Glattejern Test – De 5 bedste glattejern

Vil du også gerne have det smukkeste og glatteste hår? Så er det helt klart noget værd, at læse vores glattejern test lige herunder, hvis du står og vil købe et glattejern. Langt de fleste piger og damer i de danske hjem har et glattejern. Det kan godt være du måske ikke bruger et glattejern så tit, men hvis du skal i byen eller til fest, så kan et glattejern være med til, at give dig det look du mangler. Det kan også være du bruger et glattejern hver dag og er på udkig efter det bedste glattejern, som du kan købe.
Derfor har vi lavet denne glattejern test herunder, hvor du kan se de bedste glattejern der er på markedet, som vi har testet os frem til.

I vores glattejern test har vi bl.a. kigget på mærker såsom Babyliss, GHD, HH Simonsen og Joico. Alle disse 4 mærker er særdeles kendte og populære mærker, hvorfor du kan være sikker på at nedenstående glattejern er af høj kvalitet. Testvinderen af vores glattejern test blev Babyliss Ultra Curl, som du kan læse meget mere om lige herunder. I vores glattejern test har vi testet ud fra parametre som kvalitet, temperaturindstillinger, opvarmningstid, brugervenlighed og sikkerhed. Du kan læse meget mere om de forskellige parametre vi har med i vores test herunder. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores glattejern test, og håber naturligvis at du finder et glattejern du bliver glad for.

Det bedste glattejern er Babyliss Ultra Curl (PRO-2071E)

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.399,00 DKK 0,00 DKK 1.399,00 DKK Se produkt

Vi har valgt at kåre testvinderen af vores glattejern test som Babyliss Ultra Curl. Dette er et rigtig smart glattejern, som faktisk er kombineret glattejern og krøllejern. Så slipper du for at skulle ud og købe to separate krøllejern og glattejern. Selvom der er indbygget krøllejern funktion, kan du dog stadig være sikker på, at Babyliss Ultra Curl kan lave noget fantastisk smukt hår på dig. Babyliss Ultra Curl krøllejern har nemlig titanium plader med sol gel belægning. Titanium pladerne sørger for minimal slid på håret og er det bedste materiale man kan få i sit glattejern.

Titanium pladerne griber fat om håret og laver et smukt fald på håret. Derfor kan du være sikker på, at kunne lave smukt og glat hår uanset om det er til hverdag eller til fest. Du kan indstille Babyliss Ultra Curl i tre forskellige temperaturindstillinger. Hhv. 170 grader, 200 grader og 230 grader. Desuden kan Babyliss Ultra Curl også bliver utrolig hurtigt varmet op, hvilket kan være en fordel, hvis du gerne vil have glattet dit hår hurtigt en morgen hvor du har travlt eksempelvis. Du kan læse mere om produktet på ovenstående forhandler link.

Specifikationer

 • Testvinder
 • 3 forskellige temperaturtrin
 • Titanium plader sol gel belægning
 • Intet slid på håret2 bedste glattejern er ghd V Gold Classic Styler

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.199,00 DKK 0,00 DKK 1.199,00 DKK Se produkt

Det 2 bedste glattejern i vores test har vi valgt til at blive GHD V Gold Classic Styler. Dette er ikke den nyeste model du kan få på markedet, men GHD V Gold Classic Styler er en genganger som man er sikker på er af høj kvalitet og kan lave smukt og glat hår på dig. Der er rigtig mange fordele ved at købe dette glattejern. I GHD V Gold Classic Styler får du nemlig både forbedrede varmeplader, nano-silver belægning, indbygget sleep-mode og temperatur på op til 185 grader.

Nano-silver belægningen er med til at skåne dit hår mod varmen. Samtidigt kan GHD V Gold Classic Styler heller ikke varme på op til mere end 185 grader, hvilket også er længe nok til at sørge for dit hår bliver pænt og glat. Derudover er der også en indbygget sleep-mode, som automatisk slukker for glattejernet efter 30 minutters inaktivitet. Det er en rigtig god sikkerhedsforanstaltning, hvis nu du skulle glemme at slukke dit glattejern en dag. Hvis du er på udkig efter et nyt glattejern, kan vi helt klart anbefale GHD V Gold Classic Styler til dig. Du kan læse meget mere om GHD V Gold Classic Styler på forhandler linket. Du finder forhandler linket lige herover ved, at klikke på den grønne knap.

