Brødrister Test – Stor test af brødristere

Vil du gerne købe en brødrister eller er det på tide at den gamle bliver skiftet ud? Så kan du læse med i vores brødrister test lige herunder, hvor vi finder frem til den absolut bedste brødrister. Vi har testet flere forskellige modeller og har altså fundet frem til de bedste brødristere på markedet i dag. Du kan læse mere om de bedste brødristere herunder i vores test. Vi har bl.a. kigget på faktorer såsom ristning, funktioner, pris, udseende og egenskaber, når vi har testet de forskellige brødristere.

Vi har i alt fundet frem til 4 forskellige brødristere, som vi har fundet frem til er de bedste modeller. Herunder er det blandt andet mærker som Magimix, OBH og Wilfa. Testvinderen blev Magimix Vision Toaster, som er en opretstående brødrister med optøningsfunktion. Du kan læse meget mere om testvinderen af vores brødristere test lige herunder. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores brødrister test og håber du vælger en brødrister, som du vil blive glad for.

Magimix Vision toaster

Testvinderen af vores brødrister test blev Magimix Vision. Der er flere grunde til at vi har valgt netop denne brødrister som den bedste her i vores test. For os har der ikke været nogen tvivl om, at dette er den bedste brødrister du kan købe. Magimix Vision er en opretstående brødrister og det er en af de hovedsagelige årsager til, at vi har kåret den som testvinder. Eftersom det er en opretstående brødrister, så bliver varmen fordelt ud på hele brødet eller din bolle, når det er du skal have den varmet. Det giver et meget mere sprødt og velsmagende resultat, såvel som et hurtigere resultat, når du skal have varmet dit brød i din brødrister.

Magimix Vision har da også flere funktioner såsom den smarte optøningsfunktion. Så kan du hurtigt indenfor 5 minutter få brødet tøet op. Der er også en lang række andre funktioner og i alt 8 forskellige brunings indstillinger i Magimix Vision brødristeren. Bl.a. er der en baguette indstilling, hvor der kun bliver ristet på den ene side, genopvarmnings funktionen og mange flere brunings indstillinger. Der er naturligvis også en udtagelig krummebakke i denne brødrister. Du kan læse meget mere om Magimix Vision brødristeren på linket lige herover.

Specifikationer

 • Den bedste brødrister
 • Opretstående brødrister
 • Med optøningsfunktion
 • Udtagelig krummebakke

2 bedste brødrister OBH Nordica

OBH Nordica er den anden bedste brødrister, som vi har med i vores brødrister test. OBH Nordica er en flad brødrister og måske også en mere traditionel brødrister i de danske hjem. OBH Nordica er en enkel og flot brødrister i rustfrit stål, som vil passe ind i langt de fleste hjem uanset stil, design og farver på dine andre køkkenapparater. Der er en smart elektronisk tænd/sluk knap på fronten, der har en lysindikator i sig, så du altid kan se når brødristeren varmer og når brødristeren er slukket.

OBH Nordica har en stor flade og der er derfor altid meget plads til mange stykker brød på ad gangen. Ristefladen er på i alt 20 x 25 cm. Der er desuden en ledningslængde på 1.1 meter, så du kan have den stående hvor du har lyst. Der er naturligvis også en udtagelig krummebakke, så du altid let og hurtigt kan smide de gamle krummer ud. OBH Nordica har variable ristningsgrader samt et signal når ristningen er endt. Desværre er der ikke nogen optøningsfunktion i denne brødrister og det er blandt andet derfor vi ikke har valgt denne brødrister som testvinderen. Udover det er det ellers en rigtig fornuftig brødrister til en super god pris. Læs meget mere om denne brødrister lige herover på forhandlerens hjemmeside.

Specifikationer

 • Elektronisk tænd/sluk funktion
 • Variabel ristningsgrad
 • Udtagelig krummebakke
 • Ledningslængde på 1,1 m

Wilfa TO-1B brødrister

 

Wilfa TO-1B er den billigste brødrister vi har med i vores test. Selvom det er den billigste brødrister er det dog stadig en rigtig fornuftig brødrister, som sagtens kan riste dit brød. Wilfa er generelt et rigtig godt brand indenfor køkkenapparater og det kan man også godt mærke med kvaliteten af denne brødrister på trods af den lave pris. Wilfa TO-1B har faktisk ret mange funktioner såsom optøningsfunktionen og de forskellige ristningsniveauer. Der er i alt 7 forskellige ristningsniveauer. Så kan du helt selv bestemme, hvor meget dit brød skal være ristet og så klarer Wilfa TO-1B resten.

Wilfa TO-1B er en opretstående brødrister og den har derfor ikke plads til mere end 2 brød ad gangen. Selvom det er en opretstående brødrister så er den faktisk yderst nem at rengøre. Wilfa TO-1B har nemlig en udtagelig krummebakke, som du let og hurtigt kan tømme. Du kan læse meget mere om Wilfa TO-1B lige herover hos forhandleren.

Specifikationer

 • Billigste brødrister
 • Opretstående brødrister
 • Optøningsfunktion
 • Flere ristningsniveauer

OBH Classic brødrister

Den sidste brødrister vi har med i vores test er denne OBH Classic brødrister. Det er en flad brødrister og den har derfor plads til at riste masse af brød ad gangen. OBH Classic brødrister er en billig men rigtig god brødrister der kan klare de fleste opgaver. OBH Classic brødrister  har nemlig både elektronisk tænd/sluk funktion, trinløs indstilling af ønsket ristningsgrad og så er den nem at opbevare.

