GPS Test – Køb den bedste GPS

Hvis du ejer en bil så er det efterhånden et must have at eje en GPS? Det er ikke altid man kan bruge sin telefon som GPS og derfor er det en god livline, at have liggende hvis man skal på ferie i udlandet eller lignende. Det er nemlig de færreste der har fri data i udlandet på deres telefon, og derfor kan det blive rigtig dyrt, hvis du bruger din telefon som GPS i udlandet. Din GPS på telefonen er nemlig noget af det der bruger mest data. Der er naturligvis også flere årsager til at du bør investere i en GPS. En af de mest hovedsagelige årsager er selvfølgelig, at det bliver meget nemmere at finde vej. Hvis du rejser ofte eller er ude at køre tit, så kan det være en fordel med en god GPS. Der er dog stor forskel på en GPS og hvad det er den kan og de funktioner den har. Derfor har vi lavet denne GPS test, hvor du også kan læse en guide til de ting vi anbefaler dig til, at kigge efter når der skal købes ny GPS.

I vores GPS test har vi kigget på i alt 7 forskellige modeller. Det er dog kun 4 af disse 7 modeller vi har valgt at tage med i vores test og hermed anbefale til dig. Vi er kun interesserede i at anbefale det bedste til dig. I vores GPS test har vi kigget på forskellige parametre som bl.a. GPS kort, funktioner, batterilevetid og lignende. Du kan læse meget mere om de forskellige GPS modeller herunder i vores test. Vi ønsker rigtig god læselyst med vores GPS test og håber naturligvis du finder en GPS du bliver glad for.

Bedst i test: TomTom GO Professionel 520

[afp id=”87″]

Testvinderen af vores GPS test har vi valgt denne GPS fra TomTom til at være.
TomTom GO Professionel 520 har rigtig mange funktioner og er den mest præcise GPS vi længe har set med et stort kort og jævnlig automatisk opdatering af kortet. Udover ovenstående er der flere årsager til, at vi synes det var TomTom GO Professionel 520 der skulle løbe med sejren som testvinder af vores GPS test.

TomTom GO Professionel 520 kan både bruges til en almindelig bil, hvis du kører i en bus, lastvogn eller et helt tredje køretøj. Der er derfor ingen grænser for, hvordan og hvad du vil bruge TomTom GO Professionel 520 til da den også er håndfri. Dermed kan du nemlig sagtens bruge denne GPS, hvis du skal på tur på ferien.

TomTom GO Professionel 520 har blandt andet også smarte funktioner, som automatisk opdatering når du har tilsluttet din smartphone til gps’en. Du kan også være sikker på ikke at få nogle fartbøder med det smarte live fotofælde system der er indbygget i TomTom GO Professionel 520. Du kan læse meget mere om denne GPS herunder.

Om produktet

En af de helt smarte funktioner i TomTom GO Professionel 520 er TomTom Live Traffic, som fungerer via din smartphone. Det kræver derfor at du har sluttet din smartphone til via bluetooth. Det er hurtig og nemt at tilslutte din smartphone via bluetooth til TomTom GO Professionel 520. Hvis du har TomTom Live Traffic tilsluttet kan det potentielt spare dig for meget tid. Med denne funktion bliver trafikken på din rute nemlig live opdateret og ændrer automatisk ruten foran dig, hvis den mener der er et hurtigere alternativ. Hvis du vil have TomTom GO Professionel 520 kan den købes hos Wupti.com for kun 2.299 kroner.

Produktdetaljer

 • Testvinder af vores GPS Test
 • Europakort
 • Bluetooth tilslutning
 • Automatisk kortopdatering

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Garmin camper 660LMT-D Europa

[afp id=”88″]

Hvis du elsker at campere så er der ingen tvivl om, at dette er den helt rigtige GPS til dig. Der er mange fordele ved at vælge denne GPS, hvis du skal bruge en GPS til campingferie. Blandt andet er der et forenklet kort, hvor du kan se over alle 9000 campingpladser der er i hele Europa. Kortet i denne GPS er derfor begrænset til Europa, men er tilgengæld specialiseret ned til mindste detalje.

