Byg hele badeværelset ad en omgang

Det kan være en stor opgave at få et nyt badeværelse på plads. Der er mange ting, som skal være det rigtige. Hvad har du plads til? Hvilke armaturer, skal du have? Hvilke klinker skal du have? Pludseligt er du faret vild ved fjorten forskellige forhandlere, og du er tvivl om, hvad du egentlig har bestilt – og om der bliver plads til det hele. Det kan være, det virker så uoverskueligt, at det afholder dig fra et nyt badeværelse. Sådan skal det ikke være. Tænker du på et nyt badeværelse? Det kan være ganske enkelt, hvis du får det hele ordnet det samme sted. Det starter med vejledning af erfarne fagfolk, og hvis du allerede ved, hvad du vil have, er det bare at bestille det. Så klarer de monteringen.

Lad kreativiteten og ikke kompetence sætte grænsen

Bare fordi du ikke er verdensmester i VVS, betyder det ikke, at du ikke skal have et godt badeværelse. Du udtænker planen – hvordan det skal se ud – og så taler du med fagfolk. De fortæller dig, hvad der er af muligheder. Sådan slipper du for at bestille en masse ting, som ikke kan lade sig gøre at installere. Samtidig sikrer du dig en sparringspartner, som har årevis af erfaring. Erfaringen dækker også over monteringen af tingene, så du ikke står med en bruser, der ikke fungerer. Komplikationer på badeværelset har sjældent været en særlig sjov succeshistorie. Erkend, at du ikke nødvendigvis er den bedste til at montere tingene. Så slipper du for badeværelses-bøvl.

Hav miljøet med

Badeværelset er et af de steder, du kan gøre en forskel for miljøet. Det handler ikke kun om, hvor længe du står i badet. Miljøbevidstheden begynder allerede i valg af materialer. Det er vigtigt, at din VVS-mand har styr på, hvor stort CO2 fodaftryk materialerne har. Nogle materialer er langt mere miljøvenlige og betyder meget i det store regnskab.