Cykelcomputer Test – De bedste cykelcomputere

Bruger du din cykel rigtig meget, eller motionerer du meget på din cykel? Så er det helt klart værd at overveje, om ikke du skal vælge at købe en cykelcomputer. Der er rigtig mange fordele ved at have en cykelcomputer, da du kan tracke din hastighed, antal kilometer du har kørt og meget mere. Det er ikke kun sjovt at følge med i, hvor meget du cykler, men du vil helt klart også komme i bedre form. Du kan bruge din cykelcomputer til rigtig mange ting såsom, at måle hvor mange kalorier du har forbrændt på din cykeltur. I vores cykelcomputer test har vi bl.a. testet de forskellige cykelcomputere ud fra parametre såsom brugervenlighed, kvalitet, gps, pris og montering. Du kan læse meget mere om de forskellige parametre under vores cykelcomputer test.

I vores cykelcomputer test har vi i alt kigget på 5 forskellige af de bedste cykelcomputere. Nogle af de mærker vi har kigget på er blandt andet Garmin og Sigma. Både Garmin og Sigma er velkendte mærker indenfor cykelcomputere. Vil du være helt sikker på at den cykelcomputer du køber, er af høj kvalitet, så skal du vælge testvinderen. Vi har kåret Garmin Edge 1000 GPS som testvinderen af vores test. Du kan læse meget mere om denne cykelcomputer lige herunder. Hvis du har nogle spørgsmål, så skal du naturligvis være velkommen til at kontakte os. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores cykelcomputer test og håber, at du finder frem til en cykelcomputer du bliver glad for.

Den bedste cykelcomputer Garmin Edge 1000 GPS

Står du og skal have en ny cykelcomputer? Så kan vi helt klart anbefale dig til, at tage et nærmere kig på denne Garmin Edge 1000 cykelcomputer. I vores cykelcomputer test har vi her på Testafdelingen.dk, nemlig kåret den som testvinder og dermed den bedste cykelcomputer. Der er flere årsager til at det er denne cykelcomputer, vi har kåret som den bedste. Garmin er et af de klart bedste mærker indenfor cykelcomputere. Garmin Edge 1000 har naturligvis også indbygget GPS med et stort display, så du altid kan se, hvor du skal hen. Du kan skifte displayet sådan som du vil have det. Så hvis du gerne vil have samlet distance, hastighed eller gennemsnitshastigheden frem på displayet, så kan du bare indstille den til det. Selve displayet er på 3 tommer og du kan nemt ændre den til dit foretrukne display, eller skifte over til GPS. Garmin Edge 1000 er faktisk et samarbejde mellem Garmin og Shimano. Det betyder derfor at du kan se både gear og batterilevetid på cykelcomputeren.

Garmin Edge 1000 har rigtig mange smarte funktioner. Du kan bl.a. se hvem der ringer og sender sms’er til dig mens du kører på din cykel. Du kan sågar connecte din Garmin Edge 1000 til Facebook. Såfremt du har en iPhone 4S og opefter såvel som android telefoner, da den kun er kompatibel til disse. Hvis du mangler inspiration til nye ruter, så kan du også lave “rute-roulette”, så skal du bare vælge distancen og så beregner Garmin Edge 1000 selv en tilfældig rute. Du kan bruge Garmin Edge 1000 i hele Europa, da den indbyggede GPS er begrænset til Europa. Udover ovenstående har Garmin Edge 1000 også en stor hukommelse og kan huske tidligere ture og tider, så du altid kan se, om du forbedrer dig når du er ude og cykle. Hvis du vil købe Garmin Edge 1000, har vi fundet den til den bedste pris hos Cykelpartner.dk, som også er en af de største netbutikker indenfor cykeludstyr og cykelcomputere.

Specifikationer

 • Testvinder af vores cykelcomputer test
 • Høj kvalitet
 • 3” stor skærm
 • Genopladeligt batteri med lang levetid

Sigma Bike Computer

Du har sikkert hørt om Sigma før i forbindelse med cykelcomputere. Sigma er også et af de klart bedste mærker når vi snakker cykelcomputere. Sigma Bike Computer er en cykelcomputer til en fornuftig pris med mange funktioner og som er let at montere. Sigma Bike Computer har i alt 7 forskellige tilgængelige sprog. Når du skal ud og cykle, så kan du holde styr på de vigtigste cykelparametre med denne Sigma Bike Computer. Herunder bl.a. din faktiske hastighed, tripmåler, samlet distance og mange flere.

