK der også er et af danmarks største forbrugermagasiner. Derfor kan du være helt sikker på, at dette er et køleskab der er af høj kvalitet.

Electrolux ERF4114AOX er et stilrent køleskab der passer ind i langt de fleste køkkener. Rustfrit stål passer ind i alle hjem, og derfor skal du heller ikke være nervøs for, at denne model ikke passer ind hos dig. Electrolux ERF4114AOX er desuden også et fritstående køleskab, som gør at du kan placere den stort set hvor du vil. Electrolux ERF4114AOX har også en smart Anti-Fingerprint teknologi, som gør at håndtaget og resten af køleskab er let at holde rent. Det er dog ikke kun pga. udseendet og at Electrolux ERF4114AOX er et køleskab der er let at holde rent, som gør du skal vælge dette køleskab. Læs mere om herunder, hvad der er for nogle funktioner i dette køleskab.

Om produktet

Electrolux ERF4114AOX har plads til i alt 395 liter køl. Det er hvad der svarer til et stort køleskab. Normalt skal et stort køleskab bruge en masse strøm, men lige netop Electrolux ERF4114AOX er i energiklassen A++, som er den næstbedste energimærkning. Dermed bruger dette køleskab meget mindre strøm end et normalt køleskab. En af grundene til at dette er et miljøvenligt køleskab er pga. den ventileret køling, som sørger for ensartetet temperatur i hele køleskabet. Så skal du altså heller ikke tænke over, hvor du ligger de forskellige varer i dit køleskab ift. køletemperaturen.

Du kan desuden styre temperaturen elektronisk. Der er også indbygget LED-belysning, hvorfor du altid vil kunne finde det du skal i køleskabet, uanset hvilken tid på døgnet det er. Hvis du vil have det absolut bedste køleskab, så kan vi kun anbefale dig til, at vælge Electrolux ERF4114AOX. Det sted vi har fundet denne model til den bedste pris, er hos Wupti.com, hvor den kun koster 6.995 kroner. Du kan også læse meget mere om Electrolux ERF4114AOX køleskab på forhandlerens hjemmeside.

Produktdetaljer

 • Testvinderen af vores køleskab test
 • Energiklasse A++
 • Stilren og rummeligt køleskab med plads til 395 liter
 • Fritstående køleskab

Siemens KS36VAI4P 

Vi har ikke valgt at kåre Siemens KS36VAI4P som testvinder af vores køleskab test, men de lægger sig tæt på vores bedst i test. Siemens KS36VAI4P har en kølekapacitet på i alt 346 liter, hvilket er nok til en normal familie. Så hvis i er en husstand på 4-5 stykker, så vil dette køleskab have mere end nok plads til jer. Dette køleskab er desuden også den model i vores test, som har den bedste energimærkning. Siemens KS36VAI4P er nemlig i energiklasse A+++, hvilket er den højeste energimærkning et køleskab kan få. Så er du også sikker på at kunne spare en masse strøm, hvis du køber dette køleskab.

Siemens KS36VAI4P har EasyAccess-hylder der gør ilægning af madvarer lettere og giver dig et bedre overblik i skabet. Det samme er også gældende med døren, som er vendbar. Det kan også være brugbart, hvis man har både fryser og køleskab ved siden af hinanden. På trods af at Siemens KS36VAI4P er et køleskab, som er særdeles funktionelt og har masse af kølekapacitetet, så er det også et køleskab der ser rigtig godt ud.

Udseende er naturligvis noget man har personlige præferencer for, men Siemens KS36VAI4P har et simpelt og enkelt design der passer ind alle steder. Dette køleskab er nemlig lavet i rustfrit stål, som rent designmæssigt passer til de fleste farver og materialer. Hvis du synes at dette køleskab fra Siemens lyder som noget for dig. Så kan du læse meget mere om Siemens KS36VAI4P på forhandlerens hjemmeside, som er Wupti.com. Her kan du købe dette køleskab for kun 7.270 kroner.

