Blodtryksmåler Test – Bedst i test – De 5 bedste blodtryksmålere

Skal du ud og købe en ny blodtryksmåler? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på Testafdelingen.dk har vi nemlig fået mange henvendelser, om ikke vi ville lave en test af de bedste blodtryksmålere. Derfor har vi i denne uge lavet en test af de absolut bedste blodtryksmålere, som du finder på markedet i øjeblikket. I vores blodtryksmåler test har vi bl.a. testet de forskellige modeller ud fra parametre såsom memory funktion, brugere, hukommelse, arytmi detektor m.v. Vi har lavet en miniguide herunder, hvor du kan læse mere om de forskellige parametre du bør kigge efter når der skal købes blodtryksmåler.

Vi har i alt kigget på 5 forskellige blodtryksmålere fra mærker som bl.a. Beurer, HoMedics og BOSO som alle er nogle gode særdeles gode mærker. Testvinderen har vi valgt skulle være Beurer BM44, som er den klart bedste blodtryksmåler til måling af blodtryk på din overarm. Du kan læse meget mere om de forskellige modeller herunder i vores test. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores blodtryksmåler test og håber naturligvis, at du finder den helt rigtige blodtryksmåler der passer til dig.

Bedst i test – Beurer BM44 blodtryksmåler

Der har været rigtig mange gode blodtryksmålere med i vores test, men det blev i sidste ende Beurer BM44 der løb med sejren. Der er flere årsager til at det er denne blodtryksmåler vi valgte, som testvinder af vores test. Beurer BM44 er en blodtryksmåler med måling af blodtryk på din overarm. På denne måde er du sikker på, at få det mest præcise resultat og at der ikke er udsving i dit blodtryk. Desuden er der også arytmi detektor i Beurer BM44, som vi anbefaler alle at vælge i en blodtryksmåler.

En arytmi detektor er en funktion, som automatisk fortæller dig, hvis der er arytmi i dit hjerteslag. Det er ikke alle blodtryksmålere der har denne funktion, men hvis du vil være sikker på dit hjerte har det godt, så skal du vælge en blodtryksmåler med arytmi detektor. Beurer BM44 har også et XL display, så du altid vil kunne følge med i, hvad dit blodtryk er på og om den er færdig med måling af dit blodtryk. Manchet størrelsen på Beurer BM44 kan justeres fra 22 cm og op til 30 centimeter. Der er desuden også WHO indikator i denne blodtryksmåler og så medfølger der også 4 stk batterier. Du kan læse meget mere om Beurer BM44 på forhandlerens hjemmeside lige herover.

Specifikationer

 • Testvinder af vores blodtryksmåler test
 • Mål blodtryk på din overarm
 • Arytmi detektor
 • XL display

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Den 2 bedste blodtryksmåler: HoMedics BPW-1004

Vi har valgt denne blodtryksmåler fra HoMedics BPW-1004, som den 2 bedste blodtryksmåler i vores blodtryksmåler test. HoMedics er ikke et særlig kendt mærke og det afspejler sig også i prisen. På trods af at det ikke er et så kendt mærke, så kan du alligevel være sikker på at HoMedics BPW-1004 er en blodtryksmåler af høj kvalitet. HoMedics BPW-1004 er nemlig en fuldautomatisk blodtryksmåler og det er ingen af de andre blodtryksmålere, som vi har med i vores test.

Det er meget lettere og hurtigere at måle dit blodtryk når den er fuldautomatisk. HoMedics BPW-1004 måler dit blodtryk direkte fra håndleddet – det er lige så præcist som, hvis du har en blodtryksmåler der måler på din overarm. HoMedics BPW-1004 har også en stor og letlæselig skærm, som gør det meget nemmere og mere overskueligt når du skal måle dit blodtryk. Desuden har HoMedics BPW-1004 også en memory funktion og kan huske helt op til 60 målinger. Derfor er denne blodtryksmåler fra HoMedics helt klart en blodtryksmåler du bør overveje.

