Bluetooth Højtaler Test – Bedst i test

Vil du gerne købe en bluetooth højttaler? Så er dette en interessant test for dig, som vi har lavet for nylig med alle de nyeste modeller indenfor bluetooth højttalere. Vi har fået mange henvendelser fra jer læsere om ikke vi ville lave en test af de bedste bluetooth højttalere og det har vi så gjort herunder. Vi har bl.a. testet de forskellige bluetooth højttaler modeller ud fra parametre såsom lydkvalitet, pris, design, rækkevidde og batterilevetiden. Under vores bluetooth højttaler test har vi lavet en købsguide, hvor du kan læse mere om de faktorer du skal kigge efter, når du skal købe en ny bluetooth højttaler.

I denne test har vi i alt kigget på 4 forskellige modeller, som vi har fundet frem til er de absolut bedste bluetooth højttalere du kan finde på markedet i dag. De forskellige højttalere er fra mærker såsom Tangent design by Jacob Jensen, Bose og Kreafunk. Testvinderen blev Tangent Fjord Mini design by Jacob Jensen, som du kan læse meget mere om lige herunder. Vi ønsker dig rigtig god læselyst med vores bluetooth højttaler test og håber du finder frem til den rigtige model, som passer bedst til dig.

Testvinder: Tangent Fjord Mini – design by Jacob Jensen

Testvinderen af vores bluetooth højttaler test blev Tangent Fjord Mini, som er designet af den verdenskendte danske designer Jacob Jensen. Der er mange grunde til at vi har valgt denne model, som testvinder af vores test. Tangent Fjord Mini er en bluetooth højttaler som er trådløs med en lang batterilevetid. Tangent Fjord Mini har indbygget lithium-ion, hvilket bl.a. er det der gør at den har en så lang batterilevetid. Den kan holde strøm i helt op til 8 timer. Du kan godt finde andre modeller der kan holde strøm længere, men du finder ikke en bluetooth højttaler der leverer lige så god lyd som Tangent Fjord Mini og stadig har en batterilevetid på op til 8 timer.

Tangent Fjord Mini er en perfekt bluetooth højttaler til at tage med. Den er nem at komme rundt med og du kan sagtens tage den med udendørs i parken eller på terrassen. Tangent Fjord Mini skal selvfølgelig ikke tilsluttes ledning, kun når den skal oplades. Tangent Fjord Mini har en nem opsætning og det kan klares hurtigt og nemt. Du kan tilslutte denne bluetooth højttaler enten gennem NFC eller bluetooth.

Du har selvfølgelig også mulighed for at tilslutte den med et aux stik, hvis du hellere foretrækker det. Tangent Fjord Mini har en høj lydkvalitet og du kan skrue højt op for denne højttalere uden, at lydkvaliteten bliver dårligere. Så hvis du vil være sikker på at købe den bedste bluetooth højttaler, så er der ingen tvivl om at du skal tage et kig på denne model. Du kan læse meget mere om Tangent Fjord Mini på forhandlerens link lige herover.

Specifikationer

 • Testvinder
 • Fantastisk design af Jacob Jensen
 • Lang batterilevetid
 • Høj kvalitet

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Bose SoundLink Mini

Bose SoundLink Mini er en lille højttaler med en stor lyd og en god lydkvalitet. Står du og skal købe en bluetooth højttaler som har god lyd og er transportabel. Så er der ingen tvivl om, at Bose SoundLink Mini er et rigtig godt bud på en model du skal kigge på. Bose SoundLink Mini har en lang batterilevetid på helt op til 10 timer. Det er altså længe nok, hvis du skal på tur med vennerne eller bare vil sidde ude og høre musik. Vi vil sige at generelt er Bose SoundLink Mini på niveau med ovenstående testvinder og bør derfor også være et bud på en bluetooth højttaler, når du skal ud og købe en ny.

Bose SoundLink Mini har desuden også en indbygget højttalertelefon, hvorfor du kan snakke i telefon fra din højtaler. Bose er et yderst velkendt mærke indenfor højttalere og er et af de klart bedste og mest robuste mærker, som du kan købe bluetooth højttalere indenfor. Vi kan klart anbefale dig, at købe Bose SoundLink Mini såfremt du skal købe en ny bluetooth højttaler. Du kan læse meget mere om denne model hos forhandleren. Du finder et link til forhandleren lige herover på den grønne knap.

