Få styr på maden ved alle lejligheder

Står du og skal til at planlægge maden til en festlig begivenhed eller har måske bare overvejet at indføre en frokostordning på arbejdspladsen? Det kan være et stort arbejde at stå for madlavningen selv, hvorfor catering kan være den helt rette løsning. Skal dit arrangement foregå i København, Ballerup eller Tåstrup, findes der catering Sjælland, der leverer maden lækker og klar lige til døren.

Catering til festlige lejligheder

Gør planlægningen af festen lettere at komme igennem ved at lade dygtige kokke tage sig af maden. Skal der holdes stor fest for konfirmanden, fødselaren eller i forbindelse med et bryllup, kan der laves spændende buffeter ud af huset. Disse kan være i form af hele menuer eller klassiske tapas, som eksempelvis egner sig godt til et studentergilde. Hvis du foretrækker at holde et formiddagsarrangement med indbydende brunch, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre. Har personen, der skal fejres, en særlig yndlingsret eller kage i tankerne, kan det blive skræddersyet ind i cateringmenuen. Festens midtpunkt kan desuden prøvesmage menuen, så den med sikkerhed vil være den helt rigtige på den endelige dag.

Catering til arbejdspladsen

Står du i en virksomhed med medarbejdere, der er trætte af at smøre den samme kedelige madpakke hjemmefra eller bruge pausen på at købe jeres frokost, så kan I få indført en frokostordning. Opnå dermed en sundere samt mere varieret kost i frokostpausen. Det skaber glade medarbejdere, når de glæder sig til en ny spændende frokost hver dag. Er der vegetarer eller nogle med religiøse krav i blandt, bliver der taget hensyn til dette.

Hvordan bestiller jeg?

Udfyld navn, e-mail og telefonnummer, så du kan blive kontaktet. Beskriv desuden antal kuverter til festen og eventuelle ønsker til menuen samt dag og tidspunkt. Der skal minimum være 15 kuverter. Priserne for levering/afhentning er 220 kr. per vej, hvor der er et søn- helligdagstillæg på 500 kr., hvis dette er tilfældet.