Høretelefoner Test 2017 – Stor test af høretelefoner

Er du på udkig efter et par nye høretelefoner? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Her på Testafdelingen.dk har vi nemlig lavet en stor test af de forskellige høretelefoner der er på markedet i dag. Vi vil selvfølgelig anbefale dig til, at læse nedenstående test igennem så du kan sammenligne de forskellige modeller og priser der er på markedet. Du vil finde frem til det bedste par høretelefoner, når du har læst nedenstående test igennem. Vi har kun on-ear høretelefoner med i vores test, men du kan også finde in-ear høretelefoner på de forhandler hjemmesider vi har anbefalet.

Vi har i alt kigget på 4 forskellige høretelefon mærker i vores test. Herunder Bose, Kreafunk, JVC og Next Base. Dette er de klart bedste mærker, hvis du vil have et par gode on-ear høretelefoner. Vi har testet de forskellige høretelefoner ud fra parametre såsom lydkvalitet, pris, design og noise cancellation. Læs meget mere i vores test herunder, hvor du kan finde det sæt høretelefoner der passer bedst til dig. Vi håber naturligvis du finder et par høretelefoner du bliver glad for. Hvis du vælger en af nedenstående modeller, er du i hvert fald sikker på, at det er et par høretelefoner af høj kvalitet.

De bedste høretelefoner: Bose QuietComfort

Testvinderen af vores høretelefoner test blev Bose QuietComfort. Der har ikke været nogen tvivl om, at det skulle være disse par høretelefoner der ville blive kåret som de bedste i vores test. Der er flere parametre, hvor disse høretelefoner skiller sig ud fra de andre modeller vi har med i vores test. Bose QuietComfort er for det første et par høretelefoner, som har en fantastisk lydkvalitet. En af de helt store grunde til den fantastiske lydkvalitet er, at der er en rigtig god noise cancelling i disse høretelefoner. Det er noget af det der gør, at der er en virkelig god lyd i Bose QuietComfort.

Dernæst er Bose QuietComfort også et par høretelefoner, som har et overvældende flot og enkelt design. Uanset din stil kan du bære dette par høretelefoner og de passer til stort set alle slags outfits. Bose QuietComfort fås naturligvis også i flere farver. Så hvis du vil have det absolut bedste par on-ear høretelefoner, som har et flot design. Så skal du helt klart vælge Bose QuietComfort. Du kan læse meget mere om produktet og se flere billeder af Bose QuietComfort på forhandlerens hjemmeside lige herover.

Specifikationer

 • Testvinder af vores høretelefoner test
 • Acoustic noise cancelling
 • Flot design
 • On-ear høretelefoner

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Kreafunk Ahead (Sort)

De 2 bedste høretelefoner i vores test blev Kreafunk Ahead. Der er ingen tvivl om at dette er et sæt høretelefoner til perfektionisten og der er heller ikke gået på kompromis med disse høretelefoner. Der er dog alligevel nogle forskelle fra dette headset og ovenstående testvinder. Kreafunk er ikke normalt et mærke der er kendt for, at lave høretelefoner – men med denne model har de gjort et rigtig godt stykke arbejde designmæssigt. Selve lydkvaliteten derimod er ikke noget der er forfærdeligt, men der er tydelig forskel fra denne model og så op til testvinderen. Noise cancellation i Kreafunk Ahead er ikke særlig god og det er blandt andet på dette punkt, at disse høretelefoner mister kvalitet.

Du kan dog sagtens høre god musik med Kreafunk Ahead, men der er bare en væsentlig forskel fra denne model og op til testvinderen. Til gengæld synes vi at dette headset fra Kreafunk Ahead har et flottere og mere enkelt design. Kreafunk Ahead er desuden trådløse høretelefoner, som har en batterilevetid på omkring 14 timer. Så er du altså sikker på at kunne høre musik mens du er på farten med disse høretelefoner. Kreafunk Ahead fås ikke kun i sort som på billedet, men kan også købes i mange andre farver. Du kan læse meget mere om disse høretelefoner lige herover.

Specifikationer

 • 2 bedste høretelefoner
 • Flot og enkelt design
 • Trådløse høretelefoner
 • Batterilevetid på op til 14 timer
 • On-ear høretelefoner

JVC HA-SBT5-W On-Ear høretelefoner

JVC HA-SBT5-W er det perfekte gaming headset. Så står du og leder efter et gaming headset? Så vil vi anbefale dig at vælge denne model fra JVC. JVC HA-SBT5-W er prissat rigtig skarpt til under 700 kroner. Og du får altså uden tvivl noget for pengene med denne model. JVC HA-SBT5-W er et par on-ear headset, som lukker rigtig godt tæt om dine ører og derfor er der optimal noise cancellation. Det er bl.a. herfor, at det er et optimalt headset til gaming, da du så 100 procent kan koncentrere dig om lydene i spillet.