Video om Bose SoundLink Mini

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=pzbmet1MTlg”]

Specifikationer

 • Lille højtaler med stor lyd
 • Indbygget højttalertelefon
 • Op til 10 timers spilletid
 • Robust bluetooth højttaler

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Kreafunk aMove (hvid)

Har du flair for dansk design og vil du gerne have en pæn og enkel indretning hjemme hos dig? Så er der ingen tvivl om, at du bør tage et kig på denne bluetooth højtaler fra Kreafunk. Kreafunk aMove som modellen hedder er altså en bluetooth højttaler med høj lydkvalitet, som har den længste batterilevetid af alle de modeller vi har haft med i vores test. Kreafunk aMove kan holde strøm i helt op til 20 timer og det gør den ideel i forhold til, at tage den med nogle steder. Det kan være du skal med vennerne i parken en varm sommerdag, eller til en fest hvor der mangler en højttaler. Så kan du altid melde dig på banen, med denne smukke og enkle højtaler fra Kreafunk.

Kreafunk aMove kan ikke kun holde på strøm i lang tid, men har ligeledes også en høj lydkvalitet. Denne bluetooth højttaler er egentlig nem, at sætte op og den husker også din enhed. Så kan du nemt og hurtigt tilslutte din smartphone eller computer, når du vil bruge den til at høre musik på. Kreafunk aMove leveres desuden i en smuk trækasse, som du kan opbevare den i eller transportere den i, hvis du skal have den med nogle steder. Der medfølger naturligvis også et kabel til opladning til denne bluetooth højtaler. Du kan læse meget mere om Kreafunk aMove på ovenstående forhandler link.

Specifikationer

 • Flot og enkel bluetooth højtaler
 • Lang batterilevetid på op til 20 timer
 • Leveres i en smuk trækasse
 • Medfølger kabel til opladning

Bose SoundLink Colour

Bose SoundLink Colour er den næst billigste bluetooth højtaler, som vi har med i vores test. Du kan derfor erhverve dig Bose SoundLink Colour til under 1.000 kroner.
Hvis du bruger din højttaler meget andre steder end hjemme hos dig selv, så er dette den perfekte model til dig. Har du eksempelvis tit brug for, at tage din højttaler med på farten så er dette den helt perfekte bluetooth højttaler til dig.

Bose SoundLink Colour er nemlig en lille, men meget kraftfuld bluetooth højttaler, som kan spille rigtig godt. Denne højttaler er lavet af Bose og det er altså et af de bedste mærker på markedet. Derfor er du også sikker på, at der er en god lydkvalitet i denne højttaler på trods af størrelsen. Bose SoundLink Colour er også lavet i et letvægtsdesign, hvorfor det er den letteste af de bluetooth højttalere vi har testet. Der er mange gode grunde til at købe Bose SoundLink Colour, hvis du er på udkig efter en bluetooth højttaler. Du kan læse meget mere om Bose SoundLink Colour på linket lige herover til forhandleren.

Specifikationer

 • Spiller super godt
 • Lille og enkel bluetooth højtaler
 • Billig højtaler

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Sådan vælger du en Bluetooth Højtaler

Har du besluttet dig for at du skal købe en bluetooth højtaler? Så har du sikkert allerede fundet ud af, at det godt kan være en uoverskuelig opgave med alle de forskellige modeller. Der er mange forskellige bluetooth højttalere at vælge imellem, som alle kan noget forskelligt og har nogle forskellige funktioner. Derfor har vi lavet en købsguide til dig herunder, så du kan se de ting du skal kigge efter, når der skal købes bluetooth højtaler. Nogle af de ting vi vil anbefale dig til at kigge efter er bl.a. lydkvalitet, rækkevidde for din bluetooth højtaler, pris og brugervenlighed. Læs meget mere om de forskellige faktorer lige herunder.

Lydkvalitet – Det klart vigtigste når du skal købe en bluetooth højttaler er naturligvis lydkvaliteten. Netop med lydkvaliteten må du ikke gå på kompromis. Du vil fortryde at du bruger nogle hundrede kroner mindre og lydkvaliteten så er vildt dårlig i den bluetooth højtaler du har købt. Så derfor skal du ikke gå på kompromis med lydkvaliteten.
Ift. lydkvalitet er der flere forskellige ting du skal tage stilling til. Her tænker vi bl.a. på bas og hvor højt den kan spille. Hvis bare du lægger vægt på lydkvaliteten, så skal du nok finde en bluetooth højtaler du bliver glad for.

