Køkkenmaskine test 2017

I dag må du bare eje en køkkenmaskine i dit hjem, hvis du vil lave god og hurtig mad. For det er netop disse to ting en køkkenmaskine kan gøre for dig. Hvis du har besluttet dig for at skulle købe en ny køkkenmaskine, så kan du blive meget klogere på køkkenmaskiner herunder og læse vores test, hvor vi har fundet frem til de bedste køkkenmaskiner. Vi har blandt andet kigget på forskellige kriterier såsom kvalitet, funktioner, tilbehør, udseende og pris, når vi har testet de forskellige køkkenmaskiner i vores test. Under vores køkkenmaskine test har vi også lavet en miniguide, hvor du kan blive klogere på de ting du skal kigge efter i en køkkenmaskine af høj kvalitet.

I vores køkkenmaskine test har vi testet i alt 4 forskellige køkkenmaskiner, som er de 4 bedste der er på markedet i øjeblikket. De forskellige modeller er henholdsvis fra mærkerne WMF, Electrolux og KitchenAid. Det er nogle rigtig gode mærker allesammen, hvorfor du kan være sikker på at købe en god køkkenmaskine, uanset den model du vælger af dem vi har med i vores køkkenmaskine test. Testvinderen af vores køkkenmaskine test blev WMF Profi Plus, som du kan købe hos Kitchenone.dk for kun 3.545 kroner. Du kan læse meget mere om de forskellige køkkenmaskiner herunder.

WMF Profi Plus køkkenmaskine

Vi har kåret WMF Profi Plus som den bedste køkkenmaskine her i vores køkkenmaskine test. Der er ingen tvivl om at hvis du vil have den bedste køkkenmaskine, så skal du vælge denne model fra WMF.
WMF er et anerkendt mærke indenfor køkkenmaskiner og laver mange gode produkter inden for køkkenudstyr. WMF er et tysk mærke og det kan man tydeligt mærke, med den høje kvalitet som denne køkkenmaskine er lavet af. 

Med WMF Profi Plus kan du få vellykket dej hver eneste gang du skal lave brød, kage eller noget helt tredje med din køkkenmaskine. Takket være den store motor på 1,4 hestekræfter, så kan du hurtigt og nemt lave den bedste dej med WMF Profi Plus køkkenmaskine. Det er dog ikke kun muligt at lave dej med denne køkkenmaskine. Det er i bund og grund kun fantasien der sætter grænser for, hvad der er muligt at lave med denne køkkenmaskine. Du kan læse meget mere om testvinderen af vores køkkenmaskine test herunder.

Om produktet

WMF Profi Plus har i alt 8 forskellige hastigheder, som du kan bruge når du skal lave dej eller noget helt andet med denne køkkenmaskine. WMF Profi Plus er den kraftigste køkkenmaskine vi har med her i vores test, med sine i alt 1,4 hestekræfter. Det lyder umiddelbart ikke af så meget, men når du tænker på at nogle små biler kun har mellem 60-90 hestekræfter, så giver det hurtigt et andet perspektiv på, hvor kraftfuld en motor WMF Profi Plus egentlig har. WMF Profi Plus har også mulighed for en slow-start funktion, så er du sikret optimal blanding af alle ingredienserne. Med slow-start funktionen bliver ingredienserne nemlig ekstra nænsomt og gradvist rørt rundt i skålen.

Der medfølger desuden også en stor skål i metal på 5 liter, hvorfor du har plads til at lave mange forskellige ting med denne køkkenmaskine. Den medfølgende skål er desuden let at skille ad fra køkkenmaskinen og kan dermed let rengøres også i opvaskemaskine. Hvis du vil læse mere om WMF Profi Plus, så kan du gå ind på forhandlerens hjemmeside, hvor du også kan købe den for kun 3.545 kroner inklusiv fri fragt.

