Hårtrimmer Test – Vi finder den bedste hårtrimmer

Skal du have købt en hårtrimmer eller er det bare på tide, at du får skiftet den gamle hårtrimmer ud med en ny og endnu bedre? Her på Testafdelingen.dk har vi fået mange henvendelser, om ikke vi ville lave en test af de bedste hårtrimmere på markedet. Det har vi så gjort i denne uges test og du kan se resultatet herunder. Vi har i denne test kigget på i alt 7 forskellige af de mest populære hårtrimmere og testet de forskellige. Af de hårtrimmere vi har testet, har vi så valgt at tage nedenstående 4 hårtrimmere med i vores test. Det er de 4 absolut bedste hårtrimmere der er på markedet i dag.

Vi har kigget på hårtrimmere fra mærker såsom BaByliss, Philips og Panasonic. Alle er særdeles gode mærker, men der var én model fra BaByliss der skillede sig ud fra de andre. Vi har kåret testvinderen af vores hårtrimmer test, til at være BaByliss E960E pro hårtrimmer. Du kan læse meget mere om testvinderen lige herunder. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med køb af din nye hårtrimmer. Læs mere om test af hårtrimmere herunder.

Testvinder: BaByliss E960E pro hårtrimmer

Vi har kåret testvinderen af denne uges test til at være BaByliss E960E pro hårtrimmer. Der er mange årsager til, at det er denne hårtrimmer, som vi har valgt som testvinder. Først og fremmest så er BaByliss E960E pro den hårtrimmer med flest længdeindstillinger af alle de hårtrimmere vi har med i vores test. BaByliss E960E pro er naturligvis også en trådløs hårtrimmer, hvilket er optimalt når du skal klippe hår med denne hårtrimmer. Så kan du nemlig med mest mulig præcision klippe håret uden, at du skal bekymre dig om en hårtrimmer der hænger og dingler. På trods af at denne hårtrimmer er trådløs, så har den stadig en lang batterilevetid. Der er desuden også en indikator for strøm på denne hårtrimmer, hvorfor du altid er sikker på at der er strøm nok på, når du skal bruge den.

Hvis du skal have BaByliss E960E pro opladet, så kan det også altid lade sig gøre hurtigt og effektivt. BaByliss E960E pro har nemlig et NiMH batteri og kan derfor oplades på kun 30 minutter. Hvis du står og skal købe en hårtrimmer, så er der i hvert fald ingen tvivl om at vi klart kan anbefale dig denne hårtrimmer. Du kan læse meget mere om BaByliss E960E pro på Wupti.coms hjemmeside, som er den forhandler vi vil anbefale til dig.

Specifikationer

 • Testvinder
 • Lang batterilevetid
 • Quickladning
 • Flere længdeindstillinger

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Philips BT5202/80 multitrimmer

Nummer 2 i vores hårtrimmer test blev denne model fra Philips BT5202/80. Philips BT5202/80 er ikke bare en almindelig hårtrimmer, men er derimod en multitrimmer der kan klare mange flere opgaver end bare, at trimme dit hår. Hvis du har skæg kan vi nemlig særligt også anbefale dig denne multitrimmer. Philips BT5202/80 har nemlig mange forskellige muligheder for længdeindstillinger og derfor kan du altid bruge den til mange forskellige opgaver. Der medfølger nemlig også en bodygroom til Philips BT5202/80, hvis du køber den hos Wupti og derfor er den også perfekt til kropsbarbering. Hvis du gerne vil have præcis det udseende du ønsker, så er der ingen tvivl om at du skal købe denne multitrimmer fra Philips. Philips BT5202/80 har bl.a. integreret trimmerkam som løfter hårene og giver en effektiv og ensartet trimning.

Den integrerede trimmerkam løfter hårene op til knivens højde og giver derfor et jævnt resultat. Der er i alt 17 forskellige låsbare længdeindstillinger. Der er naturligvis også 2 års garanti når du køber denne multitrimmer. Desuden er Philips BT5202/80 også 100% vandtæt og er dermed vaskbar, hvorfor du sagtens kan bruge den i eksempelvis badet. Du kan læse meget mere om Philips BT5202/80 på forhandler linket lige herover.

