Babyalarm Test – Vi har testet de bedste babyalarmer

Skal du have en baby og er derfor på udkig efter den bedste babyalarm? Det kan også være du allerede har en baby og det bare er på tide og købe en ny babyalarm. I så fald er du landet det helt rigtige sted. Her på Testafdelingen.dk har vi lavet en omfattende test af de forskellige babyalarmer der er på markedet i dag. Der findes mange forskellige tests på nettet, men mange af disse produkttests er altså uopdaterede og forældede. Her på Testafdelingen.dk kigger vi hele tiden efter de nyeste produkter, hvorfor du er sikker på at nedenstående babyalarmer, er de absolut bedste produkter du kan vælge imellem.

I vores babyalarm test har vi i alt testet 5 forskellige babyalarmer. De forskellige babyalarmer er bl.a. fra Vtech, Nabby og Beurer. Testvinderen blev en Vtech BM2600 babyalarm der har indbygget videokamera samt audio. Så kan du hele tiden følge med i, hvad din baby laver. I vores babyalarm test har vi kigget på mange forskellige parametre, når vi har testet de forskellige modeller. Nogle af de vigtigste parametre, som du bør kigge efter når du skal købe babyalarm er bl.a. rækkevidden, strømforbruget, brugervenligheden og funktioner. Prisen har selvfølgeligt også noget at sige når der skal købes en ny babyalarm, men det siger jo sig selv. Du kan læse meget mere om de forskellige modeller lige herunder.

Testvinder Vtech BM2600 video babyalarm

Testvinderen af vores babyalarm test har vi valgt skulle være denne model fra Vtech BM2600. Der er ingen tvivl om at dette er den absolut bedste babyalarm på markedet til prisen. Med denne Vtech BM2600 babyalarm får du mange rigtig gode funktioner. Du kan overvåge din baby, når han/hun eksempelvis ligger til middagslur gennem enten kamera eller audio. Normalt har man kun mulighed for, at følge med i om din baby er vågen gennem audio i en babyalarm. Vtech har dog taget babyalarmer til næste niveau ved, at tilføje video til denne babyalarm. Kameraet er endda infrarødt, hvorfor du også kan se din baby selv når det er mørkt.

Desuden er der også en justerbar kameravinkel, så du selv kan bestemme, hvad og hvor du vil se med kameraet. Vtech er et af de absolut bedste mærker indenfor babyalarmer og det er man heller ikke i tvivl om med denne babyalarm. Hvis du også vil være sikker på, at der ikke kommer nogle forstyrrelser på signalet, skal du også vælge denne Vtech BM2600 eftersom den har digital transmission. Der er desuden også 3 års garanti, hvis du køber denne babyalarm fra Vtech.

Specifikationer

 • Digital transmission
 • Justerbar kameravinkel
 • 3 års garanti
 • Infrarødt kamera

Vtech BM2200 audio babyalarm

Den 2 bedste babyalarm i vores babyalarm test er ligeledes også fra Vtech. Denne Vtech BM2200 er derimod kun en audio babyalarm og har ikke video, som ovenstående model fra Vtech har. Hvis det ikke er nødvendigt med video i din babyalarm, så kan vi klart anbefale denne Vtech BM2200 babyalarm der kun har audio. Det er også længe nok, hvis du bare gerne vil følge med i om din baby sover eller er vågen. Det er ikke til at komme udenom at Vtech er et af de klart bedste mærker indenfor babyalarmer, og det er også tydeligt at se eftersom de har 2 babyalarmer med øverst i vores babyalarm test.

Denne Vtech BM2200 babyalarm har indbygget DECT-teknologi der gør, at der er 100% fortrolighed og at der ikke er nogen der kan hacke sig ind på signalet. En af de lidt mere unikke ting ved Vtech BM2200 er, at den har en projekter med nattehimmel i den enhed der skal ligge ved din baby. Det kan i langt de fleste tilfælde hjælpe din baby med at falde hurtigere i søvn. Alt i alt er dette en rigtig god babyalarm til dig der bare vil have en simpel model.

