Hårtørrer Test – Bedst i test – Køb hårtørrer her

Er du på udkig efter en ny hårtørrer eller vil du gerne have den gamle hårtørrer skiftet ud? Så skal du tage og læse vores hårtørrer test lige herunder. Vi har kigget på alle de bedste hårtørrere og testet dem ud fra en række forskellige parametre. Når vi har testet de forskellige modeller har vi bl.a. gjort det ud fra faktorer, som hastigheder, varmetrin, pris, design og ydeevne. Det er ting som disse du skal være opmærksom på, når du skal ud og købe en ny hårtørrer. Du kan læse meget mere om de forskellige parametre under vores hårtørrer test, hvor vi har gennemgået diverse parametre.

I vores hårtørrer test har vi i alt valgt de 4 bedste hårtørrere. Herunder er bl.a. hårtørrere fra mærker såsom Bosch, OBH, Braun og Philips. Testvinderen af vores hårtørrer test blev Bosch PHD9760. Der er flere grunde til vi har valgt denne hårtørrer, som den bedste hårtørrer. Du kan læse meget mere om testvinderen og de andre hårtørrere vi har med i vores test lige herunder. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores hårtørrer test.

Bosch PHD9760 hårtørrer – Testvinder

Vi har kåret testvinderen af vores hårtørrer test til, at være Bosch PHD9760 hårtørrer. Der er flere årsager til at det er netop denne hårtørrer, som vi har valgt som testvinder af vores hårtørrer test. Bosch PHD9760 har en kraftig AC motor og har i alt 3 forskellige hastigheder du kan indstille den på. Desuden så har Bosch PHD9760 også 2 varmetrin. Et varmt og et koldt varmetrin. Så har du alle muligheder for hurtigt at få tørt hår igen. Og efterfølgende style dit hår lige som du vil have det med kold luft. Desuden er der også en unik ion-teknologi i denne hårtørrer, som du ikke finder i mange hårtørrere. Denne ion-teknologi er i bund og grund en antistatisk effekt, som gør at håret bliver lettere og rede ud. Den statistiske bliver reduceret markant med ion-teknologi.

En af de helt store fordele ved denne hårtørrer er, at du får 100 dages tilfredshedsgaranti, hvis du køber denne hårtørrer hos Wupti.com. Dvs. at hvis du køber denne hårtørrer og ikke er tilfreds med den på trods af du har brugt den, så kan du bare sende den tilbage til Wupti.com og få pengene tilbage efter 100 dage. Hvis du synes at denne hårtørrer fra Bosch lyder spændende, så kan du gå ind på forhandler linket lige herover. Her kan du læse meget mere om dette produkt.

Specifikationer

 • Testvinder
 • 3 hastigheder
 • 2 varmetrin
 • Ion-teknologi

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Philips Moisture Protect hårtørrer

Den 2 bedste hårtørrer i vores test er Philips Moisture Protect. Hvis du vil bevare dit hårs naturlige fugtighed så skal du købe denne model fra Philips. Det er på mange måder en unik hårtørrer, hvor du er sikker på dit hår har optimal beskyttelse af dit hår. Det er blandt andet den indbyggede sensor der gør, at dit hår har optimal fugtigheds beskyttelse. Der er op til 85% fugtbevaring pga. den innovative sensor der er i Philips Moisture Protect.

Philips Moisture Protect giver dit hår en sund glans og med den infrarøde teknologi, kan den selv måle den optimale temperatur for at bevare fugtigheden i håret, så du kan style dit hår efter brug af din hårtørrer. Philips Moisture Protect er ikke kun en god og fugtigheds beskyttende hårtørrer. Den har derimod også et rigtig flot og enkelt design og vi mener helt klart, at det er den flotteste af alle de hårtørrere vi har med i vores test. Hvis du kunne tænke dig at læse mere om denne hårtørrer fra Philips, så kan du bare gå ind på forhandlet linket lige herover.

Specifikationer

 • Flot og enkel hårtørrer
 • Ledningslængde på 2,5 m
 • Ion-teknologi

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

OBH 5192 hårtørrer

OBH 5192 er en professionel hårtørrer der er udviklet af OBH i samarbejde med Bjöen Axén tools Salon Style. OBH 5192 er en hårtørrer der bliver brugt af mange professionelle frisører og som du kan se blandt andet også Bjöen Axén, som er en international anerkendt frisørsalon. OBH 5192 er en hårtørrer der har et ekstra smalt fønnæb, som gør at der er mere luftgennemstrømning og dermed fokuserer på et smallere område i dit hår. Dermed opnår du hurtigere og bedre føntørring af dit hår, når du bruger denne hårtørrer. Derfor er OBH 5192 specielt godt til dig, hvis du ofte har travle morgener så er dette den ideelle hårtørrer til dig. OBH 5192 har i alt 2 hastigheder og 2 varmetrin. Der medfølger også et fønnæb når du køber OBH 5192 hos Wupti.com. Det er desuden også hos Wupti.com, at vi har fundet OBH 5192 til den absolut bedste pris. OBH 5192 er i hvert fald en hårtørrer der er særdeles anbefalelsesværdig til en super god pris. Hvis du synes at dette lyder som en spændende hårtørrer, så kan du læse meget mere på det link vi har herover til forhandler. Der kan du læse meget mere om produktet.

