Håndmixer Test – Bedst i test – Find den bedste håndmixer

Vil du gerne have købt en ny håndmixer? Så se med herunder, hvor vi har testet alle de bedste modeller der er på markedet indenfor håndmixere. Vi har kigget på mange forskellige håndmixere og mærker. Vi har fundet frem til 4 af de bedste håndmixere, ud fra de i alt 12 forskellige håndmixere vi har testet. Når vi har testet de forskellige håndmixere, har vi blandt andet kigget på parametre såsom kvalitet, design, pris og ydeevne. Du kan læse meget mere om de forskellige ting, som du skal kigge efter, når du skal købe en håndmixer lige herunder i vores købsguide.

I denne test som vi har lavet på Testafdelingen.dk har vi kigget på mærker såsom KitchenAid, Bosch og WMF. Alle disse 3 er særdeles gode mærker, som er anbefalelsesværdige og af høj kvalitet. Testvinderen af vores test blev en KitchenAid håndmixer. Du kan læse meget mere om testvinderen og alle de andre håndmixere i vores test lige herunder. Vi håber du finder den helt rigtige håndmixer og ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores håndmixer test.

Testvinder KitchenAid håndmixer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.280,00 DKK 0,00 DKK 1.280,00 DKK Se produkt
1.399,00 DKK 0,00 DKK 1.399,00 DKK Se produkt
1.399,00 DKK 0,00 DKK 1.399,00 DKK Se produkt
1.399,00 DKK 0,00 DKK 1.399,00 DKK Se produkt
1.599,00 DKK 0,00 DKK 1.599,00 DKK Se produkt

Vi har fundet frem til at det skulle være KitchenAid håndmixer der blev testvinder af vores håndmixer test i denne uge. Der er flere årsager til at det blev lige netop denne håndmixer, som blev den bedste håndmixer i vores test. Denne KitchenAid håndmixer har et utrolig flot og enkelt design, samtidigt med at den har en kraftig motor der kan klare alle slags madvarer. Uanset om du skal have mixet kød, frosne bær eller noget helt tredje, så kan du altid regne med at denne KitchenAid håndmixer kan klare opgaven.

Denne KitchenAid håndmixer har i alt 9 forskellige hastigheder samt en turbo hastighed, så du hurtigt kan få blandet det sammen du skal. På trods af sin kraftfulde motor bruger denne håndmixer faktisk ikke særlig meget strøm. Den har kun et strømforbrug på 85 watt, hvorfor det er en håndmixer med et af de laveste strømforbrug du kan købe. Når du køber denne KitchenAid håndmixer så får du en blenderstav, to dejkroge, piskeris med 16 tråde og en opbevaringspose i bomuld med. Dette er en klar anbefaling fra os her fra Testafdelingen.dk, hvis du skal ud og have en ny håndmixer.

Specifikationer

 • Testvinder
 • 9 hastigheder
 • Turbo piskeris i special design
 • Kraftig motor2 bedste håndmixer er Bosch MFQ36440

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
281,00 DKK 0,00 DKK 281,00 DKK Se produkt
299,95 DKK 0,00 DKK 299,95 DKK Se produkt
Hw-homeware.dk 399,95 DKK 0,00 DKK 399,95 DKK Se produkt

Denne håndmixer fra Bosch er også et rigtig godt produkt, som du bør kigge på, hvis du skal ud og købe en ny håndmixer. Bosch MFQ36440 er den 2 bedste håndmixer, som vi har med i vores håndmixer test. Du kan købe Bosch MFQ36440 for kun under 500 kroner og vi vil sige du får rigtig meget for dine penge med denne håndmixer. Bosch MFQ36440 er på 450 watt, hvorfor strømforbruget er en smule højt i denne, men det er dog også en kraftfuld håndmixer.

Der er fem forskellige hastighedstrin og en turbofunktion, så du hurtigt og nemt kan lave det mad du skal. En af de helt store fordele ved Bosch MFQ36440 er også det ergonomiske design. Der er et helt fantastisk greb i denne håndmixer. Hvis du køber denne håndmixer fra Bosch medfølger der en del ekstra tilbehør. Blandt andet leveres Bosch MFQ36440 både med piskeris, dejkroge og en stavblender mixerfod. Du kan læse meget mere om dette produkt lige herover på linket.