Rækkevidde for højtaleren – Et vigtigt parameter som du også skal kigge efter, når du skal købe en ny bluetooth højttaler er rækkevidden. For nogle er det mere vigtigt end for andre. Der er stor forskel på, hvad det er for en rækkevidde de forskellige bluetooth højttalere har og det kan variere lige fra 20 meter op til flere hundrede meter. Hvis du har en lille lejlighed er dette måske ikke det mest relevante emne, men hvis du derimod har et større hus, eller ofte har din bluetooth højttaler med i parken, så kan netop rækkevidden være et yderst relevant emne. Samtlige af de bluetooth højttalere vi har med i ovenstående test har en lang rækkevidde.

Pris – For langt de fleste er prisen det afgørende parameter for, hvilken bluetooth højttaler de vælger prisen. Vi vil anbefale dig til at inden du overhovedet kigger efter en bluetooth højttaler, at gøre op med dig selv om dit budget. Hvis du kender dit budget, så kan du også hurtigt udelukke de modeller der ligger uden for dit budget. Det gør det meget lettere for dig selv, når du skal købe en ny bluetooth højtaler.

Brugervenlighed og nem opsætning – En faktor du også bør overveje når du skal købe en bluetooth højttaler er brugervenligheden. Hvor nem er den at betjene og er det hurtig og nemt at klare opsætning af din bluetooth højttaler. Ved en bluetooth højttaler af god kvalitet, bør det være sådan at du bare skal sætte din smartphone eller computer op én gang og så husker den din enhed efterfølgende.

Fordele ved køb af en Bluetooth Højtaler

Der er mange fordele ved at købe en bluetooth højtaler fremfor en almindelig højttaler. En af de klart største fordele ved en bluetooth højttaler er, at du kan tage den med lige, hvorhen du vil og høre musik. Så længe du har en bluetooth højttaler med en lang batterilevetid, så den ikke hele tiden løber tør for strøm. Hvis du er i tvivl om du skal købe en bluetooth højttaler, skal du bare læse nedenstående liste vi har lavet, med de største fordele ved at købe en bluetooth højtaler.

 • En bluetooth højttaler er nem at indstille
 • Flere enheder kan være tilsluttet ad gangen
 • Den er ledningsfri
 • Nem at transportere

Køb bluetooth højtaler online her

Herunder kan du se de forhandlere vi vil anbefale dig til at kigge hos, når du skal ud og købe en ny bluetooth højtaler. Der er nemlig rigtig mange steder, hvor du kan købe højttalere og du behøver ikke nødvendigvis kigge hos en elektronik forhandler. I vores bluetooth højtaler test har vi testet produkter fra to forskellige forhandlere. Hhv. Wupti.com og Dubuy.dk som begge er netbutikker med et stort udvalg af bluetooth højttalere. Du kan læse mere om disse to lige herunder.

Wupti.com – Du er sikkert allerede bekendt med Wupti.com. Det er en af de største netbutikker herhjemme i Danmark og derfor finder du også et stor udvalg af bluetooth højtalere fra vidt forskellige mærker. Du kan bl.a. købe mærker såsom Tangent by Jacob Jensen, Bose, Philips og mange andre mærker på Wupti.com. Hos Wupti.com har de noget der hedder prisgaranti, som betyder du altid er sikker på at du får den absolut bedste pris. Du er ikke kun sikker på at du får produkterne til den bedste pris, men du får også super god service hos Wupti.com. Normalt modtager du din ordre allerede den efterfølgende hverdag. Der er også gratis fragt på alle produkter på Wupti.com. Derfor kan vi klart anbefale dig til, at tage et kig på Wupti.com, hvis du skal ud og købe en ny bluetooth højtaler.

Dubuy.dk – Dubuy.dk derimod er en netbutik, som fokuserer mere på det gode design og har derfor mange kendte brands. Derfor har vi bl.a. testet en bluetooth højtaler fra det danske mærke Kreafunk som er fra Dubuy.dk. Vi kan klart anbefale til at handle på Dubuy.dk, hvis du vil være sikker på at købe nogle gode varer. Dubuy.dk er ikke altid det billigste sted, men du er til gengæld sikker på at få god service og hurtig levering. Normalt kan du godt forvente og modtage dine varer indenfor 1-3 hverdage, når du køber bluetooth højtaler på Dubuy.dk.

Hvis du følger ovenstående råd og tips når du vil købe en ny bluetooth højttaler, så kan du sagtens finde frem til den helt rigtige model der passer til dig. Hvis du vil være sikker på, at det er den bedste bluetooth højtaler du køber, så skal du bare vælge en af de 4 modeller, vi har med i ovenstående test. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye bluetooth højtaler og håber du bliver glad for den. Hvis du har nogle spørgsmål til vores test, skal du naturligvis være mere end velkommen til at kontakte os.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.