Garmin Camper 660LMT-D Europa er en GPS med mange funktioner og der medfølger endda også et bakkamera du kan sætte på din campingvogn eller din campingbus. Selve bakkameraet er eksternt, hvorfor det ikke er noget problem at sætte det bag på din campingvogn. Du kan naturligvis også bruge det medfølgende bakkamera til din bil eller lignende. Læs mere om Garmin Camper 660LMT-D Europa og de smarte funktioner den har lige herunder.

Om produktet

Der er ingen tvivl om at Garmin Camper 660LMT-D Europa er den bedste GPS, hvis du skal på campingferie. Men du behøver ikke kun bruge denne GPS, hvis du er campist. Garmin Camper 660LMT-D Europa er også særdeles fordelagtigt at have med på ferie, hvis man skal på rundtur i storbyen eller lignende. Garmin Camper 660LMT-D Europa er nemlig en håndfri gps, som du kan tage med hvorhen du vil. Du kan købe Garmin Camper 660LMT-D Europa for kun 2.769 kroner. Vi vil anbefale dig til at købe den hos Wupti.com, som også er det sted vi har fundet denne GPS til den bedste pris.

Produktdetaljer

 • Til dig der camperer
 • Trådløst bakkamera
 • Håndfri GPS
 • Forenklet navigation

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Garmin DriveSmart 51 LMT-D

[afp id=”89″]

Hvis du skal på storbyferie så er dette helt klart den rette GPS til dig. Garmin DriveSmart 51 LMT-D er nemlig en håndholdt GPS, som du kan tage lige derhen du vil. Denne GPS er præcis lige ned til mindste meter og centimeter. Derfor er dette den perfekte GPS til storbyferien. Det betyder dog ikke at du ikke kan bruge Garmin DriveSmart 51 LMT-D som GPS, hvis du skal på kør-selv-ferie, for det kan du sagtens.
Garmin DriveSmart 51 LMT-D har blandt andet vognbaneassistent og kort over hele Europa. Derfor kan du køre lige derhen du vil i Europa og være sikker på, at du kommer sikkert frem til din destination.

Garmin DriveSmart 51 LMT-D kan tilsluttes din smartphone eller tablet via bluetooth opkobling. En af de helt smarte funktioner ved Garmin DriveSmart 51 LMT-D er de live-tjenester som den har. Dvs. at så snart du har koblet din smartphone til denne GPS så kan den selv live opdatere kortet og opdatering af forhindringer på vejen. Er der eksempelvis sket en ulykke så får du det med det samme op på din GPS. Og Garmin DriveSmart 51 LMT-D omregner automatisk ruten, hvis der er en anden rute der er hurtigere. Hvis du vil læse mere om Garmin DriveSmart 51 LMT-D kan det gøres på forhandlerens hjemmeside. Du kan købe denne GPS for 1.599 kroner hos Wupti.com.

Produktdetaljer

 • Europakort
 • Bluetooth tilslutning
 • Vognbaneassistent
 • Live opdatering af kort

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]TomTom GO 520 World 

[afp id=”90″]

Hvis du skal have en GPS der har et kort over hele verden, så skal du købe TomTom GO 520 World. Dette er den eneste GPS vi har med i vores test, som vi mener er god nok, hvis du vil have en GPS der har kort over hele verden. På trods af at TomTom GO 520 World har kort over hele verden, så skal du ikke bekymre dig om at den ikke er præcis. TomTom GO 520 World opdatere nemlig sig selv jævnligt, hvorfor du hele tiden vil have en GPS der har et opdateret kort over vejens forløb og forhindringer som vejarbejde.