For mest præcision ift. hastighed og distance så kan du vælge hjulstørrelse blandt de mange forudindstillede hjulstørrelser. Så er du altid sikker på at hastighed og distance passer. Sigma Bike Computer har dog ikke nogen indbygget GPS. Hvis du skal have en cykelcomputer med GPS, så skal du vælge en af de to Garmin modeller vi har med i vores test. Til gengæld har Sigma Bike Computer også en stor hukommelse, så den kan huske op til 100 timer. Desuden er den også nem at montere og der skal intet værktøj til. Vi kan i hvert fald klart anbefale denne model, som vi har valgt til at være den 2 bedste cykelcomputer her i vores test.

Specifikationer

 • Anbefalelsesværdig
 • Mange funktioner
 • Let at montere
 • 7 tilgængelige sprog

Garmin Edge 20, Europe

Garmin Edge 20 er også et rigtig godt bud på en cykelcomputer, hvis du er på udkig efter en ny. Der er mange fordele ved at købe netop Garmin Edge 20. Garmin Edge 20 er en brugervenlig cykelcomputer der har indbygget GPS. Det er også en kompakt cykelcomputer der er holdbar, som kan holde til selv regn, slud, sne og varme. Selve displayet er ikke så stort, men du kan nemt og hurtigt skifte mellem de forskellige indstillinger. Du kan bl.a. se cykel parametre såsom hastighed, distance, gennemsnitshastighed og mange flere.

Eftersom dette er en Garmin, så får du naturligvis også det smarte Garmin Connect med. Garmin Connect er et slags socialt medie ligesom Endomondo for Garmin brugere. Så kan du eksempelvis se anbefalinger på ruter som andre Garmin brugere har kørt. Garmin Edge 20 har også en lang batterilevetid, så du kan sagtens bruge den i en hel dag uden, at skulle være bekymret for at den løber tør for strøm. Anbefalet brugstid er op til 8 timer, inden den skal lades op igen. Hvis du synes dette lyder som en cykelcomputer for dig, så kan du gå ind på forhandlerens hjemmeside lige herover.

Specifikationer

 • Kompakt og holdbar
 • Hardstrap-pulsmåler medfølger
 • Batterilevetid på op til 10 timer
 • Brugervenlig cykelcomputer

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Cykelcomputer med kabel

Skal du bare bruge en helt simpel cykelcomputer der kan måle din cykeltur på hastighed og distance m.v.? Så skal du helt sikkert tage et kig på denne cykelcomputer lige her. Denne cykelcomputer kan købes hos Abilicaonline.dk og er en de selv har fået produceret, hvorfor den ikke er af noget specielt mærke. De kalder den for Union 5C og giver dig muligheden for selv, at tracke din cykeltur på flere forskellige parametre. Du kan bl.a. tracke din cykeltur på hastighed, distance, gennemsnitshastighed, sammenlagt distance kørt, SCAN og ur. Denne Union 5C er hvis du bare vil have en simpel cykelcomputer til under 200 kroner. Du kan læse meget mere om denne cykelcomputer på Abilicaonline.dk. Se mere på linket lige herover til Abilicaonline.dk.

Specifikationer

 • Billigste cykelcomputer
 • Nem at bruge
 • Enkel cykelcomputer
 • Skal monteres med kabel

Guide – Disse ting har vi kigget på

Der er rigtig mange forskellige ting, som du skal tage stilling til, når du skal købe en ny cykelcomputer. Hvis ikke du har forstand på cykelcomputere, så kan det være ekstra besværligt at finde frem til den bedste cykelcomputer. Netop af denne grund har vi valgt, at lave en guide til dig herunder. I vores guide kan du læse om de ting der er vigtigt, at kigge efter når der skal købes en ny cykelcomputer. Vi har bl.a. kigget efter funktioner, indbygget gps, pris og montering af din cykelcomputer. Læs meget mere om de forskellige parametre lige herunder.