Specifikationer

 • Fem hastigheder med en turbohastighed
 • Ergonomisk design
 • Inklusiv stavblender og blandebæger 

WMF Lineo håndmixer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
719,00 DKK 0,00 DKK 719,00 DKK Se produkt

WMF Lineo er klart den flotteste håndmixer vi har set og har med i vores test. Det er tydeligt at der er blevet gjort noget ud af designet. WMF Lineo er helt anderledes og skiller sig meget ud, hvis man sammenligner med nogle af de andre håndmixere vi har med i vores test. WMF Lineo er også det man betegner som en luksus håndmixer. Udover at WMF Lineo håndmixer har et flot design, så er det også en håndmixer der kan klare arbejdet. WMF Lineo har 5 forskellige hastigheder og en ekstra turbofunktion, hvorfor du hurtigt og nemt vil kunne klare madlavningen med denne håndmixer fra WMF.

WMF Lineo har en ydeevne på 350 watt og er dermed ret kraftfuld, men har samtidigt også et højt strømforbrug. Det er dog ikke noget der er betydeligt for dit strømforbrug i hjemmet, blot hvis man sammenligner med de andre håndmixere i vores test. Når man køber WMF Lineo håndmixer medfølger der også 2 Cromargan piskeris og 2 Cromargan dejkroge. Desuden er der også en nem frigørelsesknap på håndtaget af denne håndmixer, så du nemt kan tage piskeris og dejkroge af. WMF Lineo har også et ergonomisk greb. Hvis du synes dette produkt ser spændende ud, så kan du læse meget mere på forhandlerens link lige herover.

Specifikationer

 • Luksus håndmixer
 • 5 hastigheder samt turbofunktion
 • Piskeris og dejkroge medfølgerBilligste håndmixer: Bosch MFQ36300

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
293,00 DKK 0,00 DKK 293,00 DKK Se produkt

Den billigste håndmixer vi har med i vores test er denne model fra Bosch MFQ36300 håndmixer. Går du ikke så meget op i ydeevne og udseende? Men du vil egentligt bare gerne have en nem og billig håndmixer der kan klare arbejdet? Så skal du købe denne model fra Bosch MFQ36300. Denne håndmixer koster nemlig ikke mere end 300 kroner og er markant billigere end de andre håndmixere vi har med i vores test.

Bosch MFQ36300 er kraftfuld men stadig støjsvag. Bosch MFQ36300 har nemlig en ydeevne på 400 watt og kan indstilles på 5 forskellige hastigheder, herunder også en turbo hastighed. Desuden synes vi også den har et flot og enkelt design i hvid og rød. Generelt er dette bare en håndmixer med et ergonomisk design og et godt greb, hvilket kan være rart, hvis man skal stå i køkkenet i lang tid med sin håndmixer. Denne håndmixer leveres naturligvis også med dejkroge og piskeris, som godt kan tåle og komme i opvaskemaskinen. Læs meget mere om dette produkt på forhandlerens hjemmeside.

Specifikationer

 • Billigste håndmixer
 • Let og ergonomisk
 • Støjsvag håndmixer
 • Kraftfuld motor 

Guide til køb af den bedste håndmixer

Herunder har vi lavet en købsguide til dig, som gerne vil have en ny håndmixer. Det kan være svært og uoverskueligt at skulle købe en håndmixer, hvis ikke man har forstand på netop håndmixere. Derfor har vi lavet en lille købsguide til dig herunder, hvor du kan se de ting du skal kigge efter i en håndmixer af høj kvalitet. Blandt andet om den håndmixer du er ved at købe har en høj ydeevne, er af høj kvalitet, har et godt design, er støjsvag og har en god pris. Du kan læse meget mere om de forskellige punkter lige herunder.

Kvalitet – Kvaliteten og dermed ydeevnen af den håndmixer du skal købe, bør være det vigtigste punkt på dagsordenen, når du skal købe en ny håndmixer. For uden en robust håndmixer af god kvalitet med en kraftfuld motor, så kommer du ingen vegne. En håndmixer kan bruges til mange ting og skal kunne røre rundt i alt lige fra kød til suppe og is. Derfor skal du vælge en håndmixer der har en kraftfuld motor, som samtidig er robust og kan holde til lidt af hvert.

