Hvad skal du have med i din kuffert

Er du så heldig at skulle ud og rejse? Eller måske skal du en tur i sommerhus? Uanset hvad, kræver det højst sandsynlig, at du pakker en kuffert. Du skal naturligvis pakke alle de nødvendige ting såsom bluser, bukser, undertøj, strømper osv. Men her kommer nogle ting, som er smarte at have med, når du pakker din kuffert.

God underholdning ved poolkanten

Skal du bruge meget af din ferie på at ligge ved stranden eller poolen, har du brug for en eller anden måde at blive underholdt på. Kan du lide at læse, er en bog en virkelig god idé. Du kan få rigtig lang tid til at gå, hvis bare du har en spændende bog ved hånden. Læs f.eks. Daisy Løvendahls bog, ELSK her.

Aktiviteter til strandturen

Regner I med at tage meget til stranden, er det fedt at have noget med, der kan underholde lidt. Det er f.eks. rigtig hyggeligt at spille forskellige havespil ved stranden. Det kunne enten være at skyde med en bold, spille beach volley eller strandtennis. Det er noget for hele familien, og det er en god pause fra solbadning.

God beklædning du ikke selv tænker over

Noget der er rigtig smart, men som du måske ikke selv tænker over, er at medbringe noget, du kan smide over din bikini på vej hen og tilbage fra stranden. Køb f.eks. en sød kimono eller en meget let sommerkjole. Det kan føles underligt kun at gå i sin bikini på vej hjem, men det er nok også for varmt til at smide et rigtigt sæt tøj på.

Alt i alt handler det bare om at nyde ferien. Så længe du har dig selv, din venner eller familie, pas, pung og papirer, så skal det hele nok gå i sidste ende.