Damprenser Test – Bedst i test

Vil du ikke gerne have et rent hjem? Så er der ingen tvivl om at du skal overveje, at købe en damprenser. Du vil få et meget renere hjem med en damprenser, da en damprenser er meget mere effektiv end en traditionel gulvmoppe. Desuden er det også meget hurtigere, at klare gulvvask med en damprenser. I vores damprenser test har vi bl.a. testet de forskellige modeller ud fra parametre såsom kapacitet, køretid, batterilevetid og pris. Du kan læse meget mere om de forskellige ting under selve damprenser testen.

I vores damprenser test har vi testet 6 forskellige damprensere fra vidt forskellige mærker. Vi har dog kun valgt, at tage de 4 absolut bedste modeller med til dig her i vores test. Så hvis du vil være sikker på, at købe en damprenser der er af høj kvalitet, så skal du bare vælge en af de damprensere vi har med her i vores test. Vi har blandt andet kigget på damprensere fra mærker såsom Morphy Richards, Kärcher, Ariete og Hoover. Testvinderen blev en model fra Morphy Richards 13-i-1 damprenser. En rigtig god damprenser der er hurtig og effektiv til en super god pris. Du kan læse meget mere om testvinderen og alle de andre damprenser lige herunder. Vi håber du kan bruge vores damprenser test til noget og at du finder en damprenser, som du bliver glad for.

Morphy Richards 13-i-1 damprenser

Den bedste damprenser i vores test blev Morphy Richards 13-i-1. Der er flere grunde til vi har valgt netop denne damprenser som testvinderen. Morphy Richards 13-i-1 er en damprenser af høj kvalitet, som har rigtig mange forskellige funktioner og en lang brugstid. Morphy Richards 13-i-1 er en damprenser med en særdeles kort opvarmningstid. Du kan nemlig allerede bruge denne damprenser efter 30 sekunder efter du har gjort den klar. Udover den hurtige opvarmningstid, så har den også en brugstid på omkring 12 minutter. Det er længe nok til de fleste lejligheder eller, hvis du har et mindre hus. Der er desuden også rigtig mange forskellige tilbehørsdele med til denne damprenser. Du får blandt andet tilbehørsdele såsom rengøringsdele med til damprenseren til de forskellige underlag. Herunder til gulve, tæpper, vinduer, grillen og mange flere. Du har alle muligheder for at gøre alle overflader rene med denne damprenser.

Morphy Richards 13-i-1 har desuden også en anti-kalk patron og en integreret ledningsholder. Så kan du altid holde styr på den ekstra lange ledning der er på denne damprenser. Alt i alt er dette helt klart en damprenser vi kan anbefale dig til, at kigge nærmere på. Hvis du vil have den bedste damprenser på markedet – så bør du vælge denne Morphy Richards 13-i-1 damprenser. Du kan læse meget mere om den lige herover på forhandler linket.

Specifikationer

 • Testvinder
 • 13-i-1 damprenser
 • Aftagelig vandbeholder
 • Dræber 99.9% bakterier

Kärcher 2-i-1 gulvvasker

Kärcher er et særdeles velkendt mærke indenfor gulvvaskere og damprenser. Og denne Kärcher 2-i-1 gulvvasker er ikke en undtagelse. Kärcher 2-i-1 er en damprenser der er af høj kvalitet, som kan sørge for at du får det reneste hjem. Hvis du køber denne damprenser, så behøver du faktisk ikke engang støvsuge før du skal gøre gulvet rent. Kärcher 2-i-1 er nemlig en smart gulvvasker, som har en indbygget støvsuger. Den suger alt beskidt vand og snavs væk, når du bruger den til at vaske gulv med hjemme hos dig. Derfor er dette altså en af de klart mest innovative damprensere på markedet. Udover ovenstående så har Kärcher 2-i-1 også et stort rengøringsområde med en ledningslængde på i alt 7 meter. Så kan du altså nå rundt i hele huset uden, at skulle være bekymret for at løbe tør for ledning.