OBH Classic er en flad brødrister og derfor er der også meget mere plads end i en opretstående brødrister. Der er selvfølgelig også en udtagelig krummebakke i denne OBH Classic brødrister, så du altid kan rengøre den hurtigt og nemt. Alt i alt synes vi at dette er en super fin brødrister, som vi sagtens kan anbefale. Du kan læse meget mere OBH Classic brødrister lige her på linket ovenfor.

Specifikationer

 • Liggende brødrister
 • Trinløs indstilling af ønsket ristningsgrad
 • Elektronisk tænd/sluk funktion
 • Nem at opbevare

 

Guide til valg af den bedste brødrister

Der er rigtig mange forskellige brødristere på markedet og vidt forskellige mærker at vælge imellem. Derfor kan det godt være uoverskueligt og vælge den helt rigtige brødrister, som passer til dit behov og budget. Netop af denne grund har vi valgt, at lave denne guide lige herunder så du kan se de ting du skal kigge efter. Nogle af de vigtigste ting, som vi anbefaler dig til at kigge efter er bl.a. ristning, funktioner, pris og udseende. Det er primært disse parametre vi har kigget efter, når vi har testet de forskellige brødristere. Du kan læse meget mere om de forskellige punkter herunder.

Ristning – Det primære formål med en brødrister er jo netop, at det kan riste dit brød så det bliver sprødt og velsmagende. Derfor er dette det klart vigtigste punkt, når du skal ud og vælge den brødrister du gerne vil købe. Der er stor forskel på hvor god riste funktionen er fra brødrister til brødrister. Hvis du vil være sikker på at få det bedste resultat, vil vi anbefale dig til at vælge en brødrister der er opretstående. En opretstående brødrister fordeler nemlig varmen jævnt ud på hele brødet. Du kan læse mere om vores opretstående brødrister ovenover i vores brødrister test.

Funktioner – Når du skal vælge brødrister er de funktioner der er i den brødrister du køber, også et parameter du skal tage stilling til. Du skal helt klart overveje om ikke du skal købe en brødrister, som har forskellige riste niveauer. Hvis du vælger en brødrister med forskellige riste niveauer, så kan den nemlig helt automatisk selv riste brødet, som du vil have det. Derudover bør du da også vælge en brødrister, som har indbygget krummebakke i. Det er der i langt dog fleste brødristere som standard.

Pris og udseende – Prisen såvel som udseendet er noget af det der er afgørende for langt de fleste ift. hvad det er for en brødrister man vælger. Derfor bør du også gøre op med dig selv om, hvor mange penge du vil bruge på en brødrister, når du skal købe en ny. Det vil gøre det hele meget lettere for dig selv, når du skal ud og finde en brødrister. Så kan du nemlig hurtigt udelukke de modeller der ikke ligger indenfor dit budget. Det samme er gældende med udseendet af den brødrister du vælger. For hvis du vil købe en brødrister, som du skal have stående fremme i køkkenet. Så er det også vigtigt at det er en brødrister, som passer ind i den eksisterende stil hjemme hos dig.

Stort udvalg af brødristere

Det er nemt at anskaffe sig en brødrister i dag. Du kan købe en brødrister mange steder, lige fra dit lokale supermarked til den lokale isenkræmmer såvel som på nettet. Vi vil dog anbefale dig til at købe en brødrister på nettet, hvis du vil have mest muligt for dine penge. Derfor har vi lavet en liste herunder, med de bedste forhandlere af brødristere. Her har vi blandt andet kigget på Wupti.com og Coop.dk. Læs mere nedenfor.

Wupti.com – Wupti.com er en af danmarks klart største webshops med et stort udvalg af brødristere. Der er ingen tvivl om at du vil kunne finde den helt rigtige brødrister der passer til dig på Wupti.com. Der er over 40 forskellige brødristere at vælge imellem på Wupti.com fra mærker såsom Wilfa, OBH og Magimix for blot at nævne nogle få. Hvis du køber en brødrister på Wupti.com er du også sikker på, at du får den til den bedste pris da de har prisgaranti. Det betyder at du altid er sikker på, at få den absolut bedste pris på Wupti.com. Desuden får du også dine varer leveret indenfor 1-3 hverdage i langt de fleste tilfælde. Der er også gratis fragt på alle ordrer. Derfor kan vi klart anbefale dig til, at tage et kig på Wupti.com, hvis du skal ud og købe en brødrister.

Coop.dk – Coop.dk er også en af de forhandlere, som du bør tage et kig på, hvis du vil købe en ny brødrister. Coop.dk har ligesom Wupti, også et stort udvalg indenfor brødristere. Du finder også altid mellem 30-40 forskellige brødristere fra mærker som OBH, Dualit, Rusell og WMF på Coop.dk. Du kan sagtens finde en brødrister der passer til dit behov og det budget du har på Coop.dk. Tag et kig på Coop.dk lige herover, hvor du kan se deres fulde udvalg.

Hvis du skal ud og købe en ny brødrister, så håber vi naturligvis at du vil læse ovenstående købsguide vi har lavet til dig. Hvis du følger vores købsguide, hvor vi gennemgår de vigtigste faktorer, som du bør kigge efter når du skal købe en ny brødrister, så er der ingen tvivl om at du finder den rigtige brødrister. Det kan også være du har nogle spørgsmål i forbindelse med køb til en ny brødrister. I så fald skal du naturligvis altid være mere end velkommen til, at kontakte os på vores mail eller lægge en kommentar. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med købet af din nye brødrister.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.