Specifikationer

 • DECT-teknologi og 100% fortrolighed
 • Projektor med nattehimmel
 • Digital transmission
 • 3 års garanti

Nabby babyalarm

Nabby babyalarm er ikke som nogle af de andre babyalarmer vi har taget med i vores test. Dette er en unik babyalarm fra Nabby, hvor du har mulighed for at downloade den tilhørende applikation der fungerer til både IOS såvel som til android. Med Nabby babyalarm kan du overvåge din baby hele tiden via din smartphone og du undgår også signalforstyrrelser. Uanset om du er teknisk eller ej, så kan du sagtens finde ud af, at bruge denne Nabby babyalarm der er nem og brugervenlig. 

Desuden er der også 70 timers batteritid på denne babyalarm fra Nabby. Så er du sikker på du ikke skal gå og skifte batteri hele tiden. En anden fordel ved denne Nabby babyalarm er også, at den har verdens laveste stråling. Mange babyalarmer har desværre en svag stråling i sig pga. signalet der er i en babyalarm. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en babyalarm med minimal stråling i, hvilket denne babyalarm fra Nabby har.

Specifikationer

 • Nem og sikker at bruge
 • Undgå signalforstyrrelser
 • 70 timers batteritid
 • Brug via app på iphone eller android

[su_divider top=”no” size=”1″ margin=”0″] 

Beurer BY84 babyalarm

Hvis du vil have en super god babyalarm til få penge, så er Beurer BY84 helt klart et oplagt bud på en babyalarm du bør kigge efter. Beurer BY84 babyalarm har en lang rækkevidde, hvilket gør at den er oplagt til dig der har et stort hus eller en stor have, hvor du plejer at stille din baby til at sove middagslur. Beurer BY84 har i alt en rækkevidde på hele 800 meter, hvilket skulle være længe nok til langt de fleste situationer.

Hvis du køber Beurer BY84 er der naturligvis også justerbart lydniveau indbygget såvel som en lang batterilevetid, så du slipper for at skulle skifte batteri eller oplade Beurer BY84 hele tiden. En af de smarteste og unikke ting ved Beurer BY84 er det informative LCD-display, som har en indikator på om din baby sover, er vågen eller græder. Så ved du altid hvordan din baby har det og om det er noget du skal tage dig af. Så hvis du vil have en af de bedste babyalarmer til en super skarp pris, så skal du vælge denne babyalarm fra Beurer BY84.

Specifikationer

 • Lang rækkevidde
 • Informativt LCD-display med indikator om din baby sover
 • Justerbart lydniveau
 • Lang batterilevetid

Guide til køb af babyalarm

Når du skal ud og købe ny babyalarm er der mange ting man skal tage stilling til. For din baby fortjener naturligvis kun det absolut bedste. Det er specielt vigtigt at man også finder en babyalarm der er stabil og som man hele tiden er sikker på holder strøm og har et godt signal. Så du hele tiden er klar over, om din baby sover eller er vågen. Herunder kan du læse meget mere om de forskellige parametre vi har testet ovenstående babyalarmer ud fra. Nedenstående parametre er derfor også de vigtigste ting, at kigge efter i en babyalarm når du skal ud og købe en ny.

Rækkevidde for babyalarm – Der er stor forskel på de forskellige babyalarmer, hvor lang rækkevidden er og hvordan den optager signalet. Uanset hvad bør rækkevidden være noget du skal prioritere højt, når du skal købe en ny babyalarm. Rækkevidden er det der afgør, hvor langt væk du kan stille din baby. Det er selvfølgelig mindre vigtigt, hvis man har en mindre lejlighed og bare stiller sin baby på terrassen når der skal soves middagslur. Det er til gengæld mere vigtigt, hvis du eksempelvis har et hus med en stor have. I dette tilfælde vil det være vigtigt at have en høj rækkevidde. Uanset hvad er rækkevidden noget du bør være opmærksom på.