Specifikationer

 • AC motor
 • 2 hastigheder
 • 2 varmetrin
 • Cool shot

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Braun HD350 rejse hårtørrer

Braun HD350 er den absolut billigste hårtørrer vi har med i vores test. Selvom det er den billigste hårtørrer i vores test, så er det stadig en anbefalelsesværdig hårtørrer der er af hj kvalitet. Den har naturligvis ikke lige så mange funktioner, som de andre ovenstående hårtørrere vi har med i vores test, men den kan stadig gøre det den skal. Nemlig at tørre dit hår hurtigt og nemt. Braun HD350 har én hastighed og 2 forskellige varmetrin. Braun HD350 kan gøre det arbejde den skal. Vi kan også anbefale Braun HD350 som en rejse hårtørrer da den er lille og kompakt. Og dermed er den nem at tage med, hvis du skal have den med i kufferten på ferie.

Braun HD350 har også et foldbart håndtag og det er blandt andet derfor, at vi anbefaler det som en rejse hårtørrer. Der medfølger også et fønnæb når du køber Braun HD350 hos Wupti.com, som er der vi har fundet denne hårtørrer til den bedste pris. Udover det medfølgende fønnæb er der også en lille rejsetaske med, hvor du kan have Braun HD350 i når du skal ud og rejse. Læs mere om Braun HD350 på ovenstående link.

Specifikationer

 • Billigste hårtørrer
 • Rejse hårtørrer
 • Fønnæb
 • DC motor

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Købsguide til ny hårtørrer

Det kan være meget rart med en kort guide til, hvad det er for nogle ting man skal være opmærksom på, når det er man skal købe en ny hårtørrer. Det kan godt være uoverskueligt at skulle finde frem til den rigtige hårtørrer, hvis ikke man er klar over de ting man skal kigge efter. Derfor kan du se de forskellige faktorer, som vi har gennemgået når vi har testet de forskellige hårtørrere i vores test. Læs mere om de forskellige faktorer herunder.

Ydeevne og motor – Når du skal købe en hårtørrer, skal du naturligvis gå efter en hårtørrer der har en god nok ydeevne. Det er vigtigt, at du vælger en hårtørrer der har en kraftig motor, så du hurtigt kan gøre dig bruge af de varmetrin der er i den hårtørrer du har.
Samtlige af de hårtørrer modeller vi har med i ovenstående test har en kraftig motor.

Ekstra tilbehør  – Med ekstra tilbehør tænker vi hovedsageligt på næb og diffuser til den hårtørrer du køber. Det plejer at være standard tilbehør når du køber en ny hårtørrer, at der hører et ekstra næb og en diffuser med. Du skal dog stadig være opmærksom på om der rent faktisk hører både næb og diffuser med til den hårtørrer du køber. For det er stadig ikke alle modeller, hvor der automatisk hører dette ekstra tilbehør med.

Ledning eller ledningsfri hårtørrer – Vi vil anbefale dig til at købe en ledningsfri hårtørrer. Hvis du har en ledningsfri hårtørrer så vil du gøre det hele meget nemmere for dig selv, når du skal have håret tørt. Det giver dig meget mere komfort og det er meget nemmere at komme til uden en ledning. Du skal dog også være opmærksom på batterilevetiden, når det er du køber en ledningsfri hårtørrer. I ovenstående hårtørrer test kan du se de modeller der er ledningsfri.

Pris – Prisen er noget af det der er mest afgørende når der skal købes en ny hårtørrer. Derfor kan vi kun anbefale dig til, at gøre op med dig selv om, hvor mange penge du vil bruge på en hårtørrer. Det gør det hele meget lettere for dig, når du skal købe en ny hårtørrer. Så kan du hurtigt udelukke de modeller der ikke er noget for dig og som ikke passer til dit budget.

