Computer Test – Bedst i test – Stor test af computere

Vi har fået mange henvendelser fra jer læsere om vi ville lave en test af de bedste computere på markedet. Det har vi så gjort og vi synes selv, at resultatet er blevet rigtig godt. Vi har fået kigget på mange forskellige computere og herunder kan du finde de absolut bedste modeller. I vores test har vi blandt andet testet ud fra parametre såsom skærmopløsning, hastighed, pris og design. Du kan læse meget mere om disse parametre i vores købsguide under selve testen. Hvis du har nogle spørgsmål til de produkter vi har testet, skal du naturligvis være mere end velkommen til at kontakte os.

I vores computer test har vi i alt kigget på 8 af de mest populære computer modeller på markedet i dag. Det er dog kun de 4 af disse modeller, som vi vil anbefale dig til at købe. Alle modeller er fra vidt forskellige mærker såsom Lenovo, Apple, Acer og Asus. Testvinderen blev Lenovo IdeaPad, som kan bruges til rigtig mange ting og er generelt en hurtig og kraftig computer. Du kan læse meget mere om testvinderen herunder. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores computer test og håber du finder frem til den rette computer, der passer til dit behov og budget.

Den bedste computer er Lenovo IdeaPad

Hvis du gerne vil have en god computer til en super skarp pris, så bør du tage et kig på denne computer fra Lenovo. Du kender sikkert Lenovo og det er da også et af de største mærker indenfor computere i hele Danmark. Men der er flere grunde til at vi har valgt lige netop denne computer, som den bedste computer i vores test. Prisen er helt klart også en af årsagerne til, at vi har kåret Lenovo IdeaPad som testvinder. For du får rigtig meget for dine penge i denne Lenovo IdeaPad computer.

Lenovo IdeaPad er ideel til dig, som står og skal bruge en computer til enten arbejde, skole eller bare til at browse på nettet derhjemme. Lenovo IdeaPad kan også sagtens klare mindre spil, men er ikke en decideret gaming computer. Hvis du vil have en gaming computer, vil vi i stedet anbefale dig til at tage et kig på nedenstående computer fra Acer.

Selvom det ikke er en decideret gaming computer, så har Lenovo IdeaPad stadig en ydelse i topklasse og en høj opløsning. Så du er stadig sikker på at Lenovo IdeaPad er en hurtig computer. Lenovo IdeaPad har et indbygget windows styresystem og du har derfor alle muligheder for, at tilpasse skrivebordet præcis som du vil have det. Lenovo IdeaPad har en 8 GB ram og et AMD Radeon R5 2 GB grafikkort.

Generelt synes vi også bare at Lenovo IdeaPad har et slankt og enkelt design, som passer ind hos langt de fleste hjem. Du kan også nemt have denne computer med dig overalt, hvis du skal bruge den i skolen eller på arbejdet. Den er heller ikke så tung, hvilket er endnu en fordel, hvis du skal have den med nogle steder. Du kan læse meget mere om Lenovo IdeaPad hos forhandleren, på linket lige herover.

Specifikationer

 • Testvinder som bedste computer
 • Ydelse i topklasse
 • 8GB ram
 • Høj opløsning

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Den 2 bedste computer: Acer Aspire

Acer Aspire er den 2 bedste computer vi har med i vores test, hvis man også kigget på prisen som parameter. Netop prisen er et vigtigt parameter for mange og derfor er dette blevet den 2 bedste computer i vores test. Generelt er Acer Aspire en rigtig kraftig bærbar, som vi godt kan anbefale til gaming, hvis du ofte spiller på din computer. Acer Aspire kan naturligvis også bruges til arbejde såvel som i skolen, hvis det er det du har af behov.

Grunden til denne computer er oplagt til gaming og ethvert spil er pga. det indbyggede NVIDIA GeForce GTX 950M 2 GB grafikkort. Det er altså et af de bedste grafikkort man kan få, hvis man ser på størrelsen af computeren. Desuden er der også en 1000 GB harddisk, som giver en høj overførselshastighed med lynhurtig opstart og så er du også sikker på altid, at have plads på din computer. Du kan med fordel opbevare billeder, videoer såvel som spil på din Acer Aspire pc. Acer Aspire er en smule større end ovenstående computer fra Lenovo. Acer Aspire har en skærmstørrelse på 15,6 tommer og du kan derfor bruge den til lidt af hvert.

Der er Windows styresystem i denne Acer Aspire og det er optimalt for dig, som gerne vil tilpasse skrivebordet og computeren præcis som du gerne vil have det. Du får en super lækker oplevelse med det nye Windows 10, som er indbygget i din Acer Aspire pc. Hvis du synes dette lyder som en spændende computer, så kan du læse meget mere om den på forhandler linket herover.