Produktdetaljer

 • Testvinder af vores køkkenmaskine test
 • Få vellykket dej hver gang
 • Stor motorkraft på 1,4 hestekræfter
 • Flot design og god pris

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Electrolux Assistent køkkenmaskine

Electrolux Assistent køkkenmaskine er den billigste køkkenmaskine vi har med i vores køkkenmaskine test. På trods af den noget lavere pris end de to andre køkkenmaskiner i denne test, så er det en køkkenmaskine i god kvalitet. Electrolux Assistent er en køkkenmaskine der har en kraftig motor på 1000W. Det er længe nok til at klare dej, kød eller hvad end du vil lave med din køkkenmaskine. 

Som noget rigtig smart og unikt er der indbygget LED-lys i toppen af denne køkkenmaskine. Så kan du nemt følge med i processen og se hvad der foregår i skålen. Man er ikke et sekund i tvivl om at der er kælet for detaljerne med Electrolux Assistent køkkenmaskine. For at højne sikkerheden med Electrolux Assistent køkkenmaskine er der gummi under selve køkkenmaskinen, så du er sikker på den ikke skulle rutsche nogle steder. Du kan læse meget mere om Electrolux Assistent køkkenmaskine lige herunder.

Om produktet

Electrolux Assistent køkkenmaskine har i alt 10 hastighedstrin. Det er specielt nyttigt, hvis du vil bruge din køkkenmaskine til at lave dej eller andre ting der kræver kraft. Der medfølger desuden også både en drejekrog og et piskeris til denne køkkenmaskine fra Electrolux. Du får også hele 2 skåle med når du køber denne køkkenmaskine. Henholdsvis en skål på 2,9 liter og 4,8 liter der begge er lavet i rustfrit stål. Der er også et transparent beskyttelseslåg med til begge skåle. Så skal du heller ikke være bekymret for, at sætte skålen i opvaskemaskinen, da den sagtens kan holde til det. Hvis du vil købe denne Electrolux Assistent køkkenmaskine, så vil vi anbefale dig at gå på Whiteaway.com, hvor vi har fundet den til den bedste pris på 1.799 kroner.

Produktdetaljer:

 • Kraftig motor
 • 2 røreskåle medfølger
 • 10 variable hastigheder
 • Tåler opvaskemaskine

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

KitchenAid Classic mixer hvid

Der er ingen tvivl om at KitchenAid er et af de bedste mærker indenfor køkkenmaskiner. Det er også tydeligt at se med denne KitchenAid Classic køkkenmaskine. En køkkenmaskine af høj kvalitet, med en kraftfuld motor og i et flot og enkelt design. KitchenAid Classic har en motor der yder 1000W, ligesom ovenstående model fra Electrolux. Med sin store motor får du konstant og pålidelig kraft, hvilket kan være særdeles brugbart når du skal bruge din køkkenmaskine. KitchenAid Classic er en køkkenmaskine der kan det meste. Den er let at betjene, er slidstærk og elegant.

Den er desuden lavet i metal. Specielt designet er meget unikt for denne køkkenmaskine. KitchenAid har lavet denne køkkenmaskine i et retro design i hvid, hvorfor den passer ind i langt de fleste hjem. Det er også specielt vigtigt at tænke på designet, hvis du har tænkt dig at have din køkkenmaskine stående fremme. Læs meget mere om KitchenAid Classic køkkenmaskine herunder.

Om produktet

En af de smarteste ting ved denne KitchenAid Classic køkkenmaskine må være det afrundede design med vippe hovedet. Det giver dig en meget nemmere betjening, når du skal bruge din køkkenmaskine. Du kan nemt vippe hovedet op for bedre, at komme til i skålen. Der medfølger naturligvis også en skål til denne køkkenmaskine fra KitchenAid. Skålen er i rustfrit stål og den er på i alt 4,3 liter, hvorfor der er plads til masser af dej eller lignende i skålen. Eftersom skålen er lavet i rustfrit stål, så kan den sagtens tåle at komme i opvaskemaskinen.