TomTom GO 520 World har et stort 5” display med touch funktion. Så kan du hele tiden og let tilgå de funktioner der er nødvendige for at du kommer frem til din destination. Udover ovenstående har TomTom GO 520 World også mange andre smarte og unikke funktioner. Så snart du har tilsluttet din telefon til denne GPS kan du eksempelvis modtage opkald fra TomTom GO 520 World. TomTom GO 520 World har også mange andre funktioner. Du kan læse meget mere om denne GPS på forhandlerens hjemmeside lige herunder.

Produktdetaljer

 • Verdenskort
 • Bedst til prisen
 • Tilslutning til bluetooth
 • 5” touch display

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Kriterier du skal kigge efter i en GPS

Det kan være svært og uoverskueligt at skulle tage stilling til, hvilken GPS det er man skal købe. Der er mange mærker og modeller at vælge imellem. Hvad skal en god GPS overhovedet kunne og hvilke ting er det generelt man skal kigge efter? Det spørgsmål har vi fået mange gange i forbindelse med denne GPS test, og derfor har vi valgt at gennemgå de vigtigste kriterier når man skal købe ny GPS. Nogle af de vigtigste ting er bl.a. kortet og de lande du kan bruge din GPS i, dernæst skal du også kigge på batterilevetiden og opladningstid såvel som funktioner og prisen. Du kan læse meget mere om de forskellige kriterier herunder. Hvis du har spørgsmål til andre kriterier så må du meget gerne lægge en kommentar med dit spørgsmål, og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med et svar til dig.

Kort og tilgængelige lande – Når der skal købes ny GPS er noget af det vigtigste kortet og de tilgængelige lande, hvor du kan køre i. Normalt har de fleste GPS modeller et kort til Europa, hvor alle lande i Europa er på. Hvis du kun skal bruge din GPS indenfor Europas grænser så er det ikke noget problem, men hvis du ofte rejser udenfor Europas grænser så er den ubrugelig. Det er naturligvis også muligt at købe en GPS, hvor du har hele verden i kortet. Hvis du vil købe en GPS der har hele verden som kort, så bør du tage et kig på den nederste TomTom GPS vi har med i vores test, som har hele verden inkluderet på dens kort.

Batterilevetid og opladning – I langt de fleste GPS’er er der mulighed for at tilslutte til opladning gennem cigarstikket i din bil. Det er vigtigt at købe en GPS, hvor der er mulighed for at oplade mens du kører i bilen. Hvis du skal på en længere tur kan det være meget nyttigt at have en GPS med enten en lang batterilevetid eller mulighed for opladning. I alle de GPS’er vi har med i vores test kan du tilslutte den til opladning i dit cigarstik i bilen. Så er du sikker på, at din GPS aldrig løber tør for strøm.

Opdatering af din GPS – Det er vigtigt at man også har en GPS der enten opdateres automatisk jævnligt eller, hvor du selv har mulighed for at opdatere kortet i din GPS.
Det er vigtigt at du opdaterer din GPS jævnligt eller inden brug når du eksempelvis skal på ferie. Langt de fleste modeller opdaterer selv kortet med jævnlige mellemrum så du hele tiden kan være sikker på, at vejens forløb ser ud som den gør. Mange steder er der eksempelvis vejarbejde og det kan være rart, hvis du ved hvor det er, så du kan undgå at bruge en masse tid i kø når du eksempelvis skal på ferie.
Alle de GPS modeller vi har med i vores GPS test lever op til ovenstående krav om automatisk opdatering, hvorfor du bør tage et kig på de modeller vi har testet.

Pris på GPS – Inden du overhovedet begynder at kigge på en GPS skal du gøre op med dig selv om, hvor meget du vil bruge på en GPS. Hvad er dit budget for en ny GPS og hvad er det for et behov du har for en GPS. Hvis du kun skal bruge en GPS en gang om året når i skal på ferie, så behøver du måske ikke købe en GPS til mange tusinde kroner, men kan sagtens nøjes med, at finde én der kun koster omkring de 1500-2000 kroner. Hvis du vil have en god GPS af høj kvalitet, som holder i mange år frem. Så er det netop i dette prisleje vi vil anbefale dig at købe en GPS i.

