Håndstøvsuger Test 2017 – Kæmpe test af håndstøvsugere

Har du overvejet om du skal have en håndstøvsuger hjemme hos dig? Her på Testafdelingen.dk har vi lavet en stor test af håndstøvsugere med i alt 12 forskellige håndstøvsugere. Så hvis du er på udkig efter en håndstøvsuger, som passer godt til dig. Så skal du se med herunder, hvor vi har fundet frem til den absolut bedste håndstøvsuger du kan købe. I vores håndstøvsuger test har vi bl.a. testet de forskellige modeller ud fra parametre som pris, kvalitet, sugeevne, design, batterilevetid og opladningstid. Dette er nogle af de væsentligste parametre, som du bør kigge efter når du skal købe en ny håndstøvsuger. Du kan læse meget mere om alle disse parametre under selve testen i vores købsguide til håndstøvsugere.

Vi har som sagt kigget på i alt 12 forskellige modeller i vores håndstøvsuger test. De forskellige håndstøvsugere er fra mærker såsom Bosch, Electrolux, DeLonghi, Nilfisk og Dyson. Testvinderen af vores test blev Bosch BBH52550, som på mange parametre er den bedste håndstøvsuger du kan købe i dag. Du kan læse meget mere om denne håndstøvsugere lige herunder. Du kan også sammenligne priser på de forskellige håndstøvsugere herunder og den pris vi har listet er automatisk der, hvor du kan købe produktet billigst. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores håndstøvsuger test.

Den bedste håndstøvsuger: Bosch BBH52550

Testvinderen af vores håndstøvsuger test blev Bosch BBH52550. Dette er en super smart, brugervenlig og kompakt lille støvsuger uden ledning. Bosch BBH52550 vejer ikke særlig meget og derfor kan du let og hurtigt klare støvsugning hjemme ved dig med denne håndstøvsuger. Bosch BBH52550 vejer nemlig kun 3 kg og bliver derfor betegnet, som en letvægts håndstøvsuger. På trods af at det er en lille og kompakt støvsuger, så kan du være sikker på at den har en kraftfuld motor med en høj sugeevne.

Bosch BBH52550 har også et Li-Ion batteri, hvorfor du er sikret en lang batterilevetid på omkring 30 minutter pr. opladning. Det er længe fint uanset om du har et stort eller et lille hjem. Bosch BBH52550 kan klare alt snavs og skidt og er desuden også let at tømme for skidt. Det er vigtigt at du jævnligt tømmer filteret i Bosch BBH52550, så den hele tiden har den optimale sugeevne. Vi kan klart anbefale dig at købe denne håndstøvsuger fra Bosch. Hvis du vil have den bedste håndstøvsuger, er der i hvert fald ingen tvivl om at du skal vælge Bosch BBH52550. Du kan læse meget mere om dette produkt hos forhandleren.

Specifikationer

 • Testvinder af vores håndstøvsuger test
 • Li-Ion batteri
 • Køretid på ca 30 minutter
 • Letvægts håndstøvsuger

Electrolux ZB5020 håndstøvsuger

Electrolux ZB5020 er også en super smart håndstøvsuger der kan klare støvsugningen af ethvert hjem. Electrolux ZB5020 er en støjsvag håndstøvsuger, som har en kraftfuld motor og dermed høj sugeevne. Electrolux ZB5020 er perfekt til dig, hvis du elsker at rent hjem. I modsætning til testvinderen fra Bosch, så har Electrolux ZB5020 altså en noget længere batterilevetid. Electrolux ZB5020 har en køretid på omkring 50 minutter pr. opladning. Derfor er denne Electrolux ZB5020 optimal til dig der har et stort hjem. 

Desuden har den også en kort opladningstid på kun 3,5 time, hvilket ikke er særlig meget, hvis man sammenligner med de andre modeller. Electrolux ZB5020 er endda også noget billigere end testvinderen. Der medfølger også en holder til denne håndstøvsuger, så du ikke behøver gemme den væk i skabet hver gang du har brugt den. Hvis du vil læse mere om Electrolux ZB5020 håndstøvsuger, skal du gå ind på forhandler linket lige herover.