Specifikationer

 • Kraftig bærbar
 • 15,6 tommer
 • 8 GB ram
 • Bedst egnet til underholdning eller skole

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Apple MacBook Pro 13” Space Grey

Du er helt sikkert allerede bekendt med Apple og at deres serie af bærbare computere hedder MacBook. MacBook Pro er en af de bærbare computere, som der er solgt flest af i hele verden. Og det er ikke uden grund at MacBook er en af de mest populære computere i verden. Denne nye Apple MacBook Pro 13” i space grey er en ultra hurtig bærbar med en super god opløsning. Du kan klare alt lige fra arbejde, billedredigering og skolearbejde på din Apple MacBook Pro 13” her. Teknisk set kan denne MacBook klare mange forskellige computerspil, men hvis du leder efter en gaming computer, så vil vi ikke anbefale dig at købe en MacBook Pro eller en iMac for den sags skyld.

Denne model lige her er den nyeste Apple MacBook Pro 13” i space grey, som naturligvis også kan købes i silver. Det der er specielt ved den nye Apple MacBook Pro fremfor den gamle er den indbyggede retina skærm med høj opløsning. Der er i alt omkring 10 timers batteritid i denne MacBook Pro alt afhængigt af, hvor meget lys du har i din skærm når du bruger den. Vi anbefaler specielt meget Apple MacBook Pro 13” som en skole eller arbejdscomputer, da den er så let og elegant at have med alle vegne. En af de helt store fordele ved, at have denne som arbejdscomputer eller skolecomputer er at den har et så fantastisk flot og enkelt design. Man er stolt af at sidde med sin computer fremme når det er en Apple MacBook Pro. Du kan læse meget mere om denne Apple MacBook Pro 13” og se den i silver på hjemmesiden til forhandleren. Du finder linket lige herover.

Specifikationer

 • Ultrahurtig bærbar med god opløsning
 • Den nyeste macbook
 • 13 tommer bærbar
 • Op til 10 timers batterilevetid

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Apple iMac 21,5” Retina Skærm

Den sidste computer vi har med i vores computer test er denne Apple iMac 21,5” med retina skærm. Hvis du leder efter en stationær computer, så er der ingen tvivl om at vi vil anbefale dig, at vælge denne Apple iMac 21,5”. Eftersom der er retina skærm i denne iMac, så er du sikker på en fantastisk opløsning og du kan sågar også bruge den til gaming, hvis du har lyst til det. Vi anbefaler dog ikke at bruge en Apple iMac til gaming men derimod mere til arbejde og skole.

Apple iMac er også en perfekt computer, hvis du arbejder meget med billeder, videoer eller lignende kreativt arbejde. Specielt med den store skærm der er på denne Apple iMac 21,5 tommer. Så vil du kunne se enhver lille detalje på skærmen. Denne iMac er en særdeles hurtig computer med sin intel core i5-processor.

Apple iMac er den absolut pæneste stationære computer, som du kan købe på markedet i dag. Med sit enkle design vil den kunne passe ind alle steder, uanset om det er din stue, på dit værelse eller kontoret. Der er ingen tvivl om at vi klart kan anbefale denne Apple iMac 21,5” med retina skærm, hvis du er på udkig efter en stationær computer. Du kan læse meget mere om denne iMac hos forhandleren. Du finder linket herover på den grønne knap.

Specifikationer

 • Største computer i vores test (21,5”)
 • Retina skærm
 • Stor ydeevne med hurtig intel-core processor
 • Flot og enkelt design

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Guide – Sådan vælger du den bedste computer

For mange er det en stor beslutning at vælge, hvilken computer man skal købe. En computer kan være ret dyr og derfor er det en beslutning der kræver tid og grundighed. Hvis du ikke har så meget forstand på computere, så vil vi anbefale dig at læse med herunder, hvor vi gennemgår de vigtigste parametre, som du bør kigge på når der skal købes ny computer. Nedenstående parametre er også hovedsageligt det vi har kigget på, når vi har testet de forskellige modeller i vores test. Bl.a. er skærmopløsning, styresystem, processorhastighed, pris og design nogle af de vigtigste faktorer. Nogle er mere vigtige end andre. Du kan læse meget mere om de forskellige faktorer lige herunder.

Skærmopløsning – Skærmopløsningen er naturligvis et vigtigt parameter i langt de fleste tilfælde. Men det kommer også lidt an på, hvad du reelt set skal bruge din computer til. For skal du eksempelvis bruge din computer til at spille computerspil, så kan vi kun anbefale dig til at vælge en computer med en høj opløsning. Hvis du derimod kun skal bruge din computer i hjemmet, på arbejdet eller i skolen, så er det ikke et så vigtigt punkt. Derfor skal du selv overveje, hvad det er du reelt set skal bruge din computer til ift., hvor vigtigt det er med en god skærmopløsning.