Kärcher 2-i-1 har to forskellige vandtanke, én til rent vand og én til beskidt vand. Den vandtank der holder på rent vand er på 400 ml og den med beskidt vand er på 500 ml. Det er en fornuftig kapacitet og så behøver du heller ikke skifte vandet ud, hver gang du bruger din damprenser. En anden rigtig stor fordel med denne gulvvasker fra Kärcher er, at den tørrer gulvet på kun 2 min. Så skal du ikke sørge for at lufte hele huset ud for, at få gulvet til at tørre. Hvis du synes at dette lyder som en spændende damprenser, så kan du læse meget mere om Kärcher 2-i-1 gulvvasker på ovenstående link hos forhandleren, som er Wupti.com.

Specifikationer

 • Max 2 minutter tørretid for gulvet
 • Stort rengøringsområde
 • Ledningslængde på 7 meter
 • Vask gulvet uden at støvsuge først

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Ariete steam & sweep

Ariete steam & sweep er den billigste damprenser vi har med i vores test. På trods af at det er den billigste damprenser, så er det stadig en model af høj kvalitet. Ariete er ikke så kendt et mærke, men er blevet mere populært når danskerne skal købe damprensere. Derfor bør du også overveje om ikke denne damprenser fra Ariete kunne være noget for dig, hvis det skal være til en skarp pris. Du kan nemlig købe Ariete steam & sweep til under 700 kroner, hvilket er en del billigere end de andre damprensere vi har testet. Ariete steam & sweep har en brugstid på op til 20 minutter. For langt de fleste er det længe nok, hvis man skal vaske gulvet derhjemme.

Med det smarte lys i fronten på Ariete steam & sweep, vil du altid kunne vaske gulv uanset om det er mørkt eller hvis det er i mørke kroge. Ariete steam & sweep kan også nemt komme til alle steder med sit smarte vaskehoved. Ariete steam & sweep har ligesom ovenstående damprenser fra Kärcher også indbygget fejemaskine. Så skal du ikke tænke på, at der skal være støvsuget før du bruger din damprenser. Ariete steam & sweep har en stor vandtank på 500 ml. Så kan du sagtens vaske gulv flere gange uden, at skulle tømme vandbeholderen. Vi kan klart anbefale dig til at købe Ariete steam & sweep, hvis ikke du vil bruge mere end 700 kroner på en damprenser. Læs meget mere om denne damprenser på ovenstående link.

Specifikationer

 • Kan dampe i op til 20 minutter
 • Lys foran i damprenseren
 • Med stor ledning
 • Aftagelig vandbeholder

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Hoover Steam Capsule CAD 1700 D damprenser

Hoover Steam Capsule er den damprenser i vores test, som har den absolut længste brugstid. Når du vasker gulv med Hoover Steam Capsule har den nemlig en køretid på helt op til 50 minutter. Desuden skal den kun bruge 30 sekunder på at opvarme og så er den klar til brug. En af grundene til at Hoover Steam Capsule har så lang en brugstid er fordi den har en aftagelig vandtank på i alt 700 ml. Det er den største vandtank på nogle af de damprensere vi har med i vores test. Der medfølger noget forskelligt tilbehør når du køber denne damprenser. Du får bl.a. 3 klude og en gulvglider med.

Der er mange forskellige funktioner med til denne damprenser såsom den turbo funktion der er i. Så kan du hurtigt og nemt få renset gulvet for snavs og skidt. Hoover Steam Capsule er helt klart også anbefalelsesværdig sammen med alle andre af ovenstående damprensere. Hvis du vil læse mere om denne damprenser, så skal du blot gå ind på ovenstående link.

Specifikationer

 • Køretid på op til 50 minutter
 • Aftagelig vandtank
 • Opvarmning på kun 30 sekunder
 • Der medfølger 3 klude og en gulvglider

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Guide til køb af damprenser

Har du overvejet om du skal købe en damprenser? Så kan vi anbefale dig at læse med herunder, hvor vi kommer med gode tips og råd til, hvad det er for nogle ting du skal kigge efter. I vores test af damprensere har vi bl.a. kigget på parametre såsom kapacitet, brugstid, opvarmningstid, pris og design. Det er hovedsageligt disse parametre, som du skal kigge efter når der skal vælges damprenser. Læs meget mere om de forskellige ting lige herunder.

