Badevægt Test – Bedst i test – Kæmpe test af badevægte

Vi har fået rigtig mange henvendelser fra jer brugere om ikke vi ville lave en badevægt test over de absolut bedste modeller der er på markedet i dag. Det har vi derfor naturligvis valgt at gøre. Herunder kan du derfor finde frem til den bedste badevægt du kan købe, samt sammenligne de forskellige modeller ud fra priser, funktioner, garanti, kropsanalyse og mange flere ting. Det kan godt være svært at finde frem til den helt rette badevægt uden den helt rigtige rådgivning. Netop af denne grund har vi selv valgt, at lave denne badevægt test. Derfor gennemgår vi alle de ting du skal være opmærksom på, når du skal købe en badevægt herunder i vores badevægt test.

Vi har kigget på i alt 5 forskellige badevægte i vores test. Vi har testet badevægte fra vidt forskellige mærker som bl.a. Beurer, Salter og Soehnle som alle er nogle fantastiske mærker med udvidet garanti. Samtlige af de badevægte vi har testet herunder har udvidet garanti på minimum 5 år. Derfor kan du også være sikker på, at de badevægte vi har taget med i vores test er af høj kvalitet. Du kan sammenligne priser på de forskellige modeller herunder, hvor vi har fundet den bedste pris på hver af de enkelte badevægte. Vi ønsker dig rigtig god læselyst med denne badevægt test.

Den bedste badevægt: Beurer PS240 badevægt med gummioverflade

Vi har testet mange forskellige badevægte i denne uge, men vi fandt frem til, at den bedste badevægt skulle være Beurer PS240 badevægt med gummioverflade, hvorfor den er skridsikker. Det betyder bl.a. at du kan veje dig på denne badevægt lige så snart du kommer ud af badet uden, at skulle være bekymret for at vælte på en glat badevægt. Beurer PS240 badevægt er en digital badevægt med høj præcision, hvorfor du altid kan være sikker på at få et retvisende billede af din vægt, når du vejer dig på Beurer PS240 badevægt. Beurer PS240 badevægt kan klare helt op til 180 kg og der er endda 5 års garanti på denne badevægt.

Udover ovenstående så har Beurer PS240 badevægt også quick start teknologi og automatisk sluk. Så skal du ikke være bekymret for, at skulle gå og skifte batteri på din badevægt hele tiden. Beurer PS240 badevægt har nærmest livstids holdbarhed på batteriet, hvorfor det at skifte batteri ikke er noget du bør tænke over med denne badevægt. Så hvis du vil have den absolut bedste badevægt til en super god pris, så skal du overveje at købe Beurer PS240 badevægt, som blev testvinder af vores badevægt test.

Specifikationer

 • Testvinder af vores badevægt test
 • Digital badevægt
 • Op til 180 kg
 • 5 års garanti

Beurer BF700 badevægt med kropsanalyse

Beurer BF700 er fra samme mærke som testvinderen af denne badevægt test. Derfor er der heller ingen tvivl om, at dette er en badevægt som er af super høj kvalitet. Denne badevægt har dog noget som ovenstående testvindere ikke har. Beurer BF700 er nemlig en badevægt med indbygget kropsanalyse. Med en kropsanalyse vægt kan du eksempelvis måle dit BMI (Body Mass Index) såvel som din fedtprocent, hvilket kan være nyttigt, hvis du gerne vil kende din sundhedstilstand.

Så hvis du gerne vil have en badevægt med kropsanalyse, så vil vi anbefale dig til, at vælge denne badevægt fra Beurer. Du skal dog være opmærksom på, at den er en smule dyrere end ovenstående badevægte, eftersom den har en række ekstra funktioner. Du kan læse meget mere om Beurer BF700 hos forhandleren, som i dette tilfælde er Coop.dk, hvor vi har fundet den bedste pris til denne badevægt.

Specifikationer

 • Digital badevægt
 • Maks vægt på 180 kg
 • Bluetooth teknologi
 • Kropsanalyse indbygget

Soehnle Easy Fit badevægt med kropsanalyse

Soehnle Easy Fit er ligesom ovenstående badevægt fra Beurer også en badevægt med indbygget kropsanalyse, som har et ekstra stort XL display. Soehnle Easy Fit kan også måle både dit BMI (Body Mass Index), din fedtprocent og kan endda udregne, hvor mange kalorier om dagen du bør indtage, hvis du gerne vil tabe dig. Derfor er det nyttigt at købe en kropsanalyse vægt, hvis du eksempelvis gerne vil tabe dig eller tage på for den sags skyld. Du får også 3 års garanti med når du køber Soehnle Easy Fit. Hvis du vil læse mere om dette produkt kan du gå ind på forhandlerens hjemmeside. Soehnle Easy Fit er klart en kropsanalyse vægt vi kan anbefale dig at købe.

Specifikationer

 • Digital badevægt
 • Sensor touch med XL display
 • 3 års garanti
 • Kropsanalyse indbygget

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Digital badevægt eller mekanisk badevægt

For nogle er det en smagssag, hvorvidt de vil have en digital badevægt eller en mekanisk badevægt. Nogle kan godt lide charmen ved, at man vejer sig på en mekanisk badevægt. Designmæssigt så er disse modeller også mere retro lignende i langt de fleste tilfælde. Dog er præcision ikke det skarpeste ved en mekanisk badevægt, og det kan derfor være svært, at få det fulde overblik over din vægt m.v., hvis du har en mekanisk badevægt fremfor en digital badevægt. 

