Elkedel Test 2017 – Stor test af elkedler

Har du overvejet om du skal købe en ny elkedel? Så er du landet det helt rigtige sted. For her på Testafdelingen.dk har vi lavet en stor test af elkedler fra alle de bedste mærker. Der er flere ting man skal tage stilling til, i forbindelse med købet af en elkedel og derfor vil vi naturligvis anbefale dig til, at tage et kig på nedenstående elkedel test.
I vores test har vi blandt andet kigget på forskellige parametre såsom kogetid, brugervenlighed, pris og udseende. Dette er de klart vigtigste faktorer, som du skal kigge efter når du skal købe en ny elkedel. Du kan læse meget mere under selve testen.

I vores elkedel test har vi i alt testet 5 forskellige elkedler. Nogle af de mærker vi har kigget på er bl.a. KitchenAid, WMF, La Cafetiere og Bosch. Dette er de klart bedste mærker indenfor elkedler, hvorfor vi kan anbefale dig til at købe en af disse. Testvinderen af vores elkedel test blev en KitchenAid elkedel i et fantastisk flot design og som er af høj kvalitet. Du kan læse meget mere om testvinderen af vores elkedel test lige herunder. Rigtig god fornøjelse med at læse vores elkedel test – vi håber naturligvis du finder den helt rigtige elkedel der passer til dit behov.

Testvinder: KitchenAid elkedel

Testvinderen af vores elkedel test blev denne KitchenAid elkedel. Der er mange grunde til at vi har valgt denne KitchenAid elkedel som den bedste elkedel her i vores test. En af de hovedsagelige er den høje kvalitet og det flotte design, som KitchenAid har formået at få ind i denne elkedel. KitchenAid er kendt for at lave produkter af høj kvalitet og denne model er ikke en undtagelse. KitchenAid elkedel er en kuppelformet elkedel og er en elkedel, som vil passe ind i langt de fleste hjem. Lige denne model vi har testet er i sort, men du kan sagtens købe den i mange andre farver. Blandt andet i farverne creme, hvid og rød. KitchenAid elkedel har desuden også et ergonomisk håndtag, så du nemt kan skænke varmt vand op i din kop. KitchenAid elkedel er en nem elkedel at betjene med den enkle tænd/sluk knap på siden og led-indikator. Der er naturligvis også en vandindikator indeni, så du kan se, hvor meget vand du har fyldt i den.

KitchenAid elkedel har en kapacitet på 1,25 liter. Det er ikke umiddelbart den største elkedel, men er længe nok for langt de fleste. En af de helt store fordele ved denne KitchenAid elkedel er helt klart, at den koger vandet op super hurtigt. Hvis du har fyldt elkedlen helt op med vand, så kan den koge vandet på omkring 1 minut. Det er langt hurtigere end nogle af de andre elkedler vi har med i vores test. Desuden er det også en drypfri tud der er i denne elkedel. Alt i alt er dette helt klart en elkedel, som vi kan anbefale dig til at købe. Du kan læse meget mere om KitchenAid elkedel på ovenstående link til forhandleren.

Specifikationer

 • Den bedste elkedel
 • Fantastisk flot og enkelt design
 • Glat aluminiums håndtag
 • Kuppelform

WMF Lineo elkedel

Den 2 bedste elkedel i vores test blev denne WMF Lineo elkedel. Dette er også en super flot elkedel i et flot og enkelt design, som også passer ind i langt de fleste hjem. Denne model som vi har testet er i rustfrit stål, men den kan fås i to forskellige varianter. WMF Lineo elkedel har en lidt større kapacitet end ovenstående testvindere. WMF Lineo elkedel kan i alt koge 1,6 liter vand ad gangen. Den koger vandet op på under 90 sekunder. Så har du tit travlt om morgenen så er dette den perfekte elkedel til dig.

