Køkkenvægt Test – Den bedste køkkenvægt

Er det på tide at du skal have en ny køkkenvægt? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på Testafdelingen.dk er ugens test nemlig denne køkkenvægt test, hvor vi har sat os for, at finde den absolut bedste køkkenvægt test af høj kvalitet. Vi har fået mange henvendelser fra jer læsere om ikke vi ville lave en køkkenvægt test. Det har vi så gjort og vi synes selv det er nogle super gode køkkenvægte, som vi har fundet frem i vores test. I vores køkkenvægt test har vi bl.a. kigget på parametre såsom præcision, funktioner, design og selvfølgelig også prisen. Det er de absolut vigtigste parametre, som du bør kigge efter når der skal købes en ny køkkenvægt. Læs vores miniguide til køb af køkkenvægt under selve testen.

I vores køkkenvægt test har vi i alt kigget på 6 forskellige køkkenvægte. Vi har dog kun valgt at tage de 4 bedste af disse køkkenvægte med i vores test. Nogle af de køkkenvægte vi har med i vores test, er fra mærker som Beurer, Soehnle og OBH. Vi anbefale dig også til, at købe en køkkenvægt fra mærker som KitchenAid og Kenwood. I vores køkkenvægt test har vi kåret vinderen til, at være Beurer DS61 diætvægt. Du kan læse meget mere om testvinderen og alle andre køkkenvægte lige herunder. Rigtig god fornøjelse med vores køkkenvægt test – vi håber du finder en god køkkenvægt, som du bliver glad for.

Vi har kåret testvinderen: Beurer DS61 diætvægt køkken

Testvinderen af vores køkkenvægt test blev denne Beurer DS61. Beurer DS61 er ikke en helt almindelig køkkenvægt, men det er derimod en diætvægt, som naturligvis kan bruges i køkkenet. Vil du eksempelvis gerne tabe dig? Eller vil du bare gerne have en sundere livsstil med den rigtige dosering mad? Så er Beurer DS61 diætvægt helt klart et oplagt bud til dig. Først og fremmest er Beurer DS61 naturligvis en køkkenvægt af høj kvalitet, som kan bruges til at veje alle slags madvarer, når du skal lave mad. Du kan veje helt op til 5 kg på denne køkkenvægt fra Beurer. Det er meget normalt at kunne veje op til 5 kg og for langt de fleste, overstiger behovet for at veje mere end 5 kg sjældent.

Beurer DS61 har også autosluk indbygget, så den ikke bruger strøm, når du ikke bruger den. Det er smart og så er du altid sikret, at der er strøm på din køkkenvægt, til når du skal bruge den. Det der er rigtig smart ved Beurer DS61 er derimod, at det er en diætvægt. Der er nemlig indkodet 950 forskellige fødevarer, som du kan beregne fødevareværdierne på. Det er oplagt hvis du gerne vil tabe dig, eller du gerne vil have en sundere livsstil. Det er også optimalt for diabetikere at have en diætvægt. Beurer DS61 viser både kalorier, kilojoule, fedt, brød og enheder. Vi kan helt klart anbefale dig til at tage et nærmere kig på denne køkken- og diætvægt fra Beurer DS61. Hvis du vil læse mere om Beurer DS61, så skal du bare gå ind på forhandlerens hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om den.

Specifikationer

 • Testvinder
 • Diætvægt
 • Målepræcision på 1 gram
 • Autosluk

Soehnle Page Evolution køkkenvægt

Den 2 bedste køkkenvægt i vores test er denne Soehnle Page Evolution. Soehnle er kendt for at være et rigtig godt mærke indenfor køkkenmaskiner og køkkenudstyr. Soehnle Page Evolution er bestemt ikke en undtagelse og man kan godt mærke, at det er en køkkenvægt af høj kvalitet. Hos Soehnle Page Evolution er vi ikke de eneste som synes, at det er en særdeles god model af høj kvalitet. Hos Reddot design award og IF product design award har den bl.a. vundet priser som testvinder og det flotteste design til en køkkenvægt. Vi synes bestemt også at Soehnle Page Evolution er en pæn og super enkel køkkenvægt. Denne køkkenvægt har nemlig et supertyndt design og har en højde på kun 9,9 mm. Derfor vejer den selvfølgelig ikke så meget og den er også super nem, at rengøre efter brug i køkkenet.