KitchenAid Classic er generelt bare en køkkenmaskine der er robust og slidstærk. Så hvis du bruger din køkkenmaskine ofte, er der ingen tvivl om at du bør overveje KitchenAid Classic som køkkenmaskine. Udover ovenstående medfølger der desuden også et piskeris, 1 dejkrog og 1 fladt piskeris. Disse 3 ting er nødvendige, hvis du vil have alle muligheder åbne ift. hvad du kan lave med din køkkenmaskine. Du kan læse meget mere om KitchenAid Classic mixer på forhandlerens hjemmeside. Forhandleren vi vil anbefale til denne køkkenmaskine fra KitchenAid er Kitchenone.dk, hvor du kan købe den til den bedste pris på kun 2.999 kroner.

Produktdetaljer:

 • Flot og enkelt design
 • Rustfri stålskål på 4,3 liter medfølger
 • Brugervenlig køkkenmaskine
 • Robust og slidstærk

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Fordele ved at have en køkkenmaskine

Der er mange fordele ved at have en køkkenmaskine hjemme hos dig. Du kan lave mange flere forskellige retter og ofte vil du kunne lave maden meget hurtigere, end hvis du selv skulle gøre det uden en køkkenmaskine. Herunder kan du se hvad det er der skal til for, at finde den rigtige køkkenmaskine der passer til dit budget og behov. I vores køkkenmaskine test har vi bl.a. testet de forskellige køkkenmaskiner ud fra kvalitet, prisen, tilbehør og funktioner samt rengøring og udseende. Det er de hovedsagelige ting, som du bør kigge efter når du skal købe en ny køkkenmaskine. Læs mere om de forskellige parametre herunder.

Brug køkkenmaskine til alt – Den helt store fordel ved en køkkenmaskine er uden tvivl, alle de mange ting du kan bruge den til. Du vil kunne spare meget tid på madlavning ved, at have en køkkenmaskine. Du vil ligeledes også kunne lave nogle ting derhjemme du ikke før har haft mulighed for. En køkkenmaskine er eksempelvis specielt god til, at lave brød eller røre kød rundt eller lignende blandinger. Der er i bund og grund ingen grænser for, hvad du kan bruge din køkkenmaskine til. Det er kun fantasien der sætter grænser, hvad du kan gøre med din køkkenmaskine. I vores køkkenmaskine test herover kan du finde en køkkenmaskine til enhver smag. Vi har køkkenmaskiner med i vidt forskellige prisniveauer og i vidt forskellige designs. Derfor vil du også kunne finde en køkkenmaskine, som passer til dit behov og budget.

Tilbehør og funktioner – I langt de fleste køkkenmaskiner er der forskellige funktioner med. Vigtigst af alt når du skal vælge køkkenmaskine, så skal du kigge efter en køkkenmaskine, som har variable hastigheder. Det er vigtigt at have mulighed for, at indstille hastigheden i en køkkenmaskine, så du har mulighed for at lave forskelligt slags mad med din køkkenmaskine. Der medfølger også ekstra tilbehør ved nogle køkkenmaskiner. I ovenstående køkkenmaskine test hører der eksempelvis ekstra skåle med som tilbehør. Du kan læse under de forskellige produktbeskrivelser, hvad det er for noget ekstra tilbehør der følger med.

Køkkenmaskine pris – Det første du skal tage stilling til, inden du overhovedet går på udkig efter en køkkenmaskine er prisen. Pris og kvalitet hænger sammen og det gør sig også gældende når du skal købe en ny køkkenmaskine. Der er stor forskel på køkkenmaskiner og hvilken kvalitet de er af. Derfor skal du finde ud af, hvor meget du vil bruge på en køkkenmaskine da du hurtigt vil kunne udelukke dem der ikke passer til dit budget. I vores køkkenmaskine test har vi taget nogle med i forskellige prisniveauer, hvorfor du med sikkerhed vil kunne finde en køkkenmaskine til dit budget.