Styresystem og processer – Processoren er det der er afgørende for, hvor hurtig din computer er. Derfor er dette et særdeles vigtigt punkt. Det lyder meget nørdet og besværligt at man skal kigge efter processoren, når man skal vælge en ny computer. En god tommelfingerregel til dig der ikke har så meget forstand på computere. Jo højere processoren er, jo bedre er kvaliteten som regel også og jo højere er hastigheden. Langt de fleste computere der ikke er apple computere anvender windows som styresystem. Du er sikkert allerede klar over, om du vil vælge en apple computer eller en anden computer med et windows styresystem.

Computer pris – Det er vigtigt at du ved, hvor mange penge du vil bruge på en computer når du er på udkig. Så ved du nemlig langt hurtigere, hvad det er for nogle modeller du kan gå efter og hvilke du kan udelukke. Hvis man sammenligner Apple og andre computere såsom Asus eller Lenovo, så får du langt mere for pengene her, hvis man kigger på ydelsen i de computere. Du kan for halvdelen af det du giver for en MacBook, få samme ydelse og skærmopløsning. Designet og brandet er dog ikke helt det samme i en af førnævnte mærker som Apple. Jo før du ved, hvor meget du vil give for en computer, jo hurtigere kan du også beslutte dig for, hvilken computer du skal købe. For rigtig mange er prisen også det afgørende parameter. I vores computer test herover, har vi taget computere med i alle forskellige prisniveauer.

Computerens design – Der er stor forskel på designet fra de forskellige computere generelt på markedet, men også blandt de computere vi har med i vores test. Ligesom prisen er designet i den computer man vælger også vigtigt for de fleste. For andre er det ligemeget. Så længe du bare tager computerens design i betragtning, når du skal vælge den computer du gerne vil købe.

Hvilke computer mærker anbefaler vi?

Der er rigtig mange computer mærker i dag. Derfor kan det også godt være uoverskueligt, at skulle tage stilling til det mærke man skal vælge, når man skal købe en ny computer.
Efter mange forespørgsler fra jer læsere om vi ikke ville lave en liste med de bedste mærker. Det har vi selvfølgelig valgt at gøre og derfor bør du gå efter nedenstående mærker, når du skal købe en ny computer. Hvis du er i tvivl om den konkrete model du skal vælge, så anbefaler vi dig til at vælge en af dem, som vi har med i vores computer test herover.

 • ACER
 • Asus
 • Lenovo
 • Apple
 • HP

Hvor bør man købe en ny computer?

Der er mange forhandlere af ovenstående computer mærker, som vi har anbefalet dig til at købe. Du finder mærker som ACER, Asus og Apple i langt de fleste elektronikbutikker, både fysiske butikker såvel som netbutikker. Det er dog ikke alle forhandlere, som vi vil anbefale dig til at købe din computer hos. Nogle har bedre vilkår end andre og derfor har vi lavet nedenstående liste, med de forhandlere vi anbefaler dig til at tage et kig hos.

Wupti.com – Wupti.com er rigtig stærke indenfor rigtig mange forskellige produktkategorier og derfor også indenfor computere. Så står du og skal købe en ny computer, kan vi kun anbefale dig til at tage et kig hos Wupti.com. Du finder forskellige mærker såsom ACER, Asus, Lenovo, HP og Apple hos Wupti. En af de helt store fordele ved, at handle på Wupti.com, er helt klart deres super skarpe priser. Du kan altid finde super skarpe tilbud hos Wupti.com og i langt de fleste tilfælde er det den bedste pris du finder her. Du får naturligvis også gratis fragt på alle produkterne på Wupti.com og så er der også hurtig levering på få hverdage.

Dustinhome.dk – En anden forhandler du også bør holde øje med, hvis du skal købe en ny computer er Dustinhome.dk. Dustinhome.dk er en netbutik der er specialiseret i netop salg af elektronik herunder også computere. Derfor finder du et stort udvalg af computere fra mange forskellige mærker. Du kan blandt andet købe ACER, Asus, Lenovo, Apple og HP computere på Dustinhome.dk. I langt de fleste tilfælde kan du købe en computer hos Dustinhome.dk til en rigtig god pris. Derfor vil vi selvfølgelig anbefale dig til, at holde øje med Dustin når du skal ud og købe en ny computer.

Hvis du følger de råd og den købsguide vi har lavet herover, så skal du nok finde frem til den computer der passer bedst til dit behov og dit budget. Hvis du vil være helt sikker på, at du vælger en computer der er af høj kvalitet, så skal du vælge en af de computere vi har med i vores test. Ifølge vores test er dette altså de bedste computere på langt de fleste parametre såsom skærmopløsning, hastighed, processor og brugervenlighed såvel som udseende. Har du nogle spørgsmål til vores computer test, skal du naturligvis være mere end velkommen til at kontakte os.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.