Gamer Headset Test – Find det bedste gamer headset

Vil du gerne købe et gamer headset? Så er der ingen tvivl om at du skal læse med herunder. Vi har fået mange henvendelser fra vores læsere, om ikke vi ville lave en test af de bedste gamer headsets. Derfor har vi foretaget denne test, hvor vi har fundet frem til de 4 bedste gamer headsets der er på markedet i dag. Nogle af de parametre vi har testet ud fra er bl.a. lydkvaliteten, headset type, noise cancelling, indbygget mikrofon og prisen. Det er nogle af de absolut vigtigste parametre, som du skal kigge efter når du skal købe gamer headset. Du kan læse meget mere om disse forskellige ting i vores guide under testen.

I vores gamer headset test har vi i alt kigget på 4 forskellige gamer headsets. Blandt disse er mærkerne Turtle Beach, Corsair Gaming og Sennheiser. Alle 3 er nogle virkelig gode mærker, som har lavet nogle super gode gamer headsets. Men hvis du vil have det bedste gamer headset, så skal du vælge testvinderen fra Turtle Beach. Det blev modellen Turtle Beach Stealth 520 der løb med sejren, som det bedste gamer headset. Du kan læse meget mere om testvinderen lige herunder. Rigtig god læselyst med vores gamer headset test – vi håber du finder et godt gamer headset, som du bliver glad for.

Det bedste gamer headset er Turtle Beach Stealth 520

Det bedste gamer headset i vores test har vi kåret til denne Turtle Beach Stealth 520. Der er flere grunde til, at det er netop dette headset vi har valgt som det bedste. Vil du have krystalklar lyd i dine ører når du gamer? Så skal du købe Turtle Beach Stealth 520. Turtle Beach er normalt et mærke der er anerkendt indenfor gamer headsets og det er man heller ikke i tvivl om ved denne model. Med Turtle Beach Stealth 520 vil du få en konkurrencemæssig fordel, hvis du skal bruge sounds når du spiller. Turtle Beach Stealth 520 er et over-ear headset og derfor er der optimal noise cancelling.

Vi synes at dette Turtle Beach headset har et super flot design der passer til alle computere. Turtle Beach Stealth 520 er dog et headset, som er anbefalet til både Playstation 4 og Playstation 3, men kan naturligvis også tilsluttes din computer eller din smartphone for den sags skyld. Turtle Beach Stealth 520 er desuden også et trådløst headset. Der er naturligvis også en indbygget mikrofon i siden af dette headset, som du bare kan trække ud for, at dine medspillere kan høre dig. Du kan købe Turtle Beach Stealth 520 hos Coolshop.dk, hvor vi har fundet det til den bedste pris. Du kan også læse meget mere om produktet ved, at gå ind på ovenstående link lige herover.

Specifikationer

 • Bedst i test
 • Trådløst gamer headset
 • Turtle Beach headset
 • Over-ear headset

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Turtle Beach Elite Pro Gaming Headset

Det 2 bedste headset i vores gamer headset test er ligeledes også fra Turtle Beach. Der er dog alligevel flere steder, hvor man godt kan mærke forskel fra denne model og så ovenstående headset fra Turtle Beach. Dette headset er en del af Turtle Beaches Elite Pro gaming headset serie. Derfor bliver dette headset ofte brugt af mange professionelle hold i bl.a. CS:GO. Og hvis det er godt til professionelle bør det også være godt nok til dig. Turtle Beach Elite Pro er designet til at passe perfekt om dine ører. Med det samme du tager Turtle Beach Elite Pro på kan du tydeligt mærke, hvordan det bare sætter sig perfekt om ørerne på dig. Det er blandt andet takket være de unikke aerofit ørepuder, så giver det en fantastisk lyd og lukker alt støj ude.