Pris på håndmixer – Prisen er også et afgørende parameter for langt de fleste, når der skal vælges håndmixer. Vi vil anbefale dig at finde ud af med dig selv om, hvad dit budget egentligt er inden du går ud og kigger efter en ny håndmixer. Jo lettere bliver det også for dig selv, at sortere de dårlige håndmixere fra, eller de lidt dyrere håndmixere, som måske ikke er indenfor dit budget. En god håndmixer må koste mellem 500 til 1000 kroner. I ovenstående håndmixer test har vi valgt, at tage vidt forskellige modeller med i alle forskellige prisniveauer. Så er du sikker på at du kan finde en håndmixer til det budget du har.

Støjsvag håndmixer – Dette bør ikke være det afgørende parameter for dig, men samtidigt skal det være et parameter du skal overveje når der skal købes en ny håndmixer. Det er meget rart at have en håndmixer der er støjsvag, hvis du bruger din håndmixer ofte. Du kan se lydniveauet på de forskellige håndmixere under produktbeskrivelserne ved diverse håndmixere. Langt de fleste af de håndmixere vi har testet er støjsvage.

De bedste mærker indenfor håndmixere

Herunder har vi samlet en liste med alle de bedste mærker indenfor håndmixere til dig. Hvis du er på udkig efter en ny håndmixer, kan det nemlig være rart at vide, hvilke mærker det er bedst at gå efter. Det er ikke alle nedenstående mærker vi har med i vores håndmixer test. Derfor er alle mærker dog anbefalelsesværdige, hvis du vil have en super god håndmixer af høj kvalitet, som kan holde mange år frem i tiden.

 • KitchenAid
 • Bosch
 • WMF
 • Bodum
 • GastroBack

Her kan du købe en håndmixer

Vil du gerne købe en håndmixer fra de bedste mærker til de bedste priser? Så er der ingen tvivl om, at du skal gå på nettet, når du vil købe en ny håndmixer. Her finder du nemlig et langt større udvalg fra flere netbutikker end fysiske butikker. Ikke nok med det så vil du også kunne spare mange penge ved, at købe en håndmixer på nettet. Herunder kan du se en liste med de netbutikker, som vi vil anbefale du køber en håndmixer hos, hvis du vil spare mange penge.

Kitchenone.dk – Kitcheone.dk er den forhandler vi har flest produkter med fra i vores test. Du er sikkert bekendt med Kitchenone.dk i forvejen og deres udvalg. Kitchenone.dk er en af de største webshops indenfor køkkenudstyr og elektroniske produkter til køkkenet her i Danmark. Kitchenone.dk har bl.a. et stort udvalg indenfor håndmixere og det er blandt andet derfor vi vil anbefale dig, at handle hos Kitchenone.dk når du skal købe en ny håndmixer. Kitchenone.dk forhandler eksempelvis mærker såsom KitchenAid, Bosch og WMF. Når du handler på Kitcheone.dk er du sikker på altid og få gratis fragt på alle produkter samt hurtig levering.

Wupti.com – Wupti.com er også en af de helt store netbutikker herhjemme i Danmark, hvor du kan købe håndmixere på nettet. Wupti.com har et stort udvalg af forskellige mærker såsom WMF, KitchenAid, Bodum og GastroBack. Du kan købe håndmixere fra alle disse mærker til de bedste priser på Wupti.com. Normalt har Wupti.com noget der hedder prismatch, hvorfor du altid er sikker på at få den håndmixer til den absolut bedste pris. Wupti.com matcher nemlig prisen, hvis du finder en bedre pris på den håndmixer du kigger på hos en anden netbutik. Wupti.com har også gratis fragt og dag til dag levering på samtlige af deres produkter, medmindre andet er anført.

Hvis du følger ovenstående råd vil du uden tvivl finde frem til den håndmixer, som passer til dit behov og budget. Har du nogle spørgsmål til vores test, skal du naturligvis være mer end velkommen til at sende os en mail og så vil vi besvare hurtigst muligt. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye håndmixer.

Lav en kommentar