Specifikationer

 • Fuldautomatisk blodtryksmåler
 • Memory funktion
 • Stor og letlæselig skærm

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]BOSO Carat Professional blodtryksmåler

BOSO Carat Professional er en af de bedste muligheder du har, hvis du gerne vil købe en blodtryksmåler der kan bruges af flere. Når du køber BOSO Carat Professional medfølger der nemlig i alt 3 forskellige manchetter af forskellige størrelser. Hhv. en small manchet (16-23 cm), medium manchet (22-32 cm) og en x-large manchet (32-48 cm). Så har du altså alle muligheder for, at tilpasse manchetten uanset, hvem det er du gerne vil måle blodtryk på. BOSO Carat Professional er naturligvis også godkendt af ESH (European Society of Hypertension). BOSO Carat Professional er også en blodtryksmåler der kan foretage en hurtig og behagelig blodtryksmåling. Der er også arytmi detektor i BOSO Carat Professional, hvilket vi anbefaler dig til at vælge i den blodtryksmåler du køber.

Der er dog en ulempe ved denne blodtryksmåler og det er at der ikke er nogen hukommelse i, ud over sidste måling. Der medfølger også 4 x AA batterier så den er klar til brug så snart du modtager den med posten. Derudover medfølger der også en taske til denne blodtryksmåler. Du kan læse meget mere om BOSO Carat Professional hos forhandleren, som er Wupti.com, hvor vi har fundet denne blodtryksmåler til den bedste pris.

Specifikationer

 • Mål blodtryk på din overarm
 • Arytmi detektor
 • Godkendt af ESH
 • Medfølger 3 forskellige manchetter

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Beurer BC032 blodtryksmåler

Beurer BC032 er den billigste blodtryksmåler vi har med i vores test, hvorfor vi har kåret denne blodtryksmåler til den bedste til prisen. Beurer BC032 kan godt nok ikke lige så meget, som de andre af ovenstående blodtryksmålere – udover at måle dit blodtryk. Men det afspejler sig tilgengæld også i prisen, hvorfor du kan købe Beurer BC032 til kun 399 inklusiv fri fragt hos Wupti.com. Selvom dette er en blodtryksmåler der er så billig, får du dog stadig 3 års garanti, Arytmi detektor og WHO indikator inkluderet i din blodtryksmåler. Og netop af denne grund har vi valgt, at kåre denne som den bedste til prisen her i vores blodtryksmåler test.

Beurer er også det samme mærke som ovenstående testvinder, hvorfor du er sikker på at dette er en blodtryksmåler af høj kvalitet. Du skal måle dit blodtryk gennem håndleddet med Beurer BC032, som stadig er mindst lige så præcist som en blodtryksmåler til overarmen. Beurer BC032 har en håndleds diameter på 13,5 cm op til 19,5 cm. Udover ovenstående er der også indbygget hukommelse i denne blodtryksmåler, op til 2 personer og til 60 målinger. Desuden kan den også huske gennemsnittet af dit blodtryk, af de målinger du har lavet med Beurer BC032. Du kan læse meget mere om Beurer BC032 på forhandlerens hjemmeside som er Wupti.com, hvor vi har fundet den til den bedste pris.

Specifikationer

 • Bedst til prisen
 • Arytmi detektor
 • WHO indikator
 • 3 års garanti

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″]Sådan vælger du den bedste blodtryksmåler

Der er mange ting man skal tage stilling til når man skal købe en ny blodtryksmåler. Det kan være du ikke har så meget forstand på blodtryksmålere eller aldrig har købt en før. Så kan det godt være specielt uoverskueligt, at skulle finde frem til hvilken blodtryksmåler du skal vælge. Derfor har vi lavet nedenstående miniguide så du er klar over, hvilke egenskaber du skal kigge efter når du skal købe en blodtryksmåler.

Vælg et af de mærker vi har anbefalet – Hvis du vil være helt sikker på at det er den rigtige blodtryksmåler du vælger når du skal købe én, så vil vi anbefale dig til at kigge på en af de mærker vi har med i vores test. Vi har grundigt testet markedet efter de absolut bedste mærker og modeller, hvorfor du bør vælge en af disse. Vi kan eksempelvis anbefale dig at købe mærker såsom Beurer, HoMedics eller BOSO.

Køb en ny blodtryksmåler – Det dur ikke du køber en brugt og forældet blodtryksmåler. Det samme gør sig gældende med om den model du vælger er flere år gammel. Der sker meget inden for blodtryksmålere og derfor bliver der også hele tiden udviklet nye modeller og funktioner, som er mere præcise end de ældre blodtryksmålere. Og netop af denne grund vil vi anbefale dig til, at købe en ny blodtryksmåler.