Nem at rengøre – Når du skal købe ny køkkenmaskine skal du også købe en som er nem at rengøre. Du vil med sikkerhed ikke få din køkkenmaskine brugt særlig meget, hvis du selv skal vaske den op i hånden. Så bliver du nemlig træt af at skulle vaske den op. Netop af denne grund anbefaler vi dig til at gå efter en køkkenmaskine, som let kan skilles ad i mindre dele og smides i opvaskemaskinen herefter. Alle de køkkenmaskiner vi har med i vores test, kan tåle at blive vasket i opvaskemaskine.

Køkkenmaskine forhandlere vi anbefaler

Hvis du kan har besluttet dig for, at købe en køkkenmaskine, så skal du ligeledes også finde frem til det bedste sted, hvor du kan købe en køkkenmaskine til den bedste pris. Derfor har vi lavet denne liste med de forhandlere, som vi anbefaler dig at købe køkkenmaskiner hos.

Kitchenone.dk – Kitchenone.dk er en af danmarks største webshops indenfor ting til køkkenet og køkkenmaskiner. Derfor kan du være sikker på at finde en køkkenmaskine af høj kvalitet, og som passer til din stil, budget og dit behov på Kitchenone.dk. Du kan bl.a. finde mærker som WMF, Electrolux og KitchenAid på Kitchenone.dk. Der er også hurtig levering af alle dine varer på Kitchenone.dk, da de har alle varer på lager på deres webshop. Fragt er desuden gratis så snart du bestiller over 500 kroner.

Wupti.com – Wupti.com er danmarks klart største webshop og har alt lige fra computer og it udstyr, til foto og hifi samt køkkenudstyr. Herunder kan du også finde køkkenmaskiner til nogle super priser. Wupti.com plejer som oftest, at være de billigste indenfor langt de fleste produktkategorier. Derfor er der ingen tvivl om at Wupti.com også er en af de steder, som du bør kigge efter køkkenmaskiner når du skal have en ny. På Wupti.com kan du bl.a. finde mærker indenfor køkkenmaskiner som KitchenAid, Kenwood, Bodum og mange flere. Du får gratis fragt på Wupti.com når du bestiller over 500 kroner. Wupti.com har også en af de klart hurtigste leveringstider, når det kommer til netbutikker. Derfor kan du regner allerede med, at modtage din ordre efter 1-2 døgn efter du har bestilt.

Skousen.com – Skousen.com er naturligvis også en af de muligheder, som du bør tage med i dine overvejelser når du skal finde ud af, hvilken køkkenmaskine du skal købe.
Skousen.com  er samme firma der står bag alle Skousen butikker rundt omkring i hele Danmark. Derfor er det en fordel, hvis du vil have dine varer hurtigt. Så kan du nemlig bestille dem på Skousen.com webshop og hente dem i deres butikker, hvis du vil have dine varer med det samme.
Du kan finde alle gængse mærker indenfor køkkenmaskiner på Skousen.com og så er det endda til super gode priser. Skousen holder ofte udsalg, hvor du kan gøre nogle rigtig gode kup også på køkkenmaskiner. Se meget mere om køkkenmaskiner og hele udvalget på Skousen.com.

Hvis du følger ovenstående råd og tips når du skal købe køkkenmaskiner, så bør du finde frem til den model der passer bedst muligt til dit behov og budget. Det kan godt være svært at finde frem til når der er så mange mærker og forskellige køkkenmaskiner at vælge imellem. Hvis du har nogle spørgsmål til vores køkkenmaskine test, så kan du lægge en kommentar herunder med dine spørgsmål. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi håber du bliver glad for din nye køkkenmaskine.

Relaterede tests:

Se også vores håndmixer test lige her.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.