Specifikationer

 • Multitrimmer
 • Vaskbar
 • Kan bruges i op til 60 minutter ledningsfrit
 • Genopladelig hårtrimmer

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Panasonic ER1611 Professional hårtrimmer

Panasonic ER1611 er også en af de bedste hårtrimmere vi har kunne finde frem til dig i denne test. Panasonic ER1611 er ligesom ovenstående model også en multitrimmer. Panasonic ER1611 er en hårtrimmer der bliver brugt af rigtig mange professionelle, hvorfor vi helt klart kan anbefale dig at købe denne hårtrimmer. Panasonic ER1611 er en hårtrimmer der er yderst præcis. Panasonic ER1611 har dog ikke så mange forskellige længdeindstillinger som ovenstående multitrimmer fra Philips. Panasonic ER1611 har 6 forskellige længdeindstillinger, men hvis du ikke har brug for mere er det også rigeligt.

Panasonic ER1611 er en hårtrimmer der kan køre både med og uden ledning. Hvis du ikke har ledning i kan den køre i op til 50 minutter. Der er også en batteriindikator på siden af denne hårtrimmer. Der medfølger også en stander til denne hårtrimmer, så du kan have den stående fremme på badeværelset eller i skabet. Hvis du vil læse mere om Panasonic ER1611 så kan du gå ind på forhandler linket herover. Du finder linket til forhandleren lige herover på den grønne knap. Hvis du har nogle spørgsmål til denne model, skal du naturligvis være mere end velkommen til at kontakte os.

Specifikationer

 • Multitrimmer
 • Kan køre med og uden ledning
 • 6 forskellige længdeindstillinger
 • Høj præcision

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Philips QG3320/15 multitrimmer

Den sidste hårtrimmer vi har fundet frem i vores test er denne multitrimmer fra Philips QG3320/15. Denne multitrimmer er også den billigste hårtrimmer vi har med i vores test. For under 300 kroner kan du altså få en multitrimmer der er af høj kvalitet. Philips QG3320/15 er dog ikke som nogle af de andre hårtrimmere, som vi har med i ovenstående test. Vi vil nemlig kun anbefale dig at købe denne hårtrimmer fra Philips til trimning af skægget. Philips QG3320/15 er nemlig en for lille hårtrimmer, hvis du skal have klippet håret med den. Derimod har den en perfekt størrelse, hvis du bare lige skal have trimmet skægget.

Philips QG3320/15 har i alt 18 forskellige længdeindstillinger – så har du alle muligheder for, at få lige præcis den længde skæg du gerne vil have. Philips QG3320/15 anbefales desuden til alle typer skæg. Der følger også diverse tilbehør med, hvis du køber denne multitrimmer hos Wupti.com. Så medfølger der 2 forskellige tilbehørsdele og en kam, så du kan ordne dit skæg. Philips QG3320/15 multitrimmer er en trådløs hårtrimmer, hvorfor det ikke er nødvendigt at du har den i en ledning hele tiden. Philips QG3320/15 multitrimmer har en batterilevetid på omkring 35 minutters brug uden ledning og tager omkring 10 timer før, at den er fuld opladet igen.

Philips QG3320/15 multitrimmer kan også bruges til at trimme næsehårene. Du skal bare tage den øverste del af og wupti, så kan den også bruges som næsetrimmer. Philips QG3320/15 multitrimmer er desuden også fuldstændig vandtæt og er dermed vaskbar. Det betyder altså at du også kan bruge den i badet, hvis du vil barbere dig selv i badet. Hvis du vil læse mere om Philips QG3320/15 multitrimmer, så kan du bare gå ind på det link vi har sat ind til forhandleren lige herover.

Specifikationer

 • Multitrimmer
 • Lang batterilevetid
 • 18 forskellige længdeindstillinger
 • Til alle typer skæg

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Det skal du kigge efter når du skal købe hårtrimmer

Hvis du skal ud og købe en ny hårtrimmer, så bør du læse vores købsguide til hårtrimmere herunder først. I vores købsguide gennemgår vi bl.a. de forskellige faktorer, som der gør en hårtrimmer god og hvad du bør holde øje efter, når du skal købe en ny hårtrimmer. Nogle af de vigtigste ting du skal kigge efter er batterilevetiden, længdeindstillinger på den hårtrimmer du køber, om den er trådløs og så naturligvis også prisen. Læs meget mere om de forskellige faktorer lige herunder.