Produktdetaljer

 • Højeste energiklasse A+++
 • Rummelig og miljøvenligt
 • Kølekapacitet på 346 liter

Electrolux ERF4114AOW 

Electrolux ERF4114AOW er det køleskab der har det laveste lydniveau af alle modeller, som vi har med i vores test. Electrolux ERF4114AOW har nemlig et lydniveau på beskedne 39 dB. Du vil knap nok kunne høre køleskabet med dette lydniveau. Udover at Electrolux ERF4114AOW er et støjsvagt køleskab, så er det også et stort køleskab med plads til i alt 395 liter. Det er altså længe nok selvom i er en familie på 5-6 stykker. Electrolux ERF4114AOW har også en rigtig smart funktion, som hedder SuperKøl der er udtænkt til dig der er på storindkøb. SuperKøl er nemlig en funktion, som sørger for at holde temperaturen i køleskabet, hvis du har køleskabsdøren åben i lang tid. Det er optimalt for dig der har været på storindkøb, og vil smide en masse varer ind i køleskabet af en omgang.

Der er naturligvis også ventileret køling i dette køleskab. Det betyder dermed at der hele tiden vil være en jævn fordeling af køling i hele køleskabet. Electrolux ERF4114AOW har også elektronisk temperaturstyring, som du kan holde øje med på det smarte display ude på fronten af køleskabet. Udover ovenstående er Electrolux ERF4114AOW et køleskab i et flot og enkelt design i hvid. Derfor passer den også ind i alle hjem og køkkener, uanset de farver du har hos dig. Du kan læse meget mere om Electrolux ERF4114AOW på forhandlerens hjemmeside herunder.

Produktdetaljer

 • Energivenlig og støjsvag
 • Lydniveau på kun 39 dB
 • Stort køleskab med plads til 395 liter køl
 • Fritstående køleskab

Guide til nyt køleskab

Hvad er det egentlig for nogle ting man bør kigge efter, når man skal købe nyt køleskab? Det kan være svært at skulle tage stilling til, da der hele tiden kommer nye teknologier og standarder for, hvad et godt køleskab skulle kunne. Derfor har vi gennemgået de kriterier, som du bør være opmærksom efter, når du handler køleskabe. De vigtigste kriterier er bl.a. nedkølings evnen, energieffektiviteten, prisen på køleskabet, designet og om der er nogle energimærkninger på køleskabet. Læs meget mere om de forskellige kriterier lige herunder.

Nedkøling – Der er ingen tvivl om, at det klart vigtigste parameter når du skal købe nyt køleskab er nedkølings evnen. Der er stor forskel på, hvordan et køleskab køler og herunder også hvor meget energi den bruger på, at nedkøle tingene i dit køleskab. Eftersom en køleskabs formål er netop at køle, skal du ikke være bekymret for, om det køleskab du køber har evnen til dette. Derimod skal du kigge efter om der eksempelvis er elektronisk temperaturstyring. Det vil vi i hvert fald anbefale dig til at gå efter, når der skal handles nyt køleskab. Den optimale temperatur som dit køleskab bør være i er omkring 5 grader.

Energieffektiv – Udover ovenstående er det også vigtigt, at købe et køleskab der er energieffektivt. Det kan koste mange penge i strøm over en lang årrække, hvis ikke du vælger et energieffektivt køleskab. Men hvordan kan man se om et køleskab er energieffektivt eller ej? Du er sikkert allerede bekendt med energimærkeordningen, som er en europæisk standard for energieffektiv elektronik. Her i Danmark skal alle køleskabe rates efter, hvor energieffektive de er efter energimærkeordningens skala. Skalaen går fra A+++ som er det bedste og op til D, som er den dårligste energimærkning. Vi vil anbefale dig til at vælge et køleskab der minimum har en mærkning på A efter energimærkeordningen.

