Giv dit hus nyt liv nemt

Efter nogle år, så kan ens hus godt komme til at se lidt træt ud. Det har bare ikke det samme liv over sig, som da man lige flyttede ind eller måske har det aldrig haft det. En måde hvorpå man lynhurtigt kan få skabt både liv og et helt nyt udtryk til sit hus er gennem nye vinduer og døre.Hvis man har et hus med vinduer og døre, som har hvide karme, men som er gået hen og blevet helt forfaldne og triste at se på, så giver det så meget til huset, hvis de alle bliver udskiftet. Udover det, så har mange ældre huse også brug for nye vinduer og døre, da mange af dem kan være utætte. På den måde sparer du også på din varmeregning, og det kan pludselig ses som en investering.

Vælg de rigtige vinduer og døre

Når du skal ud og vælge hvilke vinduer og døre, som du vil have, så brug tid på at finde noget, som virkelig passer til huset. Skal det være vinduer med hvide karme, eller skal det være noget mere varmt såsom mahogni vinduer. Hvis man vælger hvide vinduer, så giver det et meget stilrent, lys og enkelt udtryk. Vælger man derimod mahogni vinduer f.eks., så giver det et helt andet udtryk. Men hver type vindue og materiale har også hver sine egenskaber. Eksempelvis har mahogni vinduer meget højt indhold af forskellige olier, hvilket gør dem meget modstandsdygtige overfor råd og svamp.

Kontakt din lokale forhandler

Bor du i Fredericia eller på Fyn, så står Uniqa vinduer altid klar til at hjælpe og levere dine nye døre og vinduer. De har dem i flere farver og materialer, og de har stort fokus på kvaliteten af deres produkter. De giver hellere end gerne nogle idéer og råd med på vejen også.