Soehnle Page Evolution har en kapacitet på op til 5 kg. Du vil ikke få behov for mere end 5 kg, hvis du bare skal bruge den i et almindelig køkken hjemme hos dig. Soehnle Page Evolution har naturligvis også autosluk i, som anses for at være en standardfunktion i en køkkenvægt. Ligesom testvinderen har Soehnle Page Evolution også en målepræcision på 1 gram, hvilket er nyttigt når man skal bruge sin køkkenvægt. Du kan læse meget mere om Soehnle Page Evolution på linket lige herover hos forhandleren.

Specifikationer

 • Den 2 bedste køkkenvægt
 • Kapacitet på op til 5 kg
 • Autosluk
 • Målepræcision på 1 gram

OBH køkkenvægt 5 kg

Hvis du er på udkig efter en billig køkkenvægt af høj kvalitet? Så skal du købe denne køkkenvægt fra OBH. OBH køkkenvægt er en enkel køkkenvægt uden en masse funktioner og det er bl.a. derfor den koster så lidt. Du kan nemlig købe OBH køkkenvægt for under 300 kroner, hvilket er en del billigere end de andre køkkenvægte, som vi har kigget på i vores test. OBH køkkenvægt er en simpel køkkenvægt, som kan dække dit behov, hvis du har brug for en vægt til køkkenet. OBH køkkenvægt har en kapacitet på op til 5 kg og det er mere end nok, hvis du bare skal lave mad til familien derhjemme. OBH køkkenvægt har også autosluk og naturligvis også en høj målepræcision på 1 gram, som er det samme som de andre køkkenvægte vi har testet. Læs mere om OBH køkkenvægt på ovenstående link.

Specifikationer

 • Den billigste køkkenvægt
 • Kapacitet på op til 5 kg
 • Autosluk
 • Målepræcision på 1 gram

Beurer KS42 slim køkkenvægt

Den sidste køkkenvægt i vores test er ligeledes også fra Beurer, ligesom testvinderen i vores køkkenvægt test. Derfor er du sikker på at Beurer KS42 er en køkkenvægt af høj kvalitet. Beurer KS42 er egentlig også bare en enkel køkkenvægt, som har en kapacitet på 5 kg ligesom alle de andre køkkenvægte i vores test. Beurer KS42 har en højde på kun 15 mm og bliver derfor betegnet som en slim køkkenvægt. Desuden har Beurer KS42 også autosluk og en målepræcision på 1 gram. En af de helt store fordele ved denne køkkenvægt er dog, at du får hele 5 års garanti med. Normalt får man kun 2 års garanti med, ligesom du også gør ved alle de andre af ovenstående køkkenvægte. Hvis du køber Beurer KS42 får du dog 3 års udvidet garanti med. Hvis du vil læse mere om Beurer KS42, skal du bare gå ind på ovenstående link til forhandleren. Her kan du se flere billeder, prisen og mere om produktet.

Specifikationer

 • Kapacitet på op til 5 kg
 • Autosluk
 • Målepræcision på 1 gram

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Sådan finder du den bedste køkkenvægt

Hvis du har besluttet dig for, at du skal købe en køkkenvægt, så bør du læse med herunder. Her har vi nemlig lavet en liste med de vigtigste faktorer, som du skal kigge efter når der skal købes ny køkkenvægt. Nogle af de vigtigste ting, som du skal undersøge er bl.a. funktioner, prisen og designet. Det absolut vigtigste parameter er selvfølgelig, at du vælger en køkkenvægt der er af høj kvalitet og som har præcision. Det primære i en køkkenvægt er selvfølgelig, at det er en køkkenvægt der er af høj præcision, så du kan veje det du skal i køkkenet. Bliv meget klogere på, hvordan du vælger den bedste køkkenvægt lige herunder.

Præcision – Hvis du vil have en god køkkenvægt, så skal du vælge en køkkenvægt, som har en høj præcision. Jo lavere difference der er, jo bedre en køkkenvægt er det også. Derfor vil vi anbefale dig til at gå efter en køkkenvægt, som har en høj målepræcision. I vores køkkenvægt test, har samtlige af de køkkenvægte vi har med en høj målepræcision. De har alle en målepræcision på 1 gram, som er mere eller mindre standard for en køkkenvægt.