WMF Lineo elkedel har også et ergonomisk håndtag og er generelt bare nem og enkel at bruge. Noget der er rigtig smart ved denne WMF Lineo elkedel er det indbyggede anti-kalkfilter. Så er du sikker på den altid er ren og at der ikke er kalk i din elkedel. Vi vil dog alligevel lige anbefale dig engang hver 1-2 måned, at putte noget afkalkningsmiddel i din elkedel. Så er du sikker på, at den altid er ren og fri for bakterier. Hvis du synes at dette er en spændende elkedel, som kunne være noget for dig, så kan du gå ind på ovenstående link. Der kan du læse meget mere om produktet.

Specifikationer

 • 2 bedste elkedel
 • Anti-kalkfilter og hurtig til at koge
 • Fås i flere farver
 • Passer ind i ethvert hjem

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]La Cafetiere Euro Elkedel

La Cafetiere Euro er en flot og moderne elkedel, som også er en af vores klare favoritter, hvis der skal købes en ny elkedel. Lige denne model som vi har testet fra La Cafetiere er i sort. Men hvis du gerne vil have den i en anden farve, så er det naturligvis også en mulighed. La Cafetiere Euro kan købes i 6 forskellige farver herunder bl.a. sort, hvid og rød. Du kan se alle farverne inde på forhandlerens hjemmeside.

La Cafetiere Euro er naturligvis også i rustfrit stål. Generelt kan man sagtens mærke at dette er en elkedel af høj kvalitet. La Cafetiere Euro er den elkedel i vores test, som har den største kapacitet på i alt 1,7 liter. Selvom der er en stor kapacitet, så kan den sagtens koge vandet op hurtigt. La Cafetiere Euro har også et anti kalkfilter, hvilket er meget rart at have i sin elkedel. Så er du i hvert fald altid sikker på, at du har en ren elkedel uden bakterier. Hvis du vil læse mere om denne elkedel, så gå ind på ovenstående link.

Specifikationer

 • Stor kapacitet på 1,7 liter
 • Elegant design
 • Anti kalkfilter
 • Fås i seks forskellige farver

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Bosch TWK780 elkedel

Den billigste elkedel i vores test er denne elkedel fra Bosch. Hvis du står og vil købe en billig og simpel elkedel, som ikke behøver at have et bestemt mærke så er det denne Bosch TWK780 elkedel du skal vælge. Selvom Bosch TWK780 er den billigste elkedel i vores test, så er det stadig en elkedel der er af høj kvalitet.

Bosch TWK780 er dog ikke en elkedel med en masse smarte funktioner. Bosch TWK780 har en kapacitet på 1,7 liter og kan koge vandet op, hvis beholderen er fuld på omkring 2 minutter. Kanden er naturligvis ledningsfri og der er en udvendig vandindikator.
Du kan købe Bosch TWK780 i 4 forskellige farver. Du kan se alle farverne hos forhandleren. Der kan du også læse meget mere om produktet. Du finder linket til forhandleren lige herover.

Specifikationer

 • Den billigste elkedel
 • Udvendig vandindikator
 • Ledningsfri kande

Sådan finder du den bedste elkedel

Hvis du vil være sikker på at finde den bedste elkedel, så vil vi råde dig til at læse med lige herunder. Her har vi nemlig lavet en mindre guide til, hvordan du finder frem til den bedste elkedel der passer til dit behov. I vores test har vi bl.a. kigget på forskellige parametre såsom kogetid, rengøring af din elkedel, prisen og udseendet. Bliv klogere på disse ting lige herunder. Hvis du skal finde den helt rigtige elkedel skal du læse dette.

Tid om at koge – Når du skal købe en ny elkedel, så er en af de vigtigste parametre naturligvis kogetiden. Den hovedsagelig årsag til du køber en elkedel er, at den kan lave varmt vand til dig – og det skal den gerne kunne gøre hurtigt. Det er naturligvis mere vigtigt for nogle end andre, at din elkedel kan koge vand hurtigt, men hvis du en morgen har travlt og gerne vil have en varm kop kaffe. Så er det altså mere brugbart med en elkedel der kan koge hurtigt.

