Hækkeklipper Test – Vi kårer den bedste hækkeklipper

Skal du have købt en hækkeklipper hjem til dig, eller er det bare på tide at få skiftet den gamle ud med en ny og bedre model? Så er du landet det helt rigtige sted. For her på Testafdelingen.dk har vi nemlig lavet denne test af hækkeklippere, hvor du kan sammenligne de forskellige mærker og modeller der er på markedet. I vores test herunder vil vi bl.a. gennemgå kvaliteten af de forskellige hækkeklippere, såvel som om de er støjsvage, eldrevet eller benzindrevet og prisen på de forskellige hækkeklippere. Du kan læse meget mere om de parametre vi har lavet vores test udfra herunder.

I vores hækkeklipper test har vi kigget på i alt 4 forskellige hækkeklipper. De forskellige hækkeklippere er fra mærker såsom Bosch, Black & Decker, Worx og AL-KO. Testvinderen blev Bosch AHS-55-26 hækkeklipperen. Hvis du vil læse mere om, hvorfor vi har kåret denne model som testvinder kan du se mere lige herunder. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores hækkeklipper test og håber du finder den helt rigtige hækkeklipper, som passer til dit behov og dit budget.

Testvinder Bosch AHS-55-26 hækkeklipper

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
795,00 DKK 0,00 DKK 795,00 DKK Se produkt
1.479,00 DKK 0,00 DKK 1.479,00 DKK Se produkt

Testvinderen af vores hækkeklipper test blev Bosch AHS-55-26. Der er flere grunde til at vi har valgt denne hækkeklipper som testvinder. Først og fremmest er denne Bosch AHS-55-26 hækkeklipper en særdeles robust og stabil hækkeklipper med sikkerheden i top. Bosch AHS-55-26 har bl.a. en kniv-protector, så du kan klippe langs mure og langs jorden uden, at de laserskårne klippeknive med diamantslibning tager skade, hvis du skulle ramme imod noget. Eftersom klippe knivene er laserskårne med diamantslibning, så er du sikker på at denne hækkeklipper kan klare selv de tykkeste grene.

Bosch anbefaler at du klipper grene på op til maksimum 32 mm i diameter med denne hækkeklipper. Bosch AHS-55-26 har en motorydelse på 600 W og er derfor en eldrevet hækkeklipper. Bosch AHS-55-26 er eldrevet med en ledning, hvorfor du ikke skal bekymre dig om batterilevetiden i denne hækkeklipper. Vi kan klart anbefale dig at købe denne hækkeklipper fra Bosch, hvis du vil have den absolut bedste model på markedet. Desuden medfølger der også tilbehør til kniv afdækning. Du kan læse meget mere om denne hækkeklipper hos 10-4.dk, hvor du også kan købe den til den absolut bedste pris.

Specifikationer

 • Testvinder
 • Ergonomisk greb
 • Laserskårne klippeknive med diamantslibning
 • Kniv-protector til sit langs mure og langs jordenBlack & Decker GTC18452PC hækkeklipper

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.100,00 DKK 0,00 DKK 1.100,00 DKK Se produkt

Den 2 bedste hækkeklipper i vores test blev Black & Decker GTC18452PC hækkeklipper. Dette er ligeledes også en rigtig god hækkeklipper, som kan klare selv de tykkeste grene. Den helt store fordel ved Black & Decker GTC18452PC er dog, at det er en kabelfri hækkeklipper. Med en kabelfri hækkeklipper får du altså meget mere fleksibilitet og sikkerhed. Derfor kan vi klart anbefale dig til, at vælge denne hækkeklipper, hvis du vil have en god hækkeklipper uden ledning med en lang batterilevetid. Black & Decker GTC18452PC har naturligvis også alt den nyeste teknologi og masser af kraft. Derfor kan du være sikker på, at kunne klare samtlige grene og hække med Black & Decker GTC18452PC.

Black & Decker GTC18452PC har også powercommand, hvilket er en teknologi fra Black & Decker, som gør at du kan skære igennem tykke grene og kvas. Black & Decker GTC18452PC har en sværdlængde på 45 cm, hvorfor du hurtigt ville kunne klare selv en stor hæk på kort tid. Black & Decker GTC18452PC har en batterilevetid på omkring 5 timer og det tager cirka 300 minutter og oplade batteriet igen. Der medfølger naturligvis også akku og en lader til denne hækkeklipper. Hvis du vil læse mere om denne model så skal du bare gå på forhandler linket lige herover.