Med en digital badevægt kan du nemlig altid være sikker på, at du får din præcise vægt, når du skal veje dig selv. Det er ikke altid lige let at se ved en mekanisk badevægt. I mange nyere digitale badevægte er der ligeledes også en indbygget kropsanalyse funktion. Halvdelen af de badevægte vi har testet i ovenstående badevægt test har bl.a. mulighed for kropsanalyse i. Hvis du er i tvivl vil vi klart anbefale dig til, at vælge en digital badevægt. Hvis muligt én digital badevægt, hvor der også er indbygget kropsanalyse.

Gode råd til vejning på din badevægt

Hvis du vil have det bedste og mest præcise resultat når du vejer dig selv, så vil vi anbefale dig til, at følge nedenstående række råd. Vi har lavet en oversigt over de bedste råd du bør følge, når du skal bruge din badevægt. Se samtlige af vores gode råd lige herunder.

Vej dig om morgenen – Et af de klart vigtigste tips vi vil give til dig, når du skal veje dig selv og dermed have den mest præcise vejning er, at du skal veje dig selv om morgenen. Hvis du vil have den absolut mest præcise vejning, så er der ingen tvivl om, at du skal sørge for at veje dig selv om morgenen. Vigtigst af alt er også at du sørger for, at veje dig selv på samme tidspunkt om dagen. Det nytter ikke noget, hvis du vejer dig selv om morgenen en dag og så den næste dag om aftenen. Så vil du have alt for ustabile udsving i din vægt, og du vil ikke få et retvisende billede af din reelle vægt. Så derfor skal du veje dig på din badevægt om morgenen og veje dig på samme tidspunkt om dagen.  

Placering af vægt – Et andet vigtigt parameter som du bør tage hensyn til, når du skal veje dig selv er, hvordan din vægt er placeret. Hvis din vægt er placeret på et ujævnt underlag, så vil du heller ikke få den mest præcise vejning. Derfor er det vigtigt at du også sørger for, at der er et godt underlag under din badevægt når du skal veje dig selv.

Din påklædning – Din påklædning har også meget at sige når du skal veje dig selv. Hvis du vil have det mest præcise og retvisende svar når du skal veje dig selv, så skal du helst ikke have noget tøj på eller i undertøj som det mindste. Vejer du dig selv mens du har almindeligt tøj på vil der blot blive tilføjet adskillige kilo til din vægt og det vil du vel ikke have. Derfor kan vi kun anbefale dig til at veje dig selv uden noget tøj på for det bedste og mest præcise resultat.

Betegnelser du skal kende

(BMI) Body Mass Index – BMI som står for Body Mass Index eller på dansk kropsmasseindeks. Dit BMI er egentlig en indikator for, hvor stor en procentdel af din krop der består af muskler. Derfor bruger mange sundheds specialister det også til, at måle hvad din kropvægt er og hvor mange muskler du har. I ovenstående badevægt test kan de badevægte med kropsanalyse udregne dit BMI automatisk.

Kroppens fedtprocent – Kroppens fedtprocent er ligeledes også et parameter du bør kende til, hvis du går op i din vægt. Kroppens fedtprocent er meget sigende for, hvad det egentlig betyder. Din fedtprocent er naturligvis også en vigtig indikator for, hvor sund din krop egentligt er. Normalt bør kvinder har en fedtprocent på omkring 20-25%, hvorimod mænd bør have en fedtprocent på omkring 15-18%. De badevægte i ovenstående test, som har er en kropsanalyse vægt indbygget, kan du beregne din fedtprocent i.

Her kan du købe badevægt

Det kan være svært og uoverskueligt at skulle tage stilling til, hvor man skal sin badevægt henne, da der er mange steder, hvor man kan købe en badevægt. For os er der dog ingen tvivl om, at vi vil anbefale dig til at købe en badevægt online, hvis du vil have mest muligt ud af dine penge. Du kan nemlig spare mange penge ved at købe en badevægt online frem for i en fysisk butik. Herunder kan du se de netbutikker, som vi vil anbefale dig til at købe en badevægt hos, hvis du vil købe en badevægt online.

Wupti.com – Der er ingen tvivl om at Wupti.com er en af de netbutikker du skal tage med i din overvejelser, når der skal købes badevægte. Wupti.com er nok danmarks største webshop indenfor mange forskellige produktkategorier og netop derfor kan du også finde mange forskellige badevægt mærker. Uanset hvilket budget du har, vil du helt sikkert kunne finde en badevægt der passer til dit prisniveau.
Netop af denne grund kan du også se, at mange af de badevægte vi har testet bl.a. er fra Wupti.com. Udover de super skarpe priser du kan få hos Wupti.com, så er der også altid hurtig levering og gratis fragt når du handler online hos Wupti.com.

Coop.dk – En af de store webshops i Danmark indenfor mange forskellige produktkategorier er ligeledes også Coop.dk. På Coop.dk kan du bl.a. handle alt lige fra ting til hjemmet, haven, til legetøj og tøj. Coop.dk har også et ret stort udvalg indenfor badevægte, hvorfor vi også anbefaler Coop.dk som et sted, hvor du kan købe badevægte. Du finder bl.a. mærker såsom Soehnle og Salter hos Coop.dk og du kan både købe digitale badevægte såvel som mekaniske badevægte hos Coop.dk. Du kan se hele udvalget på linket herover.

Vi håber du kunne bruge vores badevægt test til noget og at du finder den bedste badevægt til en god pris. Hvis du følger ovenstående række råd, så skal du nok finde en badevægt af høj kvalitet. Har du nogle spørgsmål til vores badevægt test, så kan du naturligvis altid kontakte os på mail eller lægge en kommentar. Så skal vi nok vende retur så hurtigt som muligt med et svar på dit spørgsmål.

 

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.