Specifikationer

 • Forbedrede varmeplader
 • Nano-silver belægning
 • Temperatur op til 185 grader
 • Indbygget sleep-mode 

HH Simonsen Hot Brush Straightener

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
349,95 DKK 0,00 DKK 349,95 DKK Se produkt
499,00 DKK 0,00 DKK 499,00 DKK Se produkt

HH Simonsen Hot Brush Straightener er et lidt anderledes glattejern end de andre vi har med i denne test. Dette er nemlig ikke et traditionelt glattejern, men derimod en glattebørste, som altså har både glattejern og børste i ét. På trods af at det er udformet som en børste, så kan HH Simonsen Hot Brush Straightener lave rigtig flot glat hår på dig. HH Simonsen er et særdeles velkendt mærke indenfor skønhedsprodukter såvel som glattejern og krøllejern. Derfor kan du også være sikker på, at det er et mærke af høj kvalitet. HH Simonsen er desuden også et dansk mærke.

HH Simonsen Hot Brush Straightener er naturligvis udviklet således, at du undgår varmeskader og har samtidigt et ergonomisk greb så du let og hurtigt kan glatte håret. Hvis du vil have den bedste glattebørste der er på markedet, så vil vi helt klart anbefale dig til at gå efter HH Simonsen Hot Brush Straightener. Du kan læse meget mere om HH Simonsen Hot Brush Straightener på ovenstående forhandler link.

Specifikationer

 • Glattejern og børste i ét
 • Bedst til prisen
 • Temperaturjustering mellem 170-230 grader
 • 3 meter ledningJOICO Styler Gold (Limited Edition)

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
999,00 DKK 0,00 DKK 999,00 DKK Se produkt

Dette limited edition glattejern fra JOICO er særdeles anbefalelsesværdigt. JOICO er et dansk mærke der er kendt for netop, at lave glattejern af høj kvalitet. Så hvis du vil være sikker på at købe et glattejern af høj kvalitet så skal du vælge JOICO Styler Gold.

JOICO Styler Gold er det eneste glattejern i hele verden, som kan genopbygge håret mens det glatter det. Så hvis du gerne vil skåne dit hår mest muligt, så skal du købe JOICO Styler Gold. Grunden til at JOICO Styler Gold er specielt skånsom mod håret er, at den unikke coatede overflade indeholder æteriske olier og derfor er ekstra skånsom mod håret.

Der medfølger naturligvis keratin olie når du køber JOICO Styler Gold, som du selv kan fylde på. Vær opmærksom på at dette glattejern er en limited edition og at der derfor kun findes et begrænset antal indtil lageret er udsolgt. Hvis du vil læse mere om JOICO Styler Gold kan du gå ind på ovenstående hjemmeside, som er Nicehair.dk vi har anbefalet som forhandler af dette produkt.

Specifikationer

 • Limited edition
 • Genopbygger og styrker håret
 • Skånsom mod håret
 • Rejsetaske og varmehandske medfølger 

Guide til køb af glattejern

Når man skal købe et glattejern, kan der være mange forskellige ting at tage stilling til. Et godt glattejern plejer at koste over 1.000 kroner, så det er ikke bare noget alle lige går ud og køber bare sådan uden, at man i det mindste ligger nogle tanker og overvejelser i køber af et glattejern. Derfor har vi lavet en liste over de vigtigste ting, som du skal kigge efter når du køber et glattejern. Nedenstående 4 parametre er også de parametre, som vi lavet vores test ud fra. Læs mere om de forskellige parametre lige herunder.

Kvalitet af glattejern – Hvis du vil købe et glattejern skal du finde ud af med dig selv, om du vil have et glattejern af høj kvalitet. Eller om du er ligeglad om det kun holder i et par år. Hvis du gerne vil have et glattejern af høj kvalitet, så skal du vælge en af dem vi har med i ovenstående glattejern test. Alle de glattejern vi har med i vores test er af høj kvalitet.

Temperaturindstillinger – Det er meget vigtigt at du har den helt rigtige temperaturindstilling når du glatter dit hår. Temperaturindstillingen du vælger at have når du glatter dit hår, hænger nemlig sammen med om dit hår bliver skånet. Jo højere en temperatur du har dit glattejern på, jo mere vil dit hår også blive udsat. Derfor er det vigtigt at du køber et glattejern, som har mulighed for indstilling af temperatur. Samtlige af de glattejern vi har med i ovenstående test har mulighed for temperaturindstilling.

Pris på glattejern – Inden du går på udkig efter et nyt glattejern, skal du finde ud af med dig selv om, hvor mange penge du vil bruge på et glattejern. Det vil gøre det hele meget lettere for dig, hvis du vil finde et glattejern der passer til dit behov.
Så kan du nemlig hurtigt udelukke de glattejern, som ikke er indenfor dit budget. I ovenstående glattejern test, vil du helt sikkert kunne finde et glattejern, som passer til dit budget.