Kapacitet – Noget af det vigtigste som du skal kigge efter, når der skal købes en ny damprenser er kapaciteten på vandbeholderen eller vandtanken. Kapaciteten på vandtanken hænger direkte sammen med, hvor lang brugstiden er, som du naturligvis også kan læse mere om herunder. Derfor skal du gå efter en damprenser der har en stor kapacitet. Hvis du vil være sikker på at det er en damprenser af høj kvalitet, så skal du også vælge en damprenser der har en aftagelig vandbeholder.

Brugstid og opvarmningstid – Langt de fleste damprensere skal lige have en smule opvarmningstid, så de er helt klart til at rense alle pletter og skidt af gulvet hjemme hos dig. Det er dog ikke alle der har en lang opvarmningstid. Så hvis du blot går efter en damprenser, som har en opvarmningstid på omkring 30 sekunder til et minut så er det længe fint. Det er en hurtig opvarmningstid for en damprenser. Dernæst er det også vigtigt at du kigger efter en damprenser, som har en lang brugstid, hvis du eksempelvis har et stort hus. Det er naturligvis forskelligt, hvad behovet for batterilevetiden er fra person til person, men uanset hvad er det noget du skal overveje.

Damprenser pris – Hvis du skal ud og købe en ny damprenser, så er prisen helt klart også et parameter du skal overveje. Pris og kvalitet hænger sammen og netop af denne grund, er dette noget du skal overveje. I vores damprenser test har vi fundet vidt forskellige modeller frem, således at du kan finde en damprenser uanset, hvad dit budget siger. Hvis du skal købe en damprenser der er af høj kvalitet, så vil vi anbefale dig til at bruge omkring 1-2.000 kroner.

Derfor skal du købe en damprenser

Der er mange fordele ved at købe en damprenser. Skal du tit gøre rent hjemme ved dig? Så vil du blive rigtig glad for, at købe en damprenser fremfor en almindelig gulvmoppe. Når du skal vaske gulvet hjemme hos dig, kan det klares meget hurtigere og mere effektivt med en damprenser. Hvis du vil vaske gulv én gang i ugen kan vi kun anbefale dig til, at købe en damprenser. Du vil få et mere allergivenligt hjem og en damprenser giver også et bedre resultat, end en normal gulvmoppe ville gøre.

 • Få gjort rent hurtigt og nemt
 • Astma og allergivenlig
 • Giver det bedste resultat

Køb damprenser på nettet

Hvis ikke du har købt en damprenser før, så kan det være uoverskueligt, at skulle tage stilling til, hvor man skal købe én henne. Der er nemlig mange forhandlere der sælger damprensere og det er ikke alle der er af lige høj kvalitet. Derfor har vi skrevet vores anbefalinger ned til dig herunder.  

Wupti.com – I vores damprenser test har vi i alt testet 4 forskellige damprensere fra forskellige mærker. Alle disse damprensere er fra Wupti.com, hvorfor vi har testet leveringstid og fragt priser fra Wupti.com. Vi har også testet deres support og svartider samt kvaliteten af deres produkter. Vi har ikke oplevet noget negativt da vi købte disse varer fra Wupti.com. Efter vi havde bestilt de forskellige damprensere, dukkede varerne op efter kun en dag. Vi fik også gratis fragt på samtlige af de varer vi bestilte. Hvis du skal ud og købe en ny damprenser, så kan vi klart anbefale dig til at handle på Wupti.com. Priserne er blandt markedets laveste og du kan spare mange penge ved, at købe din damprenser på Wupti.com. Blandt nogle af de mærker du kan købe hos Wupti.com er Morphy Richards, Kärcher, Ariete og Hoover Steam. Se hele udvalget af damprensere på Wupti.com.

Hvis du følger vores guide herover, så vil du uden tvivl finde frem til den damprenser, som passer til dit behov. Vil du være sikker på at det er den bedste damprenser, så skal du bare vælge en af de modeller vi har med i vores test lige herover. Du skal selvfølgelig være velkommen til at kontakte os ved enten, at sende os en e-mail eller lægge en kommentar, såfremt du har nogle spørgsmål til vores test. Vi ønsker dig god fornøjelse med vores damprenser test.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.