De bedste GPS mærker

Der findes mange GPS mærker, som du kan vælge imellem når der skal handles ny GPS. Dog er det langt fra alle mærker vi vil anbefale dig til at gå efter. Vi har lavet en liste over de to mærker vi vil anbefale herunder. Der findes mange mindre og ukendte mærker der laver en GPS til lave priser. Lige præcis med sådanne modeller kan man dog sagtens mærke forskel på pris og kvalitet. Og af denne grund kan vi kun anbefale dig til, at købe en GPS fra mærker som Garmin og TomTom.

Garmin – Garmin er sammen med TomTom et af de klart førende mærker når det kommer til GPS. Garmin har mange forskellige modeller at vælge imellem. Så uanset hvad du skal bruge en GPS til, så kan du finde en passende model fra Garmin. Hvis du camperer meget har Garmin eksempelvis flere GPS modeller fra deres Camper-serie der er målrettet campister. I en GPS fra deres camper-serie kan du med fordel hurtigt få et overblik over de forskellige campingpladser og hoteller, som er anbefalet af Garmin. Vi har testet en af de GPS modeller fra deres Camper-serie, som du kan se i ovenstående GPS test.

TomTom – Hvis du skal bruge en god GPS til fornuftige penge, så er TomTom det lidt billigere alternativ. På trods af at TomTom er et billigere alternativ på flere af deres modeller, så kan du stadig sagtens købe en GPS af høj kvalitet fra TomTom. Vi har endda valgt at kåre testvinderen af vores GPS test fra TomTom, som blev deres TomTom GO Professionel 520. Derfor kan vi også klart anbefale at vælge TomTom når der skal købes ny GPS hjemme hos dig.

Køb GPS her

Skal man købe en GPS på nettet eller i en fysisk butik? Hvor er det billigst og hvor får man generelt bare mest for sine penge, hvis man vil have de bedste GPS mærker. Hvis du skal bruge en GPS med det samme så kan det være en fordel hurtig og nemt, at gå ned i den lokale elektronikforretning og hente en. Det kan dog også være en dyr fornøjelse for, hvis du vil finde en GPS til den bedste pris vil vi anbefale dig til at købe den på nettet. Du kan se hvilke GPS forhandlere på nettet vi anbefaler herunder:

Wupti.com – Hvis du vil være sikker på at købe en GPS på nettet der er af høj kvalitet fra de bedste mærker og til den bedste pris. Så kan vi kun anbefale dig til at handle hos Wupti.com når der skal købes ny GPS. Wupti.com er en af de netbutikker med det absolut største udvalg indenfor GPS og udstyr indenfor GPS. Derfor kan du bl.a. også finde nogle af de skarpeste mærker. Wupti.com forhandler blandt andet Garmin og TomTom, hvilket er de klart bedste mærker indenfor GPS. Når du laver en ordre hos Wupti.com, så plejer du allerede at modtage din ordre indenfor 24-48 timer efter du har lavet din bestilling.

Hvis du følger vores anbefalinger og tips når der skal købes ny GPS, så vil du finde en GPS der passer til det behov og budget du har. Det kan være uoverskueligt men vil du være sikker på at vælge den helt rigtige GPS, så skal du købe en af de 4 vi har med i ovenstående GPS test. Hvis du har forslag til andre produkter eller produktkategorier du gerne ser, at vi tester i fremtiden så må du meget gerne kontakte os. Du kan bare smide en kommentar og så vil vi se om vi kan få plads til dit forslag til en test fremover. Vi håber du finder en GPS som du kan bruge efter du har læst vores GPS test. Vi ønsker dig god fornøjelse med din nye GPS.

Relaterede tests:

Se også vores kuffert test her.

Kilder:

Der er ingen kilder til denne test.

Lav en kommentar