Rengøring af elkedel – Den elkedel du køber skal være let at rengøre. Selvom man skulle tro en elkedel rengør sig selv for bakterier, fordi den hele tiden koger op, så er det ikke helt rigtigt. Det er vigtigt engang imellem at rengøre sin elkedel for optimal hygiejne. Her anbefaler vi at afkalke den engang imellem, gerne med en 3-4 ugers mellemrum. Når du har afkalket din elkedel, så er det vigtigt at du fylder den helt op efterfølgende med vand et par gange.

Elkedel pris – Vil du bare have en helt simpel elkedel der kan koge vandet? Eller vil du gerne have en elkedel som har et flot design. Der er stor prisforskel indenfor elkedler og du kan sagtens få en elkedel for under 300 kroner, men så er det bare en helt simpel elkedel i et normalt design uden at være et specielt mærke. Hvis du derimod gerne vil have en elkedel fra et godt mærke, så skal du op og bruge lidt flere penge, hvis det skal være en elkedel af høj kvalitet.

Udseende – For mange er udseendet det der er afgørende for, hvad det bliver for en elkedel de vælger. Hvis du vil have en flot elkedel i et godt design, som passer ind i langt de fleste farver, så vil vi anbefale dig til at vælge en tidløs farve. Sort, hvid eller aluminium er farver, som passer ind i langt de fleste hjem. Tag et kig på nogle af de elkedler, som vi har med i vores elkedel test herover, så kan du sagtens finde en elkedel der passer til dit behov.

De bedste forhandlere indenfor elkedler

Der er rigtig mange forskellige forhandlere at vælge imellem, hvis du er på udkig efter en ny elkedel. Derfor kan det godt være en smule uoverskueligt, at tage stilling til, hvor man skal købe den henne. Derfor har vi fundet frem til de bedste forhandlere, som vi vil anbefale dig til at tage et kig hos. Hvis du bare skal have en simpel elkedel så er prisforskellen ikke så stor. Men hvis du gerne vil have en elkedel af høj kvalitet og fra et godt mærke, så vil vi anbefale dig til at kigge hos en af nedenstående netbutikker.

Kitchenone.dk – Kitchenone.dk er en super lækker webshop, som har et stort udvalg indenfor mange forskellige elkedler fra vidt forskellige mærker. Uanset dit budget og det behov du har, så vil du sagtens kunne finde en elkedel der passer til dig på Kitchenone.dk. Kitchenone.dk er en af de største netbutikker indenfor køkkenmaskiner og el-apparater til køkkenet. Så du vil ikke kun kunne købe en elkedel på Kitchenone.dk, men du vil også kunne finde andre produkter til køkkenet. Nogle af de mærker du kan købe på Kitchenone.dk er bl.a. WMF, KitchenAid og Bosch. Dette er blot et udpluk af de mange forskellige mærker der er at vælge imellem.

Wupti.com – En af de største netbutikker vi har her i Danmark er Wupti.com. Her kan du sagtens finde en elkedel fra deres store udvalg. En af de helt store fordele ved Wupti.com er, at du får gratis fragt på alle produkter på deres shop. Uanset hvor mange produkter du bestiller og ordrens størrelse, så får du altid gratis fragt. Tag et kig på Wupti.com, hvis du er på udkig efter en ny elkedel.

Vi håber du finder frem til den elkedel der passer til de ønsker du har. Hvis du læser den guide vi har skrevet herover, så er det meget lettere at finde frem til den bedste elkedel. Hvis du vil være sikker på at du vælger en elkedel, som du bliver glad for, så vil vi anbefale dig til at tage et kig på vores elkedel test herover. Vi har samlet de 4 bedste modeller, hvor der er lidt forskelligt til enhver smag. Skulle du have nogle spørgsmål til vores elkedel test, så skal du naturligvis være mere end velkommen til at kontakte os. Rigtig god fornøjelse med din nye elkedel, vi håber du finder den helt rigtige model du bliver glad for.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.