Specifikationer

 • Nyeste teknologi og masser af kraft
 • Kabelfri for optimal fleksibilitet og sikkerhed
 • POWERCOMMAND: Skærer igennem grene og tykkere kvas
 • Robust og slidstærk 

AL-KO HT 600 Flexible Cut hækkeklipper

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
999,00 DKK 0,00 DKK 999,00 DKK Se produkt

Du kender måske ikke mærket AL-KO, men faktisk er det et af de mest populære mærker indenfor hækkeklippere i øjeblikket, hvorfor du sagtens kan købe en hækkeklipper herfra. AL-KO HT 600 er nemlig en stærk hækkeklipper med masser af kraft og sikkerhed. Denne hækkeklipper har en elmotor på 600 W og er derfor en eldrevet hækkeklipper. Det er dog en eldrevet hækkeklipper med ledning. Det er naturligvis en fordel ift. strømforbrug, da du ikke skal tænke på batterilevetiden. Du får godt nok ikke lige så meget fleksibilitet, som med en eldrevet hækkeklipper uden ledning, men du er sikker på aldrig at løbe tør for strøm.

AL-KO HT 600 har en sværdlængde på 60 cm og er derfor den hækkeklipper, med det længste sværd i vores hækkeklipper test. Så hvis du har mange kvadratmeter hæk eller bare en stor hæk, så vil dette være den optimale hækkeklipper til dig. Denne hækkeklipper har også et lavt støjniveau og en snitstyrke på 2,4 cm. AL-KO HT 600 er en særdeles anbefalelsesværdig hækkeklipper. Du kan læse meget mere om denne hækkeklipper på forhandlerens hjemmeside. Find linket lige herover.

Specifikationer

 • Elmotor på 600 W
 • Sværdlængde på 60 cm
 • Lavt støjniveau
 • Snitstyrke på 2,4 cmWorx hækkeklipper

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
899,00 DKK 0,00 DKK 899,00 DKK Se produkt

Worx hækkeklipper er den billigste model vi har med i vores test til kun 899 kroner. På trods af at det er den billigste hækkeklipper, så er du stadig sikker på at den er af høj kvalitet. Worx hækkeklipper er nemlig en eldrevet hækkeklipper uden ledning. Det gør altså at denne hækkeklipper er meget mere fleksibel og komfortabel, at klippe hæk med. Worx hækkeklipper har et batteri på 20 V lithium og kan derfor holde strøm i cirka 3 timer. Opladetiden tager cirka 3-5 timer og du kan derfor hurtig få batteriet opladet til brug igen. 

Vi anbefaler dog at du lægger batteriet til opladning efter brug, så det er helt klar til næste gang du skal bruge din hækkeklipper igen. Worx hækkeklipper har også et ergonomisk greb og et letvægtsdesign, hvorfor den er yderst behagelig at klippe hæk med. Worx hækkeklipper har en maks skærelængde på 52 cm og en skære diameter på 14 mm. Hvis du står og er på udkig efter en billig men samtidigt god hækkeklipper, så kan vi klart anbefale denne model til dig. Læs meget mere om Worx hækkeklipper på forhandler linket herover.

Specifikationer

 • 20 V lithium
 • Ladetid på 3-5 timer
 • Letvægtsdesign
 • Ergonomisk greb 

Valg af hækkeklipper

Herunder vil vi gennemgå, hvilken slags hækkeklipper der er mest ideel for dig at gå efter. Helt generelt er der nemlig 2 forskellige typer af hækkeklipper, som du kan vælge imellem. Nemlig om det skal være en benzindrevet hækkeklipper eller en eldrevet hækkeklipper. Vi vil gennemgå fordelene og ulemperne ved de forskellige typer lige herunder.

Benzindrevet hækkeklipper – Der er både fordele og ulemper ved at have en benzindrevet hækkeklipper. Benzindrevne hækkeklippere har ikke samme efterspørgsel som tidligere og det er blevet mere og mere populært, at købe eldrevne hækkeklippere i stedet. Ulempen ved en benzindrevet hækkeklipper er bl.a. støjniveauet der er meget højere end en eldrevet hækkeklipper. Derudover er der også en meromkostning til benzin, hvorfor benzindrevne hækkeklippere også er dyrere i drift.

Eldrevet hækkeklipper – Det er klart at med ovenstående kan vi kun anbefale dig til, at vælge en eldrevet hækkeklipper, hvis du gerne vil have et lavt støjniveau og den billigste hækkeklipper i drift på sigt. Det er dog vigtigt at du ikke vælger en eldrevet hækkeklipper med ledning. Du vil blive træt af på sigt at skulle holde styr på en ledning. Derfor vil vi anbefale dig til, at gå efter en eldrevet hækkeklipper med batteri.

Guide til køb af hækkeklipper

Der er mange ting man skal tage stilling til når man skal købe en hækkeklipper. Det kan godt være besværligt og uoverskueligt, hvis man skal tage stilling til, hvilken hækkeklipper man skal købe og ikke har forstand på det. Derfor har vi lavet denne guide til dig herunder, hvor du kan se de parametre du bør kigge efter, når der skal vælges hækkeklipper. Vi har bl.a. kigget på parametre såsom om det er en støjsvag hækkeklipper, prisniveauet, sikkerheden og batterilevetid. Læs meget mere herunder.