JVC HA-SBT5-W er naturligvis også et trådløst headset, hvilket gør det meget mere behageligt og have på. Det gør også at du sagtens kan bruge dette headset til andet end gaming. Disse høretelefoner har integreret fjernbetjening og mikrofon til smartphones. JVC HA-SBT5-W er også nemme at bære med sit flade og foldbare design. Der er omkring 10 timers lyttetid med det genopladelige batteri der er i disse høretelefoner. Du kan gå ind på ovenstående link, hvis du vil læse mere om JVC HA-SBT5-W on-ear høretelefoner.

Specifikationer

 • Perfekt gaming headset
 • On-ear høretelefoner
 • 10 timers lyttetid
 • Tilhørende fjernbetjening og mikrofon

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Next Base trådløse IR høretelefoner

Next Base IR høretelefoner er de absolut billigste høretelefoner vi har fundet til dig. Denne model fra Next Base er velegnet til dig, som skal have et par høretelefoner til jeres computer i hjemmet. På trods af den billige pris har Next Base faktisk lavet en overraskende god model. Lydkvaliteten er dog ikke noget prangende, hvis man sammenligner med nogle af de andre høretelefoner vi har med i vores test. Derfor kan Next Base IR høretelefoner dog stadig spille fornuftig lyd. Next Base IR høretelefoner er 2. kanals høretelefoner. Disse høretelefoner bruger desuden 2 x AAA batterier, som har en lang holdbarhed. Denne model fra Next Base har ovale puder for at få en bedre pasform, samt en polstret hovedbøjle, så den ikke irritere dig. Hvis du vil læse mere om Next Base IR høretelefoner, så kan du gå ind på forhandler linket. Du finder forhandler linket til Next Base IR høretelefoner lige herover.

Specifikationer

 • Billigste høretelefoner i vores test
 • On-ear høretelefoner
 • 2. kanals trådløse høretelefoner
 • Sammenfoldelige høretelefoner

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Det skal du kigge efter når du køber høretelefoner

Der er rigtig mange ting at skulle tage stilling til, når man skal vælge de høretelefoner man gerne vil købe. De vigtigste parametre at kigge efter og tage stilling til er hhv. lydkvaliteten, prisen og designet. Du kan læse meget mere om alle disse forskellige parametre lige herunder.

Lydkvalitet – Det absolut vigtigste når du skal købe et par nye høretelefoner er lydkvaliteten. Der er stor forskel på, hvad dine høretelefoner skal bruges til. Det kan være de skal bruges til at høre musik på farten, gaming eller noget helt tredje. Uanset hvad er det vigtigt for dig, at lydkvaliteten er i top. Herunder er noise cancelling blandt andet et vigtigt punkt, hvis du gerne vil have lydkvaliteten er god. Noise cancelling er en teknologi, som lukker til omkring ørerne. Det er også med til at lyd fra dine høretelefoner ikke kommer ud og dermed holder på mest muligt lyd for, at give dig den absolut bedste lydoplevelse. Vi har kun taget høretelefoner med af med den bedste lydkvalitet, hvorfor du kan være sikker på, at købe et par høretelefoner af god kvalitet, hvis du vælger en af dem vi har anbefalet.

Pris – Inden du går på udkig efter et par nye høretelefoner, så vil vi anbefale dig til, at finde ud af med dig selv om, hvor mange penge du reelt set vil bruge på et par høretelefoner. Du vil gøre det meget lettere for dig selv, hvis du i forvejen ved, hvor mange penge du vil bruge på et par nye høretelefoner. Her i vores høretelefoner test har vi taget vidt forskellige modeller med i forskellige prisniveauer. Så er du sikker på, at kunne finde et par høretelefoner uanset dit budget.

Design – Design er naturligvis noget man har personlige præferencer for. Det kan være du går meget op i om udseendet er det rigtige og om det passer til din stil eller ikke. Her i vores høretelefon test på Testafdelingen.dk har vi taget vidt forskellige høretelefoner med, så du kan finde noget uanset din stil og designmæssige præferencer du har. Se meget mere om de forskellige høretelefoner vi har med herover i vores høretelefoner test.

