Har din iPhone fået for meget vand? Guide til iPhone vandskade hjælper dig

 

Det er efterhånden velkendt, at smartphones kun er smarte, hvis de ikke kommer i vand. For så duer de ikke. Vandskader har siden introduktionen af iPhones været den største synder, når telefoner er blevet ødelagt eller sendt til dyre reparationer. Og der er ikke noget værre end at investere flere tusinde kroner fra egen pengepung i en drivvåd telefon, som ikke kan noget som helst. Ikke engang tænde. En iPhone vandskade er ikke sjov, hvis du ikke når at gøre noget.  Du behøver ikke købe en ny telefon eller sende den til en dyr reparation. Det allerførste, du skal gøre, når din telefon driller, fordi den har fået for meget vand, er at se, hvad du kan gøre. Og det er ikke så lidt.

 

Tricks tager sig måske af din vandskade

Det er selvfølgelig problematisk, når din telefon har fået en vanskade. En iPhone vandskade er ikke nem at redde, og det er ikke sikkert, at du kan gøre noget. Men du kan prøve. Du skal se, om du kan få fugten ud af din iPhone. Det gør du ved at se guides, som den der er linket til. De viser dig, hvordan du kommer din iPhone vandskade til livs. Først fjerner du den fra vandet. Derefter tager du simkortet ud. Herfra er der en længere række af ting, du skal gøre, som du absolut bør gøre. Det kan spare dig en hel del.

 

Tricksene sparer dig for regningen

Der er nemlig ikke nogen grund til ikke at gøre det. Hvad har du at tabe? Telefonen er tabt, hvis du ikke gør noget. Du kommer i hvert fald til at betale for en dyr reparation, og selv det er ingen garanti. Hvad nu hvis du skal købe en ny? Det er en høj timeløn, hvis du selv kan redde telefonen.