Disse mærker anbefaler vi

Hvis du skal ud og købe en ny hårtørrer, kan det være svært at finde frem til det mærker man skal vælge. Der er nemlig rigtig mange forskellige mærker og modeller at vælge imellem, og det kan gøre købsprocessen endnu sværere. Derfor har vi lavet en liste herunder med de mærker, som vi vil anbefale dig til at gå efter, når du skal ud og købe en ny hårtørrer. Som du nok kan se er nedenstående mærker dem vi har med i vores hårtørrer test. Og det er fordi vi har testet os frem til, at dette er de absolut bedste mærker du kan vælge.

 • Bosch
 • Braun
 • Philips
 • OBH

Tips og tricks til at holde dit hår sundt

Du er sikkert allerede klar over, hvordan du skal bruge en hårtørrer eller en føntørrer som det også bliver kaldt. Men vi har helt sikkert nogle tips og tricks til når du skal føntørre dit hår, som du ikke var klar over man kunne bruge. Derfor har vi skrevet nogle tips og tricks op til dig herunder.

Varm føntørring – Vi vil anbefale dig til at bruge varm føntørring, når du benytter dig af din hårtørrer. Du får det absolut bedste resultat når du føntørrer dit hår med varm luft. Dit hår bliver også hurtigere tørt når du bruger varmluft til, at tørre dit hår med. Hvis du derimod vil style dit hår bør du bruge kold luft, da der ikke er risiko for at du skader dit hår så.

Sørg for det bliver helt tørt – Når du bruger din hårtørrer, så er det vigtigt at du får tørret dit hår helt igennem. Du bør ikke slukke din hårtørrer før håret er helt tørt igen. Dit hår er nemlig mere udsat når det er vådt. Du får også det absolut flotteste og glatteste hår, hvis du fortsætter indtil det er helt tørt.

Brug ikke hårtørrer hver dag – Vi vil ikke anbefale dig til at bruge en hårtørrer hver eneste dag. Der er nemlig en potentiel risiko for, at dit hår kan blive skadet på sigt, hvis du bruger en hårtørrer hver eneste dag. Derfor vil vi anbefale dig til at begrænse brugen af en hårtørrer.

Stort udvalg af hårtørrer her

Lige herunder kan du se de forhandlere vi anbefaler dig til at kigge hos, når du skal købe en ny hårtørrer. Nedenstående to forhandlere har begge et stort udvalg af hårtørrere og du kan være sikker på, at alle deres produkter er af høj kvalitet. Hvis du skal købe en ny hårtørrer, så kan vi kun anbefale dig til at kigge efter en hårtørrer på nettet. Du kan spare mange penge på at købe en hårtørrer på nettet i stedet for i en fysisk butik.

Nicehair.dk – Nicehair.dk er en af de forhandlere som vi vil anbefale dig til, at tage et kig på når du skal købe en ny hårtørrer. Nicehair.dk er danmarks klart største webshop indenfor skønhedsprodukter og elektriske produkter til håret såsom hårtørrer, glattejern og krøllejern. Derfor har Nicehair.dk også et stort udvalg af hårtørrer fra mange forskellige mærker. Du kan bl.a. købe hårtørrere fra mærker som BaByliss, Ego og ghd. Nicehair.dk har også ofte tilbudskampagner på mange af deres produkter. Så hold derfor øje med Nicehair.dk, hvis du vil spare penge når du skal købe en ny hårtørrer.

Wupti.com – Wupti.com har også et særdeles stort udvalg indenfor hårtørrere. Derfor bør du også tage et kig på Wupti.com, når du skal købe en ny hårtørrer. Alle de hårtørrere vi har med i vores hårtørrer test er fra Wupti.com. Ved mange af de hårtørrere vi har testet har det er det ved Wupti.com, at vi har fundet den absolut bedste pris. Så derfor kan vi kun anbefale dig til, at handle på Wupti.com når du skal købe en hårtørrer. Du kan købe mærker som OBH, Bosch, Philips og Braun på Wupti.com. Du får altid gratis fragt når du handler hos Wupti.com og i langt de fleste tilfælde vil dine ordre også blive leveret indenfor 1-3 hverdage.  

Vi håber du kunne bruge vores hårtørrer test til noget og at du vil følge vores råd og tips. Hvis du følger vores råd og tips i vores købsguide, så skal du nok finde frem til den hårtørrer der passer bedst til dit behov og budget. Hvis du vil være sikker på at vælge en god hårtørrer, så skal du vælge en af de modeller vi har med i vores hårtørrer test herover. Vi har nøje testet alle de forskellige modeller og fundet frem til, at de 4 modeller vi har med i vores test er de 4 bedste hårtørrere man kan købe i dag. Hvis du har nogle spørgsmål til vores test, må du selvfølgelig gerne kontakte os med dine spørgsmål på mail eller i en kommentar. Rigtig god fornøjelse med din nye hårtørrer, vi håber du bliver glad for den.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.