Høretelefon typer

Der findes to forskellige høretelefon typer og der er stor forskel på disse. Både lydkvaliteten, prismæssigt og udseendemæssigt. Derfor har vi gennemgået de to forskellige typer af høretelefoner. Du kan læse mere om on-ear og in-ear høretelefoner lige herunder.

On-ear høretelefoner – I vores høretelefon test har vi kun valgt, at tage on-ear høretelefoner med. Vi vil også lavet en anden test på et andet tidspunkt, hvor vi udelukkende tester in-ear høretelefoner. Der er stor forskel på on-ear høretelefoner og in-ear høretelefoner og du skal derfor kende forskellen. Et par on-ear høretelefoner er normalt der, hvor du finder den bedste lydkvalitet. Noise cancelling er bl.a. meget bedre på et par on-ear høretelefoner end på et par in-ear høretelefoner, fordi der er en større overflade over dine ører. Vi kan klart anbefale dig at vælge et par on-ear høretelefoner, når du skal ud og købe nye høretelefoner.

In-ear høretelefoner – Det kan godt være lydkvaliteten ikke altid er så gode i et par in-ear høretelefoner som i et par on-ear høretelefoner, men der er også fordele ved et par in-ear høretelefoner. In-ear høretelefoner er nemlig perfekte til dig, som gerne vil have et par enkle og simple høretelefoner der ikke ødelægger din frisure. Det er altså også muligt at få et par in-ear høretelefoner der spiller godt. Bl.a. Apples par høretelefoner spiller ret godt og har en okay noise cancelling. Vi har ingen in-ear høretelefoner med i vores test, men du kan finde et stort udvalg på Wupti.com. Find link til siden i bunden.

De bedste høretelefoner mærker

Der er rigtig mange forskellige høretelefoner at vælge imellem. Det er dog ikke alle mærker, som vi vil anbefale dig til at gå efter. Derfor har vi lavet denne liste til dig herunder, så du kan se de høretelefon mærker vi anbefaler dig til at gå efter. Langt de fleste af disse mærker har vi med her i vores test, ellers kan du finde disse modeller på webshops såsom Wupti.com.

 • Bose
 • Kreafunk
 • JVC
 • B&O
 • Samsung

Køb høretelefoner online

Det kan være uoverskueligt at skulle tage stilling til, hvor man skal købe sine høretelefoner henne. Der er rigtig mange steder hvor du kan købe høretelefoner henne. Både på nettet såvel som i fysiske elektronik butikker og supermarkeder. Hvis du vil købe høretelefoner til den absolut bedste pris, så vil vi anbefale dig til at handle på nettet, når du skal købe et par høretelefoner. Du kan se en liste med de forskellige steder, hvor vi anbefaler dig til at købe høretelefoner online herunder.

Wupti.com – Wupti.com er en af de netbutikker i Danmark, hvor du finder det klart største udvalg indenfor høretelefoner online. Wupti.com har i alt omkring 40 forskellige høretelefoner på deres hjemmeside fra i alt 10 forskellige mærker. Derfor kan du være sikker på, at finde et par høretelefoner der passer til din smag og dit budget på Wupti.com. Uanset hvilke par høretelefoner du vælger at købe, så får du altid gratis fragt og hurtig levering på Wupti.com. Se hele udvalget på førnævnte link.

Dubuy.dk – Dubuy.dk er en danks webshop. På Dubuy.dk finder du godt nok ikke et særlig stort udvalg indenfor høretelefoner. Du finder dog et mindre men bedre udvalg indenfor headsets i flot design og høj lydkvalitet. Dubuy.dk har normalt flest designerting til hjemmet, men har også forskellige høretelefoner. Vi har bl.a. testet et par høretelefoner fra Dubuy.dk som er fra Kreafunk. Et rigtig flot par høretelefoner i høj kvalitet, som blev nummer 2 i ovenstående høretelefon test som vi har lavet. Du kan se hele udvalget på Dubuy.dk.

Hvis du følger den guide vi har lavet herover, så skal du nok finde et par høretelefoner, som passer til din smag og budget. Vi har taget vidt forskellige modeller med i vores test, så der er noget for alle. Vi håber du finder et par høretelefoner du vil blive glad for.
Hvis du har nogle spørgsmål til vores høretelefoner test, så skal du naturligvis være mere end velkommen til, at lægge en kommentar eller sende os en mail. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.