Specifikationer

 • Li-Ion batteri
 • Støjsvag håndstøvsuger
 • Køretid på ca 50 minutter
 • Holder medfølger

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

DeLonghi XLR25LE.GY

Hvis du vil have en rigtig god, holdbar og robust håndstøvsuger til en god pris, så er DeLonghi XLR25LE.GY et rigtig godt bud på en model du skal kigge efter. DeLonghi XLR25LE.GY har nemlig også en høj ydeevne. DeLonghi XLR25LE.GY har et Li-Ion batteri, hvorfor du er sikker på lang batterilevetid på helt op til 35 minutter pr. opladning. Det er længe nok uanset størrelsen på dit hjem. Og hvis den skulle køre tør for strøm, så har den heldigvis kort opladningstid på kun 2 timer.

DeLonghi XLR25LE.GY vejer desuden heller ikke så meget og kun 2,85 kg. Derfor kan du sagtens gå rundt med denne støvsuger i længere tid uden, at du bliver træt i armene. Der medfølger også en holder til denne håndstøvsuger, hvorfor du sagtens vil kunne have denne håndstøvsuger stående fremme i stuen. Vi synes nemlig DeLonghi XLR25LE.GY har et flot og enkelt design der passer ind i de fleste hjem. Du kan læse mere om produktet på forhandlerens hjemmeside lige herover.

Specifikationer

 • Li-Ion batteri
 • Køretid på ca 35 minutter
 • Hurtig opladning på kun 2 timer
 • Letvægts håndstøvsuger

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Bosch BBH22041 stangstøvsuger

Hvis du vil være sikker på at vælge en håndstøvsuger af høj kvalitet, så skal du bare købe denne stangstøvsuger fra Bosch. Når du køber denne Bosch BBH22041 håndstøvsuger får du nemlig automatisk 100 dages tilfredshedsgaranti oveni dit køb. Dvs. at hvis ikke du er tilfreds med produktet, så kan du returnere det og få dine penge tilbage inden for 100 dage. Bosch BBH22041 er desuden også en letvægtsstøvsuger, som kan betjenes af alle, små som store. Bosch BBH22041 har en køretid på ca 44 minutter pr. opladning. Så kan du nå at støvsuge hele dit hjem på én opladning. Opladningstiden derimod er dog på 16 timer.

Der er heldigvis en holder med til Bosch BBH22041, hvor vi vil anbefale dig at placere denne håndstøvsuger hver gang efter brug. Så er du altid sikker på at der er strøm på denne støvsuger. Bosch BBH22041 er klart anbefalelsesværdig, hvis du vil have en god håndstøvsuger til få penge. Du kan læse meget mere om Bosch BBH22041 på forhandler linket lige herover.

Specifikationer

 • Køretid pr. opladning ca 44 minutter
 • 100 dages tilfredshedsgaranti
 • Letvægts håndstøvsuger

Electrolux ZB5104WD håndstøvsuger

Mangler du også en lille og kompakt håndstøvsuger, som kan komme til der hvor din almindelige støvsuger ikke kan? Så vil vi helt klart anbefale dig til, at tage et kig på denne Electrolux ZB5104WD håndstøvsuger. Den er perfekt til at klare små overflader, skabe og generelt bare steder, hvor du ikke kan komme til med din almindelige støvsuger.

Electrolux ZB5104WD kan købes for under 400 kroner og er derfor et godt kompliment til en almindelig støvsuger. En håndstøvsuger bør være allemandseje, da det i mange situationer kan være brugbart at eje en model som Electrolux ZB5104WD. Electrolux ZB5104WD har en køretid på ca 10 minutter pr. opladning. Læs mere om produkter på forhandlerens hjemmeside lige herover.

Specifikationer

 • Køretid ca. 10 minutter
 • Lille, let og kompakt
 • NiMH batteri

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Købsguide til den bedste håndstøvsuger

Vi har her lavet en købsguide til dig som skal ud og købe håndstøvsuger og gerne vil vide lidt mere om, hvad det er for nogle ting der skal kigges efter. For det kan godt være uoverskueligt, at skulle finde frem til den støvsuger der er af højeste kvalitet, hvis ikke man ved så meget om håndstøvsugere. De vigtigste parametre har vi derfor opridset herunder. Du skal bl.a. kigge efter kvalitet, sugeevne, pris, design og batterilevetid. Læs mere lige her.

Kvalitet – Det er klart at kvaliteten af den håndstøvsuger du vælger er underordnet. Men hvad er det egentligt for nogle ting der hører herunder. Når vi snakker håndstøvsugere er der flere ting der gør sig gældende for, at det er en model af høj kvalitet. Vigtigst af alt er sugeevnen. Hvis du vil have en god håndstøvsuger, skal du gå efter en der har høj sugeevne. Din håndstøvsuger skal netop kunne klare alt det skidt og snavs der ligger på gulvet og uden en høj sugeevne kan den ikke klare det. Alle de håndstøvsugere vi har med i vores test har en høj sugeevne. Se mere i ovenstående test.

