Din bedemand i Hedensted

Er nogen nær dig gået bort? Så ved du nok, hvor svært det kan være at håndtere noget som helst. Som pårørende kan man være så opfyldt af sin egen sorg, at det kan virke fuldkommen uoverskueligt at planlægge en begravelse og at tage stilling til alt det praktiske, der følger med et dødsfald. En bedemand kan hjælpe dig med netop alt dette, så I som pårørende ikke får en oplevelse af stress, men kan fokusere på at sige ordentligt farvel.

 

Vil du gerne finde en bedemand i Hedensted, er Hornsleth Eftf en oplagt begravelsesforretning at vælge. Med en Bedemand Hedensted vil du opleve en tryg service, der sikrer en fin og værdig afsked med den afdøde.

 

Hjælp i en svær tid

Ved dødsfald er det ikke overskud, man har mest af. Derfor er det rart med en kompetent og tillidsfuld bedemand, der kan sørge for en begravelse, der stemmer overens med det, som I som pårørende og ikke mindst den afdøde ville have ønsket. Ved planlægning af en begravelse er der mange ting, der skal tages stilling til, og dette bliver en del nemmere med hjælp fra en bedemand.

Af ydelser hjælper bedemanden blandt andet med følgende:

 

  • Handlingens art – kirkelig eller borgerlig
  • Valg af kiste eller urne
  • Beklædning af den afdøde samt sengetøj
  • Annoncering – dødsannoncer og takkeannoncer
  • Blomster og blomsterkørsel
  • Gravsten

 

Ovenstående er blot et udpluk af de mange ting, som bedemanden kan gøre for dig. Alle bedemænd hos Hornsleths Eftf er kompetente og erfarne. De har både grunduddannelsen og diplomuddannelsen, så de har derfor de nødvendige kompetencer for at give den bedst mulige hjælp til planlægning af begravelser. Du vil til enhver tid føle dig tryg i samarbejdet med bedemanden, og samtidig vil dine ønsker blive imødekommet.

 

Du kan kontakte bedemændene gennem hjemmesiden eller over telefon. En samtale kan både foregå på bedemandens kontor eller hjemme hos dig.