Turtle Beach Elite Pro har naturligvis også en indbygget mikrofon, så du kan kommunikere med dine venner når du spiller. Der er flere muligheder for, at connecte dette headset med den enhed du spiller på. Turtle Beach Elite Pro fungerer dog bedst gennem AUX, som vi også anbefaler dig til at connecte med. Du kan både bruge Turtle Beach Elite Pro som gamer headset til din PS4 eller PS3 såvel som din computer. Turtle Beach Elite Pro er et af de mest solgte gamer headsets her i Danmark, hvorfor vi også klart kan anbefale dig til at købe dette headset. Du kan læse meget mere om dette gamer headset på ovenstående link til forhandleren.

Specifikationer

 • Aero fit ørepuder
 • Indbygget mikrofon
 • Mest solgte gamer headset
 • Over-ear headset

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Corsair Gaming VOID RGB

Hvis du er på udkig efter et godt gamer headset til en fornuftig pris, så er Corsair Gaming VOID RGB bestemt et rigtig godt bud, på en model du skal kigge efter. Corsair Gaming VOID RGB har bl.a. dolby surround indbygget, såvel som indbygget mikrofon og naturligvis også noise-cancelling. Corsair Gaming VOID RGB er på mange måder et innovativt gamer headset fra Corsair, som også er kendt for at være et af de bedste mærker indenfor gamer headsets.

Du har nemlig flere muligheder for at connecte Corsair Gaming VOID RGB til den enhed du gerne vil spille på. Corsair Gaming VOID RGB kan nemlig forbindes gennem enten AUX eller trådløs bluetooth teknologi. Du kan vælge at købe Corsair Gaming VOID RGB gamer headset i enten sort eller hvid. Hvis du synes at dette headset lyder som noget for dig, så kan du gå ind forhandlerens hjemmeside lige herover.

Specifikationer

 • Fantastisk noise-cancelling
 • Dolby surround
 • Indbygget mikrofon
 • Over-ear headset

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Sennheiser GSP 350 PC Gaming Headset

Du kender sikkert allerede Sennheiser. Det er et af de absolut bedste mærker indenfor gamer headsets og derfor har vi det også med i vores gamer headset test, som et af de 4 bedste gamer headsets man kan købe. Hvis du tit spiller games der kræver at lyden er et parameter der er afgørende for sejr, så vil vi klart anbefale dig at tage et nærmere kig på Sennheiser GSP 350 gaming headset. Sennheiser GSP 350 er et over-ear headset i topklasse med rigtig mange funktioner. Er du klar til en førsteklasses lydoplevelse når du spiller? Hvis du er det så skal du købe Sennheiser GSP 350.

Sennheiser GSP 350 er et gamer headset der har indbygget mikrofon, så du nemt og hurtigt kan kommunikere med dine venner under et spil. Desuden så er Sennheiser GSP 350 også et gamer headset, som skal tilsluttes gennem USB. Det er derfor ikke et trådløst headset. Det kan også godt være en fordel, for så er du altid sikker på, at det virker som det skal og at der altid er lyd i dit headset. Så hvis du gerne vil tage gaming til det næste niveau, så ved du hvilket headset du skal købe. Sennheiser GSP 350 er en klar anbefaling fra os til et gamer headset. Hvis du vil læse mere om produktet, så skal du bare gå ind på ovenstående link til forhandleren.

Specifikationer

 • Det næste niveau inden for gaming-lyd
 • Førsteklasses lydoplevelse
 • Indbygget mikrofon
 • Over-ear headset

Sådan finder du et godt gamer headset

Vil du gerne finde det bedste gamer headset af den bedste kvalitet? Så kan vi kun anbefale dig til, at læse med herunder i vores lille guide. Her gennemgår vi de vigtigste kvaliteter, som skal være i det gamer headset du vælger. Vi kigger blandt andet på lydkvaliteten, noise cancelling, om der er indbygget mikrofon og prisen. Du kan blive meget klogere på, hvordan man vælger det bedste gamer headset lige herunder.