Gå ikke på kompromis – Dette punkt hænger en smule sammen med ovenstående – du må bare ikke gå på kompromis med en blodtryksmåler. Specielt når det omhandler din eller nogle af dine kæres sundhed, så må du ikke gå på kompromis. Du bør hellere bruge et par hundrede kroner mere på en blodtryksmåler, som du er sikker på holder i lang tid. Hvis du vælger en af de modeller vi har med i ovenstående blodtryksmåler test, så er du sikker på at købe en blodtryksmåler der er af høj kvalitet og som du vil blive glad for.

Antallet af brugere og hukommelse – Et vigtigt parameter når du skal kigge efter den blodtryksmåler du skal vælge, så skal du kigge på antallet af brugere og hukommelsen. For ved nogle blodtryksmålere, kan du nemlig oprette forskellige brugere, som husker hvilket blodtryk du har haft over tid og som fortæller dig, om dit blodtryk er steget eller faldet. Medmindre det kun er dig selv der skal bruge den blodtryksmåler du skal købe, så er dette et yderst relevant punkt når du skal købe en ny blodtryksmåler.

Gode råd til at måle dit blodtryk

 • Mål dit blodtryk 2 gange om dagen
 • Undgå at ryge inden du måler dit blodtryk
 • Mål dit blodtryk 2-4 dage i træk for optimalt og mest præcise resultat
 • Manchetten skal sidde godt og stramt på din arm

De bedste blodtryksmålere

Herunder har vi lavet en liste med de mærker vi klart vil anbefale dig til, at gå efter når du skal købe en blodtryksmåler. Der er naturligvis stor forskel på, hvad det er for en slags blodtryksmåler du får og hvad du skal give for den. Nedenstående 3 mærker er i hvert fald de klart bedste mærker når det kommer til blodtryksmålere. Du kan sagtens købe blodtryksmålere i forskellige prislejer hos de forskellige mærker.

 • Beurer
 • HoMedics
 • BOSO

Køb blodtryksmåler her

Der er mange steder du kan købe blodtryksmåler – både i fysiske butikker såvel som i webshops. Men det er ikke alle steder du kan købe en blodtryksmåler af høj kvalitet, hvorfor vi har lavet en liste til dig herunder. Hvor du kan se de steder vi vil anbefale dig til, at kigge efter en blodtryksmåler. Hvis du vil være helt sikker på, at vælge den bedste blodtryksmåler, skal du dog vælge en af de modeller vi har med i ovenstående blodtryksmåler test.

Wupti.com – Wupti.com er en af de klart største webshops i hele Danmark, hvorfor vi har taget Wupti.com med her i vores blodtryksmåler test. Du kan nemlig finde forskellige modeller til vidt forskellige priser på Wupti.com. Du kan bl.a. købe både blodtryksmålere fra mærker såsom Beurer, HoMedics og BOSO. Mange af disse mærker er nogle af de bedste du kan købe indenfor blodtryksmålere, hvorfor vi vil anbefale dig til at handle blodtryksmålere på Wupti.com. En af fordelene ved at handle på Wupti.com er også, at du får gratis fragt og hurtig levering når du handler her.

Coop.dk – Hvis du skal købe en blodtryksmåler og gerne vil finde den bedste model fra det bedste mærke – så skal du gå på Coop.dk. Her finder du et stort udvalg af vidt forskellige blodtryksmålere i alle prisniveauer. Der er specielt noget at komme efter, hvis du har et Coop medlemskab, da du så ville kunne spare mange penge på en blodtryksmåler. Du vil i langt de fleste tilfælde kunne spare helt op til 30-40% på en blodtryksmåler. Gå ind på Coop.dk og se deres store udvalg. Du får desuden også gratis fragt uanset, hvor meget du køber for, når du handler på Coop.dk.

Vi håber du finder en blodtryksmåler du bliver glad for i fremtiden og som du har let ved at bruge. Hvis du vælger en af de modeller vi har med i ovenstående blodtryksmåler test, så er du i hvert fald sikker på at den er af høj kvalitet. Hvis du har nogle spørgsmål til vores blodtryksmåler test herover, så skal du naturligvis være mere end velkommen til at sende os dit spørgsmål på mail eller herunder i en kommentar. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye blodtryksmåler.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.