Hårtrimmerens indstillinger – Noget af det vigtigste du skal kigge efter i en ny hårtrimmer er uden tvivl, hvor mange længdeindstillinger der er. Og om det er de rigtige længdeindstillinger, som passer til den længde hår du normalt har og gerne vil have. Der er mange muligheder for længdeindstillinger på de forskellige hårtrimmere såvel som de ekstra funktioner du kan få. Generelt skal du bare holde øje med de indstillingsmuligheder der er, i den hårtrimmer du vil købe.

Batterilevetid – Hvis du skal købe en hårtrimmer, så er det vigtigt at du vælger en hårtrimmer der har en lang batterilevetid. Der er naturligvis stor forskel på, hvor tit du bruger din hårtrimmer og dermed også batterilevetiden. Vi vil anbefale dig til at gå efter en hårtrimmer, som har en batterilevetid på minimum 30 minutter. Du kan naturligvis altid bare oplade din hårtrimmer, hvis den løber tør for strøm, eller sætte den i stikket. Du har dog bare en helt anden komfort, når din hårtrimmer er trådløs.

Trådløs hårtrimmer – Som du kan læse dig til lige herover, så vil vi anbefale dig til at gå efter en trådløs hårtrimmer, når du skal købe en ny hårtrimmer. Du vil blive meget mere glad for én trådløs hårtrimmer end én der skal ledning i. Så har du eksempelvis mulighed for at barbere dig i badet. Hvis du har en trådløs hårtrimmer og vil barbere dig i badet, så skal du også bare lige sikre dig at det er en vaskbar hårtrimmer. Alle de forskellige hårtrimmere, som vi har med i vores hårtrimmer test herover er trådløse.

Hårtrimmer pris – En af de vigtigste faktorer når du skal købe en ny hårtrimmer er prisen. Hvis du gerne vil have en hårtrimmer, som passer til dit budget så skal du bare vælge en af ovenstående hårtrimmere i vores test. Vi har taget en hårtrimmer med i vidt forskellige prisniveauer. Så længe du er klar over, hvor meget du vil bruge på en hårtrimmer, inden du rent faktisk går ud og kigger efter en ny. En god hårtrimmer må koste fra 300 kroner og opefter. En god hårtrimmer behøver faktisk ikke være dyr. Så længe du bare kigger efter de forskellige faktorer vi har skrevet op i denne test.

Hårtrimmer mærker vi anbefaler

Der er mange forskellige mærker at vælge imellem, når du skal ud og købe en ny hårtrimmer. Derfor kan det også godt være svært at tage stilling til, hvilken hårtrimmer man skal købe. Specielt hvis man ikke har sat sig særlig meget ind i hårtrimmere. Derfor har vi lavet en liste herunder, hvor du kan se vores anbefalinger til de bedste hårtrimmer mærker.

 • Philips
 • Panasonic
 • BaByliss
 • Braun
 • OBH

Her kan du købe hårtrimmer

Det er ikke helt nemt at skulle finde frem til det sted, man skal købe en hårtrimmer. Derfor har vi samlet de forhandlere, som vi vil anbefale dig til at kigge hos, når du skal ud og købe en ny hårtrimmer. Der er flere ting du skal kigge efter, når du skal finde frem til den bedste shop. Først og fremmest skal du naturligvis kigge på om prisen er attraktiv. Dernæst skal du kigge på vilkår såsom leveringstid og om der er gratis fragt. Herunder kan du læse mere om Wupti.com.

Wupti.com – Hvis du er på udkig efter en hårtrimmer af høj kvalitet, så kan vi helt klart anbefale dig til at kigge efter en netbutik som Wupti.com. Du finder langt det meste på Wupti.com og de har også et stort udvalg indenfor hårtrimmere. Du kan bl.a. finde hårtrimmere fra mærker som Philips, Panasonic, BaByliss, Braun og OBH. Alle er særdeles gode mærker og du kan finde nogle skarpe priser på Wupti.com.
Der er naturligvis også fri fragt på alle ordrer hos Wupti og hurtig leveringstid. Normalt kan du regne med, at modtage din pakke indenfor 1-2 hverdage efter du har lavet din ordre.

Hvis du vil være sikker på at vælge den hårtrimmer der passer bedst til dig, så skal du bare vælge en af ovenstående modeller fra vores hårtrimmer test. Hvis du har læst vores hårtrimmer købsguide, så vil du uden tvivl finde frem til den rigtige hårtrimmer der passer til dit budget og behov. Hvis du har nogle spørgsmål til vores hårtrimmer test, skal du selvfølgelig være velkommen til at kontakte os. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye hårtrimmer.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.