Lydkvalitet – Det vigtigste parameter når der skal vælges gamer headset, er uden tvivl lydkvaliteten. Det primære formål med et godt gamer headset er selvfølgelig, at det er en model der er af høj kvalitet og hvor du hele tiden har den bedste lydkvalitet. En af de faktorer der gør, at et headset har en god lydkvalitet er noise cancelling. Hvis du skal vælge et godt gamer headset, som har optimal noise cancelling, så skal du vælge et headset, som er af typen over-ear. Samtlige headsets vi har med i vores gamer headset test herover, er af typen over-ear, hvorfor du er sikret god lydkvalitet og noise cancelling.

Indbygget mikrofon – Hvis man gamer meget og med sine venner, så kan det være særdeles brugbart med en indbygget mikrofon i sit headset. Det er ikke alle spil, hvor det er nødvendigt med en indbygget mikrofon, men i spil såsom Counter Strike, GTA, Call of Duty og FIFA kan det være nyttigt med en indbygget mikrofon i sit gamer headset. Derfor er dette også et parameter, som du bør overveje når du skal vælge det helt rigtige gamer headset.

Kvalitet af headset – Hvis du prøver at tage de forskellige headsets op i hånden og mærker på dem, så er det tydeligt at mærke forskel på materialerne, fra et headset til 200 kroner og så på et til 1.000 kroner. Pris og kvalitet hænger rigtig ofte sammen, så hvis du gerne vil have et gamer headset du bliver glad for, så kan det godt betale sig at investere en smule mere end normalt. Du kan sagtens få et godt gamer headset i ordentlige materialer og med ordentlig lydkvalitet omkring 500 til 1000 kroner.

Prisen – Som du nok kan læse dig til herover, så er prisen et vigtigt parameter, når der skal vælges det gamer headset man vil købe. For mange er det prisen, som er det afgørende for, hvilket gamer headset de vælger at købe. Derfor anbefaler vi dig til at overveje, hvor mange penge du vil bruge på et gamer headset, inden du går ud og kigger efter et.

Bedste gamer headset forhandlere

Skal du købe et nyt gamer headset, men er du i tvivl om, hvor du skal købe det henne? Så kan du læse meget mere om de forhandlere, som vi vil anbefale dig til at tage et kig på, når du skal købe et nyt gamer headset. Vi kan klart anbefale dig til, at købe et gamer headset på nettet, hvis du vil have et til den absolut bedste pris. Der er nemlig mange penge at spare, hvis du køber dit gamer headset på nettet. Se de bedste netbutikker indenfor gamer headsets herunder.

Coolshop.dk – Coolshop.dk er klart en af de største netbutikker vi har her i Danmark indenfor gaming udstyr og gamer headsets. Så står du og skal købe et gaming headset, så er der ingen tvivl om, at du vil kunne finde et godt gamer headset på Coolshop.dk. På Coolshop.dk forhandler de bl.a. mærker som Turtle Beach, Corsair Gaming og Sennheiser. Samtlige af de produkter vi har med i vores gamer headset test er fra Coolshop.dk, hvorfor du kan være sikker på god service og kvalitet, når du køber derfra. Coolshop.dk har samtlige af deres varer på lager og derfor er du også sikker på en super hurtig levering. Som oftest får du allerede varerne dagen efter du har bestilt dem. Du får selvfølgelig også gratis fragt på alle deres produkter.

Wupti.com – En af de forhandlere som vi også kan anbefale dig til, at købe gamer headset hos er Wupti.com. De har mange gode produkter på deres hjemmesider, men har dog ikke et lige så stort udvalg af gamer headsets, som de har hos Coolshop.dk. Dog er der stadig en del forskellige modeller at vælge imellem i deres butik. Og så får du naturligvis også dag-til-dag levering og gratis fragt, som altid når man bestiller hos Wupti.com. Helt klart værd at tage et kig på Wupti.com, hvis du skal købe et nyt gamer headset.

Vi håber du kunne bruge vores gamer headset til noget og at du har læst vores guide under selve testen. I vores guide står der mange gode tips og tricks, til når du skal ud og købe et gamer headset. Hvis du vil være sikker på, at vælge et gamer headset af høj kvalitet, så skal du bare købe en af de modeller vi har med i ovenstående test. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye gamer headset og håber du bliver glad for det.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.