Brugervenlighed – Normalt er det ikke fordi et glattejern er det sværeste at finde ud af, men de glattejern man kan købe bliver mere og mere avancerede og får flere funktioner. Derfor skal du også være sikker på, at det glattejern du køber er brugervenligt og nemt at bruge. Du skal nemt og hurtigt kunne indstille dit glattejern til den korrekte temperatur, som du gerne vil have det.

Tips og tricks til brug af glattejern

Der er rigtig mange tips og tricks, som du skal være opmærksom på, hvis du bruger et glattejern. Derfor har vi opridset de 3 mest brugbare tips og tricks til dig, som enten bruger et glattejern ofte eller gerne vil købe et glattejern. Hvis ikke du følger nedenstående råd, er der nemlig en risiko for at du på sigt skader dit hår, og det vil du vel naturligvis gerne undgå.

Dit glattejern skal være rent – Det er meget vigtigt at du sørger for at dit glattejern er helt rent for skidt og snavs når du skal bruge det. Hvis ikke du sørger for at dit glattejern er rent når du skal bruge det, så vil du ikke opnå en ordentlig effekt. Det kan blandt andet betyde at varmen ikke vil fordele sig ordentligt og dermed opnår du ikke ordentlig effekt med dit glattejern.

Brug varmebeskyttende produkter til håret – Det er ikke til at komme udenom, at varmen ved et glattejern på sigt vil skade dit hår. Jo mere du bruger det, jo mere bliver det naturligvis også skadet. Derfor er det vigtigt at du bruger varmebeskyttende produkter til håret. Vi kan kun anbefale dig at bruge varmebeskyttende produkter til håret, hvis du bruger dit glattejern meget eller de dage, hvor du vil bruge dit glattejern.

Vær obs. hvis du har hår extensions – Det er vigtigt at du er opmærksom på om du bruger hår extensions når du skal bruge dit glattejern. Der er rigtig mange unge piger der bruger hår extensions og derfor kan det godt være farligt, hvis du bruger hår extensions der er lavet af fiberhår. Hår extensions der er lavet af fiberhår er nemlig yderst brandfarlige, hvorfor vi ikke vil anbefale dig at bruge glattejern, såfremt du bruger hår extensions lavet i fiberhår. Det er dog ikke noget problem, hvis det er hår extensions lavet af ægte hår.

Disse mærker er bedst indenfor glattejern

Herunder har vi lavet en liste med de bedste mærker indenfor glattejern, som vi vil anbefale dig til at gå efter, hvis du vil købe et glattejern. Det kan være uoverskueligt at skulle tage stilling til, hvis ikke man har forstand på, hvilke mærker der er gode og hvilke mærker der ikke er. Hvis du vil være helt sikker på, at du vælger et glattejern fra et af de bedste mærker, så skal du gå efter en af nedenstående 4. Herover i selve vores glattejern test, kan du se de modeller vi anbefaler fra de forskellige mærker.

 • GHD
 • Babyliss
 • HH Simonsen
 • Joico

Her skal du købe glattejern

Der er rigtig mange forskellige steder, hvor du kan købe glattejern. Derfor kan det godt være uoverskueligt, at finde ud af hvor man skal gøre det. Derfor har vi lavet denne liste til dig, hvor du kan se de steder det er bedst at købe glattejern. Vi vil klart anbefale dig til, at købe dit glattejern på nettet, hvis du vil spare penge. Der er nemlig rigtig mange penge at spare, hvis du køber glattejern på nettet. Se herunder hvilke forhandlere vi anbefaler dig til at handle hos.

Nicehair.dk – På Nicehair.dk vil du uden tvivl kunne finde et glattejern af høj kvalitet, fra de bedste mærker, til de bedste priser. Nicehair.dk er den største og bedste webshop vi har i Danmark, når det kommer til skønhedsprodukter på nettet. Derfor kan du også finde glattejern på Nicehair.dk. Du kan bl.a. købe mærker såsom GHD, HH Simonsen, Joico og Babyliss. Ret ofte kører Nicehair.dk med nedsatte priser og tilbud på deres glattejern. Så derfor er der ingen tvivl om, at du bør handle hos Nicehair.dk, hvor du også får gratis fragt og hurtig levering på oftest 1-2 hverdage.

Hvis du følger ovenstående guide, til når du skal ud og købe et glattejern, så vil du have lettere ved at finde et du bliver glad for. Hvis man ikke helt er klar over, hvad det er man leder efter, så vil vi da anbefale dig til at tage et kig i ovenstående glattejern test. Vi håber naturligvis du kunne bruge vores glattejern test til noget, og at du finder et glattejern du bliver glad for. Hvis du har nogle spørgsmål til vores glattejern test, skal du selvfølgelig være velkommen til, at sende os en mail eller lægge en kommentar. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye glattejern.

Lav en kommentar