Brugervenlighed – Uanset om du er god til teknologi eller ej, er det vigtigt at du finder en babyalarm der er brugervenlig. Det hele bliver bare automatisk lettere for dig, så snart brugervenligheden er i top. Der er stor forskel på de forskellige babyalarmer, om det er en brugervenlig babyalarm eller ej. Langt de fleste nyere babyalarmer har et display foran, hvor du kan se din baby, hvis der eksempelvis er video til babyalarmen. Uanset hvad er det bare vigtigt, at du kigger efter en babyalarm der er brugervenlig, så uanset om det er dig eller din mor på 60 år, kan finde ud af at håndtere den.

Strømforbrug – Strømforbruget i den babyalarm du skal købe er også et vigtigt parameter, hvis du ikke hele tiden vil gå og skifte batterier eller oplade din babyalarm. Det er også specielt vigtigt, at du vælger en babyalarm der kan holde strøm i lang tid. Der er forskel på, hvordan man skal oplade de forskellige babyalarmer. Ved nogle babyalarmer skal du bare oplade den i en stikkontakt med den tilhørende oplader. Ved andre babyalarmer skal du bare sætte nye batterier i. Du kan se strømforbruget på samtlige af de babyalarmer vi har testet herover.

Ekstra funktioner – Ovenstående er ikke de eneste parametre du bør kigge efter når der skal købes en ny babyalarm. Der er mange andre ting der gør sig gældende, hvis du vil have en babyalarm af høj kvalitet. Ovenstående 3 parametre er dog de vigtigste, at kigge efter hvis du vil have en babyalarm der er stabil og kan holde strøm lang tid. Dernæst skal du så kigge efter om du vil have en babyalarm der eksempelvis skal have ekstra funktioner såsom videokamera og tovejskommunikation. Der er mange forskellige funktioner udover dette og du kan se samtlige af de funktioner, som er mulige at købe i en babyalarm herover i selve testen af de forskellige produkter.

Køb babyalarm her

Der er mange steder du kan købe babyalarmer på nettet, men det er ikke alle steder der er lige anbefalelsesværdige. Derfor har vi lavet en oversigt over de bedste forhandlere indenfor babyalarmer, som vi vil anbefale dig til at købe hos, når du skal ud og investere i en ny babyalarm. Udover nedenstående er der naturligvis også fysiske butikskæder såsom babysam der også har babyalarmer af god kvalitet. Du skal dog være opmærksom på, at prisen som oftest er en del dyrere når du køber babyalarmer i en butik.

Wupti.com – Wupti.com er en af danmarks klart største netbutikker. Derfor kan du selvfølgelig også finde babyalarmer fra gode mærker til nogle gode priser hos Wupti.com. Mange af de babyalarmer vi har med i ovenstående test er fra Wupti.com. Her kan du bl.a. finde mærker såsom Vtech og Beurer. Ret ofte vil du også kunne finde tilbud på mange af de babyalarmer der er på Wupti.com. En af de helt store fordel ved, at handle på Wupti.com er at der altid er gratis levering. Desuden bliver din ordre også leveret indenfor få hverdage.

Coop.dk – Coop shopping er ligeledes også en af de største online shops vi har herhjemme i Danmark. Coop.dk er egentlig bare en online shop for de produkter der er i hele Coop kæden, hvilket rummer nogle tusinde varenumre. Derfor kan du også finde alt lige fra boligtilbehør til tøj og sko samt naturligvis også babyalarmer på Coop.dk. Coop sender fra deres centrallager, hvorfor du også kan forvente hurtig levering, hvis du laver en ordre hos Coop.

Vi håber du kunne bruge vores babyalarm test til noget og vil købe en af de babyalarmer vi har taget med i vores test. Hvis du vælger en af disse babyalarmer er du i hvert fald sikker på, at det er en der er af høj kvalitet og som du vil blive glad for. Vi har kun taget de absolut bedste babyalarmer med i vores test. Hvis du har nogle spørgsmål til vores test, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på mail eller herunder i kommentarfeltet. Hvis du vil læse videre om andre lignende emner, så kan du læse denne klapvogn test her.

Disse produkter i artiklen er ikke testet af TestAfdelingen.dk. De er samlet fra diverse tests fra nettet, hvor produkterne er fundet.