Batterilevetid og opladningstid – Batterilevetid og opladningstiden er også noget af det der er særdeles vigtigt for, at du bliver glad for din håndstøvsuger. Det kan naturligvis være at du ikke har et så stort hus eller en stor lejlighed, og dermed ikke har brug for en lang batterilevetid. Vi kan dog kun anbefale dig til, at vælge en håndstøvsuger der har en batterilevetid på minimum 30 minutter. Alt under vil du blive træt af i længden. Specielt hvis der også er en lang opladningstid på batteriet. Så derfor er det vigtigt at du køber en håndstøvsuger med en lang batterilevetid og en kort opladningstid.

Pris – Det er ikke til at komme udenom at pris og kvalitet hænger sammen. Derfor bør du også nøje overveje, hvor mange penge du vil bruge på en håndstøvsuger. Vi vil anbefale dig til at finde ud af, hvad dit budget er inden du går på udkig efter en ny håndstøvsuger. Det vil gøre det hele meget lettere for dig selv, når du så skal købe en håndstøvsuger. Så kan du nemlig hurtigt udelukke de modeller der ikke er indenfor dit budget. I vores håndstøvsuger test herover har vi kigget på vidt forskellige modeller i forskellige prisniveauer.

De bedste håndstøvsuger mærker

Stort set alle mærker der laver almindelige støvsuger, laver også håndstøvsugere. Det er dog ikke alle håndstøvsugere der er lige nemme og medgørlige. Derfor er det vigtigt at du finder frem til den helt rigtige håndstøvsuger, som passer til dit behov. Hvis ikke man har så meget viden indenfor håndstøvsugere kan det også være svært, at skulle vælge den håndstøvsuger man skal købe. Derfor har vi lavet en liste herunder, hvor du kan se de håndstøvsuger mærker vi anbefaler dig at købe. Du kan se de enkelte modeller vi anbefaler fra hver af disse mærker i ovenstående håndstøvsuger test.

 • Electrolux
 • Bosch
 • DeLonghi
 • Dyson
 • Nilfisk

Køb en håndstøvsuger på nettet

Hvordan finder man egentlig frem til det rette sted, hvor man kan købe sin håndstøvsuger henne? Det kan være svært at finde frem til med alle de mange fysiske butikker såvel som netbutikker der sælger håndstøvsugere. I vores håndstøvsuger test har vi også testet de forskellige forhandlere, hvor du kan finde det billigste produkt og får gratis fragt m.v.
Du kan se de forhandlere vi har fundet frem til herunder, hvor vi vil anbefale dig at købe håndstøvsugere henne.

Wupti.com – Der er ingen tvivl om at hvis du gerne vil spare penge på den håndstøvsuger du køber, så skal du købe den på nettet. Det er langt billigere for dig, at købe en håndstøvsuger på nettet end det er i en fysisk butik. Wupti.com er blandt en af de helt store og populære netbutikker vi har herhjemme i Danmark der bl.a. sælger håndstøvsugere. Du kan eksempelvis finde håndstøvsugere fra mærker som Electrolux, Bosch og DeLonghi på Wupti.com. Og i nogle tilfælde vil du kunne spare helt op til 30% på udvalgte produkter på Wupti.com.
En af de helt store fordele når du handler på Wupti.com er, at der er gratis fragt på samtlige varer på deres hjemmeside. De lagerfører også alle deres produkter og derfor er der også dag til dag levering i langt de fleste tilfælde. Du kan se hele udvalget af håndstøvsugere på linket til Wupti.com lige herover.

Hvis du vil være sikker på at du køber en håndstøvsuger af høj kvalitet, så skal du vælge en af de modeller vi har med i ovenstående håndstøvsuger test. Vi har testet de forskellige modeller nøje og kigget på mange forskellige parametre for, at finde frem til den absolut bedste håndstøvsuger. Vi ønsker dig god fornøjelse med, at finde den helt rigtige håndstøvsuger der passer til dit behov og budget. Har du nogle spørgsmål til vores håndstøvsuger test, skal du naturligvis være mere end velkommen til at kontakte os på vores mail eller lægge en kommentar.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.