Funktioner – Normalt er det ikke meget andet en køkkenvægt skal kunne, udover at den selvfølgelig skal have en høj målepræcision. Du skal blot se efter om der er nogle andre funktioner, som du gerne ser i din køkkenvægt. Det er naturligvis forskelligt, hvilke behov man har og derfor skal du også gøre op med dig selv, om du har behov for nogle flere funktioner.

Pris – For langt de fleste er prisen det afgørende parameter for, hvilken køkkenvægt de vælger at købe. Derfor bør du også finde ud af med dig selv om, hvor tit du egentlig bruger din køkkenvægt og derefter også, hvor mange penge du egentlig vil bruge på en. Det gør det hele meget nemmere for dig selv, når du skal købe den bedste køkkenvægt.
I vores køkkenvægt test lige herover, har vi forskellige køkkenvægte med, til vidt forskellige priser, hvorfor du sagtens vil kunne finde en køkkenvægt til dit budget.

Design – For mange er designet også vigtigt, når de skal vælge den køkkenvægt de gerne vil have. Andre er mere ligeglade og går kun op i prisen. Hvis du har nogle præferencer for, hvordan udseendet er i den køkkenvægt du vælger, så har vi heldigvis noget med for enhver smag i ovenstående køkkenvægt test.

Mærker inden for køkkenvægte

Herunder finder du de bedste mærker indenfor køkkenvægte. Vi har lavet nedenstående liste, hvis du var i tvivl om, hvilke mærker du burde gå efter når der skal købes en ny køkkenvægt. Nogle af de mærker vi har med herunder har vi testet. Bl.a. har vi testet Beurer, Soehnle og køkkenvægte fra OBH. Derfor kan du sikkert vælge en af disse modeller, hvis du vil have den bedste køkkenvægt.

 • Beurer
 • Soehnle
 • OBH
 • Conzept
 • Kenwood
 • KitchenAid

Bedste forhandlere af køkkenvægte

Der er rigtig mange forskellige forhandlere at vælge imellem, hvis du skal ud og købe en køkkenvægt. Vi vil dog anbefale dig til at vælge en forhandler af køkkenvægte på nettet. Hvis du vil finde den bedste pris på den køkkenvægt, som du gerne vil have, så skal du købe din køkkenvægt på nettet. Herunder har vi lavet en liste, hvor du kan se de absolut bedste forhandlere af køkkenvægte, som vi vil anbefale dig til at tage et kig på.

Wupti.com – I vores køkkenvægt test har vi kun kigget på køkkenvægte fra Wupti.com. Dvs. at samtlige af de modeller vi har med i vores test er købt på Wupti.com. Efter vi har prøvet at lave et køb på Wupti.com, er der ingen tvivl om at det er her, som vi vil anbefale dig til at købe en køkkenvægt. Du kan finde køkkenvægte fra mærker som Beurer, Soehnle, OBH og Conzept på Wupti.com. Desuden får du også alle disse mærker til nogle super skarpe priser. Der som sædvanligt også altid fri fragt, når du laver en ordre hos Wupti.com. Se hele udvalget inde på deres hjemmeside.

Kitchenone.dk – Kitchenone.dk er også en af de forhandlere, som vi vil anbefale dig til at kigge på, når du skal ud og købe en ny køkkenvægt. Kitchenone.dk er en af de største netbutikker i Danmark indenfor køkkenapparater, køkkenmaskiner og generelt udstyr til køkkenet. Hvis man sammenligner Kitchenone.dk med Wupti.com, er det kun nogle af de samme mærker du finder på Kitchenone.dk. Du kan dog også købe mærker såsom Kenwood og KitchenAid her. Se alle deres køkkenvægte på hjemmesiden.

Vi håber du kunne bruge vores køkkenvægt test til noget og at du finder den helt rigtige køkkenvægt, som passer til din stil og dit behov. Hvis du følger vores guide herover, så er der ingen tvivl om, at du nok skal finde frem til den bedste køkkenvægt. Hvis du vil være helt sikker på, at vælge den bedste køkkenvægt, så skal du bare købe en af de modeller vi har med i vores køkkenvægt test. Har du nogle spørgsmål til vores test, så skal du selvfølgelig være mere end velkommen til, at kontakte os på vores mail eller ved at lægge en kommentar.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.