Funktioner – Det er vidt forskelligt, hvad man skal bruge sin cykelcomputer til. Det er også meget forskelligt fra cykelcomputer til cykelcomputer, hvad det er for nogle funktioner man kan få i. Du ved nok bedst selv, hvad du har af behov for funktioner i din cykelcomputer. Hvis du cykler meget vil du naturligvis gerne have flere parametre, at tracke din præstation og træning ud fra. Hvorimod hvis du kun bruger din cykelcomputer til og fra arbejde, så har du i langt de fleste tilfælde kun brug for hastighed og afstand.

Indbygget GPS – Når du skal ud og købe en ny cykelcomputer, så skal du gøre op med dig selv om du har behov for, at der er en GPS i den cykelcomputer du skal købe. Hvis du skal bruge din cykelcomputer til at tracke den rute du har været ude på, så er det eksempelvis en god idé med indbygget GPS. Det kan også være du ikke skal bruge din cykelcomputer på motionsbasis, men hvis du eksempelvis er dårlig til at finde rundt. Så kan det også være en god idé, at vælge en cykelcomputer med indbygget GPS. Normalt er det ikke fordi det er meget dyrere, at købe en cykelcomputer med GPS. Se mere i ovenstående cykelcomputer test. Der har vi flere cykelcomputere med, som har GPS indbygget.

Pris – Inden du går på udkig efter en ny cykelcomputer så skal du gøre op med dig selv om, hvor mange penge du vil bruge. Hvis du bruger din cykelcomputer hver eneste dag, så bør du naturligvis vælge at investere flere penge i en cykelcomputer, som hvis du ikke bruger din cykelcomputer så tit. Hvis du skal have en god cykelcomputer, så skal du regne med at give mellem 1.500 kroner til 3.000 kroner. Så får du også alle tænkelige funktioner med såvel som en indbygget GPS.

Vælg en brugervenlig cykelcomputer – Når du skal vælge den cykelcomputer du skal købe, så kan vi kun anbefale dig til, at vælge en brugervenlig cykelcomputer. En brugervenlig cykelcomputer er en der har en let navigation, så du hurtigt kan skifte eksempelvis display og funktioner. Desuden er en brugervenlig cykelcomputer, også en cykelcomputer der er nem at montere på dit cykelstyr. Langt de fleste cykelcomputere er trådløse og det vil vi da også anbefale dig til at vælge. De er meget lettere at håndtere og mere brugervenlige.

Her kan du købe cykelcomputer

Når du skal købe en ny cykelcomputer er det også vigtigt, at du køber den et sted, hvor du er sikker på at få god service og hurtig levering. Der hvor du vælger at købe din cykelcomputer, har også noget at gøre med, hvor meget du skal betale for den. Derfor har vi kommet med vores anbefalinger til forhandlere, som vi kan anbefale dig til at købe cykelcomputer hos lige herunder.

Cykelpartner.dk – Cykelpartner.dk er danmarks klart største webshop indenfor salg af cykeludstyr, cykler og cykelcomputere. Derfor er der ingen tvivl om, at du sagtens kan finde en cykelcomputer, som er af høj kvalitet hos Cykelpartner.dk. Blandt andet kan du købe cykelcomputere fra Garmin, som er et af de klart bedste mærker indenfor cykelcomputere. Cykelpartner.dk har super gode priser på rigtig mange af deres produkter. Cykelpartner.dk har også super hurtig levering på alle deres produkter og du får gratis fragt, uanset hvad det er du bestiller på Cykelpartner.dk.

Wupti.com – Du er sikkert allerede bekendt med Wupti.com. Det er en af de største netbutikker vi har her i Danmark med et stort udvalg i mange forskellige produktkategorier, herunder også cykelcomputere. Så hvis du står og er på udkig efter en cykelcomputer kan vi klart anbefale dig til, at tage et kig hos Wupti.com. Du kan købe mærker såsom Sigma og Garmin hos Wupti.com og du får gratis fragt uanset, hvilket produkt du bestiller. Desuden har Wupti.com også noget de kalder for prisgaranti, hvilket betyder at du er sikker på at det er det billigste produkt du får her.

Hvis du følger vores guide lige her, så skal du nok finde frem til en cykelcomputer der passer til dit behov. Hvis du vil være helt sikker på, at du vælger en cykelcomputer af høj kvalitet, så skal du bare vælge en af de modeller vi har med i ovenstående cykelcomputer test. Du skal naturligvis være mere end velkommen til, at kontakte os på vores mail, hvis du har nogle spørgsmål om de cykelcomputere vi har med i vores test.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.