Få en glat og jævn jord

Kunne du godt tænke dig, at jævningen og klargøringen af din jord kunne foregå på en lidt nemmere og mere effektiv måde? Så burde du anskaffe dig en rotorharve. Det er et jordbearbejdningsredskab, der sættes på en traktor og virker ved at udjævne knolde af jord samt andre ujævnheder. På den måde får din jord en jævn og glat overflade, så den bliver klar til brug. Find din nye rotorharve her, hvis du gerne vil have et jordbearbejdningsredskab, der kan spare dig en masse tid og kræfter.

 

Kæmpe udvalg

Der er en masse forskellige rotorharver at vælge imellem, så du alt efter dit behov til enhver tid vil kunne finde det perfekte redskab til netop din jord. De fås i forskellige arbejdsbredder, hvor den mindste er 130 cm, og den største er 210 cm. Der er i øvrigt to forskellige typer af efterruller, du kan vælge imellem. Den ene type er den såkaldte rørvalse, og den anden er gittervalsen.

Nogle af maskinerne er allerede 100% køreklar, hvilket vil sige, at de leveres samlet og klar til brug.

 

Rotorharverne fås i forskellige prisklasser, så hvis du ikke er villig til at betale en formue for din rotorharve, kan du sagtens finde en billig én. Alle rotorharverne er i høj kvalitet og i solide materialer, der sørger for, at der kan udføres et godt stykke arbejde og opnås et flot resultat.

 

Bestil med det samme

Hvis du gerne hurtigst muligt vil have din jord klar til et såbed, en græsplæne eller noget helt tredje, er der ingen tid at spilde. Du kan med det samme tjekke de mange rotorharver ud, så du kan finde den helt rigtige til netop din jord. Det vil helt sikkert være en investering, du ikke kommer til at fortryde, da den vil gøre jordbearbejdningen uendeligt meget nemmere og mere effektiv.