Støjsvag hækkeklipper – Hvis du gerne vil være sikker på, at du køber en hækkeklipper der er støjsvag. Så skal du vælge en eldrevet hækkeklipper og ikke en benzindrevet hækkeklipper. En benzindrevet hækkeklipper er nemlig langt fra lige så støjsvag som en eldrevet hækkeklipper. I vores hækkeklipper test herover, kan du læse mere om, hvor mange db de forskellige hækkeklippere larmer.

Prisniveau – Før du overhovedet går i gang med at kigge efter en ny hækkeklipper, så skal du gøre op med dig selv om, hvad dit budget er. Det vil gøre det hele meget nemmere for dig, hvis du er klar over hvor mange penge du vil bruge på en hækkeklipper. Så kan du hurtigt sortere de modeller fra, som ikke ligger indenfor dit budget. I ovenstående hækkeklipper test, har vi lavet en stor test af de forskellige hækkeklippere, hvorfor du også vil finde vidt forskellige hækkeklippere til vidt forskellige priser. Du skal bare altid huske på at pris og kvalitet hænger sammen.

Sikker hækkeklipper – Sikkerheden er noget af det vigtigste når du skal vælge en hækkeklipper. Det nytter ikke noget at du vælger en hækkeklipper, som ikke har autostop eksempelvis. I langt de fleste hækkeklippere er der dog indbygget en sikkerhedsfunktion, så den automatisk slukker, hvis ikke du har fingeren på gassen. Derudover er der også beskyttelse på sværdet ved langt de fleste hækkeklippere, så du ikke kan få nogle lemmer afrevet, hvis du skulle komme til at røre sværdet mens det kører.

Levetid for batteri – Hvis du vælger en hækkeklipper der er batteridrevet, så er det også væsentligt i forhold til batterilevetiden. Det står i beskrivelsen på langt de fleste produkt tekster, hvorfor du skal opmærksom på dette, når der skal vælges hækkeklipper. Du bliver bare træt af din hækkeklipper, hvis den ikke har en særlig lang batterilevetid. Så skal du nemlig gå og lade det op hele tiden og det kan nemt tage 3-5 timer ved langt de fleste hækkeklippere. Kig derfor efter batterilevetiden, når du skal købe en ny hækkeklipper.

Her kan du købe hækkeklipper online

Der er rigtig mange steder du kan købe en hækkeklipper. Du kan bl.a. gå ned i dit lokale byggemarked og købe en hækkeklipper fra vidt forskellige mærker. Det er dog ikke altid denne løsning der er den bedste, hvis du gerne vil spare penge. De fysiske byggemarkeder er oftest markant dyrere end, hvis du køber din hækkeklipper på nettet hos et online byggemarked såsom 10-4.dk. Derfor har vi lavet en liste herunder, hvor du kan se de netbutikker, som vi vil anbefale dig at købe hækkeklipper hos online.

10-4.dk – 10-4.dk er det største online byggemarked vi har i Danmark. Du finder alt lige fra havetraktorer til havemøbler og så naturligvis også hækkeklippere. 10-4.dk har et rigtig stort udvalg, både af flere forskellige modeller fra de samme mærker, såvel som mange forskellige mærker. Indenfor hækkeklippere kan du bl.a. købe hækkeklippere fra mærkerne Black & Decker og Bosch. 10-4.dk har noget der hedder prismatch, hvorfor du altid er sikker på, at få deres varer til den absolut bedste pris. Du kan se hele deres udvalg på 10-4.dk.

Wupti.com – Wupti.com er også en af de webshops, som vi vil anbefale dig til, at kigge efter hækkeklippere. Wupti.com har ligeledes også et stort udvalg af hækkeklippere fra mange forskellige mærker, som eksempelvis Bosch, Black & Decker, Worx og AL-KO. Derudover finder du også en række andre mærker på deres hjemmeside. Wupti.com er meget billigere end, hvis du går ned i dit lokale byggemarked og vil købe en hækkeklipper. Derfor kan vi klart anbefale dig at handle på Wupti.com. Når du handler på Wupti.com er der også kun 1-3 dages levering og gratis fragt på alle ordrer.

Hvis du følger ovenstående råd og tips, når du skal ud og handle hækkeklipper på nettet. Så er der ingen tvivl om at du nok skal finde den helt rigtige hækkeklipper der passer til dit budget og din smag. Hvis du har nogle spørgsmål til vores hækkeklipper test, skal du naturligvis være mere end velkommen til at skrive til os på mail eller i en kommentar. Vi håber du finder den rigtige hækkeklipper og ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Lav en kommentar