Køleskab pris – Et vigtigt kriterie som i mange tilfælde også er det afgørende for, om det bliver det ene køleskab eller det andet køleskab man vælger. Derfor er prisen på det køleskab man vil købe, også et vigtigt kriterium du bør overveje inden du går på udkig efter et nyt. Der er stor forskel på hvad et køleskab koster, og du kan sagtens købe et køleskab allerede fra omkring 3.000 kroner. Hvis du vil købe et køleskab af høj kvalitet, så vil vi anbefale dig til at købe et køleskab i prisklassen 5-7.000 kroner. I vores køleskab test herover finder du et køleskab i forskellige prisklasser, således du har masse forskellige valgmuligheder.

Designet – Normalt er et køleskab det der fylder mest i et køkken og er netop også et af omdrejningspunkterne. Derfor er det specielt vigtigt, at man vælger et køleskab der passer ind i det køkken du allerede har eller skal have. Der er stor forskel på, hvilket udseende de forskellige køleskabs modeller har. Hvis du vil være sikker på, at købe et køleskab i et enkelt og simpelt design så skal du købe enten et hvidt eller et køleskab i gråt aluminium. Disse to farver passer ind i langt de fleste køkkener, uanset de farver du har i køkkenet i forvejen. Du ved sikkert selv, hvilke farver og modeller der passer bedst ind hjemme hos dig, men designet på køleskabet er helt sikkert også noget du skal overveje.

Køleskab mærker

Det kan være svært at tage stilling til de mærker, som er værd at kigge efter når der skal købes nyt køleskab. For der er rigtig mange forskellige mærker at vælge imellem, og det kan være en jungle, hvis ikke man får noget rådgivning omkring, hvilke mærker man bør gå efter når der skal købes nyt køleskab. Derfor har vi lavet denne liste til dig, som skal købe nyt køleskab. Vi har langt de fleste af nedenstående mærker med i vores køleskab test herover. Dem vi ikke har med i ovenstående test, men som vi alligevel har med på vores liste herunder, kan vi også anbefale dig til at købe, når du skal have nyt køleskab:

 • Electrolux
 • Siemens
 • Bosch
 • Bloomberg
 • Gram
 • Miele

Køb køleskab her

Du kan købe køleskab mange steder på nettet såvel som i fysiske butikker. Her i Danmark har vi butikskæder indenfor hvidevarer som bl.a. Skousen. Elgiganten og POWER er også blandt de fysiske butikskæder, hvor du kan købe hvidevarer og køleskabe. Dog vil vi ikke anbefale dig til, at købe et køleskab i en fysisk butik når du skal have nyt køleskab. Du vil kunne spare mange penge ved, at handle køleskab på nettet istedet for. Derfor har vi lavet en liste med de bedste steder på nettet, hvor vi vil anbefale dig at handle køleskab.

 • Whiteaway.com – Hvis du skal købe nyt køleskab, er der ingen tvivl om, at det er Whiteaway.com du bør gå til. Her kan du finde et stort udvalg af alle de bedste mærker indenfor køleskabe, og så kan du endda lave store besparelser. På Whiteaway.com kan du bl.a. købe køleskabe fra Electrolux, Siemens, Bosch og mange flere. Du kan se hele udvalget på Whiteaway.com. Som oftest ville du kunne spare helt op til 30% på langt de fleste af de modeller, som de har på deres hjemmeside, hvis man sammenligner med fysiske butikker. Når du bestiller køleskab på Whiteaway.com, så vil du allerede modtage dine varer indenfor 2-3 hverdage efter du har lavet din ordre. Derfor vil vi anbefale dig til at tage et kig på Whiteaway.com, hvis du vil spare penge på køleskabe, samtidigt med at du køber den bedste model.

Hvis du følger de råd og tips vi kommer med herover, så vil du kunne spare mange penge, når du skal ud og handle et nyt køleskab. Vil du være sikker på, at det køleskab du køber er af god kvalitet, så skal du vælge en af de modeller vi har med i ovenstående køleskab test. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye køleskab. Hvis du har nogle spørgsmål til vores test, så kan du bare lægge en kommentar herunder, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kilder:

Økolariet – Gode råd, der sparer energien

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.